-
Παντως και στο fight club του drive που θα βγει τον επομενο μηνα, το opc εκανε καταπληκτικο χρονο στις σερρες.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως και στο fight club του drive που θα βγει τον επομενο μηνα, το opc εκανε καταπληκτικο χρονο στις σερρες.οχι αποκλειεται αφου αυτα δεν στριβουν και χαλανε τα μοτερ,τα ηλεκτρικα...
α ρε θυματα που υπαρχουν....παρε κοσμε toyota δεν σπανε δεν χαλανε,
παρε κοσμε VW δεν σπανε,ειναι ασφαλη δεν καινε λαδια,πληρωνε για αλλαγη λαδιων 150€...
παρε κοσμε και ενα astraki που δεν καιει λαδια,εχει κοφτη 7300,σταθερο ρελαντι,συμπιεση 11,....,λαδακι 5/30 για πλακα βαζω και δεν καει γραμμαριο...παρε κοσμε service με λαδακια,φιλτρα,αλλαγη βαλβολινης ,μπουζι,φιλτρο γυρης,τακακια,ολα με 200€ και τα ανταλακτικα μεσα...παρε κοσμε κατι θυματα που χαλανε την πιατσα και παω και τσακωνομαι καθε φορα γιατι τα θυματα δινουν για ευθυγραμιση 60€ και εγω την κανω με 30€,παρε κοσμε για τα coilover που δινω 650€ με περαστικα και ευθυγραμιση-ζυγοσταθμιση και ο τυπος θελει με 400€ service αυτα που εχω χωρις τα περαστικα επειδη το θυμα πηγε πριν απο εμενα και τα ακουμπησε αρα ο μαστορας θεωρει και εμενα θυμα....τωρα που θα δωσω 100€ σε αλλον ομως και μεσα ειναι και τα εργατικα βαλε βγαλε ποιος ειναι το θυμα?
παρε κοσμε και μια μετατροπη με 136 χωρις χοανη και 140 με χοανη στροφαλο απο 1.4 και πηγαινε εσυ θυμα και πληρωσε το βαρελακι 300€...για 2 αλογα στον ΜΑΣΤΟΡΑ ..παρε κοσμε τσαμπα πραγμα..
το θεμα ειναι οτι τα λεω σε κοσμο αλλα τα θυματα δεν ακουνε...τωρα ποιος φταει..α ρε ελληνα που τα ξερεις ολα..
το astraki με τα 180 αλογα το περιμενω στην γωνια 240 με 250 λεω ετσι απλα με ενα προγραμμα,δυο καζανια και ενα downpipe..
παρε κοσμε....
το kit kar με αγαπη απο τον μαστορα του...πουλαω πραγματα για οpel με το κιλο σε βελτιωτικα και γνησια,οποιος θελει ρωταει με pm ή δημοσια για γνησια και προιοντα Dbillas
περαστικα στα θυματα που επιμενουν να μην βλεπουν το δασος.... -
Δείξε μας το δρόμο και την αλήθεια!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:yahoo:Δείξε μας το δρόμο και την αλήθεια!!
τι αμαξι εχεις και τι θες απο ανταλακτικα και αναλωσιμα?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
δηλ στα μεγαρα που εκανε 1.14 και το το golf GTI 1.15+τι σημαινει οτι το golf δεν στριβει?Σημαίνει ότι το Astra μάζευε το Golf στις ευθείες και έμενε πίσω στις στροφές.
Το στήσιμο της μπροστινής ανάρτησης στο OPC δεν είναι τόσο καλό με αποτέλεσμα η δύναμη να μην περνάει σωστά κάτω και στην έξοδο από τις στροφές το γκάζι να πρέπει να πατιέται με σύνεση, διαφορετικά υπάρχει απεριόριστη υποστροφή και σπινάρισμα.
Αυτό φίλε Astrakitcar σημαίνει ότι δεν στρίβει. Όχι ότι είναι κακό αυτοκίνητο και ότι δεν είναι ασφαλές. Απλά δεν κάνει για πολλά πολλά. -
καλα πιστονια,μπεξ ψεκασμου λαδιου για καλυτερη ψυξη στα πιστονια,νεας σχεδιασης καπακι,και 240hp με 35kg στον στροφαλο.
ποιοτητας κατασκευης γνωστη απο τα opel,οποτε απο που εκοψαν?to focus ηταν prozect car με 4500 μοτερ παραγωγης και εβαλε την ford μεσα οσο αφορα το κοστος παραγωγης
Mε αυτά που λες ενισχύεις αυτά που σου έγραψα πριν.
Δηλαδή έδωσαν ολα τα χρήματα για το μοτέρ.
Επίσης φαντάσου πόσο έπρεπε να πωλούνταν το RS για να μη μπεί μέσα η Ford. Ενώ η Opel είπε ας βάλω 240 άλογα εμπρός και θα προσπαθήσω με μια σκληρή ανάρτηση και 18άρες να βάλω τη δύναμη κάτω.
Σε πιστα με τέτοια ανάρτηση φυσικά και θα τα ψιλοκαταφέρνει (πάντα με προσοχή βέβαια) αλλά σε δρόμο επαρχιακό τι θα γίνεται; -
και το αλλο στριφτερο της παρεας: http://youtube.com/watch?v=EVfF_dGyimU& ... ed&search=
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
καλα πιστονια,μπεξ ψεκασμου λαδιου για καλυτερη ψυξη στα πιστονια,νεας σχεδιασης καπακι,και 240hp με 35kg στον στροφαλο.
ποιοτητας κατασκευης γνωστη απο τα opel,οποτε απο που εκοψαν?to focus ηταν prozect car με 4500 μοτερ παραγωγης και εβαλε την ford μεσα οσο αφορα το κοστος παραγωγης
Mε αυτά που λες ενισχύεις αυτά που σου έγραψα πριν.
Δηλαδή έδωσαν ολα τα χρήματα για το μοτέρ.
Επίσης φαντάσου πόσο έπρεπε να πωλούνταν το RS για να μη μπεί μέσα η Ford. Ενώ η Opel είπε ας βάλω 240 άλογα εμπρός και θα προσπαθήσω με μια σκληρή ανάρτηση και 18άρες να βάλω τη δύναμη κάτω.
Σε πιστα με τέτοια ανάρτηση φυσικά και θα τα ψιλοκαταφέρνει (πάντα με προσοχή βέβαια) αλλά σε δρόμο επαρχιακό τι θα γίνεται;κουμπαρε στο νησι που μενεις και εχω ζησει-γυρισει σχεδον ολη,ειτε 150 ειτε 250 αλογα εχεις αν ο οδηγος ειναι απροσεχτος ή κουλος το αποτελεσμα το ιδιο...
σε δημοσιο ελληνικο δρομο το αποτελεσμα ιδιο.αν ημασταν ευρωπη που εχω παει σε 2-3 χωρες οπου οι δρομοι ειναι δρομοι ΟΛΑ στριβουν...και φρεναρουν.
εδω που ολοι πανε 10 στα 10 σε δημοσιους δρομους!!!!!!δεν στριβει το opel..τοτε ρε μαστορια ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πισωκινητα στη ελλαδα επρεπε να μην πατανε κατω.να σβουριζουν και να ειναι ολα στουκαρισμενα...
-
:yahoo:
Δείξε μας το δρόμο και την αλήθεια!!
τι αμαξι εχεις και τι θες απο ανταλακτικα και αναλωσιμα?
Θα μου βρεις ΕΣΥ ανταλλακτικά και αναλώσιμα;;
άσε, πάω στο περίπτερο
-
Να αρχίσω να σβήνω?
-
Εντάξει παίδες, επειδή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά και κυρίως επειδή είμαστε εκτός τόπικ ας το σταματήσουμε εδώ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:xΝα αρχίσω να σβήνω?
παντως 205-50-16 avon 4 λαστιχα με 400
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
δηλ στα μεγαρα που εκανε 1.14 και το το golf GTI 1.15+τι σημαινει οτι το golf δεν στριβει?
Σημαίνει ότι το Astra μάζευε το Golf στις ευθείες και έμενε πίσω στις στροφές.
Το στήσιμο της μπροστινής ανάρτησης στο OPC δεν είναι τόσο καλό με αποτέλεσμα η δύναμη να μην περνάει σωστά κάτω και στην έξοδο από τις στροφές το γκάζι να πρέπει να πατιέται με σύνεση, διαφορετικά υπάρχει απεριόριστη υποστροφή και σπινάρισμα.
Αυτό φίλε Astrakitcar σημαίνει ότι δεν στρίβει. Όχι ότι είναι κακό αυτοκίνητο και ότι δεν είναι ασφαλές. Απλά δεν κάνει για πολλά πολλά.Στα μέγαρα το opc δεν γλιστράει καθόλου και με δευτέρα στις στροφές και καρφωτές. Τώρα ότι οι δρόμοι είναι γυαλί και δεν μπορούν να βγούν 240 άλογα απο 2 τροχούς αυτό δεν είναι κάτι περίεργο. Απλά σε άσχημο δρόμο πατάς λιγότερο γκάζι και βγαίνουν 180 απο τα 240 άλογα. Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα αυτοκίνητα με τέτοια ιπποδύναμη πρέπει να οδηγούνται με το μυαλό και μετά με το πόδι. Φυσικά και γλυστράει περισσότερο απο το daewoo ματιζ στις στροφές απο την κυρα-κούλα που έχει το τσιγάρο στο χέρι και νομίζει ότι έγινε οδηγός αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Εγώ θέλω ένα αυτοκίνητο με μεγάλη δύναμη , λίγα χρήματα, φτηνά σέρβις και ανταλλακτικά με καλή μεταπώληση, που να αλλάζει καθε 6-7χρόνια και όχι ανα 2-3 με lifting klp και αρκετά αξιόπιστο γιατί δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με παράθυρα με τρόμπες καυσίμου, με νοθευμένες βενζίνες, με λάδια μηχανής, με σπασμένα σαζμάν... και εκεί είναι ότι καλύτερο. Για αυτούς που θέλουν και έχουν κατι παραπάνω σαφώς και δεν κάνει και πρέπει να παέι κάποιος σε άλλες κατασκευές και άλλες τιμές.΄
Όπως έλεγε και ένας φίλος σε άλλο μήνυμα για να έχεις γνώμη σε κάτι πρέπει να το ξέρεις και όχι να το φαντάζεσαι.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εγώ θέλω ένα αυτοκίνητο με μεγάλη δύναμη , λίγα χρήματα, φτηνά σέρβις και ανταλλακτικά με καλή μεταπώληση**...**και εκεί είναι ότι καλύτερο. Για αυτούς που θέλουν και έχουν κατι παραπάνω σαφώς και δεν κάνει και πρέπει να παέι κάποιος σε άλλες κατασκευές και άλλες τιμές.΄
Συμφωνούμε σε όλα τα παραπάνω εκτός απο το τιμές.
Παίδες τέρμα όμως σχετικά με το υπάρχον OPC. Συνέχεια στο Opel forum όποιος θέλει να συνεχίσει την κουβέντα.
moderator -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παίδες τέρμα όμως σχετικά με το υπάρχον OPC. Συνέχεια στο Opel forum όποιος θέλει να συνεχίσει την κουβέντα.
moderatorΚρίμα, γιατί έγραψε πάλι ένα κάρο ανακρίβειες, τις οποίες μπορεί και να πάρει στα σοβαρά κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει και ενδιαφέρεται να μάθει. Τη μία την εντόπισες ήδη.
[kouk]
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
moderatorΚρίμα, γιατί έγραψε πάλι ένα κάρο ανακρίβειες, τις οποίες μπορεί και να πάρει στα σοβαρά κόσμος ο οποίος δεν γνωρίζει και ενδιαφέρεται να μάθει. Τη μία την εντόπισες ήδη.
[kouk]
Χαχαχα....
Κανένα νέο απο τιμές και εξοπλισμό υπάρχουν? Αντε να δούμε και κανέναν 150 light σε κανα corsaki
-
πότε έρχεται?
Ξέρει κανείς?
-
-
Ευτυχώς τον 1400άρη δεν τον πείραξαν.
-
180 γερμανικά άλογα με 20500. Ποιός θα το φανταζότανε πρίν απο μερικά χρόνια!!
Η επόμενη εντυπωσιακή αλλαγή θα είναι στα καύσιμα.
Παρακαλώ ενα καλαμπόκι θα μου δωσετε?
Ξεροψιμένο το θέλετε κύριε?
οχι άψιτο, θα το βαλω στο αυτοκίνητο μου!!
OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift