-
Γεια χαρά,
το παράγγειλα και γω πριν 2 μήνες περίπου, τέλος του μήνα 8α το έχω
Πήρα το 5πορτο, cosmo, με- handling pack (IDSplus)
- design pack (ηλεκτρονικος κλιματισμός, 17αρες ζάντες, εγχρωμη οθόνη γραφικών)
- xenon
- parking sensors, συναγερμός
Σύνολο με λάδια/ξύδια (τελη κυκλ., μεταλικό χρώμα, εκπτώσεις, δωράκια): 23800 περίπου.
Από Καλτσούνη Χαλκηδόνας (πολύ καλοί...) Το επιτόκιο της Opel είναι κάπως ψηλό, και ο Καλτσούνης έχει δικό του πρόγραμμα (με Eurobank) με χαμηλότερο επιτόκιο...
Όσοι θέλετε μάυρα GTC πάντως, μαλλον θα έχετε πολύ καλύτερους χρόνους παράδοσης...:-)
Μια ερώτηση προς τους έχοντες: Σας ειπαν ή διαβάσατε στο εγχειρίδιο ότι χρειάζεται ροντάρισμα? για πόσα χλμ?
αυτά,
νεότερα όταν το παραλάβω και κάνω μερικά χιλιόμετρα...
Alex
ΥΓ: το μόνο που με χαλάει είναι το διακριτικό 'turbo'...χάθηκε ένα άλλο συνθετικό, εστω ένα σκέτο Τ? πολύ κίτς μου φαίνεται ρε γαμώτο...και έιναι και με κόκκινα γράμματα -
Ο χρήστης AlexS έγραψε:
Μια ερώτηση προς τους έχοντες: Σας ειπαν ή διαβάσατε στο εγχειρίδιο ότι χρειάζεται ροντάρισμα? για πόσα χλμ?Καλημερα!
Εμενα μου ειπαν για 1000χλμ απλα να μην το τσιτωνω πολυ..κατα τα αλλα μου ειπαν ειναι στρωμενος ο κινητηρας..
-
Ο χρήστης AlexS έγραψε:
ΥΓ: το μόνο που με χαλάει είναι το διακριτικό 'turbo'...χάθηκε ένα άλλο συνθετικό, εστω ένα σκέτο Τ? πολύ κίτς μου φαίνεται ρε γαμώτο...και έιναι και με κόκκινα γράμματαΕχω την εντυπωση(σχεδον βεβαιοτητα)οτι το turbo δεν ειναι με κοκκινα γραμματα αλλα με τα κλασσικα ασημι!Κοκκινα ηταν στα παλια 2.0 Τ με τους 200 ιππους...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
ΥΓ: το μόνο που με χαλάει είναι το διακριτικό 'turbo'...χάθηκε ένα άλλο συνθετικό, εστω ένα σκέτο Τ? πολύ κίτς μου φαίνεται ρε γαμώτο...και έιναι και με κόκκινα γράμματα
Εχω την εντυπωση(σχεδον βεβαιοτητα)οτι το turbo δεν ειναι με κοκκινα γραμματα αλλα με τα κλασσικα ασημι!Κοκκινα ηταν στα παλια 2.0 Τ με τους 200 ιππους...
Πω πω σε κοροιδεψανε
Αντι για 1.6Τ σου δωσανε το 2.0Τ
-
έχει κάποιος διάγραμμα ροπής;
-
Να'το απο αυτοκινητο μιας φιλης...
-
βλέπω καλά?
188,8 ps και 27,6 κιλά ροπή ο 1.6T?
μου έφτιαξες την μέρα φίλε..
μιλάμε για στρωμένο moter?
πόσα χιλιόμετρα?
γιατί μετά σίγουρα θα αποδώσει λίγο παραπάνω..
-
Μιλαμε για μοτερ με 6000χλμ,μετρημενο με 22.5c και 974kpa βαρομετρικο,οχι και τις καλυτερες συνθηκες για δυναμομετρηση...
-
bravo!
πολύ καλά νούμερα φίλε.
αναρωτιέμαι τι θα δείξει το δυναμόμετρο με πρώτο στάδιο tuning (φίλτρο,εξάτμιση) και πρόγραμμα της eds (κατά πάσα πιθανότητα την γνωρίζεις).
η ίδια πάντως υπόσχεται 220ps και 32 κιλά ροπή..
-
+30 αλογα μονο με προγραμμα συνεπαγεται(εκτος των αλλων) και αυξηση της πιεσης,η οποια ειναι ηδη στα 1.2bar.
Να λειπει το βυσινο,τα 190 ειναι οκ(και ουκ ολιγα). -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
+30 αλογα μονο με προγραμμα συνεπαγεται(εκτος των αλλων) και αυξηση της πιεσης,η οποια ειναι ηδη στα 1.2bar.
Να λειπει το βυσινο,τα 190 ειναι οκ(και ουκ ολιγα).συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά εξέφρασα την περιέργεια αν στην eds όντως δίνουν αυτά που υπόσχονται,εγκυκλοπαιδικά..
190 άλογα είναι υπέρ-αρκετά.
-
πάντως δεν το περίμενα να δώ να φτάσει τόσο ψηλά και σε σχετικά χαμηλές στροφές!!
ο κινητήρας πρέπει να είναι κορυφαίος.
-
Αν σκεφτεις οτι αυτες ειναι τιμες αποδοσης που πριν 10-15 χρονια τις εβλεπες σε 2λιτρα turbo,με μπολικη πιεση,αρκετο lag και εξωφρενικη καταναλωση τοτε ειναι μια χαρα!
Το αμαξι επιταχυνει χωρις ξεσπασματα και καιει 9lt/100km! -
BRAVO στην οπελ...προσφατα οδηγησα το astra opc και δεν συγκρινεται με κανενα hothatch της κατηγοριας του...οσο για αυτα πολυ λενε οτι δεν στριβει ειναι φημες...
υποθετω οτι και το 1.6/180 θα ειναι δυναμιτης..συν οτι ειναι και πανεμορφο...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
προσφατα οδηγησα το **astra opc **και δεν συγκρινεται με κανενα hothatch της κατηγοριας του...οσο για αυτα πολυ λενε οτι δεν στριβει ειναι φημες..Μαλλον δεν το οδηγησες καλα...
-
pote erxetai to neo astra?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
προσφατα οδηγησα το **astra opc **και δεν συγκρινεται με κανενα hothatch της κατηγοριας του...οσο για αυτα πολυ λενε οτι δεν στριβει ειναι φημες..
Μαλλον δεν το οδηγησες καλα...
νταξει...ξεπερασε τα ορια..
-
Αν δεν συμφωνήσουμε με όσα λέει ο Michel Amott και ο adis4, δεν έχουμε θέση εδώ πέρα. Καλά είναι μόνο τα...ραλλύ, τα 159 και τα Κια Ceed!μέχρι εκεί! Το γρηγορότερο hοτ hatch στο Νυρμπουργκριγκ δεν στρίβει, επειδή έτσι γράφουν διάφορες 'ελληνικές' 'φυλλάδες'.
-
Τι εννοείς ότι δεν στρίβει Σημαντικέ;
Α, και μην είσαι τόσο ερειστικός με το καλημέρα, ο Michael-Amott κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του.
Το ραλλύ καλό είναι, η 159 δεν είναι 156 (είναι alfa όμως και έχει +2 πόντους κρατήματος λόγω ψυχής, ενώ το ceed οκ, σιγά).
-
Το Ceed ειναι γ@ματο!
Σημαντικε..θα περασουμε ωραια, οπως ειπες στο πρωτο σου ποστ απο οτι φαινεται!
OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift