-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Mακαρι να ναι ετσι αλλα πολυ ασυμφορο μου ακουγεται γιαυτους να σου δωσουν 1,6Τ για 1,4+5,5Κ.θα συμφωνήσω μαζί σου.
-
Για Kadett ισχυει;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Για Kadett ισχυει;;;στην αγγλία τα λένε αστρα
-
Το ξερω,γι'αυτο το λεω!
-
Τρίχες. Πήρα τλφ και μου είπαν ότι η προσφορά είναι αποκλειστικά για Vectra 1600 105hp. Επιστρέφεις ένα οποιοδήποτε Astra (ακόμα και πρώτης φουρνιάς) και σου κάνουν προσφορά έως 4.500 ευρώ για το συγκεκριμένο Vectra που κοστίζει με το κλειδί στο χέρι περίπου 19500 ως 23500, δηλ. πάει 15000 ως 19000. Καλό μόνο αν έχεις κανένα σαράβαλο 15ετίας.
-
Kαλο δεν ειναι σε καμια περιπτωση!!! Ακου εκει Vectra 1600 με 105 αλογα!!! Ουτε να μου το χαριζαν!!!
-
σύμφωνα με ερώτησή μου πριν μισή ώρα στο Καλτσούνη Χαλκίδα, μου είπε πως η προσφορά ισχύει για όλα τα κυβικά του Vectra...
-
ερωτηση προς κατοχους 1.6 sport turbo με 180 hp.
τι εξτρα θα θελατε να βαλετε που δεν εχετε βαλει οταν το αγορασατε?
σκεφτομαι να κανω την παραπανω αγορα στο αμεσο μελλον...
οι καθρεπτες αναδιπλωνονται και οι δυο με κουμπι απο μεσα?κοστος?
εσωτερικα στον ηλεκτρονικο εξοπλισμο τι να προτιμησω?
cruise control δεν θελω επειδη στην ελλαδα με σταθερη ταχυτητα για πανω απο 2 km δεν νομιζω να παω ποτε?
ευχαριστω..
τωρα για αναρτηση θα βαλω οταν το παρω KW variant II ή ΙΙΙ,οποτε το IDS πακετο δεν ξερω αν μπει εκτος παραγγελιας..
-
Εγώ πάντως που δεν έχω το 1,6 Τurbo αλλά οδηγώ το 1,6 εδώ και δύο+ χρόνια θα ήθελα :
Bi-Xenon με AFL.
Έγχρωμη οθόνη
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες ( με κουμπί είναι στην πόρτα του οδηγού ).
Sport Switch
Cruise Control ( το έβαλα μετά ). Είναι απίστευτα χρήσιμο. -
ΤΟ cruise που ειναι χρησιμο στην ελλαδα?
σε στροφες το ξεχνας..ευθειες ???στην ελλαδα εχεις λωριδα που θα πας για ωρα με 140km σταθερα?
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ΤΟ cruise που ειναι χρησιμο στην ελλαδα?σε στροφες το ξεχνας..ευθειες ???στην ελλαδα εχεις λωριδα που θα πας για ωρα με 140km σταθερα?
Με 140 εισαι παρανομος αλλα με 120-130 μπορεις να κινηθεις στην Αθηνων-Θεσσαλονικης σε παρα πολλα σημεια.
-
ωραια να κινηθω για ποσο?ολο και καποιος μπαινει μπροστα σου..συνεχεια προσπερασεις...
επειτα ποτε δεν ειχα σε αμαξι μου αυτο το πραμα..προτειμω να επιταχυνω manual..αν ημουν ΓΕρμανια και πηγαινα για Σ/Κ Ολλανδια θα χρειαζοταν...
στην Αθηνων-Πατρων που να το βαλω και ποτε?τα Σ/Κ ή στις 04.30 το ξημερωμα?
-
Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα-Κόρινθος/Τρίπολη, Αττική Οδό. Αλλά και σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου με κάμποσες κάμερες (πχ Ρόδο) ή στη βόρεια Κρήτη ξεκουράζει και προφυλάσσει από τα πρόστιμα (το ρυθμίζεις στο όριο +10-20 χλμ).
-
ΤΟ cruise που ειναι χρησιμο στην ελλαδα?σε στροφες το ξεχνας..ευθειες ???στην ελλαδα εχεις λωριδα που θα πας για ωρα με 140km σταθερα?
τη δεξιά
-
Σε αρκετές μετακινήσεις μου προς Β. ελλάδα και Πελοπόνησσο το έχω χρησιμοποιήσει. Το CC όταν είναι κλειδωμένο δεν σε δεσμεύει ως προς τις επιταχύνσεις ( προσπεράσματα ) αλλά ως προς τη μείωση της ταχύτητας. Σαφώς ξεκλειδώνει άμεσα με το που θα πατήσεις φρένο ή συμπλέκτη και μετά με ένα κλικ το αφήνεις να ξανα-ανεβάσει. Πάντως στο τελευταίο μου ταξίδι για Λαμία το είχα περίπου 1+ ώρα κλειδωμένο χωρίς πρόβλημα αρχικά στα 120 και κατόπιν στα 90.
-
ερωτηση προς κατοχους 1.6 sport turbo με 180 hp.τι εξτρα θα θελατε να βαλετε που δεν εχετε βαλει οταν το αγορασατε?
σκεφτομαι να κανω την παραπανω αγορα στο αμεσο μελλον...
οι καθρεπτες αναδιπλωνονται και οι δυο με κουμπι απο μεσα?κοστος?
εσωτερικα στον ηλεκτρονικο εξοπλισμο τι να προτιμησω?
cruise control δεν θελω επειδη στην ελλαδα με σταθερη ταχυτητα για πανω απο 2 km δεν νομιζω να παω ποτε?
ευχαριστω..
τωρα για αναρτηση θα βαλω οταν το παρω KW variant II ή ΙΙΙ,οποτε το IDS πακετο δεν ξερω αν μπει εκτος παραγγελιας..
Λοιπόν, ως κάτοχος του 1,6Τ Cosmo εδώ και ενάμιση μήνα θα σου πρότεινα να βάλεις cruise control το οποίο πραγματικά θα το χαρείς όπου και να ταξιδέψεις και για όσο το χρησιμοποιήσεις. Είναι φοβερό γκατζετάκι.
Επίσης και το parking sensor είναι πολύ χρήσιμο και ιδίως εάν το πάρεις μαύρο το αμάξι γιατί να μην το βάλεις μια που ούτε καν θα φαίνεται.
Αυτό που πραγματικά μετάνιωσα που δεν έχω στο δικό μου (και ο λόγος που δεν το έχω είναι ότι ήταν ετοιμοπαράδοτο), είναι τα φώτα Bi-Xenon.
Πραγματικά αξίζει απο πλευράς ξεκούραστης οδήγησης το βράδυ, καμία σχέση με τα υπάρχοντα φώτα. -
Το parking sensor το ξέχασα. Και σε άλλα χρώματα , εάν πάρεις το εργοστασιακό , δεν φαίνεται.
-
ωραια να κινηθω για ποσο?ολο και καποιος μπαινει μπροστα σου..συνεχεια προσπερασεις...Μαλλον δεν γνωριζεις πως λειτουργει...
Το CC όταν είναι κλειδωμένο δεν σε δεσμεύει ως προς τις επιταχύνσεις ( προσπεράσματα ) αλλά ως προς τη μείωση της ταχύτητας. Σαφώς ξεκλειδώνει άμεσα με το που θα πατήσεις φρένο ή συμπλέκτη και μετά με ένα κλικ το αφήνεις να ξανα-ανεβάσει.
-
xenon οποσδήποτε!
τα υπόλοιπα έτσι κι έτσι..
βασικά εγώ στο δικό μου (gtc) θα ήθελα και recaro καθίσματα αν και τα bucket που έχει η sport έκδοση είναι πολύ καλά
-
Παιδιά η γυάλινη πανοραμική οροφή για το gtc τι κόστος έχει?
Επίσης, στα έξτρα, υπάρχει και ανοιγόμενη ηλιοροφή για το gtc ή μονο η σταθερή-γυάλινη?
OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift