-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι και 'τιποτα απολύτως' ρε Σπύρο.Μπορει να μην ληφθούν στα σοβαρα διαφορες του μισου ή ενος δευτερολέπτου,αλλά οταν μιλάμε για διαφορες των δύο η περισσοτέρων δευτερολέπτων απο μοντελο σε μοντέλο σε μια πίστα των δύο χιλιομέτρων,τοτε σιγουρα υπάρχει θεμα.Τουλάχιστον μιλώντας για γυρολόγια που γίνονται με κάποιους εστω και ισοδύναμους οδηγούς,που τεσταρουνε κάπου-κάπου αυτοκίνητα στην πίστα (πιστευω οτι οι χρονοι των δοκιμων παραπάνω προερχονται απο κάποιο περιοδικο).Οχι να κάνω εγω τρία δευτερα αργότερα απο τον Σουμαχερ και να φταίει το αυτοκίνητο ε;
Υ.Γ. τι σχεση εχουνε τα γυρολόγια αυτων των αυτοκινήτων σε αυτο το συγκεκριμένο θεμα;
Ναι τους χρόνους τους βρήκα στους 4Τ.
Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα καταλάβεις γιατί έβαλα τα γυρολόγια. -
Για να καταλάβω δηλαδή: Tο Opel Astra OPC στρίβει καλύτερα από το Leon Cupra και το Golf Gti E30???
-
Oικτρό σε κάποια σημεία.
Κοιτάξτε στο 5' 10' από το τεστ στο Top Gear στα χέρια του Stig... ...πάει ίσια......μιας κ μιλάμε για πίστες.
http://uk.youtube.com/watch?v=Sl5vY4aPiBs
(το κούνημα του κεφαλιού του Stig δε, για το πώς πήγαινε όλα τα λεφτά)
και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει +40 άλογα από το GTi και +15 από το Megane RS δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμα μεγέθη.
-
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακομα..γιατι αυτο το αυτοκινητο εχει τοσους(και τοσο) φανατικους εχθρους!
Ειλικρινα δηλαδη, ειναι εντυπωσιακο το πως με μια απλη αναφορα της λεξης OPC, γινεται ενας απιστευτος πανικος για να αποδειχθει ΤΙ τελικα?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακομα..γιατι αυτο το αυτοκινητο εχει τοσους(και τοσο) φανατικους εχθρους!εγώ δεν είμαι εχθρός του.
-
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακομα..γιατι αυτο το αυτοκινητο εχει τοσους(και τοσο) φανατικους εχθρους!Ειλικρινα δηλαδη, ειναι εντυπωσιακο το πως με μια απλη αναφορα της λεξης OPC, γινεται ενας απιστευτος πανικος για να αποδειχθει ΤΙ τελικα?
Σε ζηλεύουμε ρε Μητς.
-
Ειλικρινα δηλαδη, ειναι εντυπωσιακο το πως με μια απλη αναφορα της λεξης OPC, γινεται ενας απιστευτος πανικος για να αποδειχθει ΤΙ τελικα?
ε;
γιατί όταν σχολιάζουμε ΚΙΑ, Τογιότες, Φιατ και Αρομέο δεν σε βλέπω να αναρωτιέσαι;
τα πάντα σχολιάζονται...να θυμίσω το Leon τι κράξιμο έφαγε;
-
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακομα..γιατι αυτο το αυτοκινητο εχει τοσους(και τοσο) φανατικους εχθρους!Ειλικρινα δηλαδη, ειναι εντυπωσιακο το πως με μια απλη αναφορα της λεξης OPC, γινεται ενας απιστευτος πανικος για να αποδειχθει ΤΙ τελικα?
Ξεκόλλα Μητσο.Ο καθενας δικαιούται να εκφραζει τη γνωμη του (ή εστω να αναπαραγάγει τα λεγομενα του 'ειδικου τυπου') για όλα τα αυτοκίνητα,συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας.
Μην ξεκινήσεις να κυνηγάς ανεμόμυλους -
Ρε Αντρεα δεν κυνηγαω ανεμομυλους..ουτε εχω κανενα κολλημα με το αυτοκινητο μου!
(αλιμονο )Απλα(αποψη μου) δεν του αξιζει το εντυπωσιακοτατο θαψιμο που τρωει καθε φορα!
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε;
γιατί όταν σχολιάζουμε ΚΙΑ, Τογιότες, Φιατ και Αρομέο δεν σε βλέπω να αναρωτιέσαι;
τα πάντα σχολιάζονται...να θυμίσω το Leon τι κράξιμο έφαγε;
Ναι...αλλα γινεται μια παραθεση γυρων πιστας που σε αλλες τα εχει παει εξαιρετικα καλα(πραγμα το οποιο καποιοι το προσπερνουν τελειως) και σε αλλες τα εχει παει εξαιρετικα χαλια(ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ νευρικο το αυτοκινητο)...προσπαθωντας να αποδειξουμε ΤΙ στην τελικη?
Τα εχουμε πει χιλιες φορες,τα περιοδικα το εχουν γραψει αλλες χιλιες...το αυτοκινητο ειναι δυσκολο,δεν εχει καλη αισθηση στο στριψιμο κλπ κλπ(πολλες φορες τα εχω πει και μονος μου )
Τι νοημα εχει να τα επαναλαμβανουμε αλλες 1000 φορες? -
Ρε Αντρεα δεν κυνηγαω ανεμομυλους..ουτε εχω κανενα κολλημα με το αυτοκινητο μου!
(αλιμονο )Απλα(αποψη μου) δεν του αξιζει το εντυπωσιακοτατο θαψιμο που τρωει καθε φορα!
Ο.Κ. Μήτσο,μου έδωσες την εντυπωση οτι αντεδρασες νιώθωντας στριμωγμένος*,για αυτο σου τα είπα αυτα.
- ο χαρακτηρισμος των 'φανατικών εχθρων' με εκανε να πιστεψω οτι φανταζεσαι ανεμόμυλους να επιτίθενται.
-
όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..
βασικά έχει να κάνει και με ένα γενικό κλίμα snob απέναντι στα opel
'άγνωσται αι βουλαί του ανθρώπου'
-
Ο χρήστης music_lover έγραψε:
όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..βασικά έχει να κάνει και με ένα γενικό κλίμα snob απέναντι στα opel
τι δεν φτάνει η αλεπού...για να καταλάβω;
Για την opel μιλάμε όχι για την Porsche... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..
βασικά έχει να κάνει και με ένα γενικό κλίμα snob απέναντι στα opel
τι δεν φτάνει η αλεπού...για να καταλάβω;
Για την opel μιλάμε όχι για την Porsche...και ποιος μίλησε για Porsche?
βασικά όλα καλά είναι σήμερα..
-
χτες σε μια διαφήμιση που πήρε το μάτι μου σχετικά γρήγορα είδα κάτι σαν να λέει οτι ανταλλάξετε το astra που έχετε με το καινούριο και κερδίστε 4500
-
Αμα το πουλήσεις,θα πιάσει λιγοτερο απο 4500;
-
Αν το πάρουν πχ 11.000 και σου κόψουν άλλες 4.500, θα βάλεις 21.000-15.500=5.500 (κατά προσέγγιση όλα αυτά) και θα πάρεις το καινούριο. Αυτό καταλαβαίνω όπως το διαβάζω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν το πάρουν πχ 11.000 και σου κόψουν άλλες 4.500, θα βάλεις 21.000-15.500=5.500 (κατά προσέγγιση όλα αυτά) και θα πάρεις το καινούριο. Αυτό καταλαβαίνω όπως το διαβάζω.και εγώ αυτό καταλαβαίνω.Είναι όμως δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο.Αν ισχύει το παράγγειλα αύριο.
Θα πάω αύριο να ρωτήσω.
αν ξέρει κάποιος ας πει. -
Εγω ετσι οπως το ακουω μου φαινεται οτι απλα θα σου κοψουν 4,5Κ.
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Εγω ετσι οπως το ακουω μου φαινεται οτι απλα θα σου κοψουν 4,5Κ.δηλ πας με το παλιό σου Αstra που στην αγορά μεταχειρισμένων κοστίζει πχ 7500 και στο παίρνουν 4500 για να σου δώσουν την έκπτωση για το καινούριο;
δεν νομίζω ότι έτσι απλά θα σου κάνουν μία έκπτωση. Απλά θα τα συνυπολογίσουν. Και προφανώς το κάνουν ως επιβράβευση στους ήδη πελάτες τους μιας και θα πρέπει να έχεις ήδη Astra.
Μάλλον αυτό που λέει ο Μάνος πρέπει να είναι...
-
Mακαρι να ναι ετσι αλλα πολυ ασυμφορο μου ακουγεται γιαυτους να σου δωσουν 1,6Τ για 1,4+5,5Κ.
OPEL ASTRA 1.6 TURBO 180HP facelift