-
Διαλλακτικός το λένε τώρα?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
**παντως δεν πιστευω να εχετε την αισθηση οτι με τετοια νοοτροπια θα βρειτε καμια γκομενα της προκοπης **:P
Τα αλλα δεν θα τα σχολιασω αλλα το τελευταιο τι παει να πει?
οτι μια τετοια γυναικα σαφως και θα προτιμησει εμενα που ειμαι πιο διαλλακτικος
Όπως και ένας άντρας θα σε προτιμήσει αν είσαι διαλλακτικός..
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειναι πανευκολο να προπαγανδησετε αυτα που λεω, οπως και παντα γινετε. Εγω ποτε δεν ειπα οτι εγω κρινω τον ανρωπος απο το ποσα λεφτα κανει. Το ποσο successful ειναι ειπα απο πλευρας και χρηματοοικονομικης και καρριερας και αυτο ειναι ενα απο τα κριτηρια.Τώρα το κατάλαβα! Δεν αποτελεί [μεταξύ άλλων] κριτήριο το 'πόσα λεφτά κάνει' κάποιος, αλλά το πώς τα πάει από 'χρηματοοικονομικής πλευράς'!! Όπως, ας πούμε, εμένα δε μου πολυαρέσουν τα αυτοκίνητα ενώ τα αμάξια πραγματικά τα λατρεύω....
Εχω γνωρισει αρκετους ανθρωπους που βγαζουν λιγα λεφτα και ειναι ανθρωποι που θα'θελα να τους εχω στον κυκλο φιλων μου. Ομως απο πλευρας % λιγοτεροι απο οτι αυτοι που ειναι πιο πετυχημενοι επγγελματικως. Αρα το θεμα επιτυχια ειναι ενα απο τα κριτηριο, ομως οχι το μονο.
Έτσι όπως τα λες παραπάνω φαίνεται τα λεφτά να είναι κριτήριο λόγω... στατιστικών ανάμεσα στους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει!
Δηλαδή, αν οι περισσότεροι άνθρωποι που θα ήθελες να τους έχεις στον κύκλο φίλων σου τύχαινε να έχουν πράσινα μάτια, τα πράσινα μάτια θα ήταν για εσένα 'αξία' και κριτήριο επιλογής φίλων! -
^ Εαν για σενα η επαγγλματικη επιτυχια και το χρωμα των ματιων καποιου ειναι παραλληλα και αλυλενδετα, τοτε για ακομη μια φορα, αποδυκνυεται οτι υπαρχει θεμα κρισης με αυτους που διαφωνουν ή εχουν προβλημα για τα κριτηρια που ανεφερα. Τιποτε καινουργιο τα τελευταια 5 χρονια εδω.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
^ Εαν για σενα η επαγγλματικη επιτυχια και το χρωμα των ματιων καποιου ειναι παραλληλα και αλυλενδετα, τοτε για ακομη μια φορα, αποδυκνυεται οτι υπαρχει θεμα κρισης με αυτους που διαφωνουν ή εχουν προβλημα για τα κριτηρια που ανεφερα. Τιποτε καινουργιο τα τελευταια 5 χρονια εδω.γενικευεις επικινδυνα...αυτό ειναι λάθος και ισοπεδωτικο...
επειδη καποιοι δεν συμφωνουνε μαζι σου δηλαδη είναι μονοχνωτοι;
ειμαι σιγουρος οτι δεν το εννοεις ετσι οπως το γραφεις -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εχω γνωρισει αρκετους ανθρωπους που βγαζουν λιγα λεφτα και ειναι ανθρωποι που θα'θελα να τους εχω στον κυκλο φιλων μου. Ομως απο πλευρας % λιγοτεροι απο οτι αυτοι που ειναι πιο πετυχημενοι επγγελματικως. Αρα το θεμα επιτυχια ειναι ενα απο τα κριτηριο, ομως οχι το μονο.
Έτσι όπως τα λες παραπάνω φαίνεται τα λεφτά να είναι κριτήριο λόγω... στατιστικών ανάμεσα στους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει!
Δηλαδή, αν οι περισσότεροι άνθρωποι που θα ήθελες να τους έχεις στον κύκλο φίλων σου τύχαινε να έχουν πράσινα μάτια, τα πράσινα μάτια θα ήταν για εσένα 'αξία' και κριτήριο επιλογής φίλων!^ Εαν για σενα η επαγγλματικη επιτυχια και το χρωμα των ματιων καποιου ειναι παραλληλα και αλυλενδετα, τοτε για ακομη μια φορα, αποδυκνυεται οτι υπαρχει θεμα κρισης με αυτους που διαφωνουν ή εχουν προβλημα για τα κριτηρια που ανεφερα.
Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά.......
Πάμε άλλη μία:
Το 'Εχω γνωρισει αρκετους ανθρωπους που βγαζουν λιγα λεφτα και ειναι ανθρωποι που θα'θελα να τους εχω στον κυκλο φιλων μου. Ομως απο πλευρας % λιγοτεροι απο οτι αυτοι που ειναι πιο πετυχημενοι επγγελματικως. Αρα το θεμα επιτυχια ειναι ενα απο τα κριτηριο, ομως οχι το μονο', που γράφεις, χαρακτηρίζεται από την ίδια ακριβώς λογική με το 'Εχω γνωρισει αρκετους ανθρωπους που έχουν μπλε μάτια και ειναι ανθρωποι που θα'θελα να τους εχω στον κυκλο φιλων μου. Ομως απο πλευρας % λιγοτεροι απο οτι αυτοι που έχουν πράσινα μάτια. Αρα το χρώμα των ματιών ειναι ενα απο τα κριτηριο, ομως οχι το μονο'!!!
Χωρίς παρεξήγηση, gavriil1, αν ούτε και τώρα το κατάλαβες, καλύτερα να βάλεις κάποιον άλλο να το διαβάσει και να στο εξηγήσει. Δεν έχω ούτε την υπομονή ούτε την όρεξη το κάθε τι να το γράφω με 10 διαφορετικούς τρόπους ειδικά για σένα.
Τουλάχιστον το άλλο για τα 'λεφτά' vs 'χρηματοοικονομικά' δεν το σχολίασες, που σημαίνει ότι μάλλον το έπιασες επιτέλους.
-
Απαντώντας στο αρχικό ερώτημα,
Η συνέπεια λόγων (και σκέψεων) και πράξεων. Πάρα πολύ μου έχει λείψει αυτό τελευταία.
και είναι και το σημαντικότερο κριτίριο νομίζω για την αυτοκριτική μας αλλά και για να τα βρούμε με τον εαυτό μας. -
Τί είναι αυτό που κρίνει τον άνθρωπο;
μα αυτό είναι απλούστατο!
Αν αγαπάει!
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Τί είναι αυτό που κρίνει τον άνθρωπο;μα αυτό είναι απλούστατο!
Αν αγαπάει!
δεν νομιζω να ειναι το υπερτατο κριτηριο η αγαπη (εκτος αν εννοεις ολο τον κοσμο που ειναι αδυνατο)
γιατι, για χαρη της αγαπης γινομαστε παραλογοι και πολλες φορες επικυνδινοι.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Τί είναι αυτό που κρίνει τον άνθρωπο;
μα αυτό είναι απλούστατο!
Αν αγαπάει!
δεν νομιζω να ειναι το υπερτατο κριτηριο η αγαπη (εκτος αν εννοεις ολο τον κοσμο που ειναι αδυνατο)
γιατι, για χαρη της αγαπης γινομαστε παραλογοι και πολλες φορες επικυνδινοι.
για χαρη του κατω κεφαλιου γινομαστε αυτα που λες
Τι είναι αυτο που κρίνει τόν άνθρωπο