-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ...(ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...)ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΥΛΩΤΗ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ...ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΩΤΗ???ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ???ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΚΟΣ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ...ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ?
sorry ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
-
Τι εννοεις 'συννενοηση'? Οποιος προλαβει παρκαρε. Απλο ειναι.
-
ΕΝΝΟΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ 3 ΜΗΝΕΣ Π.Χ ΕΓΩ 3 ΕΣΥ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΚΛΙΚΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.. -
Αν στα συμβολαια δεν αναφερει πουθενα τι γινεται με τις θεσεις παρκινγκ και ο καινουριος νομος ή whatever ειναι αυτο το καινουριο που βγηκε, δεν οριζει ποιος παρκαρει που, τοτε ναι ειναι κοινοχρηστες και οποιος προλαβε παρκαρε.
-
Ο χρήστης pantel10 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΡΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ...(ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...)ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΥΛΩΤΗ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ...ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΩΤΗ???ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ???ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΚΟΣ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ...ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ?sorry ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Αν δεν μπορειτε να συνεννοειθειτε οποιος προλαβε παρκαρε.Ειναι πολυ απλό.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας, αν και εφόσον γνωρίζετε,πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί.Ενοικιάζω ένα διαμέρισμα 100τμ σε μια 5όροφη πολυκατοικία την οποία απ'όσο γνωρίζω σήκωσε ο ίδιος ο οικοπεδούχος.Στο μισθωτήριο συμβόλαιο που υπέγραψα για το σπίτι,μου παραχωρούσε την κλειστή θέση στάθμευσης και την αποθήκη συνολικής έκτασης 41τμ(και τα δυο μαζί).Έξω από το γκαράζ υπάρχει ένας μικρός χώρος,που θυμίζει πυλωτή,τον οποίο πρέπει να διανύσω προκειμένου να παρκάρω το αυτοκίνητό μου.Σ'αυτόν το μικρό χώρο λοιπόν,κάποιος άλλος ένοικος της πολυκατοικίας επιμένει να παρκάρει το αυτοκίνητό του,κάνοντας δύσκολη τη ζωή μου και υποχρεώνοντάς με να κάνω ακροβατικά κάθε φορά που θέλω να μπω ή να βγω.Να σημειωθεί ότι ο χώρος που προανέφερα δεν είναι ακριβώς πυλωτή.Είναι κάτι σαν ράμπα που οδηγεί στο γκαράζ.
Τελικά ποιος από τους δυο έχει δίκιο;Να συνεχίσω να ανέχομαι αυτή τη συμπεριφορά ή να τον αρπάξω από το λαιμό;(χαριτολογώντας το λέω)................αν κι εδώ που τα λέμε από λόγια δεν παίρνει.
Ευχαριστώ πολύ. -
Τι γράψατε στο μισθωτήριο συμβόλαιο δεν έχει σημασία. Ζήτησε από τον εκμισθωτή να σου δώσει αντίγραφο του κανονισμού της πολυκατοικίας - αν αναφέρει εκεί την θέση στάθμευσης έχεις δικαίωμα να διώξεις αυτόν που σε εμποδίζει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι γράψατε στο μισθωτήριο συμβόλαιο δεν έχει σημασία. Ζήτησε από τον εκμισθωτή να σου δώσει αντίγραφο του κανονισμού της πολυκατοικίας - αν αναφέρει εκεί την θέση στάθμευσης έχεις δικαίωμα να διώξεις αυτόν που σε εμποδίζει.Υπάρχει περίπτωση να μου νοικιάζει χώρο που δεν του ανήκει;Τι παραπάνω θα κερδίσω έχοντας τον κανονισμό της πολυκατοικίας στα χέρια μου;Άλλωστε δεν αμφισβήτησε κανείς την ύπαρξη του κλειστού χώρου στάθμευσης.Απλά αυτός ισχυρίζεται ότι κουτσά στραβά χωράμε και οι δυο να κάνουμε τη δουλειά μας,κάτι το οποίο δεν ισχύει και φυσικά ούτε είμαι διατεθειμένος να πληρώνω ένα βαρβάτο ενοίκιο (λόγω του μεγάλου γκαράζ) για να απολαμβάνει αυτός τις ανέσεις.Έχω το δικαίωμα να του απαγορεύσω την είσοδο εκεί;Να επισημάνω κιόλας ότι πολλές φορές που βιάζομαι,θέλω να έχω την πολυτέλεια να αφήνω το αυτοκίνητο εκτός γκαράζ.Με αυτόν εκεί δε μπορώ γιατί δεν υπάρχει περιθώριο να ανοίξει η πόρτα του οδηγού.Έτσι είμαι υποχρεωμένος να μπαίνω στη διαδικασία του άνοιξε-κλείσε της γκαραζόπορτας προκειμένου να παρκάρω.
-
Στην προκειμένη περίπτωση από την στιγμή που εμποδίζει την διαδρομή για το χώρο που νομίμως νοικιάζεις δεν μπορεί να το βάζει εκεί. Φυσικά δεν μπορεις να του κάνεις τίποτα παραπάνω από μια μύνηση πχ για έξοδα χρήσης χρήσης χώρου του οποίου δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις ή να ανταποδώσεις με το ίδιο νόμισμα και να παρκάρεις μπροστά από αυτόν στη είσοδο του χώρου που νοικιάζεις χωρίς αυτός να μπορεί να κάνει κάτι εξίσου. Και όποιος αντέξει...
Άλλη ερώτηση έχω εγώ. Μένω σε παλιά πολυκατοικία η οποί ούτε πυλωτή ούτε χώρο γκαράζ έχει. Μια και το διαμερισμά μου είναι ισόγειο και άνηκε κάποτε στον κατασκευαστή της πολυκατοικίας έχει ορίσει με την οριζόντιο ιδιοκτησία ανεξάρτητη είσοδο για το διαμέρισμα τόσο για το σπίτι όσο και την είσοδο από το πεζοδρόμιο και μάλιστα όπως όριζει έχει και άλλο νούμερο από την πολυκατοικία (χΑ).Βάσει επίσης της οριζόντιας ιδιοκτησίας έχει ορίσει και ένα χώρο που υπάρχει μπροστά από την είσοδο του διαμερίσματος ως βεράντας (χωρίς να είναι σαφή τα όρια του χώρου) ο οποιος ανήκει το διαμέρισμα. Μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν γκαράζ να βάσω το αμάξι μέσα όταν δεν βρίσκω έξω θέση μιας και ο χώρος ανήκει σε μένα? Οι υπόλοιποι έχουν μια διαφωνία και ερχόμαστε κάθε φορά σε σύγκρουση.
-
Παρκάρουν στον δρόμο εκεί μπροστά; Αν ναι με ποια δικαιολογία θα μπορέσεις να απαγορεύσεις το παρκάρισμα στο δρόμο μπροστά από τη 'βεράντα' σου για να περνάς το αυτοκίνητό σου;
-
Ο κατασκευαστής από το 1970 + έχει κάνει διπλή πόρτα σαν γκαραζόπορτα οπότε το αυτοκίνητο περνάει. Λόγω ιδιομορφίας του δρομου είναι αδύνατο να παρκάρει κάποιο μπροστά από την συγκεκριμένη είσοδο καθώς μόνο στην μία πλευρά μπορουν να παρκάρουν οχήματα ενώ και το ίδιο το πεζοδρόμιο δεν είναι πάνω από 60 - 70 πόντους .
Μπορώ να κάνω αλλαγή χρήσης της βεράντας πχ σε χώρο στάθμευσης νόμιμα και με το ανάλογο κόστος στην Πολεοδομία μιας και ο χώρος μου ανήκει?
-
Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας γράφει ότι έχεις την αποκλειστική χρήση του χώρου μπροστά στο διαμέρισμά σου, μπορείς να παρκάρεις.
Αν γράφει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τον χώρο μόνο εσύ - για βεράντα - είναι διαφορετικό. Έχεις την χρήση του χώρου αλλά όχι για παρκάρισμα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας γράφει ότι έχεις την αποκλειστική χρήση του χώρου μπροστά στο διαμέρισμά σου, μπορείς να παρκάρεις.Αν γράφει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τον χώρο μόνο εσύ - για βεράντα - είναι διαφορετικό. Έχεις την χρήση του χώρου αλλά όχι για παρκάρισμα.
Οχι , δε λέει για χρήση αλλά ότι ανήκει στο διαμέρισμα και είναι βεράντα οπότε στην ουσία έχω και την χρήση. Το θέμα είναι αν μπορώ να μετατρέψω την χρήση ή το χώρο απο βεράντα σε στάθμευση ώστε να το βάζω νόμιμα μέσα και να ξεφορτωθώ τους γείτονες....
-
Νομίζω ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός της πολυκατοικίας και γι αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι....
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει συνέλευση χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας και να το περάσεις.... αλλιώς πρέπει να εξαγοράσεις, εκβιάσεις κλπ! Το μόνο που μπορείς να ισχυριστείς είναι ότι έτσι θα υπάρχει ένα αυτοκίνητο λιγότερο για τις θέσεις στο δρόμο! -
Πάρκαρε το αμάξι σου στην 'βεράντα' και βγάλε φωτοτυπία (για να την δείχνεις) την σελίδα που γράφει ότι είναι δική σου βεράντα.
Να επιμένεις ότι δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται η χρήση για παρκάρισμα.
-
Γενικά να ξέρετε ότι σε παλιές πολοικατοικίες πρίν το 1985 συνήθως δεν έχει συσταθεί καταστατικό ή κανονισμοί , ήτνα γενικά χύμα οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις ο καθένας μπορεί αν κάνει ότι θέλει ...... Αν το ψάξετε σε κάποιο εξειδικευμένο φορουμ , πχ για διαχειριστες κλπ θα δείτε ότι σε κάτι τετοιες πολυκοιτακίες πάντα θα υπάρχει ένας στριμένος που κάνει το υ κεφαλιού τους και οι υπόλοιποι δεν μπορούν αν ακάνουν τίποτε όπως πχ να αρνειται να πληρώσει κοινοχρηστα ή αν συμμετέχει σε συγκεκριμένα έξοδα....
-
Γεια σας παιδια
Επειδη στην περιοχη μου (Α.Ιλισια) υπαρχει μεγαλο προβλημα με το παρκινγκ κ μιας κ δεν βρισκω τπτ κοντα στο σπιτι μου οι 2 λυσεις που μου εχουν μεινει ειναι
ενοικιαση σε επαγγελματικο γκαραζ-πλυντηριο κτλ που τους αφηνεις τα κλειδια κ φευγεις (για 120 euro το μηνα)
ενοικιαση θέσης στάθμευσης, σε πυλωτή πολυκατοικίας, με γκαραζόπορτα, (100 ευρώ)τι να κανω?Να αποφυγω την πυλωτη (δεν εχω παει ακομα να δω τον χωρο) για να μην εχω μανουρες??
Αν αξιζει το ψαξιμο σχετικα με την πιλωτη τι ερωτησεις να κανω αμα το βρω αυτες τις μερες αυτον που το νοικιαζει??*Απ την αλλη με προβληματιζει κ το ιδιωτικο παρκινγκ...Τι παει να πει ''Δεν μπενεις μεσα αλλα μας δινεις τα κλειδια παντα για να στο φερουμε/παμε εμεις''
-
Στα πάρκινγκ που αφήνεις τα κλειδιά και το μετακινούν, κάθε τόσο θα ανακαλύπτεις μικρές γρατζουνιές και χτυπήματα.
Πολύ σπάνια θα το χτυπάνε γερά. -
Για να σας ρωτήσω ρε παιδιά.
Πρώτη και κύρια απορρία: Έχω μία θέση πάρκιν στην πυλωτή. Είναι ανοιχτή όλη η πυλωτή (μόνο στην είσοδο υπάρχουν κάγκελα απλά ). Άμα κάποιος πάει και το παρκάρει εκεί δεν έχω το δικαίωμα να του την πω; Μιλάμε για πάρκιν που αντιστοιχεί στο διαμέρισμα.
Σε ένα διαμέρισμα δεν έχουν αμάξι και ένας τυπάς έχει βάλει το αμάξι του γιου του κουκουλωμένο. Δεν έχω πει κάτι γιατί δεν με ενοχλεί. Έχει το δικαίωμα να το κάνει σωστά;
Είναι κάποιοι άλλοι που όταν αγόρασαν το διαμέρισμα πάλι δεν πήραν θέση και «την πούλησαν» σε κάποιους άλλους. Οι δεύτεροι έχουν δύο διαμερίσματα δηλαδή 2 θέσεις και 1 που τυπικά αγοράσανε. Με τα τωρινά δεδομένα δηλαδή μπορεί κάποιος από την πολυκατοικία να σταθμεύσει εκεί, σωστά; Καμιά φορά (επειδή έχουν δίπλα δίπλα τις θέσεις τους) τα στριμώχνουν και βάζουν και ένα 3ο. Δυσκολεύομαι ελάχιστα να βγω αλλά δεν έχω μιλήσει. Έχουν το δικαιώμα;
Τέλος ένας άλλος ένοικος το είχε «πετάξει» μία μέρα και μας είχε κλείσει την θέση. Απαγορεύεται να το κάνει αφού μας εμποδίζει, σωστά;
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΟΔΜΗΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?
ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ