-
Προχτες το βραδυ με χτυπησε απο πισω στην τσιμισκη μια CLK με γερμανικες προσωρινες πινακιδες με ημερομηνια ληξης. Κατεβηκε η οδηγος κ λεει τυχεροσ εισαι δεν εχεις τπτ. Εξωτερικα εχω μονο γρατσουνιες αλλα της ζητησα να αλλαξουμε χαρτια. ΑΡνηθηκε και μπηκε στο αμαξι της. Της λεω αν φυγεις θα μπλεξεις και μου απανταει ας μπλεξω.. Της εκανα μυνηση βεβαιως και αναμενω να βρεθει.. Μαλλον θελει κανα μηνα μεσω interpol να βρεθει..
Τι ποινες προβλεπονται για εγκαταλειψη γνωριζετε? -
Προχτες το βραδυ με χτυπησε απο πισω στην τσιμισκη μια CLK με γερμανικες προσωρινες πινακιδες με ημερομηνια ληξης. Κατεβηκε η οδηγος κ λεει τυχεροσ εισαι δεν εχεις τπτ. Εξωτερικα εχω μονο γρατσουνιες αλλα της ζητησα να αλλαξουμε χαρτια. ΑΡνηθηκε και μπηκε στο αμαξι της. Της λεω αν φυγεις θα μπλεξεις και μου απανταει ας μπλεξω.. Της εκανα μυνηση βεβαιως και αναμενω να βρεθει.. Μαλλον θελει κανα μηνα μεσω interpol να βρεθει..
Σε παρόμοιο περιστατικό γνωστός μου 'εγκατέλειψε' το σημείο (αφού είχε συνενοηθεί πρώτα) και πριν έρθει η αστυνομία.
Η τύπισσα που είχε χτυπήσει θεώρησε (εκ'των υστέρων) ότι καλό θα ήταν να κάνει αναφορά και μήνυση στην αστυνομια που ήρθε αργότερα (ως εγκατάλειψη).Μέχρι το απόγευμα η αστυνομία πήγε στο σπίτι του παιδιου, τον μάζεψε και τον πήγε στο τμήμα...
Αυτό με Ελληνικές πινακίδες...
-
Kαι γιατί δεν την ακολούθησες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι γιατί δεν την ακολούθησες?Δε νομιζω να ειχε νοημα.. Αν δε καλουσα αστυνομια να καταγραψει το γεγονος θα ηταν χειροτερα πιστευω.
Ειμαι αισιοδοξος πως θα την βρουνε μεσω ιντερπολ.. Θελω να παθει μεγαλη ζημια γιατι τετοιο θρασσος δε πρεπει να συγχωρειται. -
Πώς έγινε η όλη φάση? Εσύ με τι ήσουν και πως γρατζουνίστηκες - αν επιτρέπεται? Κι αυτή που κατάλαβε ότι 'δεν έχεις τίποτα'? Από τη ....συμπεριφορά σου?! Φωτό πήρες με το κινητό? Όταν τη βρεις (σου το εύχομαι ολόψυχα) θύμισέ της το 'ας μπλέξω' που είπε.....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πώς έγινε η όλη φάση? Εσύ με τι ήσουν και πως γρατζουνίστηκες - αν επιτρέπεται? Κι αυτή που κατάλαβε ότι 'δεν έχεις τίποτα'? Από τη ....συμπεριφορά σου?! Φωτό πήρες με το κινητό? Όταν τη βρεις (σου το εύχομαι ολόψυχα) θύμισέ της το 'ας μπλέξω' που είπε.....Εγω περιμενα στο φαναρι. Αριστερα μου και ακριβως πισω μου εχει μια στροφη για Παυλου Μελα. Η κυρια ηθελε να στριψει αριστερα και ερχοταν με φορα. Την βλεπω στον καθρεπτη κ κανω μπροστα για να ειμαι σιγουρος.. Τελικα επεσε πανω στην αριστερη γωνια μου. Υπαρχουν μονο υλικες ζημιες. Ο προφυλακτηρας εσπασε σε κανα 2 σημεια αλλα δε φαινεται ευκολα γιατι εσπασε σε σημειο που πιανει ο ανακλαστηρας. Οταν της ζητησα τα χαρτια της εκανε σαν υστερικια κ μπηκε μεσα και εξαφανιστηκε..
-
Mafia?? I don't know this word...
-
Βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις να βγάζεις αμέσως το κινητό και να φωτογραφίζεις [και τα αυτοκίνητα αλλά ΚΑΙ αυτόν/αυτήν που οδηγούσε το άλλο] ή, αν δεν έχει κάμερα το κινητό, να ...κάνεις πως έχει και πως φωτογραφίζεις!! Τους κόβεται η μαγκιά συνήθως (και η όρεξη να την κοπανίσουν)...
Εσύ ήσουν με το Φιέστα? Ελπίζω να μην έπαθε πολλά....
-
Δε σκεφτηκα να βγαλω της φατσα της φωτογραφια αλλα εβγαλα την πινακιδα της.. Αυριο στελνω αιτηση στο γραφειο διεθνους ασφαλησης για την ευρεση της.. Ευτηχως η αφαλεια μου εχει και νομικη προστασια οποτε εξοδα δικαστηριου λογικα τα πληρωνει αυτη.
Ναι εγω εχω το Fiesta ST και εξωτερικα εχει μονο γρατσουνιες.. Η ζημια στην αντιπροσωπεια κοστολογειται στα 810 ευρω+ οτι προκυψει με το βγαλσιμο προφυλακτηρα.
-
Ω ρε μάγκα.... Περαστικά!
-
Αν το αυτοκίνητο προορίζεται για εκτελωνισμό μπορείς με μια ερώτηση σε κάποια υπηρεσία που σχετίζεται με τα τελωνία να βρεις ποια είναι. Γιατί τότε το όχημα θα έχει δηλωθεί σε κάποιο τελωνίο μόλις μπήκε στη χώρα...
-
Για δες ρε κατι ζωα που κυκλοφορουν ελευθερα.... Απορω με την υπομονη σου φιλε....
-
Να ξέρεις πάντως ότι η μήνυσή σου λογικά θα κάνει πολύυυυυ καιρό να εκδικαστεί. Αυτό το βασίζω στο ότι εκρεμεί μια παραπλήσια μήνυση που έχει καταθέσει ο αδελφός μου εδώ και ένα χρόνο σε κάποιον που τον χτύπησε και δε σταμάτησε καν. Πλήρης αναφορά του περιστατικού υπάρχει εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 786#458786 -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Τι ποινες προβλεπονται για εγκαταλειψη γνωριζετε?Οι ποινες για εγκαταλειψη θυματος ειναι βαριες,οι ποινες για εγκαταλειψη... γρατζουνιας υποθετω αμελητεες,συν του οτι δεν εχεις κανενα αποδεικτικο στοιχειο.
Εαν οντως η ζημια ειναι αμελητεα,μην ασχοληθεις αλλο.
Εαν σου εχει κανει σοβαρη ζημια, τοτε βαλε πληρωμενο δολοφόνο -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Kαι γιατί δεν την ακολούθησες?
Δε νομιζω να ειχε νοημα.. Αν δε καλουσα αστυνομια να καταγραψει το γεγονος θα ηταν χειροτερα πιστευω.
Ειμαι αισιοδοξος πως θα την βρουνε μεσω ιντερπολ.. Θελω να παθει μεγαλη ζημια γιατι τετοιο θρασσος δε πρεπει να συγχωρειται.Mα δεν είπα να την ακολουθήσεις για να της κάνεις κάτι... Απλά για να δεις πού μένει ή δουλεύει. Έτσι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για 'σένα... Δίνεις τη διεύθυνσή της στην αστυνομία, μαζί με τη μήνυση...
-
Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί σε φίλο του αδερφού μου - έπεσε πάνω του μια τύπισα που δε σταμάτησε έγκαιρα στο φανάρι και χωρίς καν να βγει από το αυτοκίνητό της με το που άναψε πράσινο έκανε αμέσως λίγο πίσω και την κοπάνησε. Το παιδί την ακολούθησε και την πέτυχε αρκετά αργότερα ενώ σταματούσε σε ένα φούρνο. Αυτό που θυμάμαι (έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που μου το είχε διηγηθεί ο αδερφός μου) ήταν ένα 'έτσι μου είσαι, μωρή?' και μια κλωτσιά με μπότα στην πόρτα της, που της την έβαλε όλη μέσα....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί σε φίλο του αδερφού μου - έπεσε πάνω του μια τύπισα που δε σταμάτησε έγκαιρα στο φανάρι και χωρίς καν να βγει από το αυτοκίνητό της με το που άναψε πράσινο έκανε αμέσως λίγο πίσω και την κοπάνησε. Το παιδί την ακολούθησε και την πέτυχε αρκετά αργότερα ενώ σταματούσε σε ένα φούρνο. Αυτό που θυμάμαι (έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε που μου το είχε διηγηθεί ο αδερφός μου) ήταν ένα 'έτσι μου είσαι, μωρή?' και μια κλωτσιά με μπότα στην πόρτα της, που της την έβαλε όλη μέσα....Χαχα, υπέροχο! Άντε μετά να τρέχεις για... ταυτοποίηση μπότας!
-
α) Αξίζει να κινήσεις την διαδικασία για δικαστήριο
ΑΝ και ξαναλέω ΑΝ την βρούν, 3-4 χρονάκια μετά θα τα πάρεις τα
λεφτά σου ΟΛΑ μαζί με τυχόν δικαστικά έξοδα.
ΑΝ ΔΕΝ την βρούν, cest la vie.**β) Μάρτυρες έχεις? Φωτογραφίες? **
Αυτά είναι ΠΟΛΥ ψαρωτικά ζητήματα και ότι και αν λέμε, στο δικαστήριο
μετράνε ΠΟΛΥ. Γι' αυτό, σε περίπτωση ατυχήματος, αν νομίζετε ότι
φταίει ο άλλος βγάζετε αμέσως τη φωτογραφική μηχανή, ΤΟΝ/ΤΗΝ
φωτογραφίζετε, το αυτοκίνητο, τα αυτοκίνητα σας ΜΑΖΙ, τις πινάκίδες,
το δρόμο, φωτογραφήστε ότι μπορείτε. Μετά ας φύγει.Καλέστε την αστυνομία και όλα θα βρούν το δρόμο τους.
Εγκαταλειψη απο τον τοπο ατυχηματος