-
Λοιπόν παιδιά μετά την απόφαση να πάω στο golf TSI αυτές τις μέρες θα ήθελα να μου πείτε αν βρίσκετε κάποια λογική στο συλλογισμό μου.
Με δεδομένα λοιπόν (μερικά από αυτά αντικειμενικά το ξέρω ) ότι:
-Οι ζάντες του sportline δε μου άρεσαν καθόλου
-Τα michelin energy δε με ενθουσίασαν καθόλου
-Τα μπάκετ του μετά από συνεχόμενα μπες-βγες κατέληξα ότι μάλλον μου αρέσουν λίγο καλύτερα τα μαλακά του trenline
-Τα 2000ευρώ λιγότερα του Trendlineκατέληξα να αγοράσω την trendline και να βάλω 4 ωραίες ζαντούλες aftermarket 16' με τα sportcontact που έχω ερωτευτεί ή κάποια micelin pilot. Στη συνέχεια αν δω ότι είναι αρκετά μαλακό για τα γούστα μου να περάσω είτε σε bilstein κίτρινα είτε σε αμορτισερ της sportline. Όλα αυτά θα μου βγουν εκεί και εκεί το ξέρω αλλά θα έχω ζάντες που μου αρέσουν και λαστιχάκια επίσης!!!
Θα ήθελα καμία γνώμη για το παραπάνω σκεπτικό και κυρίως τη διαφορά της σπορ ανάρτησης. Είναι μόνο τα αμορτισέρ και ενδεχομένως κάποιο χαμήλωμα ελαφρύ ή προχωρά και σε αντιστρεπτικές κτλ κτλ
PS: Το αμάξι είναι επαρχία και θα φάει αρκετές λακούβες οπότε η μαλακή ανάρτηση θα μελετηθεί αρκετά αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα!!!
-
Λοιπόν παιδιά μετά την απόφαση να πάω στο golf TSI αυτές τις μέρες θα ήθελα να μου πείτε αν βρίσκετε κάποια λογική στο συλλογισμό μου.
-Τα μπάκετ του μετά από συνεχόμενα μπες-βγες κατέληξα ότι μάλλον μου αρέσουν λίγο καλύτερα τα μαλακά του trenline
-Τα 2000ευρώ λιγότερα του Trendlineκατέληξα να αγοράσω την trendline και να βάλω 4 ωραίες ζαντούλες aftermarket 16' με τα sportcontact που έχω ερωτευτεί ή κάποια micelin pilot. Στη συνέχεια αν δω ότι είναι αρκετά μαλακό για τα γούστα μου να περάσω είτε σε bilstein κίτρινα είτε σε αμορτισερ της sportline. Όλα αυτά θα μου βγουν εκεί και εκεί το ξέρω αλλά θα έχω ζάντες που μου αρέσουν και λαστιχάκια επίσης!!!
Θα ήθελα καμία γνώμη για το παραπάνω σκεπτικό και κυρίως τη διαφορά της σπορ ανάρτησης. Είναι μόνο τα αμορτισέρ και ενδεχομένως κάποιο χαμήλωμα ελαφρύ ή προχωρά και σε αντιστρεπτικές κτλ κτλ
PS: Το αμάξι είναι επαρχία και θα φάει αρκετές λακούβες οπότε η μαλακή ανάρτηση θα μελετηθεί αρκετά αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα!!!
-
-
βασικά δεν έχω καταλάβει τι ζητάς...να πάρεις το tsi ή να αλλάξεις τη μηχανή και να βάλεις την tsi?Ή ζητάς τη γνώμη των συμ-forum-άδων για τη γνώμη τους περί του golf tsi;
-
Εννοεί ο άνθρωπος αν αξίζει να πάρει την έκδοση Trendline αντί της Sportline. Για μένα αξίζει να πας για trendline αν δε σε ενδιαφέρει ο κλιματισμός ο υπολογιστής ταξιδίου και τα προβολάκια. Έχω μπει και σε Sport και σε Trend. Σε άνεση δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Αν όμως προχωρήσεις για trend καλύτερα να πας σε κάποιο σκούρο χρώμα έτσι ώστε τα πλαϊνά πλαστικά προστατευτικά που είναι μαύρα να μην κάνουν άσχημη αντίθεση (μόνο στο sportline είναι βαμμένα).
-
§
Αν σου αρέσει το Sportline τότε:
Τους τροχούς (ζάντες & ελαστικά), μπορείς πολύ άνετα να τους πουλήσεις/ανταλλάξεις με αυτόυς της επιλογής σου σε ένα λαστιχά.
Τα καθίσματα λίγο δύσκολο να τα αλλάξεις.
Τα 2.000 ευρώ είναι δύσκολο να τα αποφύγεις.
Η ανάρτηση αν περιορίζεται μόνο σε ελατήρια και αμορτισέρ είναι εύκολο να αλλαχτεί αν τελικά δεν σε ικανοποιήσει...
§
-
Βασικά όλες οι αντιπρωσοποίες συνεργάζονται με ένα λαστιχά, ρώτα τους πόσο θα σου στοιχήσουν τα ζαντολάστιχα που θες, και πόσο σου παίρνουν πίσω τα μαμα ζαντολάστιχα.
-
γμτ αυτό δεν το ήξερα αλλά να μην έχει φώτα ομίχλης δε λέει!!! Καλά είναι σοβαρά πράγματα?
-
Ο χρήστης ata έγραψε:
γμτ αυτό δεν το ήξερα αλλά να μην έχει φώτα ομίχλης δε λέει!!! Καλά είναι σοβαρά πράγματα?Πόσες φορές το χρόνο θα χρειαστείς τα φώτα ομίχλης στην Ελλάδα ?
-
Εξαρτάται πού μένεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξαρτάται πού μένεις.Σε όλη την Ελλάδα έχει μονίμως ομίχλη μέρα και νύχτα (καθώς όλοι τους έχουν αναμμένους μόνιμα)...
Είμαστε η χώρα της αόρατης ομίχλης... -
Ομίχλη στο μυαλό μας έχουμε...
Εγώ θα αγόραζα την πιο πλούσια έκδοση και δεν θα άλλαζα τίιποτα..Προσωπικό είναι αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι (ούτε και για ζάντες) σε ολοκαίνουργιο αμάξι.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εξαρτάται πού μένεις.
Σε όλη την Ελλάδα έχει μονίμως ομίχλη μέρα και νύχτα (καθώς όλοι τους έχουν αναμμένους μόνιμα)...
Είμαστε η χώρα της αόρατης ομίχλης...Σε ειρωνεύτηκα; Εκεί που έμενα εγώ και εξακολουθούν να μένουν οι γονείς τα πρωινά και τα βραδυνά έχει απίστευτη ομίχλη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ειρωνεύτηκα; Εκεί που έμενα εγώ και εξακολουθούν να μένουν οι γονείς τα πρωινά και τα βραδυνά έχει απίστευτη ομίχλη.Όχι βρε συ, το μήνυμά μου δεν ήταν ειρωνικό σε εσένα παρά σε όλους αυτούς που ανάβουν τους προβολείς ομίχλης ακόμα και στις 12 το μεσημέρι μιας ηλιόλουστης αυγουστιάτικης ημέρας, σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι σε Ελληνικό βρεγμένο οδόστρωμα που είναι σαν καθρέφτης είναι καλύτερα να φωτίζουν το δρόμο με τα έξτρα φωτάκια τους.
Και φυσικά υπάρχουν όχι μόνο περιοχές όπου οι προβολείς ομίχλης είναι απαραίτητοι αλλά σίγουρα όλοι μας θα βρεθούμε σε συνθήκες ομίχλης κάποιες φορές...
Eίσαι αρκετό καιρό στο forum για να γνωρίζεις ότι δεν ειρωνεύομαι εύκολα άλλο μέλος, ούτε δημιουργώ flames...
-
Και εμένα δυστυχώς έχει απίστευτη ομίχλη ορισμένες φορές. Εξάλλου θυμάμαι άπειρα ταξίδια στην Κατάρα να πηγαίνω επί πολλά χλμ με τα ομίχλης. Η αλήθεια είναι ότι δε μου έχουν λείψει ποτέ από αμάξι μέχρι τώρα.
Φίλε μου kitastak πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συμβιβαστώ με ζάντες που προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου και τα michelin energy που γέλαγα όταν μου τα πρότειναν για fiesta όχι για προσθιοκίνητο με 150 ίππους. Εντάξει είναι τελείως αντικειμενικά αυτά που συζητάμε αλλά ζήτησα τη γνώμη σας με δεδομένα αυτά τα πράγματα καθώς διαφορετικά δεν θα έχει κάποιο πρακτικό ανδιαφέρον για εμένα η συζήτηση. -
Φίλε ΑΤΑ, δεν είπα οτι πρεπει να συμβιβαστείς, απλά είπα τι ΘΑ έκανα εγώ.. Συμφωνώ ότι είναι εντελώς υποκειμενικά για αυτό και είπα τι γνώμη μου.
Καλή αγορά ότι και αν πάρεις και να το ευχαριστηθείς.
-
να'σαι καλά
-
Παιδιά η γνώμη σας για το λάστιχο? Είναι υπερβολικός ο φόβος μου για 140 ίππους σε michelin energy? Τελικά παρήγγειλα σήμερα το trend.
Από τα sportcontact και τα pilot sport τι θα λέγατε? Επίσης για πιο normal σκέφτομαι και τα premiumcontact2 αλλά φοβάμαι μην έχουν πλαινό αλλά uniroyal!!! -
Τα energy είναι καλά λάστιχα για ταξίδια, οικονομία στη βενζίνη και βγάζουν πολλά χιλιόμετρα.
Δεν έχουν σημασία τα άλογα του αυτοκινήτου αλλά ο τρόπος οδήγησης. Αν οδηγείς ήσυχα τα energy είναι μια χαρά. Αν όμως το στρίβεις και σε αμάξι με 80 άλογα τα energy δεν ταιριάζουν.
Τη γνώμη σας για μια αλλαγή σε TSI