-
Σκέτη η πρώτη γουλιά, και μετά δυο σταγόνες νερό με το καλαμάκι για να 'ανοιξουν' οι μυρωδιές
Μαθαίνω
στην ουισκοξενάγηση μάθαμε γαμάτα πράγματα, αλλά από κοντά και επί του πρακτέου -
έτσι..
Τώρα αυτό το 'από κοντά' το βαλες για να μην είμαστε οφ-τόπικ;;
Άσε ρε φίλε...μη σε ζαλίσουμε με τόσες μαζεμένες επισκέψεις...
άλλωστε εγώ δεν πίνω..
-
ναι ρε, road trip για ουισκοκατάνηξη
μην διανοηθείς να αρνηθείς ποτό άμα κατέβω ψηλέ -
κατέβα εσύ με το καλό και θα σε φιάξω εγώ...
-
Για Ρωμη που μπορω να κλεισω ξενοδοχειο;
εννοω αν με βολευει καπου παραεξω γιατι στο κεντρο ειναι πανακριβα.
Θα παω με αυτοκινητο.
απ'οσο ειδα στον χαρτη εχει 2 δακτυλιους.
βρηκα καποια ξενοδοχεια μεσα απο τον εξωτερικο...
Αν μπορει κανεις να βοηθησει...
Παρκιν παιζει στο κεντρο; ή παμε με το μετρο;οποιαδηποτε οδηγια ειναι ευπροσδεκτη για να αποκτησω κατευθυνση
κατι διαβασα παραπανω για μποτιλιαρισμα σε Ανκονα για να βεις στην Αουτοστρατα.
ισχυει παντα, ή ειναι καλοκαιρινο;
Στο Μπαρι ειναι καλυτερα τα πραματα;
Παλια κατα το 2004 γυρισα απο Μπαρι και η μονη κινηση ηταν στα διοδια πριν την πολη... -
Για ρώμη δεν έχεις δουλειά ανκόνα μπεμπε, μπάρι, και λιγότερες ώρες στο καράβι και πιο κοντά στη ρώμη.
Αν κλείσεις ξενοδοχείο στο κέντρο, τους λές ότι έρχεσαι με αμάξι και σου βγάζουν άδεια, διαφορετικά ΔΕΝ μπορείς να μπεις στο κέντρο με το αμάξι.Μέχρι εδώ μπορώ να βοηθήσω
-
Για ρώμη δεν έχεις δουλειά ανκόνα μπεμπε, μπάρι, και λιγότερες ώρες στο καράβι και πιο κοντά στη ρώμη.
απο ηγουμενιτσα Μπαρι, 220 € 2 ατομα καμπινα και αυτοκινητο με επιστροφή!!!
Βεντουρης βεβαια, αλλα... τζαμαπαβρηκα 2-3 ξενοδοχεια μεσα απο τον μικρο δακτυλιο, το ενα ειναι ακριβως επανω και διπλα σε σταθμο μετρο, το αλλο σε ενα λοφο με μεγαλο παρκο νοτιο δυτικα απο το βατικανο.
και τα 2 εχουν παρκιν.
Θα το δουλεψω λιγο ακομα και τα ξαναλεμε...κανενας Ρωμαιος υπαρχειειειειειειε;;;;;;;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Για Ρωμη που μπορω να κλεισω ξενοδοχειο;
εννοω αν με βολευει καπου παραεξω γιατι στο κεντρο ειναι πανακριβα.
Θα παω με αυτοκινητο.
απ'οσο ειδα στον χαρτη εχει 2 δακτυλιους.
βρηκα καποια ξενοδοχεια μεσα απο τον εξωτερικο...
Αν μπορει κανεις να βοηθησει...
Παρκιν παιζει στο κεντρο; ή παμε με το μετρο;οποιαδηποτε οδηγια ειναι ευπροσδεκτη για να αποκτησω κατευθυνση
κατι διαβασα παραπανω για μποτιλιαρισμα σε Ανκονα για να βεις στην Αουτοστρατα.
ισχυει παντα, ή ειναι καλοκαιρινο;
Στο Μπαρι ειναι καλυτερα τα πραματα;
Παλια κατα το 2004 γυρισα απο Μπαρι και η μονη κινηση ηταν στα διοδια πριν την πολη...Καλησπέρα,
Για ξενοδοχείο δοκίμασε το www.booking.com, έχει καλές τιμές και ευκολίες ρυθμίσεων.
Πάρκινγκ για το αμάξι ρώτα στο ξενοδοχείο, στην πόλη πανεύκολα με το ΜΕΤΡΟ, πας παντού και φθηνά, βγάλε τις κάρτες (δεν θυμάμαι, ημερήσιες ή 3ήμερες ήταν) και κυκλοφόρα άνετα χωρίς άγχος. ΠΡΟΣΟΧΗ στους επαγγελματίες τσαντάκηδες στο ΜΕΤΡΟ, στείλε pm για να σε κατατοπίσω για τρόπους προφύλαξης.
Μάρτιο μήνα δεν είχε ίχνος κίνησης το λιμάνι της Ανκόνα, Ιούλιο έκανα 1,5 ώρα να βγω στην Autostrada.....
Η Ανκόνα είναι 308ΚΜ από Ρώμη, το Μπάρι 440ΚΜ.....
Καλά να περάσεις......
ΥΓ: Προτείνω μιας και θα έχεις αυτοκίνητο, να επισκευτείς το Βεζούβιο (κοντά στη Νάπολι) ο οποίος είναι σε απόσταση 250ΚΜ μακριά, ημερήσια εκδρομή άνετα....
-
Δεν έχει δουλειά να βγεί ανκόνα, τοένα καράβι κάνει 16 ώρες και το άλλο 8
-
tnks
να κανω καμια διανυκτερευση Napoli ή θα με φανε λαχανο;
αξιζει να σπασω το ταξιδι;
ειναι σφιχτες οι ημερομηνιες, αν παω Ναπολι θα εχω μονο 2 (γεματες) μερες για τη Ρωμη... -
Η αποτεφρωμένη πόλη είανι κάτι το καταπληκτικό, αλλά θα σου φάει όλη τη μέρα...
Your choiceδεν σε τρώνε λάχανο ρε, τί φοβίες είναι αυτές
δύο μέρες για την ρώμη δεν είναι τπτ βέβαια...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν έχει δουλειά να βγεί ανκόνα, τοένα καράβι κάνει 16 ώρες και το άλλο 8Μπορεί να του αρέσει η διαδρομή με το πλοίο, να είναι ρομαντικός.....
tnks
να κανω καμια διανυκτερευση Napoli ή θα με φανε λαχανο;
αξιζει να σπασω το ταξιδι;
ειναι σφιχτες οι ημερομηνιες, αν παω Ναπολι θα εχω μονο 2 (γεματες) μερες για τη Ρωμη...Από Ρώμη μπορείς σε 1 μέρα να κάνεις την εκδρομή, δεν χρειάζεται διαμονή στη Νάπολη εκτός αν το θέλεις εσύ. Το ξενοδοχείο να έχει οπωσδήποτε πάρκινγκ στη Νάπολη, για να φυλάσσεται.....αλλιώς....
-
όλοι οι ρομαντικοί μαζευτήκαμε στο 4τφ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όλοι οι ρομαντικοί μαζευτήκαμε στο 4τφΜήπως έκανες λάθος στην κατάληξη και έπρεπε να βάλεις -τε??
trollάρω έ??
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έκανα μία αναζήτηση αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι οπότε θα ήθελα όποιον γνωρίζει να μου δώσει μερικές συμβουλές (έστω και αν είναι αρκετά νωρίς)...Σκεφτόμαστε (μεταξύ άλλων), να κάνουμε ένα ταξίδι 4 ή 6 ατόμων στο Μονακό και τα πέριξ (Νίκαια, Cannes, St. Tropez) τον Ιούνιο του 2010 για 7 διανυκτερεύσεις... (τα 2 άτομα θα είναι honeymoon)
Ρίξαμε μια ματιά στα αεροπορικά δρομολόγια και καταλήξαμε ότι αντί της Genoa συμφέρει να πάμε στο Μιλάνο.
Εκεί σκεφτόμαστε να ενοικιάσουμε ένα μεγάλο αυτοκίνητο (π.χ. Ford S-Max ή κάποιο station wagon), και να κατευθυνθούμε προς Μονακό, Νίκαια κλπ...
Σύμφωνα με τα viamichelin.com & το maps.google.com η απόσταση μεταξύ Μιλάνου, Μονακό και Νίκαιας είναι περίπου 322 χλμ.
Θα ήθελα όποιον γνωρίζει να μας βοηθήσει σε κάποιες απορίες που έχουμε:
- Χρειαζόμαστε ειδικές άδειες οδήγησης ή οι Ελληνικές κάνουν; ( μήπως να αντικαταστήσουμε τις τωρινές άδειες με τις νέες άδειες που είναι σαν πιστωτική κάρτα; )
- Πόσο περίπου να υπολογίζουμε τα διόδια; Υπάρχει κάτι σαν κάρτα για τα διόδια;
- Ξενοδοχείο/α να κλείσουμε από εδώ ή να πάμε επιτόπου; Αν έχετε κάνει τη διαδρομή και έχετε υπόψιν σας κάτι καλό είτε ως περιοχή ή ως ξενοδοχείο θα μας βοηθούσατε πάρα πολύ αν μας ενημερώνατε. Σκεφτόμαστε να μην μείνουμε σε ένα μέρος αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτό...
Κοιτάζω τα visitmonaco.com & booking.com αλλά δε μπορώ να πω ότι είναι εύκολο να αποφασίσω... - Κάποια συμβουλή για το θέμα της ενοικίασης; (π.χ. ένας συνεργάτης μου είπε ότι καλό είναι να τσεκάρω γύρω γύρω και μέσα το αυτοκίνητο για τυχόν ζημιές μήπως και μου τις χρεώσουν μετά).
- Η διαδρομή που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι αυτή που προτείνουν τα προαναφερθέντα site. Αν έχετε κάτι να προτείνετε θα είναι ευπρόσδεκτο.
- Υπάρχει κανένα πρόγραμμα navigation που έχετε χρησιμοποιήσει (για PPC) και προτείνετε;
Όποια συμβουλή θα είναι χρήσιμη...
Μπας και το δει κανένας που γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει...
_
-
Δεν ειδες την απαντηση μου?
-
Καλησπέρα
Έχει νοικιάσει κανείς από autoeurope στην ευρώπη;
Εντυπώσεις;;;
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
ΚαλησπέραΈχει νοικιάσει κανείς από autoeurope στην ευρώπη;
Εντυπώσεις;;;
autoeurope; Avis, Eurocar, Budget αν τα γραφω καλα...
δε νομιζω οτι εχει σχεση η εταιρια, η δικη μου εμπειρια λεει οτι κυριως εξαρταται απο τη ΧΩΡΑ που θα νοικιασεις.
π.χ. ιδια εταιρια σε Γερμανια και Ιταλια, απλα καμια σχεση -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δεν ειδες την απαντηση μου?Πωωωω...
Πραγματικά δεν την είδα
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, με βάζουν σε σκέψεις όμως για τον προγραμματισμό του ταξιδιού γιατί από την Genoa πήγαμε στο Milano & τώρα μπαίνει στο παιχνίδι η Nice ως προορισμός άφιξης & αναχώρησης...
Μείνατε σε παραπάνω από ένα μέρος; τιμές; άξιζαν; πως κλείσατε τα δωμάτια (επιτόπου, μέσω γραφείου, internet)
7 ημέρες είναι πολλές, λίγες ή αρκετές για την περιοχή που σχεδιάζουμε να επισκεφτούμε;
_
-
Νομίζω οτι 7 ήμερες είναι αρκετές για τη Κυανή Ακτή.Βάση μας ήταν η Νίκαια ,οπου και μειναμε και τις 7 ημερες.Οι αποστασεις δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλες,και η κινηση ηταν αυξημενη μονο γυρω απο το St Tropez. Μεναμε στο Radisson το οποιο ειναι πανω στη παραλιακη λεωφόρο και αρκετα κοντα στο αεροδρομιο.Ηταν λιγο προβλημα το παρκαρισμα ,αλλα μας βολεψε γιατι ηταν κοντα στο κεντρο.Υπαρχουν και περισσοτερο πολυτελη ξενοδοχεια ,οπως το Negresco,αλλα οι ηδη υψηλες τιμες τις περιοχης το καλοκαιρι ,εκτοξευονται.Κατι φιλοι μου που ειχαν παει παλιοτερα,αποφασισαν να μη μεινουν σε μεγαλη πολη και βρηκαν μια παραλιακη κωμοπολη,διπλα στο Eze.Το ξενοδοχειο το κλεισαμε απο ταξιδιωτικο γραφειο μεσω γνωστου.
Για το αυτοκινητο πληρωσα 400 ευρω για 7ή 8 ημερες.
Οτι αλλες ερωτησεις εχεις ,πολυ ευχαριστως να βοηθησω.Οτι αλλο θυμηθω θα το γραψω.
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες