-
Aν δεν περάσεις απο κοσυφοπέδιο δεν έχεις προβλημα
Δεν ξέρω τί γίνεται με βοσνία ερζεγοβίνη -
Εγω κανονικα περασα από Βοσνία.
-
Ρε μαγκες, μια ερωτηση.
Σαν εναλλακτικη για Βουλγαρια, εκτος απο Προμαχωνα (λογω μπλοκων), τι εχουμε; -
Συμφωνα με http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.p ... 40#p152340 ειναι ανοικτα και απο τον Προμαχωνα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συμφωνα με http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.p ... 40#p152340 ειναι ανοικτα και απο τον Προμαχωνα .Ελπιζω να μην σε πηρα στον λαιμο μου.
Κλειστός παραμένει ο Προμαχώνας
Μπλοκαρισμένη από αγρότες η οδική σύνδεση Σερρών-Βουλγαρίας
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245 -
Ο χρήστης midnek έγραψε:
Ρε μαγκες, μια ερωτηση.
Σαν εναλλακτικη για Βουλγαρια, εκτος απο Προμαχωνα (λογω μπλοκων), τι εχουμε;Δραμα - Νευροκοπι - Μπανσκο
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Λεω να φυγω αυριο αν και ακουσα πριν απο λιγο οτι εχουν ανοιξει οι δικοι μας τα συνορα αλλα τα εκλεισαν απο την αλλη πλευρα οι ΒουλγαροιΜαλλον για Καϊμακτσαλαν με βλεπω...
-
Όπως φαίνεται οδικώς θα πάω γερμανία μιας που ο ΟΣΕ ακόμα κοιμάται. Θεσ/νίκη - Ηγουμενίτσα πόση ώρα είναι παιδιά? Έπειτα μου είπαν θα βγω κοντά στην Βενετία και απο'κει σε 2 ώρες φτάνω Αυστρία. Τελικός προορισμός Χαϊδελβέργη δίπλα στην Φρανκφούρτη. Μπορούμε στο πρπ να υπολογίσουμε ώρες ταξιδιού και κόστος? Ευχαριστώ!
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όπως φαίνεται οδικώς θα πάω γερμανία μιας που ο ΟΣΕ ακόμα κοιμάται. Θεσ/νίκη - Ηγουμενίτσα πόση ώρα είναι παιδιά? Έπειτα μου είπαν θα βγω κοντά στην Βενετία και απο'κει σε 2 ώρες φτάνω Αυστρία. Τελικός προορισμός Χαϊδελβέργη δίπλα στην Φρανκφούρτη. Μπορούμε στο πρπ να υπολογίσουμε ώρες ταξιδιού και κόστος? Ευχαριστώ!Αν είστε 2 άτομα και δεν θέλετε να κοιμηθήτε σε υπνόσακους, κοιτα τη λύση Βαλκάνια.
Απο κεί που είσαι μάλλον φτηνο΄τερα θα σας έρθει.A,
δε συμφέρει απο αυστρία.
Καλύτερα βγες ανκόνα και ελβετία. Λιγοτερες ώρες στο καράβι, και γλιτώνεις και το πάσο στην αυστρία που τώρα το χειμώνα μπορει να σε δυσκολέψει.
Για τσεκαρε τις δυο διαδρομες, δες τα χλμ και τα ξαναλέμε -
Καταρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Παιδιά δεν θέλω να περάσω από Βαλκάνια ιδίως Σκόπια ξέρω ότι μπορεί να είναι χαζομάρα μου αλλά είναι ψυχλογικό το θέμα. Προτιμώ καραβάκι και μετά από Ιταλία κλπ.Το πάσο στην Αυστρία τί είναι?
Ελβετία γιατί συμφέρει περισσότερο?
-
Έλα Κων/νε.
Passo είναι ένα πέρασμα στα βουνά ανάμεσα Αυστρία-Γερμανία, για να βγείς προς στουτγάρδη.
Δεν έχει τούνελ απο κει.
Ωραία διαδρομή, αλλά δεν ξέρω τί γίνεται το χειμώνα, μπορεί να ταλαιπωρηθείς. (+ το ότι είναι επαρχιακός και δεν μπορείς να τρέξει)Απο Ελβετία μπορεί μεν να πληρώνεις για την ετήσια, αλλά αν βαλεις τη βινιετα της αυστρίας + κάτι άλλα ψιλά σε κάτι τούνελ, οποτε η διαφορά είναι μικρή (ιδιαίτερα αν κάτσεις πάνω απο βδομάδα, οπότε χρειάζεσαι και δευτερη βινιέτα στο γυρισμό).
Βάλε τα χιλιόμετρα απο ανκόνα για εκεί που λες, απο βενετία και πες μας τί βγαίνει -
Κι από Βενετία μπορεί να πάει μέσω Ελβετίας αλλά γιατί να κάτσει στο καράβι παραπάνω ώρα
Ηγουμενίτσα-Ανκόνα και μετα Ελβετία Γερμανία. Κωνσταντίνε πάρε ένα φτηνό GPS ρε -
Απο βενετία πλεόν είναι πιο κοντά η διαδρομή μέσω Αυστρίας, που τελικά, χρονικά στα ίδια βγαίνει.
Θεωρώ κι εγώ τη Βενετία χάσιμο αρκετού χρόνου.
Δανείσου ένα Gps, όπως λέει κι ο Μιραζ, θα σου λύσει τα χέρια -
Παιδιά ευχαριστώ! Δεν έχω ιδέα και προσπαθώ να βρω τί θα κάνω
Gps με χαρτογράφηση ευρώπης θα έχω απαραίτητα είτε δανεικό είτε αγορασμένο.
Θα σας ενημερώσω σύντομα μιας που πρέπει άμεσα πλέον να κλείσω καράβι. Έλπίζω να βρω θέση -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ! Δεν έχω ιδέα και προσπαθώ να βρω τί θα κάνω
Gps με χαρτογράφηση ευρώπης θα έχω απαραίτητα είτε δανεικό είτε αγορασμένο.
Θα σας ενημερώσω σύντομα μιας που πρέπει άμεσα πλέον να κλείσω καράβι. Έλπίζω να βρω θέσηΚοίτα μήπως τα σουπερφαστ έχουν ακόμα προσφορα 50%
είναι απίθανο να μη βρεις εισητήρια, τόσες εταιρίες πάνε Ανκόνα -
Σ'ευχαριστώ πολύ
-
Νομίζω δεν είναι και high season
-
Το καρναβάλι της Βενετίας πότε είναι? Πρέπει να είμαι heidelberg στις 26 του μήνα.
-
Αν δεν έχει σουπερφαστ προσφορά και δε θες να τα σκάσετε, ΑΝΕΚ με 30%, αν θυμάμαι καλά, αν είσαι κάτω απο 26
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες