-
Aπορω για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος από εδώ τα φέρι για να πάει τόσο βόρεια
-
Γλιτωνεις κανα χιλιαρικο χλμ και 3 συνορα, οποτε αν ειναι φτηνα τα καραβια ειναι λιγο πιο ξεκουραστα.
Εγω μαλλον απο γιουγκοσλαβια θα πηγαινα παντως
-
Εγώ ήρθα Ελλάδα από 'Γιουγκοσλαβία', και δη με βασιλική περιποίηση από αγαπημένους φίλους σε Βελέγραδα και σε Σκόπια (απίθανη συλλογή ψωλόφιλων Σλαβομακεδόνων βλαχοπούτανων μου παρετάχθη), αλλά βαρέθηκα να το ξανακάμω στην επιστροφή.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γλιτωνεις κανα χιλιαρικο χλμ και 3 συνορα, οποτε αν ειναι φτηνα τα καραβια ειναι λιγο πιο ξεκουραστα.Εγω μαλλον απο γιουγκοσλαβια θα πηγαινα παντως
Πιο ξεκούραστα όπως είπε ο Ντρίφτερ, προτιμώ να οδηγήσω σε συγκεκριμένες περιοχές/μέρη.
-
205€ η ΑΝΕΚ για τετρακλινη και αμαξι και φτανει 16:00
Το ωραιο ειναι οτι βαζουν επιναυλο καυσιμου και κοβουν ταχυτητα -
Το ωραιο ειναι οτι βαζουν επιναυλο καυσιμου και κοβουν ταχυτηταεγώ για να πω την αλήθεια δε θα κοιμόμουν με άσχετους σε καμπίνα τεσσάρων με τους υπόλοιπους άγνωστους. Όλο κ κάποιο πορτοφόλι θα λείπει...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Το ωραιο ειναι οτι βαζουν επιναυλο καυσιμου και κοβουν ταχυτηταεγώ για να πω την αλήθεια δε θα κοιμόμουν με άσχετους σε καμπίνα τεσσάρων με τους υπόλοιπους άγνωστους. Όλο κ κάποιο πορτοφόλι θα λείπει...
Κοιμασαι με το ορτοφολι αγκαλια
-
Σου εχει συμβει πολλες φορες?
Αν εβγαινε πρωι, θα κοιμoμουν καταστρωμα, αλλα τωρα... -
Όταν ανέβαινα πρωτοχρονιά κ δεν είχα κλείσει καμπίνα κοιμήθηκα στο σαλόνι, ήταν σχεδόν άδειο.
Sent from space using Tapatalk
-
Όταν ανέβαινα πρωτοχρονιά κ δεν είχα κλείσει καμπίνα κοιμήθηκα στο σαλόνι, ήταν σχεδόν άδειο.
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μια χαρά είναι, εγώ έγω κοιμηθεί σε τετράκλινη και ούτε πορτοφολι ούτε παρθενιά έλειπε. Μάλιστα έπιασα κουβέντα με έναν παππού που γύριζε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μια βέσπα, φοβερός τύπος. Σκάει μύτη μέσα στην καμπίνα όπου ήμουν ήδη εγώ και άλλοι 2 -κρύοι και ψυλομήτες- νεαροί. Κοιτάει γύρω-γύρω, παίρνει αθώο ύφος και λέει: 'να με προσέχετε εμένα, είμαι ο νεαρότερος της παρέας'
205 το άτομο; Πάνε καλά;
Ευπειθώς αναφέρω από ένα ωραίο ξενοδοχειάκι 40 χλμ από το Calais Οι Βελγοι είναι εντελώς άθλιοι οδηγοί. Πάνο, πέτυχα χολλανδούς με RS4 και παλιά alfa spider, πώς ξέφυγαν αυτοί;
-
Μαζι με το αμαξι προφανως
Θα πηραν το εφαπαξ και θα τα φαγαν σε αμαξα ντινε
Ιταλια πως ειναι απο εργα κλπ?
Ποσο εκανες μεχρι Bologna? -
Είχε αρκετά έργα χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις όμως. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόση ώρα έκανα γιατί έφαγα πουλί στο λιμάνι, τουλάχιστον μια ώρα μέχρι να πιάσω την εθνική. Στο λογκ του gps υπολογίζω γύρω στις 2μιση ώρες.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ποτε δεν εχω καταφερει να βγω σε λιγοτερο απο ωρα στον αυτοκινητοδρομο.
Το αρνητικο ηταν 17αυγουστου που εκανα 2:30 ωρες απ τη στιγμη ποου εδεσε μεχρι τα διοδια. Ελπιζω δευτεριατικα να μην εχει κινηση, μπας και καταφερω να φτασω ξημερωματα ολλανδια...
-
Ποτε δεν εχω καταφερει να βγω σε λιγοτερο απο ωρα στον αυτοκινητοδρομο.Το αρνητικο ηταν 17αυγουστου που εκανα 2:30 ωρες απ τη στιγμη ποου εδεσε μεχρι τα διοδια. Ελπιζω δευτεριατικα να μην εχει κινηση, μπας και καταφερω να φτασω ξημερωματα ολλανδια...
ακόμη Ελλάδα είσαι Ολλανδέ?
καλά, κ ποιος δουλεύει εκεί πάνω τόσο καιρό?!!!
άντε γύρνα πίσω! -
πήξτε στις εφημερίες
-
πήξτε στις εφημερίεςδε λες κ ψέματα...
άλλες 15 μέρες να μπει το παραδάκι -
κι έλεγα ότι θα γραφες άλλες 15 μέρες μέχρι να πάρω άδεια
-
κι έλεγα ότι θα γραφες άλλες 15 μέρες μέχρι να πάρω άδειατιμητική από εμένα!
-
Γλιτωνεις κανα χιλιαρικο χλμ και 3 συνορα, οποτε αν ειναι φτηνα τα καραβια ειναι λιγο πιο ξεκουραστα.Εγω μαλλον απο γιουγκοσλαβια θα πηγαινα παντως
Ενα λάθος που κάνουν πολλοί. ΔΕΝ ζουμε στην Ηγουμενίτσα. Η Ηγουμενίτσα απέχει 350χλμ από τη Θεσσαλονίκη. Κοινώς κοντεύεις να βγεις και από την Κλεισούρα. Αρα τα χλμ είναι βία 500-600 (ίσως και λιγότερα αναλόγως το μέρος της Ευρώπης που πας). Κερδίζεις και μία μέρα οδικώς (όσο λάσκα και να το πας το βράδυ της επόμενης το έχεις φτασει).
ΑΛΛΑ για κάποιον μόνο του, δεχομαι ότι έχει και κάποια θετικά το πλοίο. Για 2 άτομα και πάνω στη Β.Ελλάδα δεν μπορώ να βρω κάποιο θετικό.
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες