-
24 ώρες χωρίς καμπίνα είναι κάπως, αλλά ρε πέτρο, αφού δεν έκλεισες δωμάτιο, πως περιμένεις να κοιμηθείς μόνος
-
Δεν ειναι κάπως, ειναι ..... ΘΑΝΑΤΟΣ!
Και ειδικά, αν θα συνεχίσεις ταξιδεύοντας οδικώς την επομένη...
Και ότι γράφω, δεν μου το είπε ο γείτονας, ο ξάδελφος ή γενικά το φαντάστηκα ότι θάναι έτσι.
Το έκανα 2 φορές (σε 19ωρο ταξίδι), και τη δεύτερη φορά έλεγα στον εαυτό μου: -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Έκλεισα εισιτήριο για Βενετία ..... Έκλεισα σαλόνι. Η καμπίνα αξίζει; .....
Εννοείς κάθισμα αεροπορικού τύπου η κατάστρωμα? Διότι σαλόνι.....
Eίχα κλείσει σε καθίσματα αεροπορικού τύπου για Ανκόνα. Μεσα στο (μεγάλο) χώρο ήμασταν όλοι και όλοι 4 άτομα ακροβολισμένοι. Οπότε υπνόσακος και μια χαρά. Η καμπίνα ήταν ακριβή.
Τώρα γιατρέ αν πας με γκόμενα - γκρινιάρα και θέλει πάπλωμα χνουδωτό ας πρόσεχες
-
Πάντως τέλη Οκτ που έκλεισα 1 εισιτήριο για κάποιο γνωστό (Ανγκονα) ειχα παθει πλάκα με τις τιμές για Καμπίνα!
+200 αν θυμάμαι καλά για δυο άτομα σε σχέση με κατάστρωμα!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Eίχα κλείσει σε καθίσματα αεροπορικού τύπου για Ανκόνα. Μεσα στο (μεγάλο) χώρο ήμασταν όλοι και όλοι 4 άτομα ακροβολισμένοι. Οπότε υπνόσακος και μια χαρά....Σε 12 ταξίδια τα τελευταία 10 χρόνια, μου έτυχε αυτό μόνο 2 φορές, (οχι εορτές-καλοκαίρι), αλλά σε άσχετες ημέρες-περιόδους.
Φίλε kon5, τζόκερ έπρεπε να παίξεις, αλλά μόνο εκείνη την ημέρα!!!...... Η καμπίνα ήταν ακριβή....
Πράγματι, ειδικά αν πάρεις μονόκλινη σε μονή διαδρομή (οχι μετ΄επιστροφής), ειναι σαν να έκλεισες σε Ledra Μarriott, με 'κορίτσι' στο δωμάτιο .....
......Τώρα γιατρέ αν πας με γκόμενα - γκρινιάρα και θέλει πάπλωμα χνουδωτό ας πρόσεχες
Αν υπάρχει θηλυκό, ... για καμπίνα και
-
Αεροπορικά καθίσματα δεν έχει μου είπαν γιατί ζήτησα. Καμπίνα δε ρώτησα τιμή, γιατί θα ήταν ακριβά κ διότι είναι πρωτοχρονιά, οπότε θα κοιμόμουν κανένα 4ωρο μόνο. Θα δω τιμές αύριο για καμπίνα.
Ντρίφτερ εννοούσα ότι δε θέλω να κοιμηθώ σε καμπίνα με άλλους. Σαν θάλαμος σε στρατό :lolΈντιτ: η τετράκλινη καμπίνα κοστίζει 60€ παραπάνω ανά άτομο. Μάλλον στο σαλόνι με βλέπω να ψευτοκοιμάμαι...
-
Και θα συνεχίσεις μετά; Overkill
-
Aπόλυτα overkill. Πέσε την σε μια καμπίνα ρε, σιγά.
-
Αν έχει κόσμο δεν αφήνουν να κοιμηθείς στα σαλόνια, ειδικά αν πας με μινόαν-σουπερφαστ.
εγώ δεν κλείνω καμπίνα ποτέ, υπνόσακος και μια γωνίτσα, αλλά γενικά έτσι ταξιδεύω
αμα δεν έχεις συνηθίσει, δε λέει να κάνεις άυπνος 800 χλμ -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν έχει κόσμο δεν αφήνουν να κοιμηθείς στα σαλόνια, ειδικά αν πας με μινόαν-σουπερφαστ.εγώ δεν κλείνω καμπίνα ποτέ, υπνόσακος και μια γωνίτσα, αλλά γενικά έτσι ταξιδεύω
αμα δεν έχεις συνηθίσει, δε λέει να κάνεις άυπνος 800 χλμΣου αρέσει να σε στριμώχνουν σε γωνίτσες Οθωμανοί οικογενειάρχες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν έχει κόσμο δεν αφήνουν να κοιμηθείς στα σαλόνια, ειδικά αν πας με μινόαν-σουπερφαστ.
εγώ δεν κλείνω καμπίνα ποτέ, υπνόσακος και μια γωνίτσα, αλλά γενικά έτσι ταξιδεύω
αμα δεν έχεις συνηθίσει, δε λέει να κάνεις άυπνος 800 χλμΣου αρέσει να σε στριμώχνουν σε γωνίτσες Οθωμανοί φορτηγατζήδες
thereifixedit
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αμα δεν έχεις συνηθίσει, δε λέει να κάνεις άυπνος 800 χλμΣου αρέσει να σε στριμώχνουν σε γωνίτσες Οθωμανοί φορτηγατζήδες
thereifixedit
Kαι στα τρενα δεν ειναι καλυτερα
-
Μη στεναχωριέσαι Βασίλη το μιλάει το Ιταλικό ο τρίφτερ
-
A ρε armisen
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
A ρε armisen -
καίγεστε
-
Αυτά που λένε περί 6 μήνες κυκλοφορίας στο εξωτερικό με ελληνικές πινακίδες κ πως έκτοτε πρέπει να περάσει το ελληνικό αμάξι ΚΤΕΟ Γερμανίας κ να βάλει γερμανικές πινακίδες είναι ρεαλιστικά? Και τί συμβαίνει με τις ελληνικές? Και σε ποια φορολογική δήλωση δηλώνεται?
Πόσοι το έχουν κάνει?
-
Αν το χεις στο όνομά σου, ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Κανονικά το κάνεις εισαγωγή, το περνάς κτέο και του βάζεις γερμανικές πινακίδες.Δεν έχει κανένα νόημα να το κανεις, δώσε 1000 ευρώ και πάρε ένα πόλο εκεί
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν το χεις στο όνομά σου, ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα.
Κανονικά το κάνεις εισαγωγή, το περνάς κτέο και του βάζεις γερμανικές πινακίδες.Δεν έχει κανένα νόημα να το κανεις, δώσε 1000 ευρώ και πάρε ένα πόλο εκεί
Το αμάξι δεν είναι στο όνομά μου.
Την ΕΥΑ την έχεις με ξένες στην Ολανδία;
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες