-
Δεν το σκεφτηκα να ρωτήσω για κλοπή.
Γενικά δεν ξέρω καθόλου τι καλύπτει.
Πάνω στην κάρτα δε βλέπω να γράφει κάτι. -
καλυπτει αστικη ευθυνη, τις ζημιες που θα προξενησεις εσυ
-
Μερικες αποψεις για τα Σκόπια. Αν θες να πας στη Στρουγκα και την Οχριδα, να πας πρωτα στη Στρουγκα, αλλιως πηγαινε μονο στην Οχρίδα. Η διαφορά στην ομορφιά ειναι χαωδης, η Οχριδα ειναι πανεμορφη και με πολλα αξιοθεατα. Το Μοναστηρι αν και εχει καλο ιστορικο κεντρο ειναι ελαφρως γυφτομαχαλας με ζητιανακια (αν κανεις το λαθος να δωσεις σε 1 θα 20πλασιαστουν σε χρονο 0). Εχεις 2 διόδια μεχρι τα Σκοπια αν πας απο Θεσσαλονικη πληρωνεις και με ευρω και ενα ακομα αν συνεχισεις για Σερβία. Οι αποστασεις ειναι πολυ μικρές αρα πηγαινε ευλαβικα με τα όρια.
H pastrmka ειναι η πεστροφα της Οχριδας, ειδος προς εξαφανιση. Φαντασου να εξαφανιστει χωρις να προλαβεις να τη γεψεις
-
Ααα και κάτι που θυμήθηκα.
Να βγάλω καθόλου συνάλλαγμα; Θα το χρειαστώ;
Και αν βγάλω πάω στην Τράπεζα της Ελλάδος; (Εκεί είχα πάει για να βγάλω λίρες αγγλίας)Επίσης το αυτοκίνητο που θα πάω δεν είναι στο όνομά μου και προφανώς ούτε η πράσινη κάρτα. Θα έχω κανένα πρόβλημα;
-
Yπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 απ τον ιδιοκτήτη του οχήματος ότι επιτρέπει την έξοδο του οχηματος με αριθμό κυκλοφορίας χχχχχχ από την χώρα με οδηγό τον ταδε ταδόπουλου με Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας χχχχχχ και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.
Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ, αλλά είχε αναφερθεί πρόβλημα, ειδικά για αυτές τις χώρες, μιας και περνάς τελωνειακό έλεγχο.
Αν ήθελες να πας τουρκία, την χρειαζόσουν στα σίγουρα, και μάλιστα μεταφρασμένη στα τουρκικά στο προξενείο
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης το αυτοκίνητο που θα πάω δεν είναι στο όνομά μου και προφανώς ούτε η πράσινη κάρτα. Θα έχω κανένα πρόβλημα;
Ο ιδιοκτητης θα ειναι μαζι σου;Αν ναι δεν υπαρχει προβλημα αν οχι τα λεει πολυ σωστα το παιδι απο πανω .Στην πρασινη καρτα θα πρεπει να γραψουν και τα ονοματα των οδηγων.
Κατι που μπορει να σου φανει χαζο αλλα παρε μαζι και τα δευτερα κλειδια/χειριστηριο συναγερμου .Ας τα κραταει ομως αλλος απο την παρεα.Δεν ειναι και το πιο ωραιο να χασεις τα κλειδια τοσα χλμ μακρυα .
-
Ωχ, άσχημο αυτό.
Δηλαδή παίζει να φτάσω σύνορα και να φάω πόρτα; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επίσης το αυτοκίνητο που θα πάω δεν είναι στο όνομά μου και προφανώς ούτε η πράσινη κάρτα. Θα έχω κανένα πρόβλημα;
Στην πρασινη καρτα θα πρεπει να γραψουν και τα ονοματα των οδηγων.
Θα τρέχω πάλι ΚΑΙ εκεί;
Ευτυχώς που είπα να κάνω ερώτηση γιατί την πόρτα την είχα μάλλον σίγουρη. -
Η τραπεζα τηςΕλλαδος δεν κανει συναλλαγμα για Σκοπια (οπως και για πολλα αλλα μικρα κρατη)
ή χαλάς σε ανταλλακτηριο, ή περε απο τραπεζα με την καρτα σου
φροντισε απλα να ξερεις την επίσημη ισοτιμια οταν πας εκει
-
για την πράσινη κάρτα να πώ ότι δεν έχει γραφτεί ποτέ το όνομά μου πάνω, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, οπότε αυτό μη σε ανησυχεί, αν έχει ήδη βγει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
για την πράσινη κάρτα να πώ ότι δεν έχει γραφτεί ποτέ το όνομά μου πάνω, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, οπότε αυτό μη σε ανησυχεί, αν έχει ήδη βγειΤο αμαξι,ας πουμε,ειναι στο ονομα σου;
-
τρελός είσαι
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ωχ, άσχημο αυτό.
Δηλαδή παίζει να φτάσω σύνορα και να φάω πόρτα;Eμενα μου το εχουν ζητησει παντως. Δε θελω να σε ανησυχησω αλλα στους Ευζωνους
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ωχ, άσχημο αυτό.
Δηλαδή παίζει να φτάσω σύνορα και να φάω πόρτα;Eμενα μου το εχουν ζητησει παντως. Δε θελω να σε ανησυχησω αλλα στους Ευζωνους
Την υπεύθυνη δήλωση ή το όνομα του οδηγού στην πράσινη κάρτα;
-
Υπευθυνη δηλωση. Μαλιστα μου τη ζητησαν οι δικοι μας. Παρολα αυτα εγω εκανα τη δηλωση και στα αγγλικα και οποιος καταλαβε.
-
Και στα αγγλικα;
Θα πάω καμιά χαλκιδική στο τέλος. -
το πρόβλημα το έχεις στο έβγα, για να μην βγει κλεμμένο αυτοκίνητο.
Στα ελληνικά και είσαι οκ -
To serial συνεχίζεται!
Καθώς κοιτούσα την άδεια παρατηρώ οτι είναι σε 2 ονόματα το αυτοκίνητο κατα 50-50!
Εγώ έχω βγάλει υπεύθυνη δήλωση μόνο για το πρώτο όνομα. Θα χρειαστεί και για το δεύτερο; Πείτε μου όχι! -
ρε μλκ έχεις καταντήσει μάστιγα
η λογική λέει προφανώς ότι χρειαζεσαι και απ τους δύο
-
Καλα 500 χαρτια θελει για να πας στους γείτονες!!! Αξίζει το κόπο τελικά?? Δεν βαρεθηκες infinity ακόμα να προετοιμάζεσαι
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες