-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
1)πέτα το μπουρδ@λο σου
2)πέτα άμστερνταμ, σου παραχωρώ την εύα'1) (πολιτισμός) Ρε @##%$%^@ σου
2) Και να μου τη δώσεις, δεν έχω δίπλωμα ιστιοπλοΐας ρε... Άσε που Ολλανδία - Ιταλία γύρω γύρω απ τη θάλασσα... -
Βάση στατιστικής τα πιο δυνατά (καινούρια) αυτοκίνητα με μεσο όρο υποδυναμης αγοράζονται:
1.Ελβετια 143
2.Σουιδια 141
3.Λουχεμβουργο 136
4.Γερμανια 130
5.Φινλανδια 128
6.Νορβεγια 121
7.Αγγλια 120
8.Ισπανια 114
9.Πορτογαλια 113
10.Αυστρια 112
11.Ολλανδια 110
12.Βελγιο 109
13.Δανια 105
14.Γαλλια 100
15.Ιταλια 98κ εμεις στο πουθενά
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Lago Maggiore
http://ovestlagomaggiore.blogspot.com/τι μου θύμισες.... 5 χρόνια την έβλεπα τη θέα αυτή....
JRC?
-
Σκεφτομαι να επισκεφτω οδικος τη Γερμανια απο Ανκoνα - Γερμανια(Βαυαρια μερια) τον ερχομενο Μαρτιο.
Δεδομενου πως Μαρτιος για τη Γερμανια μπορει να σημαινει βαρυς χειμωνας, μηπως τα λαστιχα μου ειναι λιγο ακυρα για τη συγκεκριμενη εποχη; Το κουβαδακι μου εχει τα Michelin Energy 185/55R15 τα οποια στο site της michelin χαρακτηριζονται ως summer
Τι λενε οι ειδήμονες;
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Σκεφτομαι να επισκεφτω οδικως τη Γερμανια απο Ανκωνα - Γερμανια(Βαυαρια μερια) τον ερχομενο Μαρτιο.Δεδομενου πως Μαρτιος για τη Γερμανια μπορει να σημαινει βαρυς χειμωνας, μηπως τα λαστιχα μου ειναι λιγο ακυρα για τη συγκεκριμενη εποχη; Το κουβαδακι μου εχει τα Michelin Energy 185/55R15 τα οποια στο site της michelin χαρακτηριζονται ως summer
Τι λενε οι ειδήμονες;
Aν ειναι σε αρκετά καλή κατάσταση, κράτα τα και ταξίδεψε, αφου το οδικό δίκτυο δεν κρατιέται χιονισμένο-καθαρίζεται .
Αν σκοπεύεις να οργώσεις τίποτε βουνά, πάρε και αλυσίδες, αλλά για το κλασσικό ταξίδι, εισαι ΟΚ.
Βέβαια, όχι 'εξυπνάδες' αν ο καιρός βαρύνει, πάντα προσοχή.
ΚαΙ κάτι ακόμα. Αν κλείσεις εισητήρια (10 ημέρες πριν οπωσδήποτε για να εξασφαλίσεις οικονομική καμπίνα), πήγαινε με ΑΝΕΚ. Κάνει την ίδια ώρα με την SUPERFAST (22 περίπου) και στοιχίζει 200€ λιγότερο.
**EDIT: **Εκλεισα προχθές για την ιδια διαδρομή με επιστροφή, δίκλινη εξωτερική και ΙΧ (8-28 Οκτ και όμως δεν είχε εσωτερική απο Πάτρα- ANCONA, αλλά μου έκαναν προσφορά την εξωτερική στην τιμή της εσωτερικής στην επιστροφή) με 472€, έναντι 650€ της Superfast . Η ΜΙΝΟΑΝ στοιχίζει 720€...
Περισσότερη και λεπτομερέστερη ενημέρωση με την επιστροφή μου, καθόσον θα μείνω PADOVA (2 ημ), κυρίως πέριξ και εντός Moνάχου λόγω δουλειάς (10 ημ.) και ενδιάμεσα θα πεταχτώ Saltzburg (1 ημ.).
Τελειώνοντας τη δουλειά και φεύγοντας, (1 βδομάδα αδειούλα ) θα φτάσω μέχρι Βερολίνο (3 ημ.), με επιστροφή απο Πράγα (2 ημ) - VERONA (2 ημ) και απο εκεί ANCONA-Πάτρα. -
Επιτρεπεται να κυκλοφορει με καλοκαιρινα λαστιχα τον χειμωνα;
-
Για αυτοκίνητα με γερμανικες πινακίδες σίγουρα οχι αλλα για ξενα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος κοιτάνε κυρίως να μην ειναι σε τελείως χάλια κατάσταση τα λαστιχα!
-
Toν Μάρτιο δεν θα έχεις πρόβλημα εκτός ας είσαι απίστευτα γκαντέμης
-
νταξ, ουτε σε βουνα θα παω, ουτε σε τπτ κολοχωρια Το χωριο του πατερα μου (baumenheim) ειναι διπλα στην autobahn. Τα λαστιχα εχουν περιπου 10Κ χλμ οποτε ποσο χαλια μπορει να ειναι;
-
Οταν λεω κοιτάνε, εννοω το ελάχιστο προφίλ (1,6cm αν θυμάμαι καλά)! Κ αυτο θα πρέπει να είσαι πολυ γκαντέμης να το ελέγξουν μα πολυ γκαντέμης!
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
νταξ, ουτε σε βουνα θα παω, ουτε σε τπτ κολοχωρια Το χωριο του πατερα μου (baumenheim) ειναι διπλα στην autobahn. Τα λαστιχα εχουν περιπου 10Κ χλμ οποτε ποσο χαλια μπορει να ειναι;Τον Μάρτιο δεν είναι καν υποχρεωτικά.
-
Προχθές πήρα από Μπάρι το Superfast για Ηγουμενίτσα. Τρομερά βρώμικο το πλοίο! Τα πιο σύγχρονα, τα πιο δημοφιλή υποτίθεται κτλ ...
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Προχθές πήρα από Μπάρι το Superfast για Ηγουμενίτσα. Τρομερά βρώμικο το πλοίο! Τα πιο σύγχρονα, τα πιο δημοφιλή υποτίθεται κτλ ...Το Μπάρι φίλε μου είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση απο Ανκόνα. Άσε που ήσουν λογικά σε ένα εκ των 2 RoRo ( superfast I και II) που είναι τελείως διαφορετικά από τα αλλα πλοία.
Η πιο σύγχρονη, καθαρή αλλά και συνήθως πιο ακριβή αφού προτιμάτε γι αυτους τους λόγους είναι η Minoan -
Aπο το 1998 έως το 2004, χρησιμοποίησα 12 φορές τα Superfast, μόνο για Πάτρα/ Bari/Πάτρα και σχεδόν πάντα συνοδευόμενος απο τη σύζυγο (αναφέρομαι στο γυναικείο μάτι). Δεν ήταν τα πράγματα έτσι, υπήρχε τάξη και καθαριότητα.
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την εταιρεία για Αncona, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω προσωπικά τυχόν διαφορές ποιότητας υπηρεσιών. Αυτό που γράφει ο mirage, θεωρώ ότι ειναι σωστό (Bari=Νότια Ιταλία= .... )
Το 2006 χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το δρομολόγιο για Ancona, επειδή η ANEK ήταν φτηνότερη, οι υπηρεσίες της αποδείχθηκαν καλύτερες (συγκρίνοντας με Superfast / Bari) και έκτοτε έχω ταξιδέψει άλλες 3 φορές για Ancona και πάντα με ΑΝΕΚ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προχθές πήρα από Μπάρι το Superfast για Ηγουμενίτσα. Τρομερά βρώμικο το πλοίο! Τα πιο σύγχρονα, τα πιο δημοφιλή υποτίθεται κτλ ...
Το Μπάρι φίλε μου είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση απο Ανκόνα. Άσε που ήσουν λογικά σε ένα εκ των 2 RoRo ( superfast I και II) που είναι τελείως διαφορετικά από τα αλλα πλοία.
Η πιο σύγχρονη, καθαρή αλλά και συνήθως πιο ακριβή αφού προτιμάτε γι αυτους τους λόγους είναι η Minoanποση ωρα ειναι το Ηγουμενιτσα-Μπαρι..?
τοσο χαλια ειναι το ταξιδι..?
σε συγκριση ας πουμε με το Πειραιας-Χανια με ΑΝΕΚ λαινς ειναι χειροτερο..? -
Το ταξίδι είναι δέκα ώρες κι όντως είναι χάλια. Σόρρυ, δεν έχω πάει Κρήτη με πλοίο και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με Πειραιάς - Χανιά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Μπάρι φίλε μου είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση απο Ανκόνα. Άσε που ήσουν λογικά σε ένα εκ των 2 RoRo ( superfast I και II) που είναι τελείως διαφορετικά από τα αλλα πλοία.
Η πιο σύγχρονη, καθαρή αλλά και συνήθως πιο ακριβή αφού προτιμάτε γι αυτους τους λόγους είναι η Minoanωραιες εποχες τοτε με το αρετουσα μετα το ικαρος και πασιφαη ανεβασαν ακομη πιο ψηλα την ποιοτητα της
αλλες εποχες ομως -
Το ταξίδι είναι δέκα ώρες κι όντως είναι χάλια. Σόρρυ, δεν έχω πάει Κρήτη με πλοίο και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με Πειραιάς - Χανιά.ευχαριστω.. τωρα μπηκα στο σαιτ τους, και εχου λεει καινουριο καραβι για Μπαρι, το superfastII.. εσυ με αυτο ταξιδεψες..?
απο οτι φαινεται απο τις φωτογραφιες και απο τις χωρητικοτητες ειναι κυριως για νταλικες..
χωραει λεει 140 νταλικες και 100ΙΧ -
Το ταξίδι είναι δέκα ώρες κι όντως είναι χάλια. Σόρρυ, δεν έχω πάει Κρήτη με πλοίο και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με Πειραιάς - Χανιά.....
Μπορείς να μας δώσεις λίγες λεπτομέρειες (πέραν της καθαριότητας που ήδη ανέφερες), ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τι εννοείς ?
Πχ : Κουνούσε-καθυστέρησε-η καμπίνα/κρεβάτι ήταν άβολα-δεν εβρισκες κάθισμα στο σαλόνι-γινόταν μεγάλη φασαρία-τα σάντουιτς ήταν μπαγιάτικα-δεν ειχε καφέ- κλπ-κλπ?????? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Η πιο σύγχρονη, καθαρή αλλά και συνήθως πιο ακριβή αφού προτιμάτε γι αυτους τους λόγους είναι η Minoanωραιες εποχες τοτε με το αρετουσα μετα το ικαρος και πασιφαη ανεβασαν ακομη πιο ψηλα την ποιοτητα της
αλλες εποχες ομωςΤα πλοιά της αυτή την στιγμή είναι ακόμα καλύτερα
Το πλοίο από Μπάρι είναι RoRo και ο νοών νοείτω
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες