-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Clio Sport του 2000 (172)....θορυβο κανει απο πισω.......???
καλοριζικο και καλοταξιδο φιλαρακι. -
Εγώ άνοιξα το θέμα γιατί το συγκεκριμένο σημείο λέγεται 'Ελληνικοί αγώνες' το rally Κορίνθου είναι αγώνας του Παν.Πρ Ράλλυ μας αρέσει ο θέσμός δεν μας αρέσει.
Μάλιστα στο σημείο αυτό κατά καιρούς έχουν συζητηθεί για σελίδες επί σελίδων από μικρά αγωνιστικά γεγονότα όπως επαρχιακά rally sprint(ορθώς) μέχρι και άσχετα πράγματα,όπως, αν είναι παρθένο το ελαιόλαδο και προτηγανισμένες η πατάτες που σερβίρει η παραδοσιακή ταβέρνα του Μπαρπα Μήτσου στην κεντρική πλατεία της ΑνωΚάτωΜεσοράχης που έχει την 'τύχη' να γειτνιάζει με την ομόνημη SS ενός rally.
Τώρα το αυτονότητο γιατί πήρε τέτοια τροπή δεν μπορώ να κατανοήσω ειλικρινά. -
Θοδωρη,μια χαρα εκανες ως θεατης και ανοιξες εδω στους 'ελληνικους αγωνες' το θεμα 'αγωνας ταδε',αλλα εν μεσω χιλιων μυριων προβληματων και εν μεσω μιας προσπαθειας που ειναι δυνατη,αλλα πολλοι ,μεταξυ αλλων και τα ΜΜΕ(βλεπε προεπισκοπηση αναβασης Μοσχοκαρυας στο ραλλυ.gr,που λες και δεν τρεχει τιποτα που ειναι 30ανταδωσαμε οι 'συμμετοχες' ,α,εντωμεταξυ αλλαξε χτες το τριτο Ν1 ,απο Βλαχος,λεει καποιον αλλο....τεσπα...,)την κανουν να φαινεται μηδαμινη εως τιποτενια με τους 4Τ να εχει θεμα το ΚΕΨΑ το οποιο με τα οσα μαθαινουμε ειναι ολιγον μαπα το καρπουζι,
Ε,με ολα αυτα τα τραγελαφικα ξεχναμε οτι καμια αποδοση ευθυνων δεν εχει γινει για την μπαριερα στο Μαυρο Ροδο (που τοσο πολυ κουραζει αυτη και το πυροσβεστικο και ο πυροσβεστηρας και η νταλικα στην ειδικη και τα αυτοκινητα στις ειδικες και η ασχετοσυνη των περισσοτερων παραγοντων των αγωνων αυτοκινητου,κλπ,κλπ)
Ξεχναμε και γραφουμε 'να εχουμε καλο αγωνα,να περασουμε καλα,κλπ' ειδικα την ωρα που γινεται μια προσπαθεια απο μεγαλη μαζα οδηγων να αλλαξουμε το σκηνικο.
Δεν ταιριαζει.Θα προτιμουσα να θυμομαστε οτι μπορει να βγουμε σε ενα σημειο και ενας ασχετος κριτης να μην εχει τοποθετησει σωστα τον κοσμο και να φαμε κοσμο για τον οποιο νεκρο κοσμο καμια ευθυνη δεν θα φερει ο εν λογω κριτης,ο αρχηγος της ειδικης,ο παρατηρητης ασφαλειας,ο υπευθυνος ασφαλειας,η οργανωση του αγωνα,η ΕΘΕΑ,η ΕΛΠΑ.....Ειναι φανερο παντως οτι κατ ουσιαν δεν μας αξιζει κατι καλυτερο απο το υπαρχων συστημα,τους υπαρχοντες θεσμους και γενικα κατι καλυτερο απο τη μιζερη σημερινη κατασταση με τον Θοδωρη για θεατη ,τον Πατερα και τους αλλους 100 που μας ανεχονται μεχρι να δουν τους παγκοσμιους στο Ακροπολις και να μας κραξουν η να πουν οτι ο 'Καλτσουνης παει καλυτερα και το μαθαινει οσο παει το Κορσα.....'
Η εκφραση τριτοκοσμικη χωρα ,τουλαχιστον οσον αφορα τους αγωνες αυτοκινητου μας υπερκαλυπτει.....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ειναι φανερο παντως οτι κατ ουσιαν δεν μας αξιζει κατι καλυτερο απο το υπαρχων συστημα,τους υπαρχοντες θεσμους και γενικα κατι καλυτερο απο τη μιζερη σημερινη κατασταση με τον Θοδωρη για θεατη ,τον Πατερα και τους αλλους 100 που μας ανεχονται μεχρι να δουν τους παγκοσμιους στο Ακροπολις και να μας κραξουν η να πουν οτι ο 'Καλτσουνης παει καλυτερα και το μαθαινει οσο παει το Κορσα.....'Η εκφραση τριτοκοσμικη χωρα ,τουλαχιστον οσον αφορα τους αγωνες αυτοκινητου μας υπερκαλυπτει.....
Φίλε 'Αμαξό'.
Δεν είμαι πια βασικός θεατής των Ελληνικών αγώνων. .Στο Μαύρο Ρόδο του 2005 έπαθα ένα σοκ, όταν είδα μια ντουζίνα Ιταλάκια με τα MITSU τους να εκθέτουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών και να κινούνται σε ρυθμούς που πρώτη φορά είδα σε εθνικό αγώνα.
Φέτος πήγα μόνο στο Ακρόπολις και ευτυχώς όχι στο ΕΛΠΑ όπου κάποιοι Βούλγαροι που δεν ήξεραν κατά που πέφτει η Πελοπόννησος εξέθεσαν και πάλι την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών.
Μου πήρε βέβαια πολύ χρόνο αλλά το γεγονός που λέγεται Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου απομυθοποιήθηκε μέσα μου, για τα παραπάνω που είπα αλλά και κυρίως για όλα αυτά που είπες εσύ.
Ίσως έπαιξε ρόλο και αυτό εδώ το forum όπου παρακολούθησα τα χρόνια που είμαι μέλος, απίστευτες στιγμές ξεκατίνιάσματος!Αλλά επειδή από τα πάθη δεν ξεμπερδεύεις εύκολα (ποτέ δηλαδή) όλο και ρίχνω κλεφτές ματιές στα γραφόμενα εδώ και αλλού (τα αμιγώς αγωνιστικά εννοώ) όλο κάτι με σπρώχνει να ξαναπάω στα βουνά και ξέρω ότι τελικά δεν θα τα καταφέρω θα υποκύψω και πάλι εκεί θα είμαι παρέα με τον DAP και τους υπόλοιπους 100 του Λεωνίδα (για 300ους ούτε κουβέντα).
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τελικά πόσο θα βοηθήσει τους Ελληνικούς αγώνες αν τελικά εγώ ο DAP και οι λοιποί συγγενείς δεν ξαναπατήσουμε να σας δούμε!Υστερόγραφο.
1.Η χώρα μας είναι καθολικά τριτοκοσμική
2.Δεν ξέρω τι μαθαίνεται για το ΚΕΨΑ αλλά επειδή έχω περάσει το 2000 αυτό το τεστ επειδή ήθελα να κάνω μία δουλειά που είχε σχέση με οδήγηση έχω διαφορετική γνώμη. Δεν λέω ότι είναι πανάκεια αλλά τις χοντράδες σίγουρα τις ξεσκαρτάρει. -
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τελικά πόσο θα βοηθήσει τους Ελληνικούς αγώνες αν τελικά εγώ ο DAP και οι λοιποί συγγενείς δεν ξαναπατήσουμε να σας δούμε!
Αυτο καθολου δεν θα βοηθησει απο μονο του.
Εξαλου κατα καποιο μεγαλο ποσοστο ειναι αλληλενδετα το ποσο θα πατησω το γκαζι με το ποσο θα με χειροκροτησεις εσυ,ασχετο απο επωνυμα,ονοματα,σχεσεις και αυτοκινητα!
Με αλλα λογια μαζι ειμαστε σε αυτον τον θιασο που οι μεν(οδηγοι) και δε(θεατες) τοσο πολυ αγαπαμε!Ωραια θα ηταν να γινοταν καπως πιο φανερο οτι οδευουμε προς κατι καλυτερο συνολικα,καποια στιγμη.
Προς το παρον,η σταθεροτητα με την οποια πηγαινουμε προς τον πατο/τελειωμα των αγωνων(στην προκειμενη) ειναι εντυπωσιακη.
Το μονο 'παρηγορο' ειναι ο χρονος που ολα τα γιατρευει,αφου αν μη τι αλλο βοηθαει στο να ξεχασουμε.....
Πως το λεμε?....Καλο 2007! Ετσι δεν ειναι συνηθως οι τιτλοι,λες και επειδη αλλαξε ενα νουμερο το 6 εγινε 7 κατι συνταρακτικο εγινε....ΥΓ.Για το Κεψα δεν αναφερομαι στα εσωδιαδικαστικα και στις δοκιμασιες(αφου δεν τις ξερω απο πρωτο χερι)αλλα στα περιξ αυτου σε σχεση με τους αγωνες αυτοκινητου......τεσπα....
ΥΓ2 ελπιζω να εγινε κατανοητο οτι αναφερομενος σε Θοδωρη,Πατερα και αλλους 100 αναφερομαι σε ελαχιστη ποσοτητα θεατων,καμια σχεση με αλλες σκεψεις .
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
[ Μου πήρε βέβαια πολύ χρόνο αλλά το γεγονός που λέγεται Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου απομυθοποιήθηκε μέσα μου, για τα παραπάνω που είπα αλλά και κυρίως για όλα αυτά που είπες εσύ.
.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ , ΑΝ ΑΝΑΠΤΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ thvarveris ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ) ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΝΤΕ ΟΙ ΤΣΙΓΚΟΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΛΑΤΙΝΑ .
ΜΕ ΥΓΕΙΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΧΟΜΠΙ (Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΩΣ ΚΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .
Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ , ΘΑ ΔΙΑΙΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΕΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ .ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΘΗΚΩΝ , ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΑΣΗ .
-
Κε Χρίστο, είναι τόσοι λίγοι οι θεατές που χάνονται....Εδώ σε ολόκληρο ΕΛΠΑ, τους έψαχνες με το δίκανο...Άλλο ένα κατόρθωμα....Κανείς δεν θα χαρεί τσίγκο εξ' αιτίας λίγων ανεγκέφαλων,συγγενών,άρρωστων ή ρομαντικών που είναι ακόμα στον κόσμο τους.......
-
Ωραιος καιρος, αρκετοσ θα ελεγα ο κοσμος στα σημεια που πηγα και ευκολος αγωνας για παρακολουθηση απο τους θεατες. Στο αγωνιστικο κομματι πιστευω οτι χασαμε μια μαχη μεταξυ Πανου Αρη, βλεποντας του πολυ καλους χρονους του Πανου και το πολυ καλο Σουμπαρου. Μπραβο στον Πανο λοιπον για την καθολικη επικρατηση, Μπραβο στον Ιαβερη για την νικη και τα περασματα που εκανε. Αξιζει να δειτε τους χρονους του τοπικου Οικονομου με το αρχαιο Σταρλετ!! Κριμα που εμεινε.
-
Ο ξενοδοχος δεν ειχε ιδεα οτι γινονταν αγωνας στην πολη του,μεσα στην Κορινθο ουτε μια αφισα.Σε εκκινηση και τερματισμο λιγοτερα απο 50 ατομα μαλλον συγγενεις φιλοι αγωνιζομενων.
-
εμεις In-car απο το σπαθοβουνι στο αλμα!
http://briefcase.pathfinder.gr/file/fab ... 417/554452
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
εμεις In-car απο το σπαθοβουνι στο αλμα!http://briefcase.pathfinder.gr/file/fab ... 417/554452
Πολύ ωραίο το videaki, θέλουμε κι'άλλα!!
Εντυπώσεις από τον πρώτο σου αγώνα??
-
Συγχαρητήρια στο Πάνο για τη ολική του κυριαρχία. Έδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει χέρια. Κρίμα που έμεινε ο Βωβός. Συγχαρητήρια και στο Κύρκο που κατάφερε να τερματίσει σε πολύ καλή θέση, αφού πάλευε πριν από κάθε ειδική με δοχεία νερού να κατεβάσει θερμοκρασία( καπνούς πέταγε το Mitsubishi). Ευτυχώς που έμεινε το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας, Νιώρας-Γουσέτης, και δεν είχε την ίδια τύχη με τον Χατζητσοπάνη στο Ακρόπολις.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[ Μου πήρε βέβαια πολύ χρόνο αλλά το γεγονός που λέγεται Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου απομυθοποιήθηκε μέσα μου, για τα παραπάνω που είπα αλλά και κυρίως για όλα αυτά που είπες εσύ.
.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ , ΑΝ ΑΝΑΠΤΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ thvarveris ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ) ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΝΤΕ ΟΙ ΤΣΙΓΚΟΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΛΑΤΙΝΑ .
ΜΕ ΥΓΕΙΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΧΟΜΠΙ (Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ , ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΩΣ ΚΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΩΝΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .
Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ , ΘΑ ΔΙΑΙΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΕΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ .ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΘΗΚΩΝ , ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΑΣΗ .
Κύριε Χρήστο.
Τελικά δεν πήγα στον αγώνα. Με αιτία ότι δεν μου είναι αρεστό πια αυτό που βλέπω και αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Τελικά φέτος τα 'κατάφερα' και πήγα μόνο στο Ακρόπολις (κακώς γιατί ξενέρωσα και εκεί).
Θεατές το Κορίνθου είχε τελικά και η συντριπτική πλειοψηφεία τους δεν ξέρει για αποχές και τέοια και τελικά δεν νοιάζεται .Λίγες στιγμές διασκέδασης πήγαν να περάσουν, κουβαλάνε όπως όλοι μας μεγάλα καθημερινά πρoβλήματα και ούτε που τους ενδιαφέρει αν οι φελοί στον χώρο επιπλέουν, γιατί σαν λαός είμαστε εθισμένος στο να βλέπουμε παντού να επιπλέουν οι φελοί, οπότε το ίδιο και για τους αγώνες αυτοκινήτου.Εγώ θα ήθελα όμως πρίν 'τραβήξετε' τα αυτιά των θεατών έστω αυτών των λίγων που ας πούμε διαμορφώνουν κατάσταση (αν υπάρχουν τέτοιοι) να 'ξεριζώσετε' τα αυτιά των δικών σας που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους κοινούς αγώνες για την αναμόρφωση του σπορ και κάνουν την πλάκα τους ή και δεν θέλουν να χάσουν το δεδομένη τους μάσα, πολλοί από αυτούς.
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τούτο. Αν ο αγώνας πετύχει, πιστεύετε ότι υπάρχει διάδοχη κατάσταση στο σπορ (και εννοώ σε όλα τα επίπεδα) ή μήπως από την τωρινή μιζέρια περάσουμε στο απόλυτο σκοτάδι;
-
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τούτο. Αν ο αγώνας πετύχει, πιστεύετε ότι υπάρχει διάδοχη κατάσταση στο σπορ (και εννοώ σε όλα τα επίπεδα) ή μήπως από την τωρινή μιζέρια περάσουμε στο απόλυτο σκοτάδι;
Οποιος πει οτι ναι η οχι θα αμπελοφιλοσοφησει,
αλλα, μια δοκιμη μπορουμε να κανουμε,δεν εχουμε οπως λες να χασουμε ουσιαστικα τιποτα....(τι να χασουμε,τη ....μιζερια?..) -
Κρίμα που έμεινε ο Βωβός -τώρα που ο Πάνος έχει κάτι καλό στα χέρια του-να βλέπαμε τι γίνεται... Τυχερός ο Κύρκος -που αυγόκοψε ο πιο γρήγορος αστυνόμος- ...Πίτσος...τη βόλτα του... Ιαβέρης...αυτό που ήθελε... συγχαρητήρια σε όλους!
Υ.Γ Πάνο,αν είναι να κερδίζεις δεν ξαναέρχομαι σε αγώνα...!
Χωρίς πλάκα,ήταν ο πρώτος αγώνας που έχασα μετά από 2,5 χρόνια σερί.
-
Ωραια περασματα απο Κυρκο, Χατζητσοπανη, Πιτσο,Παραδειση(Σπαθοβουνι πριν την τριτη γεφυρα αεροπορια!) και φυσικα Ιαβερη!
Επισης μου αρεσαν ο Ταζ και ο Panos.
Ο πιτσιρικας σε καθε αγωνα δειχνει και καλυτερος!Απο ειδικες εκτος απο Σαπαθοβουνι, οι υπολοιπες μου φανηκαν πολυ Μικυ Μαους μες στις ελιες και στα αμπελια!
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
Κρίμα που έμεινε ο Βωβός -τώρα που ο Πάνος έχει κάτι καλό στα χέρια του-να βλέπαμε τι γίνεται... Τυχερός ο Κύρκος -που αυγόκοψε ο πιο γρήγορος αστυνόμος- ...Πίτσος...τη βόλτα του... Ιαβέρης...αυτό που ήθελε... συγχαρητήρια σε όλους!Υ.Γ Πάνο,αν είναι να κερδίζεις δεν ξαναέρχομαι σε αγώνα...!
Χωρίς πλάκα,ήταν ο πρώτος αγώνας που έχασα μετά από 2,5 χρόνια σερί.
Και γιατί στεναχωριέσαι που έχασες έναν αγώνα πυ ο Χατζητσοπάνης κέρδισε το Κύρκο που έτρεχε με καμένη φλάτζα από τον τρύπημα του ψυγείου και μετά;
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ωραια περασματα απο Κυρκο, Χατζητσοπανη, Πιτσο,Παραδειση(Σπαθοβουνι πριν την τριτη γεφυρα αεροπορια!) και φυσικα Ιαβερη!
Ο πιτσιρικας σε καθε αγωνα δειχνει και καλυτερος!Απο ειδικες εκτος απο Σαπαθοβουνι, οι υπολοιπες μου φανηκαν πολυ Μικυ Μαους μες στις ελιες και στα αμπελια!
S3 δεν πρόσεξες καλά τα Αθίκια μου φαίνεται. Η SS αυτή γινόταν πρίν εγώ γεννηθώ και έχει δώσει και κλέψει πρωταθλήματα, έχει εκθέσει κόσμο και γενικά την αγαπάνε και οι οδηγοί και οι θεατές.Εγώ να φανταστείς τον Λώρη και τον Ιαβέρη εκεί τους γνώρισα το 1985 αν δεν κάνω λάθος.'Πάρκαραν' μπροστά μας το FIAT 131 Abarth, λίγο ανορθόδοξα ανάμεσα στα πεύκα
Δες εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 76&start=0
Στο ίδιο σημείο πάρκαρε ανορθόδοξα το MEGANE ο Χατζητσοπάνης το 2002 και αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα.
Υπήρχε και εκτός του Μιχάλη MDVQ και άλλος ένας forumας που πήρε τον Λώρη με το αυτοκίνητο του και τον πήγε στα service.
Άμα διαβάζει να κάνει σινιάλο -
ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
S3 δεν πρόσεξες καλά τα Αθίκια μου φαίνεται. Η SS αυτή γινόταν πρίν εγώ γεννηθώ και έχει δώσει και κλέψει πρωταθλήματα, έχει εκθέσει κόσμο και γενικά την αγαπάνε και οι οδηγοί και οι θεατές.Εγώ να φανταστείς τον Λώρη και τον Ιαβέρη εκεί τους γνώρισα το 1985 αν δεν κάνω λάθος.'Πάρκαραν' μπροστά μας το FIAT 131 Abarth, λίγο ανορθόδοξα ανάμεσα στα πεύκα
Δες εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 76&start=0
Στο ίδιο σημείο πάρκαρε ανορθόδοξα το MEGANE ο Χατζητσοπάνης το 2002 και αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα.
Υπήρχε και εκτός του Μιχάλη MDVQ και άλλος ένας forumας που πήρε τον Λώρη με το αυτοκίνητο του και τον πήγε στα service.
Άμα διαβάζει να κάνει σινιάλοΚΑΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΘΟΔΩΡΗ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
10o Rally Κορίνθου 2006