-
Ζώο στην παραλιακή (οδηγός γύφτος με συνοδηγό την γυναίκα του μάλλον και πίσω τα 5 παιδιά τους-το μικρότερο πρέπει να ήταν μηνών και το μεγαλύτερο 8 ετών περίπου) έδερνε ενώ οδηγούσε την κοπέλα δίπλα του.Στο φανάρι πραγματικά την πλάκωσε στο ξύλο και τη χτυπούσε με μανία.Μπουκέτα,σφαλιάρες,μέχρι και κλωτσιές έριξε ο τύπος...Βέβαια και η κοπέλα ανταπέδιδε τίποτα σε χτυπήματα αλλά έτρωγε 100 και έριχνε 1.Οδηγούσε και όταν του έλεγε κάτι, που του την έδινε προφανώς, έκοβε ταχύτητα,άφηνε το τιμόνι (ήταν ευθεία εκεί που πέτυχα το περιστατικό) και τη χτυπούσε.
Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την κατάντια της κοπέλας αλλά και των παιδιών τους που τι μηνύματα παίρνουν και πώς μετά να μην πιστεύουν ότι με τη βία μπορείς να λύσεις τα προβλήματά σου.Ήθελα να βοηθήσω ειδικά κάποια στιγμή που ήμουν στην δεξιά πλευρά τους σταματημένος στο φανάρι, όμως φοβάμαι να μπλέξω με τέτοια υποκείμενα.
Κάλεσα από το κινητό μου την αστυνομία η οποία είπε ότι θα στείλει κάποιο περιπολικό εκεί.Μου ζήτησαν να κάτσω για να κάνω γραπτή αναφορά, όμως δεν έκατσα γιατί φοβήθηκα μην μπλέξω με γύφτους.
Έχω ακούσει διάφορα και δεν θα ήθελα να γίνω και πρωταγωνιστής σε τέτοια περιστατικά. -
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ασχετο.
Στη τροχαια απλα αναφερεις.
*'Με πηγαινε καροτσακι με 10χαω. Ξεκινησα νομιμα προσπεραση και οταν πηγα να ξανα-μπω στη λωριδα μου, επιταχυνε επιτιδες, για να μη μ αφησει να ολοκληροσω την προσπεραση μου'*Μαντεψτε ποιος χανει το διπλωμα του και κερδιζει μερικα Bonus/Malus στην ασφαλεια του.....Αν μπορείς απόδειξέ το...
Χρειάζεσαι μάρτυρες για να το καταφέρεις, αλλιώς για την τροχαία ισχύει το αντιληπτό με το μάτι. Ακόμα και με μάρτυρες όμως δε νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι παραπάνω από συνυπαιτιότητα. Αν το καλοσκεφτείς και οι δύο έχουν κάνει παρανομίες.Ακριβως....
Απο προσωπικη αποψη.Ναι μεν θες μαρτυρες....
Απο κει και περα και τσιμεντενιο διαζωμα να χει αν μπορεις να προσπερασεις τον μαλακα που παει με 5χαω -παρακωληση- ο ΚΟΚ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να τον προσπερασεις!!
Εαν επιταχινει την ωρα που πας να ξαναμπεις στο ρευμα σου, για να σε κλεισει, διαπρατει δευτερη παραβαση του ΚΟΚ.....
Αρα το σκορ ειναι 2-0
Αρα.....
Τον π**λο! -
Κάβουρας
εγω ηπιων τονων. Το πιο συντομο αλλα καυ συναμα επιτυχημενο ανεκδοτο του φορουμ. Εγω θα του ειχα βγαλει κωλοδαχτυλο και μολις μιλαγε παραπανω θα τον αρχιζα με τον πυροσβεστηρα.
Αρα δεν επιασες το point μου. Το point μου ηταν οτι αν αυτος εγινε μια φορα ενοχλητικος (με το να κορναρει σε καθε φαναρι - να σημειωσω πως ποτε δεν κανω κατι τετοιο, για καποιους που υπεθεσαν ετσι), εσυ εγινες μια φορα ενοχλητικος (με το να τον πηγαινεις επιτηδες καροτσακι) **και μια φορα επικινδυνος με τον να τον αφησεις ξεκρεμαστο στο αντιθετο.
** Αυτο ειναι το point.wagner ωρες ωρες λες κατι εξωγηινα ρε μλκ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κάβουραςεγω ηπιων τονων. Το πιο συντομο αλλα καυ συναμα επιτυχημενο ανεκδοτο του φορουμ. Εγω θα του ειχα βγαλει κωλοδαχτυλο και μολις μιλαγε παραπανω θα τον αρχιζα με τον πυροσβεστηρα.
Αρα δεν επιασες το point μου. Το point μου ηταν οτι αν αυτος εγινε μια φορα ενοχλητικος (με το να κορναρει σε καθε φαναρι - να σημειωσω πως ποτε δεν κανω κατι τετοιο, για καποιους που υπεθεσαν ετσι), εσυ εγινες μια φορα ενοχλητικος (με το να τον πηγαινεις επιτηδες καροτσακι) **και μια φορα επικινδυνος με τον να τον αφησεις ξεκρεμαστο στο αντιθετο.
** Αυτο ειναι το point.wagner ωρες ωρες λες κατι εξωγηινα ρε μλκ...
Tι ειπα ρε;;;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κάβουραςεγω ηπιων τονων. Το πιο συντομο αλλα καυ συναμα επιτυχημενο ανεκδοτο του φορουμ. Εγω θα του ειχα βγαλει κωλοδαχτυλο και μολις μιλαγε παραπανω θα τον αρχιζα με τον πυροσβεστηρα.
Αρα δεν επιασες το point μου. Το point μου ηταν οτι αν αυτος εγινε μια φορα ενοχλητικος (με το να κορναρει σε καθε φαναρι - να σημειωσω πως ποτε δεν κανω κατι τετοιο, για καποιους που υπεθεσαν ετσι), **εσυ εγινες μια φορα ενοχλητικος (με το να τον πηγαινεις επιτηδες καροτσακι) **και μια φορα επικινδυνος με τον να τον αφησεις ξεκρεμαστο στο αντιθετο.
Αυτο ειναι το point.wagner ωρες ωρες λες κατι εξωγηινα ρε μλκ...
Συγνώμη που τα πήρα γιατί με πήγαινε καροτσάκι (δεν έβλεπα τα φώτα του-είχε ένα corolla g6) με το που άναβε πράσινο παρόλο που ξεκινούσα με ικανοποιητική επιτάχυνση - ταχύτητα.
Νομίζω αυτό κάνει 1 το πταίσμα μου και 2 αυτουνού συν του ότι αυτός το ξεκίνησε...Αν και δεν έχει και πολύ νόημα αυτό το πράγμα που κάνω τώρα.
Συγνώμη ρε kacey, σε ενόχλησε που τον έκλεισα γιατί παραβίασα τον ΚΟΚ αλλά το ότι εσύ θα του έριχνες με τον πυροσβεστήρα (που δεν λέει τίποτα ο ΚΟΚ) όλα μια χαρά...
-
-
-
Σίγουρα δεν το έχει ακουμπήσει το βανάκι στ' αριστερά της?
-
Το connect το έχει ακουμπήσει σίγουρα....τα προβολάκια δεν τα είδε κανείς?
-
πρεπει να εισαι μεγαλη μαζωχα για να παρεις τετοιο αμαξι για να το εχεις στην Αθηνα
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
πρεπει να εισαι μεγαλη μαζωχα για να παρεις τετοιο αμαξι για να το εχεις στην Αθηναστο χωριο μου τους λεμε ΓΡΟΘΟΥΣ
-
από τις καλύτερες τοπικές εκφράσεις! Και παραστατικότατη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το connect το έχει ακουμπήσει σίγουρα....τα προβολάκια δεν τα είδε κανείς?Για τα προβολακια.....
Μπορει να το φερε απο Καναδα οπου τα θεσης πρεπει να ειναι 24/7 αναμενα. -
Εντάξει δλδ και αν το έφερνε απο Ολλανδια, και για να πάρει μπροστά έπρεπε να σπάσεις μια γραμμή στον εγοτερικό καθρέφτη και να την ρουφήξεις, θα το έκανε και εδώ?
-
Ζώο, αυτός (αυτή) που που έκανε καλοκαιρινό τον πίσω προφυλακτήρα χθές το μεσημέρι στην Πολυτεχνειούπολη. ( Να δούμε θα είναι εξίσου 'έξυπνο' ζώο να έρχεται από εδώ και πέρα με την συγκοινωνία ή με άλλο αμάξι, γιατί δεν θα υπάρχουν δα και τόσα πολλά γρατζουνισμένα από τέτοιου είδους τρακάρισμα σκουρα ΠΡΑΣΙΝΑ αμάξια στα παρκινγκ έτσι? )
-
Εντάξει δλδ και αν το έφερνε απο Ολλανδια, και για να πάρει μπροστά έπρεπε να σπάσεις μια γραμμή στον εγοτερικό καθρέφτη και να την ρουφήξεις, θα το έκανε και εδώ? -
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Ζώο, αυτός (αυτή) που που έκανε καλοκαιρινό τον πίσω προφυλακτήρα χθές το μεσημέρι στην Πολυτεχνειούπολη. ( Να δούμε θα είναι εξίσου 'έξυπνο' ζώο να έρχεται από εδώ και πέρα με την συγκοινωνία ή με άλλο αμάξι, γιατί δεν θα υπάρχουν δα και τόσα πολλά γρατζουνισμένα από τέτοιου είδους τρακάρισμα σκουρα ΠΡΑΣΙΝΑ αμάξια στα παρκινγκ έτσι? )Αμα ειναι Golf 1.4 με φιμε και ζαντες, μπορω να το κανω να φανει σαν ατιχυμα
-
Εντάξει δλδ και αν το έφερνε απο Ολλανδια, και για να πάρει μπροστά έπρεπε να σπάσεις μια γραμμή στον εγοτερικό καθρέφτη και να την ρουφήξεις, θα το έκανε και εδώ?Ναι.... Κ εμενα το Stang που ειχα, ηταν απο Καναδα κ ειχε αυτο το κωλλημα.....
Κανενας μαστορας δεν ηθελε να σκαλισει τα ηλεκτρικα του.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αμα ειναι Golf 1.4 με φιμε και ζαντες, μπορω να το κανω να φανει σαν ατιχυμα
Thanks για την προσφορά... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρώ το ζώο αν ερχεται με το δελαρμπου στην πολυτεχνειούπολη..Μόλις το βρώ θα σε ειδοποιησω
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
Αμα ειναι Golf 1.4 με φιμε και ζαντες, μπορω να το κανω να φανει σαν ατιχυμα
Thanks για την προσφορά... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρώ το ζώο αν ερχεται με το δελαρμπου στην πολυτεχνειούπολη..Μόλις το βρώ θα σε ειδοποιησω
Ξερεις.....
Ενα ΡΜ
Ζώα ζώα ζώα [#3]