-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
παιζεις με τις λεξεις.αν τωρα συγκρινεις το φιλαρακι σου και τις δικιες του μαγκιες με τη μαγκια αυτων που κατεβαζουν σημαιες απο την ακροπολη,τοτε αστο καλυτερα.δεν θα βγαλουμε ακρη.με λιγα λογια ΚΑΜΙΑ σχεση.
ειπαμε οι φιλοι εχουν παντα δικαιο.ασχετα τι λενε και τι κανουν.φταιει παντα ο αλλος.
αντε αρκετα τραβηξε παλι.
πειτε και τιποτα αλλο.
καληνυχτα.Μα δεν συγκρινα τις πραξεις κανενος με το κατεβασμα συμαιας απο την Ακροπολη.
Ανεπτυξα ενα επιχειρημα και για να το στιρυξω εδωσα ενα παραδειγμα το οποιο ειναι ευκολως αντυλλυπτο απ ολους.Επισεις....
Δεν ειπα πουθενα οτι ο φιλος μου εχει δικιο.....
Απλα τον υποστιριξα. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
καλα ενταξει.περιπτωσαρα και εσυ.εγω αρχισα τα βρισιδια και ο κεισυ δεν προσβαλλε οικογενεια.
πας καλα ρε φιλε;ενταξει ειπαμε ο κεισυ ειναι φιλος σου.οτι και να κανει και να πει φταιει παντα ο αλλος.πεταει ο γαιδαρος;πεταει.κατι τετοιο μου θυμιζεις με αυτα που λες.ας παιξουμε το παιχνιδι σου
α) πεταχτηκες σαν την τσαπου και αρχισες παλι να κραζεις. Αυτο το ονομασες 'καλαμπουρι'.
β) οταν ειπα οτι απο δολοφονους σαν και εσενα δεν δεχομαι υποδειξεις, με ειπες καραγκιοζακο
γ) εγω σου απαντησα καραγκιοζακους να πεις την οικογενεια σου. Ας μην το ελεγες.
δ) μετα μιλησες σαν γνησιος νταλικιερης
Ναι, αρκετοι μπατσοι εχουν παρει τα @@ μου γιατι ξερω τι μου γινεται, ξερω ποτε εχω δικιο και πως να το διεκδικησω. Γιατι νομιζεις οτι ξερω ολο τον κοκ απ΄εξω και ειδικα τα αρθρα που αναφερονται σε οτι εχει να κανει με πολιτη vs μπατσο? Πως γνωριζω οτι σε καμμια περιπτωση δεν μπορουν να πηγαινουν αναποδα ή να παιρνανε κοκκινα, ΑΚΟΜΑ και με φαρο+σειρηνα και σε εκτακτη αποστολη? Για δες στο 'μπατσολογικη' τα διαφορα σκηνικα, ειδικα στα λιμανακια που οχι για εξακριβωση δεν με πηγαινουν καθε φορα αλλα τελικα σηκωνονται και φευγουν τσαντισμενοι που για αλλη μια φορα πηραν τα @@ μου οταν αρχισαν τις μαγκιες τυπου 'σηκω φυγε απο δημοσιο χωρο'.
αλλα βεβαια, εγω ειμαι ψευτομαγκας του πληκτρολογιου, εσυ ξερεις να αντιδρας μονο οταν εισαι μεσα στην νταλικα σου και σε οποιονδηποτε μπορει να σου την πει ή να σε δειρει κανεις τουμπεκι. Αυτο ειναι η αληθινη μαγκια, να το βουλωνεις οταν εχεις δικιο επειδη ο αλλος μπορει να ειναι σε θεση ισχυος...
-
Να αρχίσω να σβήνω?
-
Μην μας ενοχλεις, μαλλωνουμε για το ποιος την εχει μακρυτερη...
-
Γμτ! Δεν είναι ν'αργήσει κανείς το πρωί
-
η διαφορα κεισυ που σου ειναι αδυνατον να κατανοησεις ειναι οτι εγω εκανα τις μαγκιες μου πριν πολλα χρονια.ημουν φοιτητης,πιο μικρος σε ηλικια,εκανα δρομολογια στις διακοπες απο τη σχολη για να βγαλω ενα χαρτζηλικι και καταλαβα οτι νταηλικια στο δρομο ειναι τρομερη βλακεια.
απο τοτε,πανε σχεδον 7 χρονια,ουδεποτε πηγα να το παιξω μαγκας στο δρομο.με το φορτηγο σταματησα εδω και 5 χρονια.
αυτο αν θες το πιστευεις,αν θες οχι.
εσυ συνεχιζεις τις βλακειες σου.και μετα θες να βγεις απο πανω λεγοντας οτι εχεις τα τετοια να παραδεχτεις τα λαθη που κανεις.και αυτο το θεωρεις μαγκια συμφωνα με τη δικια σου λογικη.
κραζεις τους αλλους για βλακειες που κανουν,και οπως ειπες και εσυ το νομο τον αναφερεις οταν σε συμφερει.αυτο δεν ειναι υποκρισια ;:hmmm:
μου θυμιζεις κατι καλο/κακομαθημενα μαγκακια,εχω δει πολλους ποιητες φανφαρες σαν εσενα πιστεψε με,που τα εχουν στα ωπα ωπα.
συνεχιζεις να με αποκαλεις δολοφονο οταν εσυ ακομα και σημερα,αν καποιος κανει ενα λαθος και σου ερθει αναποδα,θα προτιμησεις να τον στουκαρεις και να τον αφησεις στο τοπο για να μην ξανακανει το ιδιο λαθος.
σου εχει κολλησει οτι ειμαι νταλικερης.δεν ειμαι.ακομα και ενα μωρο 5 χρονων θα το ειχε καταλαβει αυτο.εσυ δεν μπορεις ομως.
προσγειωσου λιγο στην πραγματικοτητα και γινε πιο ηρεμος.γιατι με τη ψευτομαγκια που κουβαλας θα την πατησεις ασχημα καμια φορα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μην μας ενοχλεις, μαλλωνουμε για το ποιος την εχει μακρυτερη... -
ΦΤΑΝΕΙ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΦΤΑΝΕΙ!!Ηρεμισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........
Ειναι Δευτερα.......
Αρκετα εχουμε στο κεφαλι μας..... -
Γι'αυτό δεν χρειαζόμαστε κι αλλα!! Και ειδικά τέτοιου ειδους!
-
Ρε σεις, ελπίζω με αυτά που γράφετε εδώ μέσα να ξεκα@λώνετε λίγο και να μην βγαίνετε στο δρόμο με τέτοια νεύρα! Διαβάζω και σας....φοβάμαι!
kacey πολύ θυμό βγάζεις κι ελπίζω ρε φίλε να μην σου βγει σε κακό... Το να την γλιτώνεις από τους μπάτσους δεν λέει τίποτε, αρκεί να έχεις την υγειά σου στη ζούγκλα των δρόμων...Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο, άσε κάτι να πέσει χάμω στην τελική ή άσε κάποιον να σε προσπεράσει ή ακόμη και από λάθος να σου κλείσει το δρόμο...Μπορεί να είναι κουρασμένος εκείνη τη στιγμή, όπως είσαι κι εσύ θυμωμένος μόνιμα (ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα γραπτά σου...).
Εντελώς φιλικά, από κάποιον που γενικά τρέχει και...τρομάζει μ' αυτά που γράφεις κατά καιρούς...
Για τον kasel δεν ξέρω, είναι παλιά η ιστορία και δεν έμπαινα τότε. Ας αναλάβει κι αυτός ό,τι του αναλογεί και να πάμε παρακάτω....Μην βριζόμαστε πρωινιάτικα...
-
Αφου λοιπον δεν εμπαινες απο παλια, δεν εχεις δει τα παμπολλα ποστ μου οπου λεω οτι ενα λαθος (οσο χοντρο κι αν ειναι αυτο) μπορω να το συγχωρεσω μετα απο ενα ειλικρινες 'συγνωμη', γιατι τελικα ανθρωποι ειμαστε.
αντιστοιχα φορτωνω απιστευτα και αμεσως με τσογλανια οπως ο μηχανακιας που επιτηδες παει αναποδα σκεπτομενος οτι θα τον αφησουμε να κανει οτι γουσταρει για να μην τον πατησουμε, με το καθικι που παει αναποδα στον μονοδρομο για να μην κανει ενα γυρο παραπανω και μετα σου κανει τσαπουκαδες για να περασει, με το κωλοπαιδακι που περπαταει στον δρομο και μετα σου κανει τσαμπουκαδες οταν θες να περασεις, και γενικα με αυτους που επιτηδες κανουν οτι θελουν επειδη κατα καποιο τροπο νομιζουν οτι θα επρεπε να ειναι υπερανω των αλλων. Οταν δε κανουν και τσαμπουκα επειδη δεν περναει το δικο τους, δεν τους αξιζει ουτε κατανοηση ουτε υποχωρηση αλλα μονο σφαλιαρες για να ισιωσουν.
Ουτε γαμαω την εχω δει, ουτε ντερεκι ειμαι, αλλα κοπανους που ενω ειναι λαθος (οχι κατ΄εμε, αλλλα αντικειμενικα λαθος οπως ο μαλακας που ερχεται απο δεξια για να στριψει αριστερα στο φαναρι για να μην περιμενει στην ουρα σαν τους μπατσους που ειχα στειλει στο κρασπεδο εξω απο το Καραβελ...ή ο καριολης Χανιωτης που, αφου πηγε να με σκοτωσει περνωντας ΣΤΟΠ αερα-πατερα, μου απαντησε 'σιγα μην σταματησω για τον Αθηναιο στην πολη μου...) ζητανε τα ρεστα επειδη δεν θα περασει το δικο τους, δεν θα κατσω να τους μιλησω ουτε θα το καταπιω. Τι να κανουμε, μερικοι οταν εχουν δικιο αντιδρουνμε κινδυνο να φανε ξυλο η να καταληξουν στο τμημα, αλλοι κανουν τουμπεκι επειδη βλεπουν οτι δεν τους παιρνει. Ποιος ειναι ο μαγκας και ποιος ο ψευτομαγκας σε αυτη την περιπτωση, ασε να εχει ο καθενας τις αποψεις του.
και ξαναλεω, ποσοι εδω μεσα εγραψαν οτι θα ηθελαν να πεταξουν κατω τον μηχανακια που απαιτουσε οι πεζοι να κανουν ακρη για να περασει απο το πεζοδρομιο? Ποσοι εγραψαν οτι 'τερμα οι υποχωρησεις, την επομενη φορα που θα ερθει μηχανακι στο αντιθετο θα τον περασουν απο πανω' και κανεις σας δεν ειπε τιποτα? Μονο εγω ειμαι τελικα ο τρελος και ο δολοφονος που σε τρομαζω με αυτα που γραφω?
-
αφου λοιπον συγχωρεις οταν ενας μετανοιωσει για τα λαθη που εκανε,εμενα γιατι με αποκαλεις συνεχεια δολοφονο νταλικιερη; .
οχι πως με ενδιαφερει βεβαια αν με καταλαβει ενας μπλαμπλατζης.ετσι απο περιεργεια ρωταω βρε αδερφε.
πολυ θυμος και μισος βρε παιδι μου.
αληθεια ποτε πλακωθηκες στο ξυλο με κανεναν που πηγε να σου πουλησει τσαμπουκα; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αφου λοιπον δεν εμπαινες απο παλια, δεν εχεις δει τα παμπολλα ποστ μου οπου λεω οτι ενα λαθος (οσο χοντρο κι αν ειναι αυτο) μπορω να το συγχωρεσω μετα απο ενα ειλικρινες 'συγνωμη', γιατι τελικα ανθρωποι ειμαστε...............
Απλά για να σου δείξω που είναι -για μένα τουλάχιστον- η παρανόηση εκ μέρους σου.
Όταν περιγράφεις το κλείσιμο σε έναν με μηχανή που χώνεται απο δεξιά και τον κλείνεις (επειδή θεωρείς ότι το κάνει επίτηδες) δεν υπάρχει η περίπτωση του 'μετά'. Γιατι ήδη τον έχεις κλείσει και ο άλλος -ακόμα και αν έχει άδικο κα είναι όντως κάφρος- βρίσκει πάτημα και αφορμή να 'σου την πει'.
Αυτό λέω τόσο καιρό.
-
Kacey, ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που κάνει αρκετούς χρήστες (και τον υποφαινόμενο, όπως ασφαλώς γνωρίζεις) να θεωρούν τα μηνύματα σου υπερβολικά.
Μπορεί όντως να έχεις απόλυτο δίκιο εσύ και να υφαίνεται κάποια συνωμοσία εναντίων σου από τους σκοτεινούς κύκλους του forum. Δεν αποκλείεται ο ΚΚ να έχει δώσει γραμμή σε κάποιους, και σε εμένα, να σε απομονώσουμε γιατί αυτά που γράφεις δεν αρέσουν στην διοίκηση του περιοδικού.
Ίσως πάλι να φταίει ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να εκφράζεσαι και το μίσος που διαφαίνεται μέσα από τα γραπτά σου. Στους περισσότερους από τους χρήστες του forum έχουν τύχει καταστάσεις στις οποίες έχάσαν την ψυχραιμία τους με τα εξωφρενικά που συμβαίνουν γύρω τους. Εσύ όμως δείχνεις να βρίσκεσαι σε μια μόνιμη κατάσταση ανεξέλεγκτης οργής και σε συνεχή εγρήγορση για την αυτοσχέδια απονομή δικαιοσύνης. Και το χειρότερο: Επιλέγεις που θα επιβάλεις εσύ, ως νέος δικαστής Dread, τον νόμο, π.χ. στον μηχανόβιο που κινείται ανάποδα στον μονόδρομο -αγνοώντας βολικά την διάταξη του ΚΟΚ που λέει ότι ο οδηγός έχει την υποχρέωση να κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει το ατύχημα- , ενώ παράλληλα απαιτείς κάποιοι άλλοι να αναγνωρίσουν το δικαίωμα σου να κάνεις τροχαία παράβαση όταν οδηγείς πάνω από το όριο ταχύτητας ανοίγοντας τον δρόμο όταν φτάνεις πίσω τους.
Διαλέγεις το σενάριο που νομίζεις ότι βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα και παίρνεις . Πάντως όταν εγώ είδα σημαντικό κομμάτι του forum να εναντιώνεται σε κάτι που έγραψα το θεώρησα ως ευκαιρία για αυτοκριτική.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αφου λοιπον συγχωρεις οταν ενας μετανοιωσει για τα λαθη που εκανε,εμενα γιατι με αποκαλεις συνεχεια δολοφονο νταλικιερη; .
οχι πως με ενδιαφερει βεβαια αν με καταλαβει ενας μπλαμπλατζης.ετσι απο περιεργεια ρωταω βρε αδερφε.
πολυ θυμος και μισος βρε παιδι μου.
αληθεια ποτε πλακωθηκες στο ξυλο με κανεναν που πηγε να σου πουλησει τσαμπουκα;ψιιτ, μαστορα, λαθος ειναι να αλλαξεις λωριδα αφηρημενος επειδη εισαι κουρασμενος κλπ και να κλεισεις καποιον κατα ΛΑΘΟΣ. Αυτο που εκανε εσυ ('τον ειδα να ερχεται πλακωμενος και ειπα τωρα θα σου δειξω μαγκα μου για να μαθεις να τρεχεις, και μπηκα μπροστα του στην λωριδα του ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να τον κοψω') ειναι εγκληματικη ενεργεια απο προθεση.
3 φορες.
Αφου λοιπον δεν εμπαινες απο παλια, δεν εχεις δει τα παμπολλα ποστ μου οπου λεω οτι ενα λαθος (οσο χοντρο κι αν ειναι αυτο) μπορω να το συγχωρεσω μετα απο ενα ειλικρινες 'συγνωμη', γιατι τελικα ανθρωποι ειμαστε.
..............
Απλά για να σου δείξω που είναι -για μένα τουλάχιστον- η παρανόηση εκ μέρους σου.
Όταν περιγράφεις το κλείσιμο σε έναν με μηχανή που χώνεται απο δεξιά και τον κλείνεις (επειδή θεωρείς ότι το κάνει επίτηδες) δεν υπάρχει η περίπτωση του 'μετά'. Γιατι ήδη τον έχεις κλείσει και ο άλλος -ακόμα και αν έχει άδικο κα είναι όντως κάφρος- βρίσκει πάτημα και αφορμή να 'σου την πει'.
Αυτό λέω τόσο καιρό.
αντε παλι. και μετα αναρωτιεστε γιατι γραφω τα ιδια συνεχεια. δεν εκλεισα κανεναν, δεν μετακινηθηκα απο την θεση μου για να τον δυσκολεψω, απλα δεν προσπαθησα να του κανω χωρο επειδη δεν μπορουσα και μια τετοια προσπαθεια μπορει να σημαινε οτι θα κατεληγα εγω στις μπαριερες και ειπα 'αμα χωρας περνα'. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο?
Χρήστος Λάππας
οχι, δεν ειμαι παρανοικος (με την ακριβη μαλιστα εννοια του ορου = ολοι με κυνηγανε/ειναι εναντιον μου), αντιθετως πιστευω οτι ειναι πολυ συγκεκριμενοι οι 3-4 εδω μεσα που γουσταρουν να μου την λενε και με περιμενουν στην γωνια για αυτο, ονομαζοντας το πχ 'καλαμπουρι'. Ξαναλεω, οταν αλλοι ειπαν τα ιδια με εμενα ('το επομενο μηχανακι που θα ερθει στο αντιθετο θα το περασω απο πανω'), κανεις δεν το σχολιασε και κανεις δεν απανταει που εδω και 2 εδβομαδες ρωταω 'γιατι δεν σχολιαζετε τους αλλους που λενε τα ιδια', οπως και εσυ τωρα...
-
Ίσως γιατί αυτοί οι άλλοι δεν δίνουν την εντύπωση του 'εκδικητή των δρόμων' με τα υπόλοιπα μηνύματα τους;
-
edit [kouk].και εσυ εσκεμμενα κλεινεις τον αλλον με σκοπο να τον τιμωρησεις.δεν το κανεις απο αφηρημαδα.δεν κανεις πισω,ασχετα αν εχεις δικαιο ξεροντας οτι μπορει να τον χτυπησεις ασχημα.
και αυτο απο προθεση ειναι.
οποτε edit [kouk] περι δολοφονου γιατι μια απο τα ιδια εισαι.
με τη διαφορα οτι εγω ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΕΟΝ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ,
ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙς ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.
αυτη ειναι η νοοτροπια σου.και μετα εγω ειμαι ο δολοφονος και εσυ η παναγιτσα.
edit [kouk]Πρόσεχε τις εκφράσεις σου! [kouk]
-
Πάντως kacey δεν θεωρώ πως είμαι ένας εκ των 'συγκεκριμένων' που αναφέρεις και όποια παρατήρηση έκανα την έκανα καλοπροαίρετα. Το αν θα το αναγνωρίσεις αυτό είναι δικό σου θέμα.
Όταν έκανες εσύ παρατήρηση σε μένα στο ίδιο ποστ αν θυμάσαι, προσπάθησα να σου δείξω τι εννοούσα και αν θυμάσαι ήταν αρκετοί που συμφώνησαν μαζί μου (και όχι για να διαφωνήσουν μαζί σου...).
Θέλω να πω πως ένα φορουμ πάνω απ' όλα είναι ανταλλαγή απόψεων και επειδή οι περισσότεροι δεν έχουμε προσωπικά με κάποιους χρήστες, συνήθως έχουμε καλές προθέσεις...
Αν θέλεις λοιπόν, σκέψου ήρεμα και χωρίς συναισθήματα καταδίωξης κάτι που θα σου πούμε. Πού ξέρεις, ίσως τελικά δεις πως κάτι ισχύει έστω σε κάποιο βαθμό, πχ ο θυμός και η οργή που επισημάναμε κάποιοι...
Αν δεν θέλεις, δεν πειράζει, καλά να είμαστε! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με τη λογική αυτή όποιος περνάει απο την Αγίου Ιωάννου στην Αγ.Παρασκευή είναι ΖΩΟΝ. Ούτε με πατίνι δεν περνάς, αφου όλοι τα αφήνουνε με τα αλαρμ στη μέση του δρομου (κυριολεκτικά) για να πάνε για ψώνια ή για καφέ.
Μιας που ανέφερες τον κωλόδρομο αυτό... Ιδού χθες μεσήλικος μαλάκας, με γυναίκα μέσα και 2-3 κουτσούβελα (φυσικά λυμμένα να χοροπηδάνε), τι αποφάσισε να κάνει με το (εξαιρετικό σε όλα btw) SUV που αγόρασε:
Χωρίς ΙΧΝΟΣ φλας, κόβει αριστερά ανεβαίνοντας την Αγ. Ιωάννου, μπαίνει στο αντίθετο και ανεβαίνει με φόρα στο πεζοδρόμιο, σταματώντας ακριβώς όπως βλέπετε. Να σημειωθεί, ότι στην θέση αυτή ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ να παρκάρει. Ο τυπάκος είναι αυτός που βλέπετε στα δεξιά της φωτό, και το ύφος του είναι αυτό που πήρε αμέσως μόλις του είπα: 'Ετοιμάσου να γίνεις διάσημος μαλάκα!' ( )
Οπλο παει να πιασει;
Ζώα ζώα ζώα [#3]