-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
@Wagner669
Επειδή είμαι κάτοικος Νέας Σμύρνης και τους δρόμους γύρω από τη Λεόντειο τους έφαγα με το κουτάλι 12 χρόνια ως μαθητής το συμβάν πού έγινε; Βυζαντίου και Σοφούλη; Βυζαντίου και Ραιδεστού; κάπου αλλού;
Τις δύο διασταυρώσεις που ανέφερα τις ανέφερα επί τούτου, μιας και παρότι η Βυζαντίου έχει παντού προτεραιότητα και όλοι οι άλλοι έχουν ΣΤΟΠ, αρκετές φορές μου έχει τύχει να μην τους συγκινεί ιδιαίτερα και να πετάγονται με το έτσι θέλω κάθετα μπροστά μου.Κατεβαινεις τη Βυζαντιου και φτανεις στη διασταυρωση με την Λεοντιο.
Κ εγω παλια εμενα εκει.
Βυζαντιου 39 συγκεκριμενα.....
Εχω δει εκει.....Α ωραια γωνια!!!! Οι φαναρτζηδες πρεπει να την φωτογραφησουν και να κανουν εικονισμα.
-
...το συμβάν πού έγινε; Βυζαντίου και Σοφούλη; Βυζαντίου και Ραιδεστού; κάπου αλλού;.
Κατεβαινεις τη Βυζαντιου και φτανεις στη διασταυρωση με την Λεοντιο.
Κ εγω παλια εμενα εκει.Οκ, Βυζαντίου και Σοφούλη τότε...
Live ατύχημα δεν έχω δει εκεί, το έχω... ακούσει όμως μέσα από την αίθουσα που κάναμε μάθημαΠάντως, γι' αυτούς που κατεβαίνουν τη Σοφούλη και έχουν ΣΤΟΠ, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουν αν έρχεται κάποιος από τη Βυζαντίου, γιατί παρκάρουν κάτι φορτηγάκια στη γωνία και φυσικά σου κόβουν το οπτικό πεδίο. Μεταξύ αυτού βέβαια και του περνάω κάθετα τη Βυζαντίου χωρίς να ασχοληθώ καν με την ύπαρξη του ΣΤΟΠ υπάρχει ένα χάσμα συμπεριφοράς...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
@Wagner669
Επειδή είμαι κάτοικος Νέας Σμύρνης και τους δρόμους γύρω από τη Λεόντειο τους έφαγα με το κουτάλι 12 χρόνια ως μαθητής το συμβάν πού έγινε; Βυζαντίου και Σοφούλη; Βυζαντίου και Ραιδεστού; κάπου αλλού;
Τις δύο διασταυρώσεις που ανέφερα τις ανέφερα επί τούτου, μιας και παρότι η Βυζαντίου έχει παντού προτεραιότητα και όλοι οι άλλοι έχουν ΣΤΟΠ, αρκετές φορές μου έχει τύχει να μην τους συγκινεί ιδιαίτερα και να πετάγονται με το έτσι θέλω κάθετα μπροστά μου.Κατεβαινεις τη Βυζαντιου και φτανεις στη διασταυρωση με την Λεοντιο.
Κ εγω παλια εμενα εκει.
Βυζαντιου 39 συγκεκριμενα.....
Εχω δει εκει.....Α ωραια γωνια!!!! Οι φαναρτζηδες πρεπει να την φωτογραφησουν και να κανουν εικονισμα.
Και οι ασφαλιστικες.....
Και οι ασφαλιστικες.....
Παλικαρι που δουλευει στο Α.Τ. Ν.Σμυρνης μου πε πως οταν εχει βαρδια, περναει απο κει με τον συναδελφο του και βαζουν στιχοιμα αν εγινε στουκι η οχι.... και περνανε 4-5 φορες την ημερα....Ασχετο.... Εχω κατεβει απο αμαξι εκει για ν αρχησω τις σφαλιαρες σ ενα π...ρι που εκανε την μα...κια του και ζηταγε και τα ρεστα!
Μειναμε στις φωνες.... Γιατι του εδειξαν το ΣΤΟΠ
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube VideoTHEOI!!
Έχει ξαναμπεί.
Ο πλέον βλαμμένος είναι ο τύπος με το suv. Έχει μωρό ο ηλίθιος μέσα στο αυτοκίνητο αλλά τη τέχνη της μ@λ@κί@ς δε την αφήνει. -
Μια και αναφερθικαν τα ΣΟΥΒ http://www.youtube.com/watch?v=wrtNC1e8kG0&mode=related&search=
-
Μια και αναφερθικαν τα ΣΟΥΒ http://www.youtube.com/watch?v=wrtNC1e8kG0&mode=related&search=Ο άνθρωπος με το Land Cruiser 100 δεν είναι απαραίτητα ζώο (υπάρχει μηδενική κίνηση).
Σίγουρα πάντως το κατέχει!!! -
Δημόσιος δρόμος είναι μάλλον αλλά με ανύπαρκτη κίνηση οπότε ότι λαλακία και να γίνει δε κινδυνεύει κανείς πέραν του εαυτού του.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μια και αναφερθικαν τα ΣΟΥΒ http://www.youtube.com/watch?v=wrtNC1e8kG0&mode=related&search=
Ο άνθρωπος με το Land Cruiser 100 δεν είναι απαραίτητα ζώο (υπάρχει μηδενική κίνηση).
Σίγουρα πάντως το κατέχει!!!Οχι....
Καμια σχεση....
Απλα επιδει αναφερθικαν τα ΣΟΥΒ το ποσταρα....
Οφφ Τοπικ που λενε -
Απίστευτος πάντος!!!
-
Ο χρήστης Ο kacey, στη σελ. 89 έγραψε:
Η δεξιά λωρίδα είναι για να ΜΗΝ προσπερνάς. Από τη στιγμή που κάποιος είναι στη μεσαία χωρίς λόγο και πάει πιο αργά μπορείς να κάνεις τα εξής:...
Πηγαινεις στην αδεια εθνικη, στην τερμα δεξια λωριδα με 120. Εισαι δηλαδη καθ'όλα νομιμος. Στην μεσαια η ακομα χειροτερα στην αριστερη, **υπαρχει βλακας **που πηγαινει με 100. Για μεγαλη αποσταση ειστε αυτα τα δυο οχηματα στον δρομο.
α) συνεχιζεις κανονικα στην δεξια και τον περνας?
β) πας τερμα αριστερα, φρεναρεις απο πισω του, περιμενεις να κανει ακρη για να τον προσπερασεις και μετα πας παλι τερμα δεξια?αν κανεις το β)
α) νομιζεις οτι ετσι εισαι νομιμος?
β) νομιζεις οτι ετσι εισαι ασφαλης οδηγος?
γ) νομιζεις οτι συμβαλεις στην ευρυθμη κινηση στο οδικο δικτυο??
δ) νομιζεις οτι καλως εισαι εκτος του Δρομοκαιτειου?αιντε γιατι θα μας τρελλανετε μερικοι που γραφετε ισα ισα για να διαφωνειτε...
Μια γνώμη σου μόνο, φίλε: Οδηγείς δεξιά, στην άδεια ΕΟ, με 120 χαω. Στη μεσαία κινείται άλλος (βλάκας κατ' εσέ) με 100 χαω. Την ώρα που τον προσπερνάς, εννοείται όπως έρχεσαι από τη δεξιά, αποφασίζει ... να αλλάξει λωρίδα και να πάει στη δεξιά, αργή λωρίδα. Στην αναπόφευκτη σύγκρουση, υπάρχει ένας που έμεινε παράλυτος.
- Πέντε χρόνια μετά, όταν τελείωσαν τα δικαστήρια, ποιός νομίζεις ότι κρίθηκε ένοχος;
- Δέκα (ή 20, 30, 100) χρόνια μετά, σκέπτεσαι ότι αν είχες μπει στον κόπο να αλλάξεις δυο λωρίδες και να τον προσπεράσεις από αριστερά η Ελλάδα θα είχε έναν ανάπηρο λιγότερο;
ΥΓ. Ο εν λόγω ανάπηρος είναι γιός του οδηγού που προσπάθησε να προσπεράσει από δεξιά.
ΥΥΓ. Κακό να διαφωνεί κάποιος μόνο για να διαφωνήσει, κακό και να ερμηνεύει τους νόμους και τους κώδικες κατά το δοκούν.
-
και ποιος σου εξασφαλίζει ότι όπως αποφάσισε ν' αλλάξει λωρίδα προς τα δεξιά, δεν θα το έκανε προς τ' αριστερά;
στο ελλάντα οδηγούμε
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Την ώρα που τον προσπερνάς, εννοείται όπως έρχεσαι από τη δεξιά, αποφασίζει ... να αλλάξει λωρίδα και να πάει στη δεξιά, αργή λωρίδα. Στην αναπόφευκτη σύγκρουση, υπάρχει ένας που έμεινε παράλυτος.Υπάρχει και το ενδεχόμενο πως όταν πας να τον περάσεις από αριστερά αλλάζοντας ΔΥΟ λωρίδες, να πιάσει το κινητό του, να ξύσει τη μύτη του, το αυτί του, ν'ανάψει τσιγάρο, ΚΑΤΙ τέλος πάντων ώστε να κάνει αριστερά και να υπάρχει πάλι ένας που έμεινε παράλυτος.
- Να κάνει η μάνα.
- Να παίξουμε την κολοκυθιά.
- Να ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε.
ΥΥΓ. Κακό να διαφωνεί κάποιος μόνο για να διαφωνήσει, κακό και να ερμηνεύει τους νόμους και τους κώδικες κατά το δοκούν.
Συμφωνώ...
-
Αν κάνει αριστερά, θα φταίει. Μικρή η διαφορά, λέτε;
-
Αν κάνει αριστερά, θα φταίει. Μικρή η διαφορά, λέτε;Αν είναι να μείνω ανάπηρος, χέστ..α για το ποιός φταίει.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αν κάνει αριστερά, θα φταίει. Μικρή η διαφορά, λέτε;
Αν είναι να μείνω ανάπηρος, χέστ..α για το ποιός φταίει.
Χέστ..κες κι αν είσαι ο οδηγός που άφησε το γιό του ανάπηρο για να μην αλλάξει 2 λωρίδες;
-
Χέστ..κες κι αν είσαι ο οδηγός που άφησε το γιό του ανάπηρο για να μην αλλάξει 2 λωρίδες;Οχι βέβαια! Κατάλαβες κάτι τέτοιο από τα γραφόμενά μου;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Χέστ..κες κι αν είσαι ο οδηγός που άφησε το γιό του ανάπηρο για να μην αλλάξει 2 λωρίδες;
Οχι βέβαια! Κατάλαβες κάτι τέτοιο από τα γραφόμενά μου;
Όχι, γι' αυτό και απόρησα για την απάντησή σου. Εκτός και διαφωνείς για να διαφωνήσεις.
-
- Πέντε χρόνια μετά, όταν τελείωσαν τα δικαστήρια, ποιός νομίζεις ότι κρίθηκε ένοχος;
- : αν δε ξέρουμε όλα όσα ξέραν αυτοί που μπλεχτήκαν στην δίκη, τότε δεν έχει καμία αξία αυτό που περιγράφεις καθ'ότι πάντα υπάρχουν λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάξουν άρδην τη σημασία κάποιου γεγονότος
δεύτερον, το πρόβλημα ξεκινάει από αυτόν που κινείται στη λάθος λωρίδα.
από κει και πέρα, τα παίρνει όλα ο διάολος...
Ο άλλος πριν πρότεινε να κινούμαστε στη μεσαια γιατί λέει μπορεί να πεταχτεί κανείς από δεξιά. Τώρα, αν στο κέντρο νοιώθει ασφάλεια, όταν στις 2 αριστερες λωρίδες κινούνται πολλοί με 200+, τι να πω...
-
Εκτός και διαφωνείς για να διαφωνήσεις.Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλώτρια...
Ζώα ζώα ζώα [#3]