-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγώ γιατί βρίσκω αυτή την Ορθούλα χάλια;
Ελληνο-Καναδεζα....
Ε, δεν είναι και Ελληνο-Σουηδέζα, πώς κάνεις έτσι?
Ξανθια
Χαζή (όχι αναγκαστικά επειδή είναι ξανθιά, αλλά χαζή είναι)
Εμφανισιμη
Καλά, το συζητάμε αυτό...
Μπασκετοβια....
και ο Γκάλης είναι... να τον ερωτευτώ δλδ?
Κορμη θανατηφωρο....
Ναι... εκεί που βλέπεις, δεν φτάνεις... εκεί που φτάνεις, δεν βλέπεις... Άσε που θέλει κάτι τετραγωνικά για να χωρέσει ξαπλωμένη (στα όρθια δεεεεν, μην προσπαθήσεις αν δεν είσαι 1.95 και πάνω)
Εχει Mustang
**και? και η sabine οδηγεί το ring-taxi... αυτό την κάνει ελκυστική? **
Και αναμεσα στους πρωην ειναι μια συν-σουρβαϊβοριοτισα καραγκομεναρα και μια πρωην-γυμναστρια/πρωην-μοντελα/νυν-σκυλου_τραγουδιαρα....
Ειναι απλα η απολυτη γυναικα.....
**Έτσι όπως το λες, κινδυνεύουμε και να μας @@@@@ από πάνω... **:lol: -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αντρέα αυτό το είδες;
http://www.tatianaanderson.com/lingerie_1/page3.html
http://www.tatianaanderson.com/lingerie_1/page4.htmlΕίσαι σίγουρος ότι ήταν γυναίκα...από παλιά;
Γιατί ρε;Είδες τίποτα να κρέμεται;
Βασικά αυτές οι τύπισες έχουν καταπληκτικούς πισινούς,αλλά αγριεύει η φάτσα τους ρε γμτ.Πάνε χαμένα τα οπίσθια κάλη
Και το δύσκολο είναι να βρώ μία που είδα σε ένα περιοδικό,και δεν θυμάμαι πώς την λένε -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ γιατί βρίσκω αυτή την Ορθούλα χάλια;
Ελληνο-Καναδεζα....
Ε, δεν είναι και Ελληνο-Σουηδέζα, πώς κάνεις έτσι?Ελληνο-Καναδεζες ειναι better!
Ξανθια
Χαζή (όχι αναγκαστικά επειδή είναι ξανθιά, αλλά χαζή είναι)Που το κακο....δεν θα μου μεγαλωσει τα παιδια.....
Εμφανισιμη
Καλά, το συζητάμε αυτό...Εμενα μ αρεσει!
Μπασκετοβια....
και ο Γκάλης είναι... να τον ερωτευτώ δλδ?...δεν με αφορουν τα προσωπικα σου.
Εγω για γυναικα μπασκετοβια μιλαω....Κορμη θανατηφωρο....
Ναι... εκεί που βλέπεις, δεν φτάνεις... εκεί που φτάνεις, δεν βλέπεις... Άσε που θέλει κάτι τετραγωνικά για να χωρέσει ξαπλωμένη (στα όρθια δεεεεν, μην προσπαθήσεις αν δεν είσαι 1.95 και πάνω)Δεν ειναι δα και τοοοοοοοοοοσο ψιλη....
Επιστρεφαμε με την ιδια πτιση απο Σαλλονικα.
Εγω αυτη και η τοτε γκομενα της...
1.95 δεν ειμαι....Εχει Mustang
**και? και η sabine οδηγεί το ring-taxi... αυτό την κάνει ελκυστική? **Δεν την κανει ελκυστικη.....
Αλλα εμενα μ αρεσει!Και αναμεσα στους πρωην ειναι μια συν-σουρβαϊβοριοτισα καραγκομεναρα και μια πρωην-γυμναστρια/πρωην-μοντελα/νυν-σκυλου_τραγουδιαρα....
Ειναι απλα η απολυτη γυναικα.....**Έτσι όπως το λες, κινδυνεύουμε και να μας @@@@@ από πάνω... **:lol:
Σου πα.... τα προσωπικα σου δεν μ ενδιαφερουν.....
Εμενα μ ενδιαφερει το γεγονος οτι εχει γουστο στις γυναικες.....
Αρα θα χουμε κατι κοινο! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αντρέα αυτό το είδες;
http://www.tatianaanderson.com/lingerie_1/page3.html
http://www.tatianaanderson.com/lingerie_1/page4.htmlΕίσαι σίγουρος ότι ήταν γυναίκα...από παλιά;
Γιατί ρε;Είδες τίποτα να κρέμεται;
Βασικά αυτές οι τύπισες έχουν καταπληκτικούς πισινούς,αλλά αγριεύει η φάτσα τους ρε γμτ.Πάνε χαμένα τα οπίσθια κάλη
Και το δύσκολο είναι να βρώ μία που είδα σε ένα περιοδικό,και δεν θυμάμαι πώς την λένεΩραια οπισθια μπορουν να αποκτισουν ολες.....
Υπαρχουν 2 τροποι.....
Αλλα θα με κανει edit ο Κουκ -
Ναι θα έχετε κάτι κοινό.....θα άνταλάσετε μποξεράκια
Μην σε βάλει να ανταλάσετε στρινγκάκια μόνο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην σε βάλει να ανταλάσετε στρινγκάκια μόνο!Που θα τα βρει?
-
Ναι θα έχετε κάτι κοινό.....θα άνταλάσετε μποξεράκιαΜην σε βάλει να ανταλάσετε στρινγκάκια μόνο!
Α στα διαλα με την υπογραφη πια!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια οπισθια μπορουν να αποκτισουν ολες.....
Υπαρχουν 2 τροποι.....
Αλλα θα με κανει edit ο ΚουκΔυστυχώς ΔΕΝ μπορούν να αποκτήσουνε όλες (εκτός τής περιπτώσεως του νυστεριού)
Είναι ίσως ο δυσκολότερος μύς για να γυμναστει και να σουλουπωθει
Σύν τα ανατομικά χαρακτηριστικά κάποιων γυναικών που ΔΕΝ αλλάζουνΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!Που είναι εκείνη η Κύρα (; )που είχατε ποστάρει στο προηγούμενο θρέντ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μην σε βάλει να ανταλάσετε στρινγκάκια μόνο!
Που θα τα βρει?
Εσύ όταν θες καινούργια εσώρουχα....ψάχνεις να βρεις....ή πας και αγοράζεις?
Η είναι παραπλανιτική ερώτηση.....και θες να μάθεις που μπορεί να βρει κάποιος στριγκάκια σε αντρικά νούμερα!
Ρε λες? γιαυτό ρώταγες για τα λιπαντικά χτες?
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωραια οπισθια μπορουν να αποκτισουν ολες.....
Υπαρχουν 2 τροποι.....
Αλλα θα με κανει edit ο ΚουκΔυστυχώς ΔΕΝ μπορούν να αποκτήσουνε όλες (εκτός τής περιπτώσεως του νυστεριού)
Είναι ίσως ο δυσκολότερος μύς για να γυμναστει και να σουλουπωθει
Σύν τα ανατομικά χαρακτηριστικά κάποιων γυναικών που ΔΕΝ αλλάζουνΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!Που είναι εκείνη η Κύρα (; )που είχατε ποστάρει στο προηγούμενο θρέντ
Αν παει να τον γυμνασει μονη της....
Ναι...
Αν εχει μπολικη βοηθεια.... και καλο lubricant....
Αποδιδει....
Ε.... Επισεις μπορεις να της ριχνεις και μερικες σφαλιαρες -σε καθε κ*λο-μαγουλο- οποτε κοκκινιζει, περναει οξυγωνο και σφυγγει το δερμα.....Κουκ;;;
-
-
Wagner669 αυτό με το λιπαντικό θα σε στεναχωρήσω αλλά όσο πιο δουλεμένος είναι ο κόλος.....τοσο πιο πολύ κρεμάει το κάτω μέρος του.
drdino
αν θες έχω βιντεάκια αυτηνής! -
-
cavalino gr, σε πρόλαβα λέμεεεεε!!!
-
Με πρόλαβαν!
-
Έχουμε λέμε βιντεάκια αυτηνής!
-
Έχουμε λέμε βιντεάκια αυτηνής!Ε κανε το καλο και ρηξτ το στο http://briefcase.pathfinder.gr/browse/Wagner669/47502/
-
Omikrone3, ορισμένες φορές γίνεσαι τουλάχιστον κουραστικός.
αλλη μια απο τις 'ορισμενες'
-
Καλύτερα να ήταν αόριστη, αλλά τέσπα
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]