-
Δεν ειναι αυτή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Αυτη που λέω εγω είναι νομίζω με καρέ μαλάκι, και έχει τσαχπινογαργαλιαρικο στυλάκι, ωραία μουσούδα και μάλλον μεγάλο στήθος!
Βοηθα λίγο ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ +φορουμίστα!
-
Μια χαρά είναι η κοπέλα, ε;
-
Ε τότε κάποια άλλη από το Κους-Κους θα είναι.
Για όσους δεν κατάλαβαν:
βλαμμένη ξανθιά: Καραβάτου
ξεπλένης: Μουτσινάς
γερμάνου: Γερμανού -
Εντάξει ratanplan, δικός μου είσαι. Κατάλαβα ποια λες. Εκείνη τη βυζούμπα την ξανθιά με το τσιμπουκομουσούδι. Όνομα μου διαφεύγει.
ΥΓ: Περιμένω μια απάντηση στο ερώτημα για τη Στικούδη...
-
Βασικά EDDIE_147 μπορεί και να είναι καστανόξανθη.....εχει καρέ μαλί πάντως...νομίζω....δεν ασχολούμε με τα μοδάτα γμτ!
kotetsi αν βρεις πως την λένε και μου βρεις και photos, θα σε κεράσω τσιτσιμπύρα!
-
Μα σου λέω ξέεεεεερω ποιά εννοείς. Αν συμφωνούμε στο term τσιμπουκομουσούδι τότε μιλάμε για το ίδιο άτομο. Αύριο το μεσημέρι θα τσεκάρω να δω το ονομά της.
Πάντως και η Καραβάτου ίδια εκφυλοκατάσταση είναι... -
Όχι ρε έντι....εδώ τα χαλάμε, δεν πηδάω τον ξεπλένη που είναι στο πάνελ καλύτερα, που θα πάω με την καραβάτου!
Ακόμα και η Νικολούλη καλύτερη είναι!
-
Περί ορέξεως......
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά EDDIE_147 μπορεί και να είναι καστανόξανθη.....εχει καρέ μαλί πάντως...νομίζω....δεν ασχολούμε με τα μοδάτα γμτ!kotetsi αν βρεις πως την λένε και μου βρεις και photos, θα σε κεράσω τσιτσιμπύρα!
Tην Κέλλυ Σακκάκου εννοεις;
Συμπαρουσιαστές: Κλεοπάτρα Πατλάκη, Νίκος Μουτσινάς, Δημήτρης Παπανώτας, Ρούλα Χάμου,Μαρία Ηλιάκη,Μαρία Ένεζλη.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μα σου λέω ξέεεεεερω ποιά εννοείς.** Αν συμφωνούμε στο term τσιμπουκομουσούδι τότε μιλάμε για το ίδιο άτομο**. Αύριο το μεσημέρι θα τσεκάρω να δω το ονομά της.
Πάντως και η Καραβάτου ίδια εκφυλοκατάσταση είναι...Όλα τα λεφτά!!
-
-
DANIELA ELEFTHERAKI
Height: 1.71 Bust: 86 Waist: 59 Hips: 86 Dress: 36 Shoes: 39 Hair: Blond Eyes: Hazel
-
Ισχυρο εργαλείο!!!
-
Αρρώστησα!
-
Αν θυμάστε μια φωτογράφιση που είχε κάνει στο MAX πριν δυο χρόνια αυτές οι φώτο είναι 2 κλικ κάτω σε σχέση με εκείνο το εξώφυλο... Αν το βρει κανείς και το postarei θα καταλάβετε τι εννοώ...
ΥΓ: ...ΑΡΕΣ!!!!!!!! -
Για να τις βρει κάποιος να ανοίξει το μάτι μου, γιατί οι καφέδες δεν με έχουν πιάσει ως τώρα...
-
Μας την πέσαν οι ασφαλίτες και δεν έχει φώτο, μόνο link....
http://fwc.liveadulthost.com/i.php?http ... i004%01jpg
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βασικά EDDIE_147 μπορεί και να είναι καστανόξανθη.....εχει καρέ μαλί πάντως...νομίζω....δεν ασχολούμε με τα μοδάτα γμτ!
kotetsi αν βρεις πως την λένε και μου βρεις και photos, θα σε κεράσω τσιτσιμπύρα!
Συμπαρουσιαστές: Κλεοπάτρα Πατλάκη, Νίκος Μουτσινάς, Δημήτρης Παπανώτας, Ρούλα Χάμου,Μαρία Ηλιάκη,Μαρία Ένεζλη.
Ρε συ .... τέτοια βλέπεις;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε συ .... τέτοια βλέπεις;
Και τι να δει? Τηλεφως που βλέπεις εσυ?
-
Ωχ! Ο φανταστικός ηλεκτρολόγος!!!
ΟΚ η σύνδεση?
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]