-
Ναι, αλλά έχει συνέχεια 10-20 ευρώ μέσα, και απλά όταν θέλω να κάνω μια αγορά βάζω χρήματα...
-
Ναι ρε! Κι εγω την εχω. Αλλά αν σου κλέψουν το νούμερο, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σαν πιστωτική, ανεξάρτητα με το αν έχεις ή οχι χρήματα μέσα!
-
Σίγουρα αυτό;
-
Εγώ πήγα και έκοψα την πιστωτική. Καταστροφή είναι.. Σε παρακινεί συνεχώς.. Χάλασε λεφτα.. Τώρα paypal και ebay που χρησημοποιώ και ότι άλλες αγορές κάνω απο το ίντενετ θα τα κάνω η με χρεωστική η attica gift card και δέν θα έχω και φόβο να μου κλέψουν το νούμερο και να με χρεώσουν. Και ότι παίρνω πρώτα θα έχω βγάλει τα λεφτά και μετά θα το αγοράζω και όχι πρώτα να το πληρώνω και μετά να χρωστάω. Άσε που δουλεύω και στον ιδιωτικό τομέα και πάντα υπάρχει η περίπτωση να με απολύσουν και να μείνω με τις δόσεις..
-
Με μπερδέψατε. Εγώ νόμιζα οτι η electron είναι η χρεωστική.. Για κάντε μία εξήγηση..
-
Όπα, μπάστα (όχι η Σάσα, σκέτο μπάστα) Kouk... και εμένα gift card είναι, όπως και του προλαλήσαντα. Οπότε μάλλον δεν ισχύει στην δικιά μου περίπτωση αυτό...
-
Σωστά.
Η Gift Card είναι ακριβώς αυτό πολυ θέλω να πάρω.
Αττικής ε?...Τέλεια!!!
-
Ναι... για μια στιγμή πέρασαν από μπροστά μου χρεώσεις χιλιάδων ευρώ για...αρώματα, κραγιόν, γούνες κτλ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι... για μια στιγμή πέρασαν από μπροστά μου χρεώσεις χιλιάδων ευρώ για...αρώματα, κραγιόν, γούνες κτλ.για σένα;
-
σπαστηρι για κωδικους zip rar? ξερει κανεις?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σπαστηρι για κωδικους zip rar? ξερει κανεις?Δεν υπάρχουν καλά σπαστήρια.. Ή αργούν πάρα πολύ ή δεν το βρίσκουν..
Τουλάχιστον την τελευταία φορά που έψαξα.
-
ξεχασα τον κωδικο για ενα ζιπ και αντε να δουμε...δε πειραζει..
-
Αν ο κωδικός δεν είναι μπερδεμένος, με πολλά ψηφία και με προσθήκη συμβόλων, το passware kit θα κάνει δουλειά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι... για μια στιγμή πέρασαν από μπροστά μου χρεώσεις χιλιάδων ευρώ για...αρώματα, κραγιόν, γούνες κτλ.
για σένα;
Αν μου κλέψουν τον αριθμό ρε !!! Μην με κουράζεις!!!!!
-
εχω μια electron visa της πιστευως η οποια ειναι απ ευθειας συνδεδεμενη στον λογαριασμο μου. Δεν θεωρειται πιστωτικη. Ειναι cash-card η οποια ταυτοχρονα ειναι και χρεωστικη για αγορες σε μαγαζια.
Δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για πιστωτικη, γιατι πολυ απλα, ο λογαριασμος αυτος δεν εχει δικαιωμα υπερ-αναληψης!
μεχρι ενα διαστημα ειχα αυτον τον λογαριασμο αδειο και οποτε χρειαζομουν να αγορασω κατι απο το νετ, του εβαζα το ακριβες αντιτιμο, το χρεωνα στην καρτα και μετα ο λογαριασμος αδειαζε.
Ολα καλα..
ρωτησα κι εγω για τις προπληρωμενες πιστωτικες της eurobank, η οποια σου χρεωνει νταβατζιλικι για καθε γεμισμα γυρω στα 2 ευρω, το οποιο το θεωρω κοροϊδια μεγιστη! (θα με διευκολυνε πολυ, μιας και εχω web-banking της eurobank..θα γλυτωνα τη διαδρομη στην αλλη τραπεζα)
Γιατι, δηλαδη να μη βγαλεις μια πιστωτικη που δε σου χρεωνουν και συνδρομη ? (κανουν κρα πλεον).
το θεμα της ασφαλειας ειναι σημαντικος παραγοντας, αλλα οταν προσεχεις που μπαινεις, τι εγκαθιστας στον υπολογιστη σου και κανα 2 αλλα πραγματα, τοτε ο μονος τροπος να παρουν τον αριθμο της πιστωτικης, ειναι να σπασουν το συστημα της τραπεζας! -
Μετά από κάποιους μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας το Netmod άρχισε να προκαλεί ενοχλητική συνακρόαση στις 2 γραμμές του ISDN. Τηλέφωνο στον ΟΤΕ όπου με πληροφορούν ότι 'θα ελεγχθεί ψηφιακά και αν δεν διορθωθεί θα περάσει τεχνικός σε 2 εργάσιμες'. Την επόμενη μέρα, πάνω που σκέφτομαι ότι 'δεν έκαναν τίποτα τα γαϊδούρια', χτυπάει το κουδούνι και έρχεται όντως τεχνικός που ρίχνοντας μια ματιά στο modem της ADSL κουνάει το κεφάλι του συγκαταβατικά, το αντικαθιστά με καινούργιο, μου εύχεται καλημέρα και φεύγει. Problem solved!
Σε μεγάλη εκτίμηση τα έχει τα modem του ο ΟΤΕ. Τουλάχιστον τα αλλάζει δωρεάν (αυτό είναι το τρίτο) και έχει ταχύτατη ανταπόκριση στις βλάβες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι ρε! Κι εγω την εχω. Αλλά αν σου κλέψουν το νούμερο, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σαν πιστωτική, ανεξάρτητα με το αν έχεις ή οχι χρήματα μέσα!Για να σου παρουν
-
Ψάχνω αυτό: http://www.learner.org/resources/series58.html
Μπορεί κανείς τορεντάς να δει αν υπάρχει? Ακόμα δεν αξιώθηκα να διαβάσω τον Οδηγό του Πειρατ...εεε...του Μάνου ήθελα να πω!!
-
Mε πρώτο look δεν βλέπω κάτι, αλλά αναμένεις...
-
Μιλάμε, είσαστε για τα σίδερα ρε!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]