-
γμ τα τσατ μου γμ...
-
Linksys WAG354G
Απλό στη χρήση του, και οι ασύρματες κάρτες από την Linksys εξίσου εύχρηστες. Αφού να φανταστείς ότι εγώ που δεν είμαι γνώστης δικτύων (πολύ επιγραμματικά και μόνο όσα εξηγούνται με λογική) τα εγκατέστησα υπερβολικά εύκολα. Φυσικά, δεν γνωρίζω τι κάνουν από προχωρημένες ρυθμίσεις. Οι συμφορουμίστες θα ξέρουν περισσότερα σίγουρα! Όσα έχω διαβάσει πάντως, λένε για καλή σχέση τιμής/αξίας και αρκετά αξιόπιστα.Αν έχεις/σκοπεύεις να αποκτήσεις φορητό ή 2ο PC για τον οποιονδήποτε λόγο και τα μηχανήματα πρέπει να απέχουν, είναι μια χαρά. Αλλιώς, δεν νομίζω ότι αξίζει τον έξτρα κόπο.
-
Ήρθε σήμερα το λαπτόπιο, γιαυτό...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το **Live for Speed ** παίζει και δικτυκά (internet) αλλα και τοπικά μέσω LAN (τοπικό δίκτυο)
Ετσι ?Εννοείται!
Αν δύο υπολογιστές παίζουν θέλει 2 licenses ή 1 ?
Αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε LAN, λογικά απαιτούνται 2 licenses (αλλά υπάρχουν κι... εναλλακτικές )
Btw, ξέχασα να αναφέρω πως το περιβάλλον (user interface) υποστηρίζει ΚΑΙ ελληνικά
Δεν είναι ακριβώς για παιχνίδι αλλά θα πουληθεί σαν ολοκληρο σύστημα με demo ένα παιχνιδι το οποίο θα έιναι αγορασμένο κανονικά γιατί αυτό προβλέπει η συμβαση μας. Εαν με 1 license δούλεβει θα ήταν καλύτελα.. αλλά αλλιως θα αναγκαστούμε να αγοράσουμε 2-3.
Thanks
-
Πρόγραμμα για virtual floppy;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρόγραμμα για virtual floppy;Floppy? Τι να το κάνεις?
-
Ένα πρόγραμμα θέλει floppy, hdd, dvd να έχει το σύστημα...
-
Ωπ, μαλακία παίχτηκε.. Δεν μπορείς να το αποφύγεις κάπως?
-
Δυστυχώς όχι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Linksys WAG354G
Απλό στη χρήση του, και οι ασύρματες κάρτες από την Linksys εξίσου εύχρηστες. Αφού να φανταστείς ότι εγώ που δεν είμαι γνώστης δικτύων (πολύ επιγραμματικά και μόνο όσα εξηγούνται με λογική) τα εγκατέστησα υπερβολικά εύκολα. Φυσικά, δεν γνωρίζω τι κάνουν από προχωρημένες ρυθμίσεις. Οι συμφορουμίστες θα ξέρουν περισσότερα σίγουρα! Όσα έχω διαβάσει πάντως, λένε για καλή σχέση τιμής/αξίας και αρκετά αξιόπιστα.Αν έχεις/σκοπεύεις να αποκτήσεις φορητό ή 2ο PC για τον οποιονδήποτε λόγο και τα μηχανήματα πρέπει να απέχουν, είναι μια χαρά. Αλλιώς, δεν νομίζω ότι αξίζει τον έξτρα κόπο.
Χρησιμοποιώ το ίδιο, με δίκτυο 2 PC! Εξαιρετικό!
-
Πως μπορώ να ορίσω στον δεύτερο Personal Folder που έχω ( ) στο Outlook να βλέπει ένα αλλο αρχείο?
Θέλω να πάρω email και addresses από ένα PC και να τα μεταφέρω στο PC του σπιτιού!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πως μπορώ να ορίσω στον δεύτερο Personal Folder που έχω ( ) στο Outlook να βλέπει ένα αλλο αρχείο?Θέλω να πάρω email και addresses από ένα PC και να τα μεταφέρω στο PC του σπιτιού!
Δεν το χρησιμοποιώ το Outlook, αλλά λογικά θα έχει Export και Import εντολές.
-
Παιδιά για μια ακόμη φορά βοήθεια
Επιχείρησα πριν λίγο να μπω στο ιντερνετ, πάντα μέσω μοτζίλα, και μου έβγαλε ένα κουτί διαλόγου για προφιλ χρηστη, ντιφόλτ κτλ!
Αφού το έκανε αυτό, κατάφερα κάπως να μπω και τα bookmarks είχαν εξαφανιστεί!
Το θέμα είναι πολλά τα χρειάζομαι για τη δουλειά μου, είναι πολύ χρήσιμα λινκσ που μου πήρε συνολικά πολλές ώρες για να τα σθγκεντρώσω!
Υπάρχει κανένας τρόπος να τα βρώ σε κανένα φάκελο;;;
Θύμιος
-
OK άκυρον...
Έκανα switch profile και έπιασεΣτην αρχή δε το δεχόταν και φρίκαρα...Με την τέταρτη φορά...
Ουδέν πρόβλημα
-
Να τα σώσεις σε ασφαλές μέρος από τη διαχείριση των Bookmarks.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πως μπορώ να ορίσω στον δεύτερο Personal Folder που έχω ( ) στο Outlook να βλέπει ένα αλλο αρχείο?
Θέλω να πάρω email και addresses από ένα PC και να τα μεταφέρω στο PC του σπιτιού!
Δεν το χρησιμοποιώ το Outlook, αλλά λογικά θα έχει Export και Import εντολές.
Εχει Χάρη, αλλά το θέμα μου είναι ότι -για κάποιο λόγο- μου εμφανίζονται δύο Personal Folders. Θέλω λοιπόν να έχω τα email του γραφείου στον 2ο.
Μπορεί να είναι δυνατόν ορίζοντας από το Data Management την τοποθεσία στον δίσκο που βρίσκεται το αρχείο που θα ανοίγει?
Θα κοιτάξω το βράδυ και θα ενημερώσω!! -
ρε κουκε, ποια η δυσκολια σου?
μπορεις να κανεις λιγο explain, γιατι καπου σε χανω.. -
Για ανανεωση των παραθυριων χωρις να περασετε απο το site της microsoft:
-
Tiger, το χρησιμοποιώ και εγώ πλέον, και συνιστάται!!
-
Ρε παιδιά, στο avg πού στο καλό είναι επιλογή για update από φάκελο στο σύστημα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]