-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για δώσε μας κι εμάς ένα Free link βρε Ντούρχ!!
Δεν ξεκινάει η μετάδοση Ντούρχ. Και όταν κατέβασα το 10.0 (στο κάτω μέρος της σελίδας) μου ζητάει email για έλεγχο στοιχείων!!
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:whistlink: -
Nικ έχεις pm.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nικ έχεις pm.Thanks!
Σε φαντάζομαι τώρα με την ADSL Σάββα!! Ο θάνατος των megabytes!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Nικ έχεις pm.
Thanks!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nικ έχεις pm.
Thanks!
Να μια ευκαιρία να βαλει ΙΕ...
-
Από χθες βράδυ είμαι κι εγώ ADSL-ούχος! Αμέ!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Από χθες βράδυ είμαι κι εγώ ADSL-ούχος! Αμέ!Mεγεια Τάκη!!! (Σκληρο δισκο πήρες να χεις να γεμιζεις;;; )
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Από χθες βράδυ είμαι κι εγώ ADSL-ούχος! Αμέ!Υποχθόνιε τύπε λειτούργησες κρυφά για να μη το μάθουμε πριν.
Καλά κατεβάσματα.
-
Ξεκίνησα με ρέγουλα, και θα δούμε Ηλία!
( Προς το παρόν κατεβάζει η κόρη μου όλο το Ελληνάδικο... )
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Από χθες βράδυ είμαι κι εγώ ADSL-ούχος! Αμέ! -
Tάκη...έχω κατεβάσει...κι έχει συνέχεια...
που ήμουν τόσο καιρό...τι σου έδωσαν ως συσκευή? εμένα το router microcom. Καλό φαίνεται.
το ίδιο πακέτο έχουμε. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που ήμουν τόσο καιρό...τι σου έδωσαν ως συσκευή? εμένα το router microcom. Καλό φαίνεται.
το ίδιο πακέτο έχουμε.Ναι Σάββα. Microcom. Το έχω συνδέσει σε κάρτα δικτύου γιατί ως USB αρνήθηκε να δουλέψει.
Καλό-κακό δεν ξέρω, μου φτάνει που δουλεύει. Το έχω κρύψει κάτω από το γραφείο. Για την ποιότητά του θα μας πουν οι ειδικοί συνφορουμάδες, και θα ρίξω μια ματιά και στο adsl.gr.
Edit: Χθες έφυγα νωρίτερα από το γραφείο στο Μαρούσι και κατέβηκα Καλλιθέα στην Forthnet, για να πάρω το modem-router μόνος μου. ( Κίνηση-φρίκη γ@μ@τ@ κι έχω ξεμάθει...) Ο λόγος;
Η forthnet στην προσπάθειά της να ανεβάσει καινούργια εφαρμογή, τα έκανε μαντάρα με αποτέλεσμα να πάνε πίσω οι αποστολές, η αποθήκη κ.λ.π. Επρόκειτο να μου το στείλουν Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη, και με τι θα έπαιζα εγώ το Σαββατοκύριακο; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
που ήμουν τόσο καιρό...Βαριέμαι να ψάξω τώρα, αλλά θυμάμαι την αντίδρασή σου στην πρότασή μας να βάλεις ADSL. 'Δεν κατεβάζω τίποτα, και πού να μπλέκω τώρα, και μια χαρά είναι η 56k για να κάνω τη δουλειά μου κλπ'...
Πάρτα τώρα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
που ήμουν τόσο καιρό...Βαριέμαι να ψάξω τώρα, αλλά θυμάμαι την αντίδρασή σου στην πρότασή μας να βάλεις ADSL. 'Δεν κατεβάζω τίποτα, και πού να μπλέκω τώρα, και μια χαρά είναι η 56k για να κάνω τη δουλειά μου κλπ'...
Πάρτα τώρα.
Μα δεν άλλαξα γνώμη ΕΓΚΑΘΕΤΟΜΟΥΤΡΟ!
Εάν δεν τα έκανε όλα και το εννοώ ΟΛΑ η Forthnet δεν θα έκανα αίτηση.Τάκη
άσε φίλε είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από τις 29/11 και πήρα τον εξοπλισμό στις 14/12 (!) μετά από ατελείωτο μπινελίκι και άπειρα τηλέφωνα.
Ανοργάνωτοι και απαράδεκτοι. Δεν μιλάω για την κοροιδία τους...σήμερα θα το λάβετε, αύριο θα το λάβετε κτλ. Για να φανταστείς ακόμα δεν μου έχουν δώσει κάποιο τρόπο να τους πληρώσω.Εγώ το router το έβαλα και δούλεψε ως usb.
Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλό. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Επρόκειτο να μου το στείλουν Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη, και με τι θα έπαιζα εγώ το Σαββατοκύριακο;
τώρα ειλικρινά, είναι ερωτήσεις αυτές;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επρόκειτο να μου το στείλουν Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη, και με τι θα έπαιζα εγώ το Σαββατοκύριακο;
δεν παίζεσαι ρε προστυχάτζα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν παίζεσαι ρε προστυχάτζα...
Με το play station εννοούσε. Τι νόμιζες με το βρώμικο μυαλό σου.
Τάκη
άσε φίλε είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή μου από τις 29/11 και πήρα τον εξοπλισμό στις 14/12 (!) μετά από ατελείωτο μπινελίκι και άπειρα τηλέφωνα.
Ανοργάνωτοι και απαράδεκτοι. Δεν μιλάω για την κοροιδία τους...σήμερα θα το λάβετε, αύριο θα το λάβετε κτλ. Για να φανταστείς ακόμα δεν μου έχουν δώσει κάποιο τρόπο να τους πληρώσω.
.Forthnet ήθελες θα τα έχεις αυτά.
Να δεις τι κάνουν κάτι άλλες 'μικρές' εταιρείες. Ταυτόχρονα με την αίτηση σου δίνουν τον εξοπλισμό και απλά περιμένεις να ενεργοποιηθεί η γραμμή. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάτι που είχα διαβάσει σε ένα ωραιότατο αρθράκι για i-pod και FM transmitter ή κάπως έτσι ισχύει εδώ στην Ελλάδα; Μπορώ δηλαδή να ακούω ασύρματα τη μουσική μου από οποιοδήποτε ραδιο-δέκτη αυτοκινήτου;
μπορείς, αλλά πρέπει να βρεις ελεύθερη συχνότητα. Εκτός πόλης είναι πιο εύκολο σίγουρα
Και βέβαια καταστρέφοντας την ήδη χαμηλή ποιότητα των mp3 ακόμη περισσότερο μέσω του ραδιοφωνικού δέκτη που στην καλύτερη περίπτωση έχει διαχωρισμό καναλιών 70dB, απόκριση συχνότητας 40-15000Hz κλπ κλπ κλπ...
Ηχειοκράτορα, δεν έχω ούτε φοβερά ηχεία ούτε μουσική που πρέπει να την ακούω σώνει και καλά με την κιθάρα τοποθετημένη στα 4,5 μέτρα με γωνία ακρόασης στις 36 μοίρες και 11 λεπτά ενώ ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα στο κοντραμπάσο τρώει μαύρα σπόρια, πράγμα που ως γνωστόν, με το τσίκι-τσίκι αλλοιώνει την ποιότητα του ήχου!
Για την ακρίβεια, αν από το MP3 ακούγεται η μουσική όπως και αν την ακούω από το ραδιόφωνο, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παρεμβολές και ζίου-ζίτσου δεν θέλω να ακούγονται όμως! Αυτό που ανέφερε ο lkar είναι δύσκολο να επιτευχθεί στην πόλη; Τιμές για αυτό το FM transmitter ξέρουμε;
-
Ελα από car audio πλευρά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]