-
Και εγώ το είχα το πρόβλημα στην αρχή. Μετά από 2-3 βδομάδες έστρωσε.
Για πες παροχέα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ το είχα το πρόβλημα στην αρχή. Μετά από 2-3 βδομάδες έστρωσε.+1
παρτους τηλεφωνο και ξεχεσε τους γιατι ΞΕΡΟΥΝ οτι υπαρχει προβλημα μετα τις αναβαθμισεις και κανουν την παπια...
-
Nα προσθέσω πως χρειάστηκε να πάρω 2 φορές τηλέφωνο. Την πρώτη ήρεμα και ευγενικά, την δεύτερη όμως...
-
ΟΤΕΝΕΤ με conn-x.
Εδώ και δυόμιση βδομάδες έγινε η αναβαθμισή, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται.Συμφωνώ απόλυτα με τα καντήλια, άλλα την κοπελίτσα που σηκώνει το τηλέφωνο, η οποία είναι ένας απλός υπάλληλος, δεν μου πάει να τη βρίσω και δεν νομίζω οτί χρειάζεται κιόλας. Κάποιον 'υπεύθυνο' πρέπει να βρώ.
-
Ζήτα προϊστάμενο. Θα σε προωθήσουν οι ίδιοι στις βλάβες. Πες ότι η ταχύτητα σου είναι κάτω από 20 kb, μόνο αυτό καταλαβαίνουν για να σε στείλουν σε δευτεροβάθμια βοήθεια. Τουλάχιστον σε οτενετ on-dsl...
-
η υπαλληλος οντως δεν φταιει για το προβλημα, ΟΜΩΣ οταν ψευδεται για κατι που ειναι γνωστο, τοτε πρεπει να τα ακουσει και αυτη...
-
Σε υπάλληλο πρώτου βαθμού δεν έχω μιλήσει έντονα ως τώρα. Απαιτώ ευγενικά κάποιον ανώτερο, και εκείνος ανάλογα με την στάση του έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση.
-
Σε συνδέουν με προιστάμενο όμως;
Γιατί σε μένα επέμενε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι πρέπει να πάρω τις βλάβες (που ακόμα το σηκώνουν). -
Αυτοί θα σε συνδέσουν με τις βλάβες (=δευτεροβάθμια υποστήριξη).
Τους λες ότι έχεις πρόβλημα ταχύτητας, και τι; Σου λένε όχι; Δεν σε ρωτάνε τι ταχύτητα πιάνεις;
-
Είπα ότι έχω πρόβλημα στην ταχύτητα μετά την αναβάθμιση, μου ζήτησε αριθμό τηλεφώνου, το έλεγξε (και καλά) και απεφάνθει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Της λέω ότι υπάρχει, την ρώτησα αν είναι γενικό το πρόβλημα στο δίκτυο, αλλά επέμενε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και μου είπε να πάρω στις βλάβες (που ακόμα το σηκώνουν).
Τέλος πάντων, θα ξαναπάρω με όχι τόσο ήπιες διαθέσεις. -
Με HOL οι ταχύτητες στα torrents είναι πλέον τραγικές, με 1024/256 κατεβάζω με 8-10 (στιγμιαία ανεβαίνει στα 25) αλλά ανεβάζει άνετα με 20. Με ΙΕ κατεβάζει με 60. Έχω άλλους 8 μήνες προπληρωμένους (από τους 18 ) και σκέφτομαι να μη τους χρησιμοποιήσω. Κάποιος χρήστης ΤΕΕ (για να έχω πρόσβαση στο ΝΟΜΟ);
-
Την Forthnet πώς την κόβετε από ταχύτητες?
Οσο έχω/είχα dialup δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ενώ έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη.Ασχετο όλο με γυναίκες μιλάω...δεν έχει αντρες εκεί..?
Ακόμα και στην τεχνική υποστήριξη. -
Καλημέρα.
Εμένα τέλος του Νοέμβρη λήγει η 6μηνη συνδρομή μου με Connex (otenet), διάστημα κατά το οποίο δεν αντιμετώπισα προβλήματα. Σχεδόν πάντα κατέβαζα με 80 κι ανέβαζα με 20 (torrents δεν χρησιμοποιώ) και φυσικά θα ανανεώσω. Για να αναβαθμιστώ από 768 σε 1024 θέλει χρόνο ή γίνεται τσακ-μπαμ;
-
γιατί είσαι Offline στο msn κύριος?
edit: OK!
-
Μην είστε απαιτητικοί με τον Ο.Τ.Ε. σιγά σιγά με ρυθμούς Μεξικάνικης σιέστα όλα θα γίνουν. Θα μας κάνει όλους Ευρωπαίους.
Αν σκεφτούμε ότι για ένα πεζοδρόμιο που έσκαψαν - χάλασαν έξω από τη πολυκατοικία, για να ελέγξουν κάτι καλώδια, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες κι ακόμα δεν έχουν φτιάξει το πεζοδρόμιο (αλλά 'έρχονται' όποτε τους καλούμε και τους το θυμίζουμε) τότε είμαστε όλοι σε καλό δρόμο.
Τρεις εβδομάδες + για μια εργασία περίπου μίας ώρας. Σε αναλογία λοιπόν, για να γίνει η πραγματική αναβάθμιση του δικτύου κι όχι γιαλαντζί όπως είναι τώρα κάντε υπομονή και δώστε και λίγη στα παιδιά σας γιατί ο χρόνος είναι σχετικός στο δημόσιο.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάγκες Kaspersky Internet Security 6.0 ....umber alles!
Firewall, Antivirus, Antispam, Antispy. Το Antispam του μάλιστα είναι ιδιαίτερα βολικό καθώς σου βάζει 2 κουμπάκια στο Outlook και του λες εσύ τι είναι spam.
Α και είναι το ίδιο ελαφρύ με ότι είχα πριν!
Aφού σκέφτομαι και να το αγοράσω...ναι καλά διαβάσατε συνάδελφοι 'μονόφθαλμοι'...
Aυτο ειναι μονο για λιγες μερες? 'Η παιζει κανα activation code?
-
το τέλος ενργοποίησης στον ΟΤΕ για adsl πόσο χρεώνεται?
θέλω να δω πόσο θα μου κοστίσει στην πραγματικότητα το πακέτο. Η Φορθνετ γράφει ότι περιλαμβάνεται στα 123 ευρώ μαζί με τους 8 μήνες σύνδεσης και το μοντεμάκι.
-
λογικα ειναι μεσα στη τιμη του πακετου.
-
μέσα είναι το ξέρω...απλά πόσο είναι για να δω τι πληρώνω για το κάθε τι στα 123 ευρώ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]