-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
......'όσο το δυνατόν υψηλότερο contrast' ναι, για να σου βγαίνουν τα μάτια. Οι TFT δεν δείχνουν καλό μαύρο, ποτέ, και οι περισσότεροι νομίζουν ότι, επειδή ανεβάζοντας το contrast το άσπρο φαίνεται πολύ φωτεινότερο και το 'γαλακτερό μαύρο' γίνεται δυσδιάκριτο. Το τίμημα είναι η υψηλή φωτεινότητα (έντονο contrast σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο, σε συνήθεις συνθήκες) -> το μάτι κουράζεται......
επιτέλους δικαιωνομαι ,αντε που θα με βγαλουν και τρελό οταν τους κραζω να μειωσουν τη φωτεινότητα.σα να κοιταω τον ηλιο...... εχω συνηθήσει σε CRT
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
EXΩ ADSL!!!!!!!!!Χαθήκαμε, θα θέλει αναβάθμιση ο server για να ανταπεξέλθει στα posts σου από δω και πέρα...
Με γειες... Αλλο πράγμα, έτσι?
Πολλά παίζει... Εγώ δεν είχα τι άλλο να πουσάρω παλιότερα και πούσαρα μια 5700le
Για λέγε, για λέγε... Εχω κι εγώ μία από δαύτες (όχι LE, την κανονική)
Δε σε ξέρω από το qtec forum, αλλά καλώς ήρθες στην παρέα μας (πιο ενεργά από εδώ και πέρα φαντάζομαι). Σίγουρα θα χρειαστούμε τη βοήθειά σου μιας και δείχνεις (ο απόλυτος εξ αποστάσεως ψυχολόγος έγινα) ψαγμένος. Εκτός κι αν κάνεις αντιγραφή από άλλα φόρα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εκτός κι αν κάνεις αντιγραφή από άλλα φόρα.Δεν ακολουθούν όλοι τη δική σου ταχτική...
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
[snip]
Η φήμη μου με προσπερνά, φαίνεται...
[snip]Δεν αφήνεις τα PC να πιάσεις το... τιμόνι λέω εγώ;
ΥΓ. Πως κι εξαφανίστηκες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
EXΩ ADSL!!!!!!!!!Microcom Router η συσκευή.
Λέγε εντυπώσεις ΡΕ!
-
Ξέρετε ποιο είναι το αστείο?
ότι όποτε ένας φίλος μου με ρωτάει τι υπολογιστή να αγοράσει του λέω να δώσει λεφτά στην οθόνη γιατί την κρατάει το λιγότερο 5 χρόνιαΛΟΙΠΟΝ!! Μεγειά μου!!!
Είχε μείνει στην 'ΓΡΑΜΜΗ' μία LG 19', 1600:1, 4 ms με DVI
250 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο ξεφορτώνομαι μια 17' Philips CRT 5ετίας?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Πόσα δίνεις;
Καμια 50ρια ευρωα...
-
Mιας και o Sirgus πήρε τη σωστή ( ) απόφαση, για βοηθήστε με λίγο και μένα...
Πέθανε το φορητό cd-player μου... Βασικά πέθανε η έξοδος των ακουστικών. Ακούγεται μόνο ένα βουητό. Βάζοντας τα ακουστικά στο line out ακούγεται μουσική μαζί με αρκετούς θορυβους. Δε νομίζω να φτιάχνεται.
Τι να κάνω για να έχω μουσική στις βόλτες μου; mp3-player δεν έχω (και δεν ξέρω αν θέλω), ούτε κινητό που να παίζει mp3. Απ' ότι βλέπω οι επιλογές στα φορητά cd-player είναι πολύ περιορισμένες πλέον. Οι αγαπημένες μου μουσικές υπάρχουν σε cd και δεν ξέρω πως ακούγονται τα mp3 με ακουστικά στ' αυτιά. Ελπίζω όχι τόσο χάλια, όσο απ' τα ηχεία (σε σύγκριση με το real thing πάντα).
Επιλογές:
-φτηνό cd player (καμιά αξιόπιστη μάρκα; )
-mp3-player που να μη κοστίζει μια περιουσία
-κινητό-walkman, πχ sony ericsson w300 που παίζει και mp3 (τι λένε από ποιότητα ήχου; ) και αντικαθιστώ ταυτόχρονα το αρκετά παλιό κινητό μου. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πόσα δίνεις;
Καμια 50ρια ευρωα...
ok θα μπει αγγελία σύντομα λοιπόν
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ελα χριστιανέ μου και με τρόμαξες βραδιάτικα... Θα έπρεπε να τρέχω πάλι...(και δεν μπορώ και στην ηλικία μου)...
Εδώ είναι η σωστή σελίδα, ανανέωσε το bookmark σου. Το link που έβαλες είναι εκεί για ιστορικούς λόγους (μετάφραση: ήταν το παλιό και δεν ξέρω γιατί το έχουν ακόμα έτσι).
Είχα πολύ καιρό να μπω μπαρμπα-Νικόλα και είπα να δοκιμάσω... link checked.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mιας και o Sirgus πήρε τη σωστή ( ) απόφαση, για βοηθήστε με λίγο και μένα...Πέθανε το φορητό cd-player μου... Βασικά πέθανε η έξοδος των ακουστικών. Ακούγεται μόνο ένα βουητό. Βάζοντας τα ακουστικά στο line out ακούγεται μουσική μαζί με αρκετούς θορυβους. Δε νομίζω να φτιάχνεται.
Τι να κάνω για να έχω μουσική στις βόλτες μου; mp3-player δεν έχω (και δεν ξέρω αν θέλω), ούτε κινητό που να παίζει mp3. Απ' ότι βλέπω οι επιλογές στα φορητά cd-player είναι πολύ περιορισμένες πλέον. Οι αγαπημένες μου μουσικές υπάρχουν σε cd και δεν ξέρω πως ακούγονται τα mp3 με ακουστικά στ' αυτιά. Ελπίζω όχι τόσο χάλια, όσο απ' τα ηχεία (σε σύγκριση με το real thing πάντα).
Επιλογές:
-φτηνό cd player (καμιά αξιόπιστη μάρκα; )
-mp3-player που να μη κοστίζει μια περιουσία
-κινητό-walkman, πχ sony ericsson w300 που παίζει και mp3 (τι λένε από ποιότητα ήχου; ) και αντικαθιστώ ταυτόχρονα το αρκετά παλιό κινητό μου.Χάρη γνώμη μου είναι να αγοράσεις ένα mp3 player! Υπάρχουν πολλές επιλογές από όλες τις γνωστές φίρμες αν και δεν διστάζω να σου αποκαλύψω πως η συμπάθεια μου είναι αυτό: http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObj ... .1.0.0.0.1
Έτσι με σχετικά λίγα χρήματα μπορείς να πάρεις υπεραρκετό χώρο (το μέγεθος των τραγουδιών που πραγματικά θα ακούς δεν νομίζω να υπερβαίνει τα 1-2GB), μοντέρνα εμφάνιση (τα σχεδιαστικά τμήματα όλων των εταιριών κάνουν θαύματα), πρακτικότητα και ευελιξία!
Όσον αφορά το κινητό με λειτουργία walkman, θεωρώ πως ένα τέτοιο καλό (αξιόλογη μνήμη κτλ.) κινητό θα ξεφεύγει αρκετά σε τιμή από τα περισσότερα mp3 players!!! Αλήθεια, το τωρινό κινητό σου χρίζει αλλαγής? Αν ναι, μόνο τότε θα σου πρότεινα να καταφύγεις στη λύση του walkman κινητού ! Αν πάλι είσαι από τους 'ρομαντικούς' (αν έχει έρθει η ώρα να θεωρούνται 'ρομαντικοί' αυτοί που προτιμούν τα audio cd σήμερα) τότε αξίζει να κοιτάξεις και προς τα cd players αν και δεν νομίζω να σε βολεύει και πολύ να κουβαλάς εκτός από το σεβαστών διαστάσεων (σε σύγκριση πάντοτε με τα mp3 players & walkman cells) cd player και τα cd σου!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι αλλά πάντα it's up to you!!! -
Συμβιβάζεσαι με ένα τέτοιο:
με 512ΜΒ μνήμη μεν, πολύ φτηνή τιμή δε (καινούριο)?
-
Είχατε δίκιο τελικά
αρκετά βολική η 19άρα...γιατί λέει προτεινόμενη συχνότητα 60 Hz και όχι 75 που είναι το max?
-
Οι τφτ δεν εχουν να κανουν με χερτζ. Ειναι σταθερα δεν ειναι λυχνια εδω.
Αστο στα 60 μια χαρα ειναι.Σωστη επιλογη σου. Ποιο μοντελο ειναι??
Εγω πηρα την 1980hq 300Ε προ 5μηνου και απλα εχω να πω τα καλυτερα..Την 17ρα αμα την δωσεις 50Ε να εισαι ευχαριστημενος.
Την παλια 19ρα μου την εδωσα τοσο και με ζορι κιολας.
Βαλε την αγγελια στην Χ.Ε. -
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις.
Νικόλα αυτό που προτείνεις δεν το βρίσκω ούτε στο πλαίσιο ούτε στο eshop. Πόσο έχει πάνω-κάτω;
Για κινητό-walkman, ΧΩΡΙΣ να έχω κάνει ιδιαίτερη έρευνα σκεφτόμουν το SE-W300
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10415Mε επιδότηση 90-100 ευρώ (φαντάζομαι τόση θα έχω) και τιμή γύρω στα 200, θα χρειαστεί να δώσω γύρω στα 100 ευρώ, δηλαδή περίπου όσο για ένα mp3-player. Θα χρειαστεί και μια κάρτα μνήμης, αλλά έτσι θα υπερτερεί σε επεκτασιμότητα έναντι του mp3-player.
Το τωρινό μου τηλέφωνο είναι 3,5 ετών και κατά περιόδους το πιάνουν διάφορα, αλλά φτιάχνει μόνο του.
Το κακό είναι ότι αρκετές μουσικές τις έχω μόνο σε cd. Ειδικά όταν πηγαίνω από πόλη σε πόλη κουβαλάω και τα cd μου. Θα αντέξω να ζήσω μόνο με mp3; Νικόλα εσύ που με καταλαβαίνεις (σλουρπ ) δεν είναι αρκετά χάλια;
-
Αν το mp3 είναι γραμμένο σωστά, τότε δεν έχει νόημα να ακούς σε cd (εκτός αν μαζί με τα cd σου κουβαλάς και ολόκληρο οικιακό ηχοσύστημα). Για personal auditing είναι μια χαρά, με bitrate 192kbps (καλύτερη σχέση απόδοσης/καταλαμβανόμενο χώρο).
Τα κινητά walkman είναι μια καλή όλα-σε-ένα λύση, αν και ποτέ μου δεν τα συμπάθησα (και το δικό μου έχει τέτοια δυνατότητα, έπαιξα λίγο και μετά την παράτησα).
Για το Samsung που σου λέω, θα τα πούμε από κοντά την Τετάρτη.
Καληνύχτα σας.
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Αστο στα 60 μια χαρα ειναι.Σωστη επιλογη σου. Ποιο μοντελο ειναι??
Εγω πηρα την 1980hq 300Ε προ 5μηνου και απλα εχω να πω τα καλυτερα..Την 17ρα αμα την δωσεις 50Ε να εισαι ευχαριστημενος.
Την παλια 19ρα μου την εδωσα τοσο και με ζορι κιολας.
Βαλε την αγγελια στην Χ.Ε.L 1952TQ
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Αστο στα 60 μια χαρα ειναι.Με το μπαρδόν, μα αυτό είναι η μισή αλήθεια. Μια TFT LCD με 'συχνότητα' 75Hz είναι καλύτερη από μια ΙΔΙΑ με μόνη διαφορά αντί για 75 να έχει 60Hz.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Είχατε δίκιο τελικά
αρκετά βολική η 19άρα...
γιατί λέει προτεινόμενη συχνότητα 60 Hz και όχι 75 που είναι το max?Άσε, είχα πάθει πλάκα όταν αγόρασα την 17 ' eizo TFT και έβλεπα κυματισμούς στο μαύρο με τα 75Hz ενώ και τα μάτια γινόταν κόκκινα.
Δοκίμασα από περιέργια διάφορα και την καλύτερη εικόνα τελικά την είχα με 60Hz.... -
Xτες παραγγέλθηκε το πι-σι.
Την Δευτέρα παραλαμβάνω.Core2 duo 2,13GHz
1GB ddr2 800MHz
320 Seagate 16mb cache Sata2
Samsung 19' wide
Asus P5B mobo
Asus 7600GT 256MB
lg dvdrom
nec 7173 dvdrw
κουτί Τhermaltake Soprano black
psu Zalman 460W
logitech πληκτρολόγιο-ποντίκι ασύρματαμε καλύμματα βγήκε στα 1330 ευρώ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]