-
Σπύρο εσένα σε θυμάμαι να λες ότι το Κerio είναι πολύ καλό...άλλαξες γνώμη ε?
Μάγκες Kaspersky Internet Security 6.0 ....umber alles!
Χάρης αυτό απεγκατέστησα τα πάντα μιας και κάνει τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά!
Firewall, Antivirus, Antispam, Antispy. Το Antispam του μάλιστα είναι ιδιαίτερα βολικό καθώς σου βάζει 2 κουμπάκια στο Outlook και του λες εσύ τι είναι spam.
Α και είναι το ίδιο ελαφρύ με ότι είχα πριν!
Aφού σκέφτομαι και να το αγοράσω...ναι καλά διαβάσατε συνάδελφοι 'μονόφθαλμοι'...
-
Ρε!!! Να με τρελάνετε θέλετε??
Αποφασίστε επιτέλους!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ
To Antivir έχει τον ιό Win95.SK και μπορεί να χάσετε τα περισσότερα αρχεία από το μηχάνημά σας. Αν ενεργοποιηθεί ο ιός είναι σχεδόν αδύνατον να τον ξεφορτωθείτε.Το Antivir το έχω πάνω από δυο χρόνια στο PC μου και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Ειδικά ο Win95.SK είναι παμπάλαιος ιός που μόλυνε μόνο DOS και Win95 εγκαταστάσεις, χώρια ότι στο PC μου δεν υπάρχει πουθενά αρχείο vba.com (το main executable του ιού).
Απλά για την ιστορία:
(Μarch 07, 2000) http://www.viruslibrary.com/virusinfo/Win95.SK.htmΔεν έχεις ιδέα για τον WIN95.SK. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ VBA.COM. Γιατί δεν διαβάζεις το link που έγραψες; Επίσης διάβασε τι γράφουν μερικοί από αυτούς που εγκατέστησαν το antivir από το http://www.dowload.com
Μολύνει ακόμα και αρχεία HLP χωρίς να βάζει το κώδικά του στην αρχή του αρχείου και ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΙΙΚΑ. Πρέπει κάποιος να τρέξει το συγκεκριμμένο μέρος του κώδικα (π.χ. ζητώντας συγκεκριμμένη βοήθεια) για να ενεργοποιηθεί ο ιός.
O ιός WIN95.SK υπάρχει σε DLL αρχείο του ANTIVIR και κοιμάται. Όποιος θέλει να ζει επικίνδυνα ας βάλει το antivir. Αν ενεργοποιηθεί ο ιός θα χάσει όλα τα αρχεία από όλους τους δίσκους του.
-
Νίκο εσύ το έγραψες....Σάββας=Κaspersky
χωρίς πλάκα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί...
για αυτό τα αλλάζω για να βρω κάτι που να με βολέψει...και αυτό είναι ότι ακριβώς θέλω. Πλην αυτού πέταξα τα ΠΑΝΤΑ. Δεν έχω antispies δεν έχω τίποτα άλλο. Only this! -
Καλά...Καλά!!!...Ο 'μονόφθαλμος' συνάδελφος ( ) εχει τίποτα άκρες?!!
-
leonp
τόσους μήνες δεν έπαθα τίποτα με το Antivir. Μην γίνεσαι υπερβολικός.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
leonpτόσους μήνες δεν έπαθα τίποτα με το Antivir. Μην γίνεσαι υπερβολικός.
Επειδή δεν ενεργοποιήθηκε ο ιός. Γιατί να έχεις στο σύστημα σου ένα μολυσμένο αρχείο; Ο κώδικας του ιού ΔΕΝ βρίσκεται στο entry point του αρχείου και δεν ενεργοποιείται από μόνος του παρά μόνο αν ο χρήστης τρέξει το συγκεκριμμένο σημείο (γι αυτό δεν ανιχνεύεται εύκολα). Μπορεί να μην ενεργοποιηθεί ποτέ αλλά ΑΝ;
-
οκ ούτως ή άλλως δεν το έχω πλέον.
να ρωτήσω κάτι...
θέλω ένα πρόγραμμα να εγγράφει μουσική από το internet radio που ακούω.
ΥΠΑΡΧΕΙ?
EDIT: το radio το ακουώ μόνο με Winamp...από το Shoutcast αφού μόνο αυτό υποστηρίζει.
-
Έχω χρησιμοποιήσει το BOOMbox (αρκετά παλιά έκδοση), γράφει ξεχωριστά mp3 αρχεία με ID tags μόνο που δεν τα κόβει ακριβώς (η αρχή και το τέλος έχουν ατέλειες σα να γράφεις εσύ ραδιόφωνο και να μη πατάς ακριβώς το rec στην αρχή και το τέλος). Αν το εγκαταστήσεις πρόσεξε μη βάλεις το πρόγραμμα για το καζίνο. To να γράφεις shoutcast streams είναι παράνομο.
-
μπα ούτως ή άλλως είναι mix τα τραγούδια που ακούω...ήτοι συνεχόμενα.
ε ρε έχω να γεμίσω cds...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο εσένα σε θυμάμαι να λες ότι το Κerio είναι πολύ καλό...Δε νομίζω
-
Αφού το έχουμε κάνει μπάχαλο με τα antivirus/firewalls κλπ κλπ.
Πάω στοίχημα ότι όλοι μαζί (όσοι γράφουμε στο συγκεκριμένο θέμα) είμαστε πιο επικίνδυνοι από τους οργανωμένους hackers.
-
Το Kerio ο Krus το έβαλε σε εγκατάσταση Win που δεν είχε ΚΑΝ SP1, για αυτό είχε πρόβλημα.
Leonp, προφανώς δεν έχω ιδέα για το τι είναι ο Win95/SK, όπως προφανώς δεν έχει ιδεά και η FSecure που προτείνει να σβήσεις το vba.com αρχείο από το σύστημά σου προκειμένου να αφαιρέσεις τον Win95/SK.. Προφανώς δεν έχουν ιδέα και ΟΛΟΙ όσοι επισημάινουν πως ο Win95/SK είναι ιός των Win95/DOS και όχι των WinXP και φυσικά η Avira πουλάει τόσα χρόνια αντιικό μολυσμένο με ιό. Παρεμπιπτόντως, το Antivir το χρησιμοποιούσα ΚΑΙ στα Win95 στο παλιό μηχάνημα.
Και προφανώς έχουν πολύ ιδέα οι τζαμπατζήδες που δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατεβάσουν το πρόγραμμα από το site της Avira
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αφού το έχουμε κάνει μπάχαλο με τα antivirus/firewalls κλπ κλπ.Πάω στοίχημα ότι όλοι μαζί (όσοι γράφουμε στο συγκεκριμένο θέμα) είμαστε πιο επικίνδυνοι από τους οργανωμένους hackers.
Antivir + Kerio (και τα δυο free) είναι αυτή τη στιγμή κι εδώ κι αρκετά χρόνια δοκιμασμένα ο πλέον αξιόπιστος δωρεάν συνδυασμός!
-
Κράτησέ το τότε. Δεν νομίζω ότι ο WIN95.SK είναι τυχαία εκεί. Η φύση του ιού που ενεργοποιείται μόνο όταν επιλεχθεί ο κώδικας του (από τον χρήστη ή κάποιο άλλο πρόγραμμα) νομίζω ότι είναι κάτι σαν τιμωρία από αυτούς που έγραψαν το antivir για όσους πειράζουν το licence.
-
Γιατί δε βάζουμε τον Κούκο να δοκιμάσει να το ενεργοποιήσει και να δούμε τι θα γίνει?
Αν κάνει μέρες να εμφανιστεί στο forum, μόνο ένα θα σημαίνει: θα έχει δίκιο ο leonp, και θα έχει χάσει όλα τα αρχεία του (και θα προσπαθεί να συνέλθει από το εγκεφαλικό).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα να παίζει DVD μια Sony Bravia KDL-46X2000 46'.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα ποτέ, λες και ήσουν μπροστά στο ζωντανό θέμα! Πραγματικά τρομερό, καμία σχέση με τις άλλες. Αλλά κοστίζει πάνω από 5000 ευρώ. Σε μερικά χρόνια ίσως...Αν δε δεις τηλεόραση με High Definition πάνελ (1920*1080) και αντίστοιχο σήμα από τα players νέας γενιάς, ή htpc, δεν έχεις δει τίποτα.
Το DVD είναι στα τελευταία του (αλλά μη σπεύσετε να τα πετάξετε ακόμα).
-
kouk
ξέρεις από torrent;elteo
θες κάτι που να γράφει αυτό που παίζουν τα ηχεία σου, δηλαδή αυτό που φτάνει στην κάρτα ήχου. Υπάρχουν πολλοί εγγραφείς ήχου, εγώ χρησιμοποιώ ένα πολυπρόγραμμα που έχει και recording, το jetaudio (το έχει το καλόπαιδο ο FOSI).
Πατάς Record και επιλέγεις πηγή ήχου.n_olympios
μπορεί να ήταν και τέτοιο που λες, στο media markt το είδα. Φανταστικό πάντως, παραμίλαγα. -
Ναι καλό φαίνεται...το έχεις?
Θέλω να εγγράφω αυτά που ακούω σε internet radio stations και μετά να τα ξαναεγγράφω σε cd να τα ακούω στο αμάξι.
Greek Radio sucks!
-
Εντάξει leonp, το Antivir έχει τον Win95/SK κοιμισμένο και περιμένει να χτυπήσει όσους τολμήσουν να τον πειράξουν. Είναι άλλωστε πάγια τακτική των εταιριών antivirus να ρισκάρουν να τινάξουν την επιχείρησή τοςυ στον αέρα εν μία νυκτί, βάζοντας ιούς μέσα στον κώδικα των προγραμμάτων που πουλάνε ή διαθέτουν δωρεάν προκειμένου να διαφημίσουν τις μεγαλύτερες σουίτες τους.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]