-
Αηδια μου προκαλουν οι αγελαστοι Ρουσοπουλος και Αθανασακης. Επισης, η εικονα του αρχηγου της αξ. αντιπολιτευσης να μιλαει απταιστα Αγγλικα με αμερικανικη προφορα ενω τα ελληνικα του ειναι για κλαμματα, ηταν τουλαχιστον γελοια. Αυτο σε χθεσινο δελτιο ειδησεων. Για να ειμαι ειλικρινης, αηδια μου προκαλει η πλειοψηφια των πολιτικων.
-
Ρουσσόπουλος... Μισό μέτρο αηδία...
-
Αηδια ειναι να εισαι ανασκελα ξαπλωμενος να σου κανει στοματικο ερωτα το γκ%#%κι σου και που και που να σε κοιταει στα ματια για να δει αν φχαριστιεσαι και αν το κανει καλα...ΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Αηδια ειναι να εισαι ανασκελα ξαπλωμενος να σου κανει στοματικο ερωτα το γκ%#%κι σου και που και που να σε κοιταει στα ματια για να δει αν φχαριστιεσαι και αν το κανει καλα...ΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧελα ρε αυτο δεν ειναι αηδια...ειναι απλα επιβεβαιωση της μονιμης γυναικειας ανασφαλειας. Εισαι ...off topic
μου θυμιζει την δικη μας ανασφαλεια οταν ρωταγαμε την εκαστοτε κοπελα μετα...αν ημασταν καλοι εραστες -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αηδια ειναι να εισαι ανασκελα ξαπλωμενος να σου κανει στοματικο ερωτα το γκ%#%κι σου και που και που να σε κοιταει στα ματια για να δει αν φχαριστιεσαι και αν το κανει καλα...ΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ελα ρε αυτο δεν ειναι αηδια...ειναι απλα επιβεβαιωση της μονιμης γυναικειας ανασφαλειας. Εισαι ...off topic
εΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ...aNYWAY ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΗΔΙΑ....
-
Αηδία είναι γκόμενα με μουστάκι.
-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ελα ρε αυτο δεν ειναι αηδια...ειναι απλα επιβεβαιωση της μονιμης γυναικειας ανασφαλειας. Εισαι ...off topic
μου θυμιζει την δικη μας ανασφαλεια οταν ρωταγαμε την εκαστοτε κοπελα μετα...**αν ημασταν καλοι εραστες **Εγώ δεν το κάνω αυτό, ξέρω ότι είμαι ο καλύτερος, ο γίγαντας, ο τιτάνας, ο τρισμέγιστος!
-
Εσύ και η Τούλα;
-
Μια που πήγε στο σεξουαλικό... Να μπαίνει δάκτυλος της κυβέρνησης εκ του όπισθεν και στην πορεία να έρχεται αντιμέτωπος με τη βρώμα και τη διαφθορά που δεν καθάρισε (η προηγούμενη κυβέρνηση;)...
-
Δεν ξέρω καμία Τούλα
Εγώ κάνω παρέα μόνο με πανέμορφες κυρίες της High society
-
Χουφτούλα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χουφτούλα... εγώ αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι! -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χουφτούλα...μαλλον 'χειρα' με ....5 ορφανα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Χουφτούλα... εγώ αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι!
ειχαν βγαλει και τραγουδι καποτε παιδια....
'για να μεινεις εκτος νοσου μοναχος σου εκτονωσου...' -
Γ.Ζουγανέλης
Άλλες επιτυχίες του δίσκου νομίζω ήταν τα Άσε πια τον μακρυμάλι
Αν δεν ήτανε το AIDS θα μουνα ο Άλλαν Μπέιτς κλπ -
Μακρυμάλλη, μακρυμάλλη,
άιντε βρες κι εσύ μιαν άλλη.Κάτι παραπάνω ξέρουμε κι εμείς...
-
Άσε πια το μακρυμάλι για χατήρι καραφλού...χεστήκαμε αν θα βρει άλλη ο λιγδιάρης ο μακρυμάλλης!
-
...καλα ρε παιδια εσεις ειχατε αγορασει και το ...cd single
(σωστοι... )
H Μεγαλυτερη ΑΗΔΙΑ...