-
εγω παντως εχω
-
Τι κιχλιδες ειναι?
-
έχω κι εγώ ένα 120Lt με scaralia με εξωτερικό φίλτρο!είναι hobby που πρέπει να έχεις χρόνο για κάνεις και σωστή συντήρηση!
έχω κατά νου όταν βρω ώρα να πάρω ένα 600-1000 λίτρα ώστε να βάλω μέσα σπανία ψάρια αλλά αυτό...μελλοντικά! -
Σε ποσα λιτρα τα εχεις?Το καταδικος μαλλον ειναι ελληνικη πατεντα (ονομασια) δεν μπορω να καταλαβω πιο ειναι,τι αλλα ψαρια εχει μεσα?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
έχω κι εγώ ένα 120Lt με scaralia με εξωτερικό φίλτρο!είναι hobby που πρέπει να έχεις χρόνο για κάνεις και σωστή συντήρηση!
έχω κατά νου όταν βρω ώρα να πάρω ένα 600-1000 λίτρα ώστε να βάλω μέσα σπανία ψάρια αλλά αυτό...μελλοντικά!1000 λίτρα δεν είναι ενυδρείο,πισίνα είναι....
δεν έχεις και άδικο...όταν θα ξεκινήσω το καινούριο project θα το σκεφτώ πολύ!με βλέπω πιο πολύ στα 600 το θεωρώ πιο λογικό!
-
Αν θες τη γνωμη μου και για να μαθεις μερικα πραγματα αν σου αρεσει αυτο το χομπυ διαβασε εδω http://www.aquatek.gr/vb/
Τα ψαρια που εχεις θελουν πολλα λιτρα για να ειναι ανετα και ειναι και ασυμβατα μεταξυ τους Δυστυχως με τη συνθεση των ψαριων που εχεις δεν θα επιζησει κανενα μικρο και ειναι και θαυμα που γεννηθηκαν κιολας -
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω και εγώ... 16 κομμάτια σε ενυδρείο 75 λίτρων? Φτου-φτου που γέννησαν κιόλας! Συνήθως ελλατωνονται μέχρι να επέλθει η φυσική ισορροπία (δλδ να φτάσουν στον σωστό αριθμό για την ποσότητα του νερού). τυχερός εισαι που δεν ανέβασες νιτρικά, νιτρίτες κτλ...
-
Εγώ είχα φτιάξει παλιά μόνος μου ένα ενυδρείο 550 λίτρων αλλά έσπασε στο σεισμό του '99..
Στη συνέχεια έφτιαξα ένα άλλο 350 λίτρων αλλά λόγω κακής συντήρησης δημιουργήθηκαν άσχημες συνθήκες με αποτέλεσμα να δώσω τα ψάρια για να μην πεθάνουν...
-
Eχω και εγω ενα ενυδρειο με βαση 120λιτρων, που εχει περασει απο πολλα σταδια, φυτεμενο με οτι μπορεις να φανταστεις, κοπαδια, ημερα, μετα κιχλιδες με πετρες κτλ κτλ..
Ειναι ενα παρα πολυ ομορφο χομπυ, που βεβαια απαιτει γνωσεις και ΠΟΛΥ διαβασμα..Οσο για τον χρονο που απαιτει, δεν θεωρω πως ειναι πολυς, αρκει να υπαρχει εστω καθε 2-3 μερες ελεγχος των βασικων στοιχειων του ενυδρειου, οπως νερο (σκληροτητα, πεχα,κτλ), φιλτρο, θερμοκρασια)..
Μαλιστα σκεφτομαι να πουλησω το υπαρχον ενυδρειο, διοτι μετακομιζω και θελω να κατασκευασω ενα 300-400 λιτρων που θα ειναι και παγκος κουζινας !!
Εχει κανεις κατασκευασει δικο του ενυδρειο ωστε να με βοηθησει?
-
http://www.enudreio.gr/kataskeues/diy%2 ... y_tank.htm.Αν θες κατι αλλο ευχαριστως να βοηθησω αν μπορω
-
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ.....ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ...??????
-
Αναλογα το ενυδρειο,γλυκου η αλμυρου?ποσα λιτρα?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ.....ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ...??????Έχω μια απορία...Γιατί σε όλα τα post σου φωνάζεις? Το λέω γιατί τα κεφαλαία αυτό δείχνουν...
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχω μια απορία...Γιατί σε όλα τα post σου φωνάζεις? Το λέω γιατί τα κεφαλαία αυτό δείχνουν...
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ......ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ........
-
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Έχω μια απορία...Γιατί σε όλα τα post σου φωνάζεις? Το λέω γιατί τα κεφαλαία αυτό δείχνουν...
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ......ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ........
Ε, γράφε με μικρά χωρίς να βάζεις τόνους!
-
-
Χμμμ... πολλούς πλακόστομους βλέπω...
Πόσα ψάρια έχεις μέσα στο σύνολο και πόσοι είναι οι πλακόστομοι?υπαρχον 10 ψαρια συνολικα εκ των οποιων υπαρχουν 3 πλακοστομοι και αλλα 3 γατοψαρα
-
εγώ είχα ένα ενυδρείο με 5 redbellys πιράνχας.τα είχα 2-3 χρονια από μικρά ψαράκια.αλλα μεγαλώσανε πολύ και επειδή βαριόμουνα να καθαρίζω το ενυδρείο τα άφησα στο τοπικό ποτάμι
ΕΝΥΔΡΕΙΑ