-
Στάνταρ θα έχει αναφερθεί ξανά, αλλά επειδή το τόπικ δε το πολυπαρακολουθώ θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιά η γνώμη του για την on telecom και την προσφορά internet+σταθερή τηλεφωνία με απεμπλοκή από τον ΟΤΕ;
Η Forthnet από την πλευρά της στο αντίστοιχο πρόγραμμα τι λέει;
Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι να έχω ταχύτητα π.χ 10Mbps, αλλά σταθερότητα. Από τα 768 Kbps οτιδήποτε θα είναι γρηγορότερο...Αλήθεια, ποιές άλλες εταιρίες έχουν δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις πλην της On και της Forthnet;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
H Tellas και η Vivodi αν είναι και καμιά άλλη μου διαφεύγει
-
παίδες κανένα φοιτητικό πακετάκι παίζει στην αγορά?
-
Εννοείς εκτός Διόδου;
-
Αυτό με την Δίοδο δεν ξέρω τι παίζει αλλά μήπως υπάρχει κάποια παγίδα?
Κάτι εκτός Διόδου? -
Καμία παγίδα.
Αρκεί να πληρείς τις προϋποθέσεις (δηλάδή να στείλεις μια βεβαίωση σπουδών μαζί με την αίτηση συνήθως).
Το catch είναι οτι σε μερικές περιπτώσεις (πχ altec) δεν περιλαμβάνεται εξοπλισμος, αλλά μπορεί και να είναι θετικό αυτό, αν προτιμάς να επιλέξεις ή διαθέτεις ήδη το router που θα χρησιμοποιήσεις αντί να αναρωτιέσαι τι μπαχατέλα θα σου έρθει και πότε.Ο αδερφός μου έχει το φοιτητικό της altec με 10 EUR/μήνα εδώ και αρκετούς μήνες και είναι μια χαρά.
-
εμένα αυτόhttp://diodos.gsrt.gr/PackagesISP.aspx?isp=22&f=s μου φάνηκε το πιο συμφέρον αλλά μάλλον κάτι θα του λείπει...
Το παρακάτω μήνυμα μου βγάζει:
DSL Κάλυψη
Διαθεσιμότητα ΑDSL μέσω του δικτύου τoυ OTEΣτο Find out now δεξιά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H Tellas και η Vivodi αν είναι και καμιά άλλη μου διαφεύγειΓια την Tellas δεν έχω ακούσει τα καλύτερα και στη vivodi τηλέφωνο παίρνεις μέσω voip, οπότε αν φάει φρίκη το internet δεν έχεις και τηλέφωνο.
Forthnet ή On λοιπόν; Καμια ιδέα ποιό είναι καλύτερο;
Παρεπιπτόντως, είμαι με Otenet μέσω Διόδου ένα χρόνο τώρα στην Πάτρα και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Αυτό με την Δίοδο δεν ξέρω τι παίζει αλλά μήπως υπάρχει κάποια παγίδα?
Κάτι εκτός Διόδου?Παγιδες δεν εχει..Μονο που αν κατεβαζεις 'παρανομο' λογισμικο σου στελνουν e-mail
-
το μηνυματάκι:
DSL Κάλυψη
Διαθεσιμότητα ΑDSL μέσω του δικτύου τoυ OTEσημαίνει πως δεν είμαι ακόμη στο δίκτυο της Vivodi και θα έχω 1Μb στην αρχη μέχρι κάποτε να μπω??
αλλά 24άρα με 150Ε προπληρωμένα καλά δεν είναι??
-
Ναι, αυτό σημαίνει, αλλά για το πότε θα έχει κάλυψη η περιοχή σου πρέπει να επικοινωνήσεις με τη Vivodi για να το μάθεις.
Οπότε μην το βλέπεις ως 150
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
H Tellas και η Vivodi αν είναι και καμιά άλλη μου διαφεύγει
Για την Tellas δεν έχω ακούσει τα καλύτερα και στη vivodi τηλέφωνο παίρνεις μέσω voip, οπότε αν φάει φρίκη το internet δεν έχεις και τηλέφωνο.
Forthnet ή On λοιπόν; Καμια ιδέα ποιό είναι καλύτερο;
Παρεπιπτόντως, είμαι με Otenet μέσω Διόδου ένα χρόνο τώρα στην Πάτρα και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Ενώ για τις άλλες έχεις ακούσει μόνο καλά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενώ για τις άλλες έχεις ακούσει μόνο καλάΌχι, απλά για την Tellas ακούω μόνο άσκημες γνώμες, για τις άλλες έχω ακούσει και αδιάφορες γνώμες.
Αλήθεια, εσένα ποιά εταιρία σου έχει σχηματίσει κακή εντύπωση και γιατί;
Προσωπικά, Otenet έχω σε δύο σπίτια και δεν έχω αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα, ούτε ταχύτητας, ούτε διαθεσμότητας.
-
Εγώ έχω Τellas με ΟΤΕ, προβλήματα πλήν μιας φοράς που δεν έβγαζα γραμμή με τεχνικό ( μέχρι που μου δώσανε ένα νούμερο για απευθείας σύνδεση με τεχνική υποστήριξη ) δεν είχα ποτέ.
Έχω 4 φίλους με Zisto εκτός του ενός που έχει πρόβλημα με θόρυβο στην γραμμή κανένας δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Οn δεν ξέρω τι παίζει και δεν θέλω και να μάθω. Forthnet μια από τα ίδια με Tellas. Για την Otenet που λές εσύ εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα από πολλούς φίλους μου αλλά και τα καλύτερα. Οπότε είναι να σου κάτσει το όλο θέμα γιατί μετά είναι λίγο τρέχα γύρευε η κατάσταση -
Δίοδος
-
Aπλά η Δίοδος δεν θέλει ηλεκτρονικά εγκλήματα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΔίοδοςΓιατί το λες αυτό;
Κατεβάζω τα ΠΑΝΤΑ και δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!
-
Γιατί εγώ που κατέβαζα τα πάντα αντιμετώπισα.
-
άπληστοι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί εγώ που κατέβαζα τα πάντα αντιμετώπισα.Εκτός από τα απειλητικά e mails, είχες άλλες κυρώσεις;
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;