-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
παίδες είδα το έως 24 γιαυτό και υπολόγισα 10...
αφού και με την 2άρα από rapidshare κατέβαζα το πολύ με 215...
σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που έχω ήδη από την απλή δυάρα της φόρθνετ...Συνονόματε δεν γνωρίζω τον όρο downstream attenutation. Φαντάζομαι ότι θα έχει να κάνει με την μέγιστη δυνατότητα της γραμμής στην περιοχή μου ή κάτι τέτοιο...Φυσικά θέλω την γνώμη σας διότι είμαι άσχετος...
(Το αστείο με τον Σαρα μην μου το κάνετε...πονάει!!! Δεν θα περίμενα πάλι ακόμα και αν μου το αντάλλασσαν με type-r)
10 ίσως να έχεις εάν και εφόσον και άμα τύχει και που λέει ο λόγος δηλαδή κουβέντα να γίνεται, συνδεθείς.
Βαρύ αυτό με τον 'Σ' αλλά αν θες να δεις 'οργάνωση' κάνε προσπάθεια να μιλήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet.
Να έχεις πολλά αποθέματα τροφής και νερού δίπλα σου και να είσαι ξυρισμένος. Μέχρι να πιάσεις γραμμή θα είσαι σαν τον Ροβινσώνα Κρούσω.
Μετά από αυτό ο 'Σ' θα σου μοιάζει Αγγλικό κολέγιο στην οργάνωση.πριν πολλούς μήνες τα είχε παίξει αυτό το μοντεμ της κρύπτο που δίνουν μαζί με το πακέτο της φόρθνετ και τους πέτυχα στο τηλέφωνο με λίγο κόπο και με εξυπηρέτησαν άψογα. Τώρα διαβάζοντας όσα γράφεις μάλλον είχα την τύχη του πρωτάρη.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
σίγουρα θα είναι καλύτερο από αυτό που έχω ήδη από την απλή δυάρα της φόρθνετ...Συνονόματε δεν γνωρίζω τον όρο downstream attenutation. Φαντάζομαι ότι θα έχει να κάνει με την μέγιστη δυνατότητα της γραμμής στην περιοχή μου ή κάτι τέτοιο...Φυσικά θέλω την γνώμη σας διότι είμαι άσχετος...
(Το αστείο με τον Σαρα μην μου το κάνετε...πονάει!!! Δεν θα περίμενα πάλι ακόμα και αν μου το αντάλλασσαν με type-r)
αυτο το βλεπεις απο το μενου του μοντεμ σου, στην ενοτητα adsl.
ποιο μοντεμ εχεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιο μοντεμ εχεις?
εκείνο το τραγικο crypto f200 που δίνουν με τα adsl πακέτα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
10 ίσως να έχεις εάν και εφόσον και άμα τύχει και που λέει ο λόγος δηλαδή κουβέντα να γίνεται, συνδεθείς.
Βαρύ αυτό με τον 'Σ' αλλά αν θες να δεις 'οργάνωση' κάνε προσπάθεια να μιλήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Forthnet.
Να έχεις πολλά αποθέματα τροφής και νερού δίπλα σου και να είσαι ξυρισμένος. Μέχρι να πιάσεις γραμμή θα είσαι σαν τον Ροβινσώνα Κρούσω.
Μετά από αυτό ο 'Σ' θα σου μοιάζει Αγγλικό κολέγιο στην οργάνωση.Κορακι μου εισαι τραγικος... Πες μου,ποσο αυξανεται ο λογαριασμος σου με καθε ποστ;
Κρίνεις εξ ιδίων και επειδή το σοβαρεύεις το πράμα και δε μου αρέσει καθόλου απλά, αν ξέρεις ότι τα παίρνω γράψε από που. Διαφορετικά γράψε μας εσύ τι σχέση έχεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Αν δε γράψεις αυτό το τελευταίο κάνε μου τη χάρη και μη ξανά προκαλέσεις.
-
εδιτ
-
ποιο μοντεμ εχεις?
εκείνο το τραγικο crypto f200 που δίνουν με τα adsl πακέτα...
ωραια, για μπες στο 192.168.1.1 και ψαξε το μενου για να βρεις αυτο που σου ειπα.
-
Σπύρο αυτό είναι ip address που πρέπει να πληκτρολογήσω κάπου;;; Που;;;
Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω...πρέπει να μπω σε dos prompt ή κάτι τέτοιο;;;; -
Από IE ή FF.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετά από αυτό ο 'Σ' θα σου μοιάζει Αγγλικό κολέγιο στην οργάνωση.Κορακι μου εισαι τραγικος... Πες μου,ποσο αυξανεται ο λογαριασμος σου με καθε ποστ;
Κρίνεις εξ ιδίων και επειδή το σοβαρεύεις το πράμα και δε μου αρέσει καθόλου απλά, αν ξέρεις ότι τα παίρνω γράψε από που. Διαφορετικά γράψε μας εσύ τι σχέση έχεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Αν δε γράψεις αυτό το τελευταίο κάνε μου τη χάρη και μη ξανά προκαλέσεις.
Τωρα το ειδα.Τα εκανα εδιτ.Το τι σχεση εχω αφορα καποιον;Οχι.Αρα,οπως μπαινεις εσυ και λές τα δικα σου θα μπω κι εγω να πω τα δικα μου.Δε βρισκω καποιο προβλημα.Φυσικα,το οτι τα παιρνεις ηταν πλακα,δε μπορω να το ξερω.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Από IE ή FF.δεν μπαίνει...είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάνω κάποια...μ@λ@κι@
-
μη πλακωνεστε ρε για τη φορθνετ...σεβαστειτε τα θυματα της...(εμενα δηλαδη)
-
Από IE ή FF.
δεν μπαίνει...είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάνω κάποια...μ@λ@κι@
κανενα manual??
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ έκανα αίτηση 2play forthnet και πιστεύω μέχρι 10/8 θα έχει ενεργοποιηθεί, περίπου 40 μέρες μετά την αρχική αίτηση. Όχι κι άσχημα λοιπόν!μη τα λες αυτα ετσι και παθω τπτ.. μακαρι να γινει οπως θες!
-
δεν βρίσκω άκρη...σίγουρα θα έχει κάποιο μενού που δεν βρίσκω...
-
για δοκιμασε 192.168.1.2
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για δοκιμασε 192.168.1.2το δοκίμασα και αυτό...μήπως φταίνε οι ρυθμίσεις της ασφαλειας του ιντερνετ στα xp;;;Μήπως μπαίνει default κάτι και το εμποδίζει να ανοίξει το ip address;;;
-
οχι δε νομιζω.
λογικα στο manual που εχεις απο το μοντεμ πρεπει να λεει πως μπαινεις στο βασικο του μενου.
-
το βρηκα...ήθελε alt P στο αρχικο μενου...έχω μπει στα μενου του μοντεμ όμως δεν βλέπω πουθενά το downstream attenutation.
-
Το Crypto F200 παίδες ΔΕΝ είναι router, για να έχει δική του ip.
Είναι απλό usb modem. Άρα λογικα, εγκαθιστάς τους οδηγούς του και κάπου θα έχει κάποιο εικονίδιο-συντόμευση για τις ρυθμίσεις του.
-
Οι δικές μου 2 συνδέσεις της Forthnet με την προσφορά της 1ης Ιουνίου ενεργοποιήθηκαν 'σχετικά' γρήγορα (πόσο ήταν βρε Τριαντάφυλλε? ένα μήνα μετά?).
Αλλά οι ταχύτητες που πιάνω είναι κατάτι μικρότερες αυτών που έχω στο σπίτι με 1Mbps Otenet.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;