-
danonito
Το κατεχεις βλεπω το τεσπα αυτα που ειχες διαβασει 'καπου εδω' οφειλω να πω οτι δεν ηταν εγκυρα καθολικα.μερικα ηταν σωστα,μερικα οχι αφου αργοτερα ειδα οτι οντως καποια εταιρια που ειχε ειπωθει οτι εχει γραμμες,ειχε περι τις 400 συνδεσεις.Ακομα σε αλλη εταιρια ειχε περι τις μερικες χιλιαδες.Απλα το θεμα ηταν (και ειναι) οτι εκει δινονται πορτες πολυ πιο δυσκολα απο καθε αλλη ισως περιοχη...αν ανατρεξεις στα ποστ αυτα που καπου εδω ειχες διαβασει θα το ξαναδεις.Επισης στην περιοχη και τωρα ακομα αν θυμαμαι καλα δινονται με το σταγονομετρο και αν.τεσπα,ηθελα να το πω γιατι ο spiros ειχε δικιο στο συγκεκριμενο κομματι...
-
Παιζει πολυ το σε αυτο το φορουμ και ειπα να το υιοθετησω
Βασικα πραγματικα δεν θυμαμαι ποιος το ειπε και πως ακριβως το ειπε αλλα με ειχε τρομαξει. Και εγω με ΝΕΤΟΝΕ και 2 γνωστοι με ΟΝ telecoms ( ) ενεργοποιηθηκαν εντος 20 ημερων και μιλαμε για γειτονικα σπιτια στον ιδιο δρομο. Ο ΟΤΕ παντα γρηγορα ενεργοποιουσεΕγω μιλαω απο εμπειριες δικες μου και φιλων-γνωστων δεν εχω καποια εσωτερικη πληροφορηση. Πιθανως να ειμασταν απλα τυχεροι, αφου ενεργοποιηθηκα εγω, οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν!
-
pasxos
για να μαθεις να ακους και κανεναν αλλο. -
λοιπον, η ιστορια γνωστη...
μου κοψαν τη γραμμη και εστειλα προχθες (αν θυμαμαι καλα) αιτηση ενεργοποιησης εκ νεου. Στελνω την αιτηση με φαξ υπογεγραμμενη και την αστυνομικη ταυτοτητα φωτοτυπια.. Με παιρνουν τηλεφωνο σημερα και μου λενε 'θα πρεπει να στειλετε εναν λογαριασμο τηλεφωνου'
Μα λεω, τωρα εγινε μεταφορα, δεν εχω λογαριασμο τηλεφωνου που να λεει τη διευθυνση!
α, μαλιστα.. τοτε πηγαινετε στον οτε για να παρετε μια βεβαιωση οτι αυτη η συνδεση λειτουργει στην ταδε διευθυνση.. και θα πρεπει να μου στειλετε την πρωτοτυπη με ταχυδρομειο γιατι πρεπει να εχουμε την υπογραφη με στυλο... μολις τα λαβουμε θα μπορεσουμε να προχωρησουμε την αιτηση.. Ρε παιδια, λεω, τα εχετε ολα αυτα, μια επανασυνδεση θελω να κανω.. ναι μου λενε, λυπουμαστε!!
Οριστε! Μια χαρα δουλευει.. Να αποσυρω τον χαρακτηρισμο μπουρδελο.. η εταιρεια εχει διαδικασιες και δουλευουν! -
Τα καλυτερα ακουω για τη Forthnet και τις διαδικασιες της τις τελευταιες μερες
-
Ε βάλε και την αγγελία για το Touch να ολοκληρώσεις τον κύκλο σου σαν αγοραστής!
-
με βλεπω να μενω χωρις συνδεση ιντερνετ και να παιρνω καμμια εταιρικη συνδεση 3g στα 5 Gb
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με βλεπω να μενω χωρις συνδεση ιντερνετ και να παιρνω καμμια εταιρικη συνδεση 3g στα 5 Gbοχι!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
pasxos
για να μαθεις να ακους και κανεναν αλλο.Σωστα.Καλα δεν ηταν και τελειως λαθος τα υπολοιπα..
-
danonito
ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Για το VoIP ελπίζω να είναι όσο καλό και άλλων εταιρειών (πχ Φορθνετ) και θα είμαι ικανοποιημένος. Όσον αφορά την ταχύτητα, από το 1 που έχω τώρα αν πάω έστω στα 13 που λες, θα θέλω δραμαμίνες. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με βλεπω να μενω χωρις συνδεση ιντερνετ και να παιρνω καμμια εταιρικη συνδεση 3g στα 5 Gb
οχι!!!
πουρκουα?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι!!!
πουρκουα?
πουρκουά ματ'νον ιζ βέρι λέϊτ!!
-
ολο ερωτησεις θα ειμαι και σορρυ, κι ολας..
γιατι ειναι αργα? -
Αν έχει 3G μια χαρά είναι.
-
ειναι ακριβο ρε.
-
...ποιο σημειο του 'εταιρικο' δεν καταλαβατε?
το 5gb μας ερχεται ~19 ευρω... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
...ποιο σημειο του 'εταιρικο' δεν καταλαβατε?
το 5gb μας ερχεται ~19 ευρω...και πως θα κατεβαζεις ταινιες ρε?
-
με το σουπερ/ντουπερ navigator μου, θα ερχομαι σπιτι σου με τον δισκο μου και θα μου κανεις ενα copy!
ας βγαινουμε και λιγο απο τα σπιτια μας! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
με το σουπερ/ντουπερ navigator μου, θα ερχομαι σπιτι σου με τον δισκο μου και θα μου κανεις ενα copy!
ας βγαινουμε και λιγο απο τα σπιτια μας!καταλαβα, θα πρεπει να ερχομαι να σε παιρνω απο το σπιτι σου...
-
Να πω σε αυτό το σημείο πως ο Ντάφυ έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου και συμπάσχω μαζί του.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;