-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οι γκομενες στο oteshop μου λεγαν οτι δε γινεται και να κοψω τη φορθνετ πρωτα και μετα να γινει μεταφορα.Σε ποιο OTEshop πήγες; Στο Mall;
-
οχι.. στης αργυρουπολης.. επι της κυπρου
(ειμαι νοτιος, πλεον!) -
γείτονας
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δουλευουν με φαξ σερβερ κι ετς!
Κι ετσι; Δλδ;
τρελλα μπουρδελα, αμφοτερα, μιλαμε!
Ε αμα το λες ετσι θα ναι δε μπορει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι ετσι; Δλδ;
Μιχανη φαξ, συνδεδεμενη με το δικτυο τους η οποια λαμβανη τις αιτησεις για φαξ απο τους χριστες του δικτυου και αναλαμβανει να τα αποστελει....
Μπουρδελα δηλ.... -
Δεν το ξερα..!thanx..!
Kαντε μια αιτηση ρε παιδια στη 4νετ η στον οτε να σας παρουν να τα φτιαξετε όλα ρολοι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όντως! Στα μπουρδέλα δε γ@μ@ς ποτέ τζάμπα.
-
Καλο... Και τα τραβελια ειναι στο δρομο γιατι το πεζοδρομιο θελει @@....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι ετσι; Δλδ;
παμε μια γιατι ειναι αληθεια πως οσοι εχουν αμεσο συμφερον αργουν λιγο να τα πιασουν ή πεταν αητο ...
το φαξ σερβερ (το χαριτωμενο) μου το ειπε η κοπελα στις πωλησεις που μιλησα μαζι της.. (τη δευτερη φορα που ζητησα την αιτηση ακυρωσης).. τη ρωτησα.. το στελνετε τωρα? ναι μου λεει, εχουμε φαξ σερβερ, σε λιγο θα το εχετε...
φανταζομαι περισσοτερες λεπτομερειες θα ξερεις εσυ (αμολα λιγο καλουμπα)
τωρα το πως απο προχθες εχω ζητησει μια αιτηση ακυρωσης 2 φορες (μια το πρωι και μια το μεσημερι) και μεχρι σημερα δεν εχω λαβει κατι, ειναι αλλη ιστορια...
και το πλαισιο με αντιστοιχο συστημα δουλευει, αλλα οταν ζητας προσφορα, υστερα απο πολυ λιγο την εχεις..
αυτα βεβαια συμβαινουν σε εταιρειες.. οχι μπουρδελα...
ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα, ακομα και για σενα.
αν οχι, ρωτα οτι θες ελευθερα! -
μπα,προφανως εγω δεν εγινα κατανοητος οποτε αστο να βρασει...
-
-
Eχει παθει τιποτα ο ΟΤΕ?(ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε)εδω και ενα μηνα πανω απο 50kbps δεν πηγαινε και σημερα τρεχει μεχρι και 700
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Eχει παθει τιποτα ο ΟΤΕ?(ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε)εδω και ενα μηνα πανω απο 50kbps δεν πηγαινε και σημερα τρεχει μεχρι και 700Μόνο σε σένα...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Eχει παθει τιποτα ο ΟΤΕ?(ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε)εδω και ενα μηνα πανω απο 50kbps δεν πηγαινε και σημερα τρεχει μεχρι και 700Ιωσούλα είναι, θα περάσει, μην μου αγχώνεσαι.
-
Ετοιμη επιτελους η κωλοσυνδεση ...
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Eχει παθει τιποτα ο ΟΤΕ?(ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε)εδω και ενα μηνα πανω απο 50kbps δεν πηγαινε και σημερα τρεχει μεχρι και 700Κανε ρισταρτ στο ρουτερακι και θα σαι μια χαρα παλι....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Eχει παθει τιποτα ο ΟΤΕ?(ΞΕΜΑΤΙΑΣΤΡΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε)εδω και ενα μηνα πανω απο 50kbps δεν πηγαινε και σημερα τρεχει μεχρι και 700
Κανε ρισταρτ στο ρουτερακι και θα σαι μια χαρα παλι....
Θα το ματιασετε στο τελος
-
....Μα
.... Αυτο θελουμε
Ζ Η Λ Ε Υ Ο Υ Μ Ε -
Πάω χθες να πληρώσω την συνδρομή μου στην Forthnet....
-'Γεια σας, έχω Forthnet 1Μbit μέσω ΟΤΕ και έχει γίνει αορίστου εδώ και λίγο καιρό, μιας και έληξε το πακέτο 6μηνών που είχα αγοράσει. Πληρώνω 21,5 -
Σημερα εχει κοπει το σταθερο μου,αλλα εχω adsl κανονικα.Μιλησα με HOL και μου ειπαν οτι γινεται μεταφορα κ μεχρι το απογευμα θα εχει ενεργοποιηθει το double play....
Π@π@ριες μου λενε ? ? Την αιτηση την ειχα κανει 2-3 Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα.....
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;