-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Σταθερή τηλεφωνία και adsl 24 Mbps ποιά εταιρία να προτιμήσω;
Forthnet ή Vivoldi;υπάρχει Vivoldi;
-
Λέγετε βρε και αφήστε τις εξυπνάδες....
-
μεταξύ των 2...σίγουρα 4νετ.
από την άλλη έχω ακούσει τραυματικές εμπειρίες από φίλους και συγγενείς.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μεταξύ των 2...σίγουρα 4νετ.από την άλλη έχω ακούσει τραυματικές εμπειρίες από φίλους και συγγενείς.
Μεταξύ κακών, μη χείρον βέλτιστον.
-
Ποιά θεωρείτε καλύτερη εκτός απο αυτές τις δύο;
Θεωρείτε την Otenet καλύτερη από την Forthnet; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
γιατί μήπως είναι καλές δηλ οι hol, lannet, ON, tellas, vodafone, altec κτλ κτλ...;
όλοι τα ίδια φρύδια είναι...μόνο για την netone ακούω καλά λόγια...αλλά κρατάω μία πισινή για όταν μεγαλώσει το πελατολόγιο...
δυστυχώς για να έχεις εξασφαλισμένη ποιότητα επικοινωνίας (και όχι να λες το μ' ακούς 30 φορές/λεπτό ), να έχεις νετ παντού (και όχι μόνο Αθήνα) και να έχεις ένα tech support της χαηριάς (όχι περίμενε 15 λεπτά at least ακούγοντας τραγουδάκια και διαφημίσεις για το πόσο ουάου είναι η εταιρεία )....αυτήν την εποχή για μένα μόνο ΟΤΕ+ΟΤΕnet.
ότι πληρώνεις θα πάρεις.
στους εναλλακτικούς ότι πληρώνεις νομίζεις ότι θα πάρεις.
-
ΑΚΟΜΑ η ΟΤΕnet παραμένει πιο σίγουρη. Το μείον της είναι ότι είναι σχετικά ακριβότερη των εναλλακτικών.
Το δίλημμα απλό (κατά τη γνώμη μου πάντα). Γραμμή ή κάποιον εναλλακτικό παροχέα και αρκετή υπομονή μέχρι τη σύνδεση, αλλά και ακόμη περισσότερη μετά από αυτήν; (Αλλά και αξιοπιστία ελεγχόμενη) Ή ΟΤΕnet με ακριβότερη μεν, αλλά άμεση σύνδεση και αξιόπιστη (στις περισσότερες των περιπτώσεων) γραμμή. -
Εγώ έχω προβλήματα από τον ΟΤΕ, οπότε με το που θα έρθει στα Γιάννενα κάποιος εναλλακτικός έχω φύγει τρέχοντας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ έχω προβλήματα από τον ΟΤΕ, οπότε με το που θα έρθει στα Γιάννενα κάποιος εναλλακτικός έχω φύγει τρέχοντας.Προβλήματα έχουν όλοι, το θέμα είναι ποιος τα λύνει πιο άμεσα.
Κάτι ακόμη. Μη βιαστείς να φύγεις τρέχοντας (Γιατί μπορεί να γυρίσεις λαχανιασμένος. ) αν δεν ακούσεις, μάθεις, δεις, για τη ποιότητα και τη σταθερότητα του εναλλακτικού. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ έχω προβλήματα από τον ΟΤΕ, οπότε με το που θα έρθει στα Γιάννενα κάποιος εναλλακτικός έχω φύγει τρέχοντας.τι ειδους προβληματα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ έχω προβλήματα από τον ΟΤΕ, οπότε με το που θα έρθει στα Γιάννενα κάποιος εναλλακτικός έχω φύγει τρέχοντας.
τι ειδους προβληματα?
Δεν ξερεις μωρε;;;;
Αφου ειναι κουλαδι.... Και θελει να μας πει τωρα οτι φταιει ο ΟΤΕ....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι ειδους προβληματα?
Μου κόβουνε το τηλέφωνο ενώ είναι πληρωμένο κανονικά.
Δεν δίνουν τις Κυριακές ούτε πληροφορίες.
Τους παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τι πρόβλημα υπάρχει και ο ένας με στέλνει στον άλλον, χωρίς να βγάζω άκρη.
Δουλεύουν όποτε τους βολεύει, πχ Σάββατο πρωί δεν μπορούν να έρθουν να φτιάξουν μία βλάβη επειδή θα τελειώσουν μετά τις 3, και δεν πληρώνονται υπερωρίες, οπότε από Δευτέρα.
Δεν έχουν σύστημα που να ενημερώνει άμεσα για τις πληρωμές μέσω web.
Tazio, όσο κακός και να είναι ο εναλλακτικός σίγουρα θα δίνει πάνω από 1Mbit που έχω τώρα, και σίγουρα θα είναι πιο σταθερός από τον OTE που αν δεν πάει 12 το βράδυ δεν μου δίνει bandwith με τίποτα.. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωχ!!! Ο tazio...
Το καλον; Ου εστι;
-
Να κανω μια γενικη τοποθετηση για ΟΤΕ και εναλλακτικους?
ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοι πασχουν απο σοβαρα προβληματα. Αυτα αφορουν:
- θεματα τραγικης οργανωσης και διοικησης
- ελλειψη προσωπικου
- δικτυα που εχουν στηθει με γνωμονα το χαμηλο κοστος αγορας
- αδυναμιες που προκυπτουν απο την μη συμμορφωση του ΟΤΕ με τις υποχρεωσεις του.
- νοοτροπια αρπαχτης. Βαζουμε καποια λεφτα, κανουμε ενα Α πελατολογιο, πουλαμε την εταιρια και παμε γι'αλλα ...
- και αλλα πολλα, αλλα πρεπει να σταματησω να γραφω!
Απο την αλλη ο ΟΤΕ εχει και αυτος τα δικα του, τον σωζει ομως το γεγονος οτι οι εναλλακτικοι εξαρτωνται απο αυτον. Αν ο ΟΤΕ ελεγχοταν επαρκως απο την ΕΕΤΤ και ηταν ενταξει με τις υποχρεωσεις του, θα του ειχαν φυγει 3πλασιοι συνδρομητες...
Πρακτικα δηλαδη εικονα τριτοκοσμικης αγορας σε ολα τα επιπεδα.
Τι πρεπει να κανει ο συνδρομητης? Δε ξερω!
Απο οσα εχω δει, ειναι θεμα τυχης το να πας σε εναλλακτικο. Το πιο πιθανο ειναι να ταλαιπωρηθεις λιγο στην αρχη και μετα να εισαι ευχαριστημενος. ΚΑΝΕΙΣ ομως δε μπορει να το πει με σιγουρια.Παντως το 2008 θα φερει εξελιξεις, και νομιζω οτι σιγα σιγα θα ξεχωρισουν οι εταιριες που σεβονται το πελατη και εχουν επενδυσει σε υποδομες και ανθρωπους.
-
Σε μερικα συμφωνω σε αλλα οχι.Παντως δε θεωρω οτι το 2008 ή το 9 θα ξεχωρισουν οι καλοι απ τους κακους κλπ..Οσοι ηταν να ξεχωρισουν εχει γινει η δουλεια και μπορει ανα πασα στιγμη καποια να απογειωθει η να προσγειωθει αποτομα.και μην ξεχναμε (περι αρπαχτης κλπ και μετα την κανουμε) οτι ΚΑΜΙΑ (σοβαρη) εταιρια δεν εχει κερδος αυτη τη στιγμη απο τον κυκλο εργασιων.Αυτα τα δυο λοιπον ειναι αντιθετα λοιπον και γινεται μονο σε κατι παλιες Telepassport κλπ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τι ειδους προβληματα?
Μου κόβουνε το τηλέφωνο ενώ είναι πληρωμένο κανονικά.
Δεν δίνουν τις Κυριακές ούτε πληροφορίες.
Τους παίρνω τηλέφωνο για να μάθω τι πρόβλημα υπάρχει και ο ένας με στέλνει στον άλλον, χωρίς να βγάζω άκρη.
Δουλεύουν όποτε τους βολεύει, πχ Σάββατο πρωί δεν μπορούν να έρθουν να φτιάξουν μία βλάβη επειδή θα τελειώσουν μετά τις 3, και δεν πληρώνονται υπερωρίες, οπότε από Δευτέρα.
Δεν έχουν σύστημα που να ενημερώνει άμεσα για τις πληρωμές μέσω web.Α, αυτό είναι το πρόβλημά σου...
Καλά σε αυτό τον τομέα ΙΜΟ οι εναλλακτικοί είναι ακόμα χειρότεροι...Tazio, όσο κακός και να είναι ο εναλλακτικός σίγουρα θα δίνει πάνω από 1Mbit που έχω τώρα, και σίγουρα θα είναι πιο σταθερός από τον OTE που αν δεν πάει 12 το βράδυ δεν μου δίνει bandwith με τίποτα..
τα 8 δεν σου φτάνουν;
-
Δεν δίνει 8, μέχρι 1 δίνει εδώ.
-
Σπύρο ορισμένοι εναλλακτικοί μου θυμίζουν τη τρέλα με τους 'επιχειρηματίες' με τα video club της δεκαετίας του ογδόντα.
Οι ίδιοι βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους.Σίγουρα ο Ο.Τ.Ε. δεν είναι και υπόδειγμα, και μακάρι να γίνει ότι αναφέρεις στη τελευταία παράγραφό σου. Να νοιώσουμε (το αν θα γίνουμε είναι άλλο θέμα) λίγο 'Ευρωπαίοι' βρε αδελφέ.
Γνωρίζεις αν οι εναλλακτικοί είναι εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στον Ο.Τ.Ε. ;
-
δε πάμε καλά
παίρνω 134 να το γυρίσω σε pstn και μου λένε πρέπει πρώτα να πάρεις οτενετ να ζητήσεις διακοπή, μετά οτε για αλλαγή γραμμής και μετά πάλι otenet για νέα dsl σύνδεση pstn -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε πάμε καλά
παίρνω 134 να το γυρίσω σε pstn και μου λένε πρέπει πρώτα να πάρεις οτενετ να ζητήσεις διακοπή, μετά οτε για αλλαγή γραμμής και μετά πάλι otenet για νέα dsl σύνδεση pstnοπότε καλή είναι μωρέ η isdn...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;