-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
netone? Αν σου κανει καρδια πηγαινε...
Ξέρεις κάτι για την netone?
-
Η αλήθεια είναι ότι διάβασα προσεκτικά όσα είπατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας και που το ψάξατε
Απ ότι κατάλαβα λοιπόν επειδή ο οτε στους αμπελοκήπους είναι πηγμένο σαν κέντρο, δεν έχει την δυνατότητα ακόμα να δώσει στις εταιρείες αυτές γραμμές?
Οπότε εγώ να το αφήσω έτσι το θέμα και να περιμένω όσο καιρό κι αν πάρει καθώς πιστεύω ότι με όποια εταιρεία κι αν πάω θα γίνει η ίδια καθυστέρηση?
Τα γράφω λίγο απλοϊκά μιας και τους όρους που περιγράψατε πιο πάνω δεν τους πολυ πιάνω (δεν ασχολουμαι με αυτά) και ελπίζω να μην θεωρηθώ χαζή και ότι επαναλαμβάνομαι στις ερωτήσεις μουΚαι πάλι σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
κανε μια προχειρη ερευνα αφου εκει κοντα λογικα ολο και καποιον θα ξερεις...
αν δεις οτι οντως υπαρχει προβλημα σε υπηρεσιες 2play ρωτα τι γινεται σε περιπτωση που εχεις κανει αιτηση και τελειωσει το συμβολαιο η το πακετο σου....θα χεις δηλαδη μια αιτηση να τρεχει και ισως να χεις και τζαμπα συνδεση απο ενα σημειο και μετα...
βασικα δεν εχεις να κερδισεις και κατι περιμενοντας γιατι ολοι θα προσπαθουν να παρουν σειρα μετα...
-
Παρε τηλεφωνο ολες τις εταιριες και ρωτα αν εχουν πακετο 2play.Μονο ετσι θα λυσεις τις αποριες σου.Θα καταλαβεις απο το τι και πως θα στο πουν να σαι σιγουρη.
-
Μετα απο σχετικη αναμονη (1/11/07 εγινε η αιτηση) σημερα συνδεθηκα στα 24Μbps της Vodafone.. Σε torrent εφτασα το 1,1 Μb/s χωρις να εχω προβλημα καθυστερησεων στο browsing..
Φτου φτου να μην το ματιασω
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανε μια προχειρη ερευνα αφου εκει κοντα λογικα ολο και καποιον θα ξερεις...αν δεις οτι οντως υπαρχει προβλημα σε υπηρεσιες 2play ρωτα τι γινεται σε περιπτωση που εχεις κανει αιτηση και τελειωσει το συμβολαιο η το πακετο σου....θα χεις δηλαδη μια αιτηση να τρεχει και ισως να χεις και τζαμπα συνδεση απο ενα σημειο και μετα...
βασικα δεν εχεις να κερδισεις και κατι περιμενοντας γιατι ολοι θα προσπαθουν να παρουν σειρα μετα...
Έχω κάνει την αίτηση από τον Ιούνιο στη Forthnet και περιμένω!!! Εν το μεταξύ έληξε η εξάμηνη των Σεπτέμβριο. Με ειδοποίησαν και ανανέωσα για ένα ακόμα εξάμηνο. Αν συνδεθώ ενδιάμεσα θα γίνει συμψηφισμός.
-
από τον Ιούνιο;;
χαρά στο κουράγιο σου.
-
Δεν είναι θέμα κουράγιου!! Απλά τώρα φτιάχνεται η υποδομή στο Ηράκλειο. Νομίζω ότι έχουν αρχίσει ήδη να δίνουν σε κάποιες περιοχές.
-
παίδες επειδή κατέχετε τα περί adsl καλύτερα από μένα θέλω να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν αυτά και αν είναι φυσιολογικά
Statistics Downstream Upstream
Line Rate 7504 Kbps 1021 Kbps
Attainable Line Rate 9048 Kbps 1187 Kbps
Noise Margin 6.3 dB 9.3 dB
Line Attenuation 42.5 dB 21.9 dB
Output Power 13.3 dBm 19.2 dBmπρόκειται για πρόσφατα ενεργοποιημένη 24άρα φορθνετ(μόνο ιντερνετ τηλέφωνο έχω ακόμα isdn ote) με ρούτερ σημενς
πέρα από το line rate που τι καταλαβαίνω στα άλλα είμαι άσχετος...
δώστε μου τα φώτα σας -
Το Line attenuation που έχεις είναι πάρα πολύ υψηλό, το οποίο είναι κακό γιατί δεν σου επιτρέπει να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες. Από ότι βλέπω με δυσκολία πιάνει τα 8mbits. Έχεις καθόλου αποσυνδέσεις?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες επειδή κατέχετε τα περί adsl καλύτερα από μένα θέλω να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν αυτά και αν είναι φυσιολογικάStatistics Downstream Upstream
Line Rate 7504 Kbps 1021 Kbps
Attainable Line Rate 9048 Kbps 1187 Kbps
Noise Margin 6.3 dB 9.3 dB
Line Attenuation 42.5 dB 21.9 dB
Output Power 13.3 dBm 19.2 dBmπρόκειται για πρόσφατα ενεργοποιημένη 24άρα φορθνετ(μόνο ιντερνετ τηλέφωνο έχω ακόμα isdn ote) με ρούτερ σημενς
πέρα από το line rate που τι καταλαβαίνω στα άλλα είμαι άσχετος...
δώστε μου τα φώτα σαςAttainable Line Rate, μεγιστη ταχυτητα που μπορει να συγχρονισει ο ρουτερ με αυτα τα χαρακτητριστικα της γραμμης
Noise Margin, λογος σηματος προς θορυβο. δεν ειναι και πολυ καλες τιμες, ισως εχεις διακοπες
Line Attenuation, εξασθενηση σηματος της γραμμης. Δειχνει οτι εισαι μακρια απο τον ΟΤΕ. Τα 7,5mbps που πιανεις ειναι φυσιολογικη τιμη με Att 42.5
Output Power, η ισχυς που καταναλωνει ο ρουτερ για να διατηρησει το συγχρονισμο (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος)
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Το Line attenuation που έχεις είναι πάρα πολύ υψηλό, το οποίο είναι κακό γιατί δεν σου επιτρέπει να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες. Από ότι βλέπω με δυσκολία πιάνει τα 8mbits. Έχεις καθόλου αποσυνδέσεις?το έκανε μια δυο φορές...το θέμα είναι μπορεί να γίνει καλύτερο;;; Μήπως αν αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ;;;
Σπύρο ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
στο ρουτερ μην αλλαξεις κατι.
συνδεσε τον ομως στη κεντρικη μπριζα του σπιτιου και δες αν το downstream attenuation μειωθει.
αν οι διακοπες συνεχιστουν καλο θα ηταν να ζητησεις να σου κατεβασουν λιγο την ταχυτητα σου.
-
εντως ημερων θα βαλω 24αρα της Hol
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
κανε μια προχειρη ερευνα αφου εκει κοντα λογικα ολο και καποιον θα ξερεις...
αν δεις οτι οντως υπαρχει προβλημα σε υπηρεσιες 2play ρωτα τι γινεται σε περιπτωση που εχεις κανει αιτηση και τελειωσει το συμβολαιο η το πακετο σου....θα χεις δηλαδη μια αιτηση να τρεχει και ισως να χεις και τζαμπα συνδεση απο ενα σημειο και μετα...
Έχω κάνει την αίτηση από τον Ιούνιο στη Forthnet και περιμένω!!! Εν το μεταξύ έληξε η εξάμηνη των Σεπτέμβριο. Με ειδοποίησαν και ανανέωσα για ένα ακόμα εξάμηνο. Αν συνδεθώ ενδιάμεσα θα γίνει συμψηφισμός.
τι εννοεις ανανεωσες? εφοσον ειχες πακετο ηταν υποχρεωμενοι να σου παρεχουν τζαμπα μεχρι τη συνδεση..
-
υποχρεωμένοι; Σε εσάς σκαστά δεν έγινε αυτό;
-
φυσικα οχι...
-
Παραμύθι μας πουλούσατε δλδ ότι δεν ξέρατε πώς έγινε αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παραμύθι μας πουλούσατε δλδ ότι δεν ξέρατε πώς έγινε αυτό.δεν ειπα τπτ τετοιο...ειναι διαταξη αυτο και φυσικα ρωτησα τη 4νετ αν ισχυει γιατι δεν ειχα καμια ορεξη να περιμενω τον καφενε αμα θα μας συνδεσει και ποτε...
το πακετο μας τελειωσε αλλα ηδη ειχαμε κανει την αιτηση..απο τη 4νετ ειπαν 'μαλιστα θα σας παρεχουμε τζαμπα μεχρι τη συνδεση σας!'
-
Kαλά, οκ...
Θα μας πει ο Πάσχος τώρα αν όντως είναι πάγια τακτική αυτό.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;