-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εδω...Μέχρι να φύγει ο φάνκι, μετά δεν θα έχεις ιντερνέτ.
-
που ειναι ο 4νετ μανιακ με το φιατ φραφο?
εχω ερωτησις...
-
Περίμενε, ξεκουράζεται από την χθεσινή ολονυκτία.
-
που ειναι ο 4νετ μανιακ με το φιατ φραφο?εχω ερωτησις...
-
το πιστευει κανεις οτι το 131 εχει ακομα τα νουμερα της ναυαρινου και οτι το τηλεφωνο στη μητροπολεως μεσω σαιτ δεν το σηκωνει κανεις...
οι ανθρωποι αυτης της χωρας ειναι πολυ διασκεδαστικοι...
τεσπα, η ερωτηση ειναι αν μπορω να αλλαξω το siemens 110 με κανα wireless router με διαφορα βεβαια...
βαριεμαι να κατεβαινω μεχρι κατω και στα υπολοιπα σημεια πωλησης σιγα μη ξερουν...
-
Εσύ πάντως έχεις ακόμα το 131, ενώ έχει γίνει 11888 εδώ και χρόνια!
-
με το φιατ φραφο?εχω ερωτησις...
φραφο; Τεσπα,ανθρωπος που πηρε Σεατ...
Το cl δε μπορεις να το γυρισεις ρε.. Να παρεις πισω τα 10 ευρω δλδ..Αλλα αν κανεις υπομονη μεχρι (περιπου) να φυγει ο φανκι θα μπορεις να παρεις τσαμπα το speedtouch που χω βαλει κι εγω μιας και θα ειναι αυτο που θα προσφερεται με το box.Αλλιως μπορεις να δωσεις τα 80-100 ευρω σου απο τωρα και να παρεις κατι καλο αυτη τη φορα και οχι..σεατ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εσύ πάντως έχεις ακόμα το 131, ενώ έχει γίνει 11888 εδώ και χρόνια!τι εξυπνος......................μπραααααααβο.......εισαι ποοολυυυ ωραιος!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
με το φιατ φραφο?
εχω ερωτησις...
Το cl δε μπορεις να το γυρισεις ρε.. Να παρεις πισω τα 10 ευρω δλδ..Αλλα αν κανεις υπομονη μεχρι (περιπου) να φυγει ο φανκι θα μπορεις να παρεις τσαμπα το speedtouch που χω βαλει κι εγω μιας και θα ειναι αυτο που θα προσφερεται με το box.Αλλιως μπορεις να δωσεις τα 80-100 ευρω σου απο τωρα και να παρεις κατι καλο αυτη τη φορα και οχι..σεατ...
ποιο box ρε συ? λεω αμα υπαρχει option να δωσω αυτο το siemens πισω και να πληρωσω για wireless μεσω 4νετ...
να φανταστω δε γινεται?
-
Ναι ρε άδη, γίνεται. Να, σκέψου για παράδειγμα να πας πίσω το jean που πήρες πέρσυ και να τους πεις 'α, τελικά πάχυνα, μήπως μπορείται να μου δώσετε το μεγαλύτερο νούμερο?'
-
με το φιατ φραφο?
εχω ερωτησις...
ποιο box ρε συ? λεω αμα υπαρχει option να δωσω αυτο το siemens πισω και να πληρωσω για wireless μεσω 4νετ...
να φανταστω δε γινεται?
Αυτο σου λεω κι εγω.Αλλο καταλαβες;
Το box εννοω το adsl in a box.. Οποτε κρινεις κι αν θες περιμενεις μεχρι να φυγει ο σεατ.
-
Ανάθεμά με αν κατάλαβα. Πού κολλάει το adsl in a box με το τι ρούτερ (τσάμπα) θα έχουμε εμείς με το 2play;
-
ο corsair ειπε οτι ο πασχος εννοει οτι απο φλεβαρη μαλλον θα δινουν speedtouch wireless router που μαλλον θα μπορουμε να παρουμε και μεις δηλαδη ο εξης ενας...εγω!
το siemens μαλλον δεν υπαρχει διαδικασια να επιστρεφεται...
το κιντ ειπε κατι δικο του επηρεασμενο απο τη φοιτητικη ζωη...
αυτα!
-
Ανάθεμά με αν κατάλαβα. Πού κολλάει το adsl in a box με το τι ρούτερ (τσάμπα) θα έχουμε εμείς με το 2play;Ειπα οτι το speedtouch θα δινεται πλεον με το πακετο adsl in a box στανταρ.Επισης ειπα οτι αυτο αμα θελει ο αδης το παιρνει και τσαμπα σε λιγο καιρο εφοσον ειναι στη 4νετ,θα δει πως οταν ερθει η ωρα.κατι αλλο δεν ειπα.
-
A, δεν το ήξερα ότι παρά το γεγονός ότι δεν αγοράζουμε adslinabox δικαιούμαστε ό,τι ρούτερ δίνεται!
Το άλλο δηλαδή θα μας πιάνει χώρο για πάντα, ε; Έχω γίνει νεκροταφείο μόντεμ/ρούτερ!
-
A, δεν το ήξερα ότι παρά το γεγονός ότι δεν αγοράζουμε adslinabox δικαιούμαστε ό,τι ρούτερ δίνεται!Το άλλο δηλαδή θα μας πιάνει χώρο για πάντα, ε; Έχω γίνει νεκροταφείο μόντεμ/ρούτερ!
Ναι.. Αλλαζουν οι εποχες βλεπεις..και μιας και θα δινεται στο box θα το χεις κι εσυ.(η μαλλον ο αδης.. )
-
τελικα ειναι φοβερη εταιρεια η 4νετ!!!!!!!!!!!!
( )
-
η netone έχει VoIP τηλέφωνο ή κανονικό ?
-
voip
-
μλκια
ποιες εταιρείες έχουν κανονικό?
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;