-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καμία σχέση με ΔΟΛ η NetOne...Mellon Technologies...
θυμάμαι παλαιότερα 2000-01 μία netone και τότε ήταν του ΔΟΛ.
αυτή η mellon δεν μπορεί να είναι θυγατρική της; -
Καμία σχέση...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η Forthnet με ενημέρωσε οτι η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας έχει ενεργοποιηθεί. Ελπίζω αυτός που έδωσε το τηλέφωνο μου στην 4net να διαβάζει τo forum και να έχει ενημερωθεί -
Μόλις μου τηλ. ένας φίλος που έβαλε τηλεφωνία hol παρακάμπτοντας τον ΟΤΕ και έκανε διαρκώς διακοπές.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μόλις μου τηλ. ένας φίλος που έβαλε τηλεφωνία hol παρακάμπτοντας τον ΟΤΕ και έκανε διαρκώς διακοπές.θελω και εγω διακοπες!!!
-
Τρομερή η HOL.
Ζητήσαμε να καταργηθεί το EasyVoice από τη μία γραμμή του σπιτιού, και τα σαϊνια μαζί με το EasyVoice κατάργησαν και την ADSL η οποία ήταν σε διαφορετική γραμμή!!Μετά από 3 μέρες που προσπαθούμε να μάθουμε τι και πώς, καλώντας το τεχνικό τμήμα (με στάνταρντ αναμονή 45-50 λεπτά κάθε φορά), βρέθηκε ένας άνθρωπος που το έψαξε (οι προηγούμενοι μας έλεγαν 'το έχει αναλάβει ο τάδε, θα σας ενημερώσουμε όταν υπάρχουν νεότερα για το πρόβλημα') και μας εξήγησε: Από λάθος χειρισμό αποδεσμεύτηκε, λέει, η θύρα μας και θέλουν περί τις 25 εργάσιμες για να 'ξανακατασκευαστεί ο βρόγχος'!!!
Έτσι μπράβο, παιδιά. Τέτοια να κάνετε και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε πάνω σας (ως γνωστόν το internet για να περνάει η ώρα το έχουμε, όχι για δουλειά, έρευνα, επικοινωνία, κλπ).
-
Νέαααααα!!!!!
Μετά από 3 μήνες αναμονής, η forthnet μου έστειλε sms με πιθανή ημέρα ενεργοποίησης την 29/1/2008.
Για να δούμε τι θα γίνει...
-
Ο χρήστης miss_obelix έγραψε:
Νέαααααα!!!!!Μετά από 3 μήνες αναμονής, η forthnet μου έστειλε sms με πιθανή ημέρα ενεργοποίησης την 29/1/2008.
ναι καλά
τότε θα σου ξαναστείλουν 'η αναμενόμενη ημέρα ενεργοποίησης είναι 30/2/2008' -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νέαααααα!!!!!
Μετά από 3 μήνες αναμονής, η forthnet μου έστειλε sms με πιθανή ημέρα ενεργοποίησης την 29/1/2008.
ναι καλά
τότε θα σου ξαναστείλουν 'η αναμενόμενη ημέρα ενεργοποίησης είναι 30/2/2008'Τι μέρα πέφτει?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νέαααααα!!!!!
ναι καλά
τότε θα σου ξαναστείλουν 'η αναμενόμενη ημέρα ενεργοποίησης είναι 30/2/2008'Να μην χαίρομαι ακόμα ε?
-
Δεν σου έχει περιγράψει ο βλαμένος Χρουμπελίξ την δική του περιπέτεια?
-
τελικα ειναι γεγονος.. αντι να σωσουμε καναν ανθρωπο, τους τραβαμε στα ιδια σκατα με 'μας 'για να μην ειμαστε μονοι'!
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μόλις μου τηλ. ένας φίλος που έβαλε τηλεφωνία hol παρακάμπτοντας τον ΟΤΕ και έκανε διαρκώς διακοπές.
θελω και εγω διακοπες!!!
Απίστευτο ποστ!!!
Έφυγε στα funniest ή ακόμα;;;;
-
Ο χρήστης miss_obelix έγραψε:
Νέαααααα!!!!!
ναι καλά
τότε θα σου ξαναστείλουν 'η αναμενόμενη ημέρα ενεργοποίησης είναι 30/2/2008'Να μην χαίρομαι ακόμα ε?
μπα μαλλον θα γινεις και συ jedi...dont worry!
-
-
Adis4gr είσαι εδώ?
-
3 are singing and 2 play
-
εδω...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;