-
To fax στο οποίο δήλωσα πως επιθυμώ να μην συνεχίσω τις διαδικασίες με τη HOL εννοείς;
-
ΝΑΙ.
Έχουν παραπονεθεί αρκετοί ότι παρά την επικοινωνία και το fax που είχαν στείλει, κάποια στιγμή τους ήλθε λογαριασμός από τον 'παροχο'. (με δικαιολογίες του τύπου 'χασαμε το fax' και λοιπά κουραφέξαλα).Δες πολλά (δυστυχώς) τέτοια στο adslgr.com
-
Μα εγώ δεν είχα προλάβει να συνδεθώ ΚΑΝ! Πως θα μου στείλουν λογαριασμό; Άλλωστε έκανα ήδη αίτηση στην netone η οποία θα κάνει full LLU τα νούμερά μου στο δίκτυό της. Πολύ χλωμή την κόβω την HOL.
-
Δεν είχες υπογράψει σύνδεσης? Αυτή είναι ουσιαστικά μια σύμβαση με την εταιρεία, απο την οποία (σύμβαση) εσύ έχεις υπαναχωρήσει (=την έχεις πλέον αρνηθεί. Η αίτηση υπαναχώρησης πρέπει να είναι γραπτή (=fax), όπως έχεις κάνει, φαντάζομαι. Απλά, μερικοί για να έχουν καλύτερα δεμένο το γαιδαρό τους, την κοινοποιούν και στην ανεξάρτητη αρχή.
Και σε μένα κάτι παρόμοιο είχε τύχει, με άλλη εταιρεία. Μετά από αναμονή 4 μηνών από την αίτηση, αναγκάστηκα να τους στείλω αίτηση διακοπής, αφού με είχαν ακόμα στο περίμενε. Τους έστειλα το fax, αλλά χωρίς να το κοινοποιήσω. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα πως μπορεί κανείς να είναι απόλυτα καλυμμένος απεναντι σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία από μέρους των παρόχων. Όχι ότι είναι απαραίτητο. -
δηλαδη τι εννοουσε η HOL οταν ελεγε οτι η αιτηση απορριφθηκε απο τον ΟΤΕ? why?
-
Μπορεί να υπήρχαν οφειλές στον λογαριασμό του ΟΤΕ, μπορεί να μην είχαν καταχωρηθεί τα στοιχεία ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι καταχωρημένα στον ΟΤΕ..
-
πάρε τον οτε να μάθεις
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπορεί να υπήρχαν οφειλές στον λογαριασμό του ΟΤΕ, μπορεί να μην είχαν καταχωρηθεί τα στοιχεία ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι καταχωρημένα στον ΟΤΕ..Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα από τα 2.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δηλαδη τι εννοουσε η HOL οταν ελεγε οτι η αιτηση απορριφθηκε απο τον ΟΤΕ? why?Επειδή έτσι. Είναι κλασική πρακτική του ΟΤΕ αυτή, προκειμένου να δυσκολεύει τους εναλλακτικούς και να τιμωρεί τους αποστάτες συνδρομητές. Από κει και πέρα, είναι θέμα του εναλλακτικού το πόσο θα προσπαθήσει πιέζοντας τον ΟΤΕ για την ολοκλήρωση της φορητότητας. Καταλαβαίνεις πως τεμπελχανεία ασχέτων + χιλιάδες υποψήφιοι συνδρομητές σε αναμονή = the longest wait.
Το σκεπτικό μου τελικά ήταν να πάω κάπου με λίγο κόσμο, όπου σίγουρα οι πελάτες απολαμβάνουν καλύτερης εξυπηρέτησης και αμεσότερης ενασχόλησης της εταιρίας με τα οποιαδήποτε προβλήματά τους. Αν κάποτε μαζέψει η netone τόσον κόσμο όσο η Forthnet ή η HOL, τότε ίσως να γίνει μια απ' τα ίδια. Προς το παρόν όμως, είναι ο μόνος εναλλακτικός πάροχος για τον οποίο δεν έχω ακούσει το παραμικρο παράπονο από συνδρομητές του. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάρε τον οτε να μάθειςΔεν είναι (δεν ήταν) δική μου δουλειά και στο κάτω κάτω δε με ενδιαφέρει πια.
-
cavallino
γιατί δεν απαντάς στο κινητό σου ρε? -
Επειδή δεν χτυπάει.
-
15.1.2008 20:09 Cavallino Μάνος
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μπορεί να υπήρχαν οφειλές στον λογαριασμό του ΟΤΕ, μπορεί να μην είχαν καταχωρηθεί τα στοιχεία ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι καταχωρημένα στον ΟΤΕ..
Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα από τα 2.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι καταχωρήθηκαν σωστά από τον υπάλληλο?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Επειδή έτσι. Είναι κλασική πρακτική του ΟΤΕ αυτή, προκειμένου να δυσκολεύει τους εναλλακτικούς και να τιμωρεί τους αποστάτες συνδρομητές. Από κει και πέρα, είναι θέμα του εναλλακτικού το πόσο θα προσπαθήσει πιέζοντας τον ΟΤΕ για την ολοκλήρωση της φορητότητας. Καταλαβαίνεις πως τεμπελχανεία ασχέτων + χιλιάδες υποψήφιοι συνδρομητές σε αναμονή = the longest wait.
Το σκεπτικό μου τελικά ήταν να πάω κάπου με λίγο κόσμο, όπου σίγουρα οι πελάτες απολαμβάνουν καλύτερης εξυπηρέτησης και αμεσότερης ενασχόλησης της εταιρίας με τα οποιαδήποτε προβλήματά τους. Αν κάποτε μαζέψει η netone τόσον κόσμο όσο η Forthnet ή η HOL, τότε ίσως να γίνει μια απ' τα ίδια. Προς το παρόν όμως, είναι ο μόνος εναλλακτικός πάροχος για τον οποίο δεν έχω ακούσει το παραμικρο παράπονο από συνδρομητές του.μπερδευτικα κιαλλο , εγω θα ελεγα οτι η HOL δε μπορουσε να σου παρεχει αυτο που ειχε υποσχεθει και απλα εβρισκε δικαιολογια
-
Η Forthnet με ενημέρωσε οτι η υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας έχει ενεργοποιηθεί. Ελπίζω αυτός που έδωσε το τηλέφωνο μου στην 4net να διαβάζει τo forum και να έχει ενημερωθεί
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Επειδή έτσι. Είναι κλασική πρακτική του ΟΤΕ αυτή, προκειμένου να δυσκολεύει τους εναλλακτικούς και να τιμωρεί τους αποστάτες συνδρομητές. Από κει και πέρα, είναι θέμα του εναλλακτικού το πόσο θα προσπαθήσει πιέζοντας τον ΟΤΕ για την ολοκλήρωση της φορητότητας. Καταλαβαίνεις πως τεμπελχανεία ασχέτων + χιλιάδες υποψήφιοι συνδρομητές σε αναμονή = the longest wait.
Το σκεπτικό μου τελικά ήταν να πάω κάπου με λίγο κόσμο, όπου σίγουρα οι πελάτες απολαμβάνουν καλύτερης εξυπηρέτησης και αμεσότερης ενασχόλησης της εταιρίας με τα οποιαδήποτε προβλήματά τους. Αν κάποτε μαζέψει η netone τόσον κόσμο όσο η Forthnet ή η HOL, τότε ίσως να γίνει μια απ' τα ίδια. Προς το παρόν όμως, είναι ο μόνος εναλλακτικός πάροχος για τον οποίο δεν έχω ακούσει το παραμικρο παράπονο από συνδρομητές του.μπερδευτικα κιαλλο , εγω θα ελεγα οτι η HOL δε μπορουσε να σου παρεχει αυτο που ειχε υποσχεθει και απλα εβρισκε δικαιολογια
οχι ειναι γενικη τακτικη του οτε....δε ξερω με ποιο σκεπτικο ακριβως αλλα εκμεταλλευεται τις εξουσιοδοτησεις και ριχνει ακυρα...
αντιθετα αμα πας προσωπικα στον οτε συνηθως επιταχυνεις τις διαδικασιες...στο θεμα 2play προς το παρον σχετικα καλα τα πραγματα...ταχυτητες μετριες, το τηλεφωνο ομως λειτουργει καλα απο σημερα, πιστευω να χουμε βελτιωση στο νετ...
φυσικα δε περιμενα να ειναι αψογα τα πραγματα και γιατι αλλωστε... -
H NetOne του Λαμπράκη δεν είναι; ...η κάνω λάθος;
-
Καμία σχέση με ΔΟΛ η NetOne...
Mellon Technologies...
-
ποσο μελλον?
(γκρις, τεν ποϊντς!)
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;