-
δεν ειναι θεμα τακτικης αποσο διαβασα...
μετα τις πρωτες συνδεσεις που μερικοι χανανε τηλεφωνο και συνδεση για εβδομαδες η ΕΕΤΤ θεσπισε καποια μετρα..
το νετ να μη κοβεται καθολου και το τηλεφωνο μαξιμουμ μια μερα...εφοσον εχεις πακετο προπληρωμενο και κανεις αιτηση δικαιουσαι τζαμπα νετ γιατι απλα αυτοι ειχαν την υποχρεωση να σε συνδεουν αμεσως! αυτο φυσικα δε συμβαινει οποτε υπαρχει αυτη η λυση...
αυτο που δε ξερω ειναι τα συμβολαια..
-
Εκανα αιτηση HOL Double play στις 3/12 μου ηρθε ο εξοπλισμος στην courier 20/12 (αλλα τον παρελαβα χθες) και τωρα αναμονη για ενεργοποιηση.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Εκανα αιτηση HOL Double play στις 3/12 μου ηρθε ο εξοπλισμος στην courier 20/12 (αλλα τον παρελαβα χθες) και τωρα αναμονη για ενεργοποιηση.Βάστα γερά.
-
γιατι... θαα... στριψουμε?
-
μεχρι το Πασχα δεν θα ενεργοποιηθω; Ελπιζω...
-
ο Μανος περιμενει απο την εκτακτη συναντηση που εγινε στην ταβερνα καλυψω.. (χαλανδρι..) κανε ενα trace ποσο καιρο περιμενει..
πασχα αποκλειται, ειναι αργια.. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εκανα αιτηση HOL Double play στις 3/12 μου ηρθε ο εξοπλισμος στην courier 20/12 (αλλα τον παρελαβα χθες) και τωρα αναμονη για ενεργοποιηση.
Βάστα γερά.
κατι αναλογο κανει και η wind σε ενα φιλο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Βάστα γερά.
wind=tellas για όσους δεν το ξέρουν η Wind αγόρασε το υπόλοιπο 50% +1 μετοχή της ΔΕΗ και πλέον είναι 100% του Sawiris που έχει και την Wind.
-
ρε παιδιά δεν ξέρω αν αυτό σας φανεί ηλίθιο αλλά θα το ρωτήσω. Πριν το adsl2 ρουτερ siemens που μου βάλανε για την νέα γραμμή 24αρα γραμμή είχε το κρύπτο f200 που ήταν απλο adsl μοντεμ. Εγώ επειδή βαριόμουν να μπαινοβγάζω καλώδια στην αλλαγή άφησα το σπλίτερ από το κρύπτο. Μπορεί το σπλίτερ του ζήμενς να έχει καλύτερη απόδοση στο θέμα του Line Attenuation που είναι πολύ ψηλό όπως μου είπατε;;;(42,5). Αν το αλλάξω υπάρχει περίπτωση να δω καλύτερη επίδοση σε θέμα ταχύτητας;;;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανε μια προχειρη ερευνα αφου εκει κοντα λογικα ολο και καποιον θα ξερεις...
αν δεις οτι οντως υπαρχει προβλημα σε υπηρεσιες 2play ρωτα τι γινεται σε περιπτωση που εχεις κανει αιτηση και τελειωσει το συμβολαιο η το πακετο σου....θα χεις δηλαδη μια αιτηση να τρεχει και ισως να χεις και τζαμπα συνδεση απο ενα σημειο και μετα...
βασικα δεν εχεις να κερδισεις και κατι περιμενοντας γιατι ολοι θα προσπαθουν να παρουν σειρα μετα...
Έχω κάνει την αίτηση από τον Ιούνιο στη Forthnet και περιμένω!!! Εν το μεταξύ έληξε η εξάμηνη των Σεπτέμβριο. Με ειδοποίησαν και ανανέωσα για ένα ακόμα εξάμηνο. Αν συνδεθώ ενδιάμεσα θα γίνει συμψηφισμός.
τι εννοεις ανανεωσες? εφοσον ειχες πακετο ηταν υποχρεωμενοι να σου παρεχουν τζαμπα μεχρι τη συνδεση..
Εννοείς να έχω τζάμπα από Σεπτέμβριο έως Φλεβάρη ή Μάρτη;
Η αίτηση έγινε αλλά δεν πληρώνω ακόμα τα πάγια. Θα αρχίσουν αφού ενεργοποιηθεί η γραμμή.
Σταθερό είχα από πριν και εξακολουθώ να περιμένω πληρώνοντας πάγιο στον ΟΤΕ. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Βάστα γερά.
wind=tellas για όσους δεν το ξέρουν η Wind αγόρασε το υπόλοιπο 50% +1 μετοχή της ΔΕΗ και πλέον είναι 100% του Sawiris που έχει και την Wind.
δινει ενα αλλο προγραμμα η wind με 500 λεπτα προς σταθερα κτλ κτλ..
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
κανε μια προχειρη ερευνα αφου εκει κοντα λογικα ολο και καποιον θα ξερεις...
αν δεις οτι οντως υπαρχει προβλημα σε υπηρεσιες 2play ρωτα τι γινεται σε περιπτωση που εχεις κανει αιτηση και τελειωσει το συμβολαιο η το πακετο σου....θα χεις δηλαδη μια αιτηση να τρεχει και ισως να χεις και τζαμπα συνδεση απο ενα σημειο και μετα...
βασικα δεν εχεις να κερδισεις και κατι περιμενοντας γιατι ολοι θα προσπαθουν να παρουν σειρα μετα...
Έχω κάνει την αίτηση από τον Ιούνιο στη Forthnet και περιμένω!!! Εν το μεταξύ έληξε η εξάμηνη των Σεπτέμβριο. Με ειδοποίησαν και ανανέωσα για ένα ακόμα εξάμηνο. Αν συνδεθώ ενδιάμεσα θα γίνει συμψηφισμός.
τι εννοεις ανανεωσες? εφοσον ειχες πακετο ηταν υποχρεωμενοι να σου παρεχουν τζαμπα μεχρι τη συνδεση..
Εννοείς να έχω τζάμπα από Σεπτέμβριο έως Φλεβάρη ή Μάρτη;
Η αίτηση έγινε αλλά δεν πληρώνω ακόμα τα πάγια. Θα αρχίσουν αφού ενεργοποιηθεί η γραμμή.
Σταθερό είχα από πριν και εξακολουθώ να περιμένω πληρώνοντας πάγιο στον ΟΤΕ.εννοω οτι αν ειχες 6μηνο πακετο και εκανες αιτηση πριν τελειωσει το πακετο λογικα θα ειχες φρι νετ...
-
Μα αφού πέρα από προπληρωμένο εξάμηνο δεν πλήρωσα τίποτα, δηλαδή δεν δίνω τα 39,90 το μήνα!
-
ναι ρε συ αυτο ελειπε να πληρωνεις
τωρα δηλαδη εισαι σε νεο προπληρωμενο πακετο αποτι καταλαβα..την αιτηση την εκανες κατα τη διαρκεια του τρεχουενου πακετου?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε παιδιά δεν ξέρω αν αυτό σας φανεί ηλίθιο αλλά θα το ρωτήσω. Πριν το adsl2 ρουτερ siemens που μου βάλανε για την νέα γραμμή 24αρα γραμμή είχε το κρύπτο f200 που ήταν απλο adsl μοντεμ. Εγώ επειδή βαριόμουν να μπαινοβγάζω καλώδια στην αλλαγή άφησα το σπλίτερ από το κρύπτο. Μπορεί το σπλίτερ του ζήμενς να έχει καλύτερη απόδοση στο θέμα του Line Attenuation που είναι πολύ ψηλό όπως μου είπατε;;;(42,5). Αν το αλλάξω υπάρχει περίπτωση να δω καλύτερη επίδοση σε θέμα ταχύτητας;;;o ρουτερ δεν θελει σπλιτερ, βγαλτο και βαλε το ρουτερ κατευθειαν στη πριζα (στη κεντρικη κατα προτιμηση)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ρε παιδιά δεν ξέρω αν αυτό σας φανεί ηλίθιο αλλά θα το ρωτήσω. Πριν το adsl2 ρουτερ siemens που μου βάλανε για την νέα γραμμή 24αρα γραμμή είχε το κρύπτο f200 που ήταν απλο adsl μοντεμ. Εγώ επειδή βαριόμουν να μπαινοβγάζω καλώδια στην αλλαγή άφησα το σπλίτερ από το κρύπτο. Μπορεί το σπλίτερ του ζήμενς να έχει καλύτερη απόδοση στο θέμα του Line Attenuation που είναι πολύ ψηλό όπως μου είπατε;;;(42,5). Αν το αλλάξω υπάρχει περίπτωση να δω καλύτερη επίδοση σε θέμα ταχύτητας;;;
o ρουτερ δεν θελει σπλιτερ, βγαλτο και βαλε το ρουτερ κατευθειαν στη πριζα (στη κεντρικη κατα προτιμηση)
Σπύρο είναι τέτοια η διαμόρφωση του χώρου που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να κάνω μετατροπές. Από μία πρίζα παίρνουν όλα τηλέφωνο isdn και adsl. Ρε γαμώτο έκανα μια μικρή ερευνα χθες και έμαθα ότι το Line Attenuation και τα χαμηλα ντιβι αυτού έχουν άμεση σχέση με την ταχύτητα του νετ και την ποιότητα της γραμμής...το θέμα είναι μπορώ να κάνω κάτι εγώ;;; Τα ζώα στον πάροχο έχουν κλασσικά τις γραμμές κατεβασμένες...δικιμάζω συνέχεια αργότερα...θα επιχειρήσω μεταμεσονύχτια κλήση...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
o ρουτερ δεν θελει σπλιτερ, βγαλτο και βαλε το ρουτερ κατευθειαν στη πριζα (στη κεντρικη κατα προτιμηση)
Σπύρο είναι τέτοια η διαμόρφωση του χώρου που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να κάνω μετατροπές. Από μία πρίζα παίρνουν όλα τηλέφωνο isdn και adsl. Ρε γαμώτο έκανα μια μικρή ερευνα χθες και έμαθα ότι το Line Attenuation και τα χαμηλα ντιβι αυτού έχουν άμεση σχέση με την ταχύτητα του νετ και την ποιότητα της γραμμής...το θέμα είναι μπορώ να κάνω κάτι εγώ;;; Τα ζώα στον πάροχο έχουν κλασσικά τις γραμμές κατεβασμένες...δικιμάζω συνέχεια αργότερα...θα επιχειρήσω μεταμεσονύχτια κλήση...
το Attenuation εχει να κανει με την αποσταση σου απο τον ΟΤΕ. Προφανως αυτο δε μπορεις να το αλλαξεις!
ξερεις ποσο απεχεις απο τον ΟΤΕ σε ευθεια?
-
έβαλα σε ένα διαδικτυακό τόπο το 42,5 σε Line Attenuation που έχω και έκανε εκτίμηση 3,7 χιλιόμετρα....η πλάκα είναι ότι μέσα από τα windows συνδέομαι λέει με 12 kbps...δεν ξέρω τι να κάνω...στην καλύτερη κατεβάζει με 550 από rapidshare...συνήθως γύρω στο 400 σαν μια καλή 4αρά δηλαδή
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και σε isdn γραμμή με netmod; ...χλωμό νομίζω.
γιατί splitter είχαν οι isdn γραμμές ...όχι οι pstn.
-
παίδες μόλις μίλησα με τεχνικό της φορθνετ...του εξήγησα την φάση και μου είπε ότι το πρόβλημα του L.A. είναι καθαρά θέμα οτέ και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μάλιστα μου είπε ότι είναι θέμα περιοχής κάτι που πράγματι ισχύει αφού φίλος με ίδια ημερομηνία σύνδεσης 3 χιλιόμετρα απόσταση έχει Λ.Α. 5 ενώ εγω 42,5 στην ίδια εταιρεία. Εντάξει δεν μπορώ να πώ ότι έχω διακοπές στο δίκτυο αφού έχει συμβεί μόλις 2 φορές.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο άνθρωπος επικρότησε την επιλογή μου να παραμείνω στον οτε τουλάχιστον στο τηλέφωνο λέγοντας μου ότι είναι καλύτερη επιλογή αν εξαιρέσεις το επιπλέον κόστος.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;