-
τι να σε πω...δεν ξέρω...
-
παντος εμενα για 4mbps (οταν εχω συνδεση)καλα ειναι!!
-
Περί ΟΤΕ: Είχα κάνει αίτηση αρχές Δεκεμβρίου για ISDN. Λόγω μεγάλης καθυστέρησης να εξυπηρετήσουν ακύρωσα την αίτηση. Εκείνοι όμως ήρθαν μετά από 20-30 μέρες αφότου είχα ακυρώσει την αίτηση χωρίς ραντεβού 2 φορές. Κ εννοείται πως δεν βρήκαν κανέναν στο σπίτι. Γι αυτόν τον λόγο θεώρησαν λογικό κ σωστό να με χρεώσουν στον λογαριασμό 44 ευρώ (22 ευρώ την φορά) λόγω άσκοπης επίσκεψης τους!!!! Δηλαδή έχουμε ξεφύγει τελείως!!!
Περί ON: 18/4 ενεργοποίηση. 10/5 έλαβα λογαριασμό 63 ευρώ!!! σχεδόν 2 πάγεια! Δεν έχει κλείσει μήνα ακόμα η σύνδεση που βέβαια υπολειτουργεί!!!!
Ταχύτητα γύρω στα 2-3 Mbps στις καλύτερες μέρες. TV box δεν δουλεύει, το τηλέφωνο με αρκετά προβλήματα κ αυτοί στέλνουν λογαριασμό. Τους πήρα τηλέφωνο κ τους είπα ότι αν θέλουν θα πληρώσω μόνο τις κλήσεις που έχω κάνει αυτό το διάστημα κ τπτ άλλο αλλά βέβαια στην εξυπηρέτηση πελατών δεν ήξεραν τπτ ώς συνήθως.Τι να πω ρε παιδιά...
-
ερωτημα
ISDN για ποιο λογο, πλεον?
τα αλλα ειναι για γελια και για κλαμματα... -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Περί ΟΤΕ: Είχα κάνει αίτηση αρχές Δεκεμβρίου για ISDN. Λόγω μεγάλης καθυστέρησης να εξυπηρετήσουν ακύρωσα την αίτηση. Εκείνοι όμως ήρθαν μετά από 20-30 μέρες αφότου είχα ακυρώσει την αίτηση χωρίς ραντεβού 2 φορές. Κ εννοείται πως δεν βρήκαν κανέναν στο σπίτι. Γι αυτόν τον λόγο θεώρησαν λογικό κ σωστό να με χρεώσουν στον λογαριασμό 44 ευρώ (22 ευρώ την φορά) λόγω άσκοπης επίσκεψης τους!!!! Δηλαδή έχουμε ξεφύγει τελείως!!!δεν πιστεύω να τα πλήρωσες;;;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ερωτημα
ISDN για ποιο λογο, πλεον?
τα αλλα ειναι για γελια και για κλαμματα...Ήθελα για να έχω 2 γραμμές αλλά μια κ είχα κ το Zyxel σε isdn version. Τσπ λάθος μου on the first place.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περί ΟΤΕ: Είχα κάνει αίτηση αρχές Δεκεμβρίου για ISDN. Λόγω μεγάλης καθυστέρησης να εξυπηρετήσουν ακύρωσα την αίτηση. Εκείνοι όμως ήρθαν μετά από 20-30 μέρες αφότου είχα ακυρώσει την αίτηση χωρίς ραντεβού 2 φορές. Κ εννοείται πως δεν βρήκαν κανέναν στο σπίτι. Γι αυτόν τον λόγο θεώρησαν λογικό κ σωστό να με χρεώσουν στον λογαριασμό 44 ευρώ (22 ευρώ την φορά) λόγω άσκοπης επίσκεψης τους!!!! Δηλαδή έχουμε ξεφύγει τελείως!!!
δεν πιστεύω να τα πλήρωσες;;;
Τπτ δεν έχω πληρώσει ακόμα. Κ δεν σκοπεύω
-
Το πάγιο το προπληρώνεις οπότε είναι λογικό να σου έρθει ο πρώτος λογαριασμός φουσκωμένος.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Περί ON: 18/4 ενεργοποίηση. 10/5 έλαβα λογαριασμό 63 ευρώ!!! σχεδόν 2 πάγια!
Το πάγιο το προπληρώνεις οπότε είναι λογικό να σου έρθει ο πρώτος λογαριασμός φουσκωμένος.
Σωστά τα γράφει το πλατανόπαιδο. Σε χρέωσαν τις 12 ημέρες του Απριλίου και τις 31 του Μαΐου.
Πόσο καιρό μετά την αίτηση σου στην ON έγινε η ενεργοποίηση;
-
Να πληρώσω πάγια για κάτι που λειτουργεί, όχι για κάτι που υπολειτουργεί! Να πληρώσω τις κλήσεις που έχω κάνει αλλά όχι πάγια.
-
Εγω εβαλα βιβοντι, κυριως λογω του εξωτερικου σκληρου που εδινε δωρο...
Απο 20 μερες για ενεργοποιηση, φτασαμε τον 1,5 μηνα!
Το μονο καλο ειναι οτι καθε φορα που τους εστελνα μειλ, την επομενη μερα με επαιρναν τηλ. στο κινητο και τους ξεχεζα! Τουλαχιστον καπου ειχα να ξεσπασω... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγω εβαλα βιβοντι, κυριως λογω του εξωτερικου σκληρου που εδινε δωρο...Απο 20 μερες για ενεργοποιηση, φτασαμε τον 1,5 μηνα!
Το μονο καλο ειναι οτι καθε φορα που τους εστελνα μειλ, την επομενη μερα με επαιρναν τηλ. στο κινητο και τους ξεχεζα! Τουλαχιστον καπου ειχα να ξεσπασω...και έχεις ακομα μέλλον .... υπομονή
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Το μονο καλο ειναι οτι καθε φορα που τους εστελνα μειλ, την επομενη μερα με επαιρναν τηλ. στο κινητο και τους ξεχεζα! Τουλαχιστον καπου ειχα να ξεσπασω...και έχεις ακομα μέλλον .... υπομονή
οχι, δεν το εξηγησα σωστα. Απο χθες ΕΧΩ ιντενετ!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
σε κοροιδεψαν..το ιντεΡνετ ειναι το καλο!
-
-
Μαλλον εξαρταται απο την περιοχη. Η δικια μου ενεργοποιηθηκε σε 10-12 εργασιμες
-
Σε 12 ημέρες περίπου ενεργοποιείται όταν δεν μεσολαβεί το δίκτυο της εταιρείας αλλά του Ο.Τ.Ε.
Όταν μπαίνει το ιδιόκτητο δίκτυο στη μέση τότε αρχίζουν οι καθυστερήσεις. -
Σε ιδιοκτητο ειμαι....
Και μαλιστα ειχα κανει αιτηση 22 Δεκεμβριου (μεσολαβουσαν γιορτες και μια προσφορα 'παρε κοσμε' ) και ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα....
Τελικα (ανελπιστα), ολα καλα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λες?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
λες?
πικος απικος σπικινγκ!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;