-
Torrent σου παίζουν;
-
Η ΟΝ, αν δε κάνω λάθος, είναι η μόνη με αποκλειστικά δικό της δίκτυο. Μοιάζει αρκετά σοβαρή. Αν καταφέρει σύντομα και δώσει και το 100% όσων υπόσχεται (η τηλεόραση μέσω δικτύου είναι ακόμη όνειρο για πολλούς συνδρομητές της) θα είναι από τις κορυφαίες επιλογές εναλλακτικού παροχέα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Torrent σου παίζουν;Αν μου εξηγήσεις τι είναι αυτά... τότε θα σου πω!
Ολό τ ακούω κ δεν έχω ιδέα περί αυτών... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ΟΝ, αν δε κάνω λάθος, είναι η μόνη με αποκλειστικά δικό της δίκτυο.Λεω να μιλησω τοση ωρα ή να μη μιλησω; Φραγκίσκε τι
σημαινει αποκλειστικα δικο της δίκτυο; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ΟΝ, αν δε κάνω λάθος, είναι η μόνη με αποκλειστικά δικό της δίκτυο. Μοιάζει αρκετά σοβαρή. Αν καταφέρει σύντομα και δώσει και το 100% όσων υπόσχεται (η τηλεόραση μέσω δικτύου είναι ακόμη όνειρο για πολλούς συνδρομητές της) θα είναι από τις κορυφαίες επιλογές εναλλακτικού παροχέα.Tazio, κάνεις λάθος, η μόνη με δικό της δίκτυο, και το μεγαλύτερο ιδιωτικό (όχι μέσω χαλκού OTE) πραγματικά όμως δικό της είναι η HOL. Της όποιας της έκατσε κουφέτο η εξαγορά των Αττικών Τηλεπικοινωνιών του Μπόμπολα, όπου είχε σκάψει την περισσότερη Αθήνα και έχει περάσει οπτικές ινές δικές του.
Με το που μπήκε ο θείος Σωκράτης και αγόρασε μεγάλο μερίδιο της HOL απο την Eurobank, έβαλε μέσα και τους φίλους μας του Ρώσσους (βλ. Systema ρώσικός ΟΤΕ ας πούμε) και με το χρήμα αυτό αγόρασε όλο το δίκτυο των Αττικών Τηλεπικοινωνιών.
Προσωπικά δεν έχω δεί να σκάβει καμια On, Forthnet κτλ να περνάει κάτι δικό της εξίσσου γρήγορο και φήμες λένε οτι Forthnet και λοιποί πάροχοι (εκτός ON) θα χρησιμοποιούν τις οπτικές της HOL/Αττικών.
Είδωμεν, αύριο έχω συνάντηση με κάποιους ανθρώπους της Forthnet οπου θα έχουμε νεότερα.Για την ON πάντως είχα γνωστή πληροφορικάρια,καθηγήτρια σχολής που έπιασε δουλειά εκεί,λέει τους είχαν σε ένα υπόγειο με μηδέν υποδομή και όταν καθόντουστάν ακίνητοι οι developerαδες, έμεναν στο σκοτάδι καθότι είχαν βάλει motion detector για οικονομία στο ρεύμα...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Για να μην νομίζετε ότι γκρινιάζω μόνο για την ΟΝ από χθες μου δείχνει τις παρακάτω ταχύτητες.
Κατεβάζει πολύ γρήγορα με ανώτατη ταχύτητα που είδα γύρω στα 900 kbps.
Αυτό ναί!!!
Να λύθούν κ τα μικροπροβλημάτα με το τηλέφωνο (που όλο κ βελτιώνονται να πω την αλήθεια) κ θα είναι perfect .Torrents και Peer-to-peer προγραμματα ειναι για να κατεβαζεις 'πραγματα' απο το internet... Τραγουδακια, προγραμματακια, βιντεακια.... και οτι θελει η ψυχη σου.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Η ΟΝ, αν δε κάνω λάθος, είναι η μόνη με αποκλειστικά δικό της δίκτυο. Μοιάζει αρκετά σοβαρή. Αν καταφέρει σύντομα και δώσει και το 100% όσων υπόσχεται (η τηλεόραση μέσω δικτύου είναι ακόμη όνειρο για πολλούς συνδρομητές της) θα είναι από τις κορυφαίες επιλογές εναλλακτικού παροχέα.
Tazio, κάνεις λάθος, η μόνη με δικό της δίκτυο, και το μεγαλύτερο ιδιωτικό (όχι μέσω χαλκού OTE) πραγματικά όμως δικό της είναι η HOL. Της όποιας της έκατσε κουφέτο η εξαγορά των Αττικών Τηλεπικοινωνιών του Μπόμπολα, όπου είχε σκάψει την περισσότερη Αθήνα και έχει περάσει οπτικές ινές δικές του.
Με το που μπήκε ο θείος Σωκράτης και αγόρασε μεγάλο μερίδιο της HOL απο την Eurobank, έβαλε μέσα και τους φίλους μας του Ρώσσους (βλ. Systema ρώσικός ΟΤΕ ας πούμε) και με το χρήμα αυτό αγόρασε όλο το δίκτυο των Αττικών Τηλεπικοινωνιών.
Προσωπικά δεν έχω δεί να σκάβει καμια On, Forthnet κτλ να περνάει κάτι δικό της εξίσσου γρήγορο και φήμες λένε οτι Forthnet και λοιποί πάροχοι (εκτός ON) θα χρησιμοποιούν τις οπτικές της HOL/Αττικών.
Είδωμεν, αύριο έχω συνάντηση με κάποιους ανθρώπους της Forthnet οπου θα έχουμε νεότερα.Για την ON πάντως είχα γνωστή πληροφορικάρια,καθηγήτρια σχολής που έπιασε δουλειά εκεί,λέει τους είχαν σε ένα υπόγειο με μηδέν υποδομή και όταν καθόντουστάν ακίνητοι οι developerαδες, έμεναν στο σκοτάδι καθότι είχαν βάλει motion detector για οικονομία στο ρεύμα...
Οπου λαλουν πολλοι του Σωκρατη.... Κρατα μικρο καλαθι...
Εγω μετα το ναυαγιο της Τελλας....
3 μερες τωρα εχω και δεν εχω τηλεφωνο....
Σκεφτομαι να την κανω για Forthnet 10MBps... -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Για να μην νομίζετε ότι γκρινιάζω μόνο για την ΟΝ από χθες μου δείχνει τις παρακάτω ταχύτητες.
Κατεβάζει πολύ γρήγορα με ανώτατη ταχύτητα που είδα γύρω στα 900 kbps.
Αυτό ναί!!!
Να λύθούν κ τα μικροπροβλημάτα με το τηλέφωνο (που όλο κ βελτιώνονται να πω την αλήθεια) κ θα είναι perfect .... αυτο σημαινει οτι μεταξυ εσου και του κομβου πανω στον οποιον εισαι, πιανεις τη μεγιστη ταχυτητα!
Λογικο.. ειναι σχεδον σαν να κανεις ping στον εαυτο σου!
δοκιμασε κανεναν αλλο σερβερ να δεις τι πιανεις -
ε μα αυτη τη ταχυτητα 'εγγυαται' ο παροχος σου, απο το σπιτι σου μεχρι το κεντρο του.
-
θες να μου πεις οτι υπαρχει καποιος ο οποιος δεν πιανει την ταχυτητα του απο το σπιτι μεχρι τον σερβερ του παροχεα του?
το να δει σε κανεναν αλλο σερβερ, θα μας εδινε και μια ιδεα του πως ειναι το υπολοιπο δικτυο της ΟΝ απο και προς τα εξω... -
Κλεισθένη
για δοκίμασε και με Βουλγαρία...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θες να μου πεις οτι υπαρχει καποιος ο οποιος δεν πιανει την ταχυτητα του απο το σπιτι μεχρι τον σερβερ του παροχεα σου?
το να δει σε κανεναν αλλο σερβερ, θα μας εδινε και μια ιδεα του πως ειναι το υπολοιπο δικτυο της ΟΝ απο και προς τα εξω...φυσικα και υπαρχει!
αν μενεις μακρια απο κεντρο του ΟΤΕ ή η ποιοτητα του χαλκου που εχεις ειναι χαλια, η ταχυτητα σου μπορει να ειναι λιγοτερη απο τη μιση που σου δινει θεωρητικα ο παροχος! Ακομη δε, μπορει καν να μη μπορει να συγχρονισει το μοντεμ σου στο 10% της ονομαστικης σου ταχυτητας!
αλλωστε αν δεν ισχυε αυτο, ο φιλος μας πχ, θα επιανε 10ΜΒ και οχι 8,5ΜΒ που πιανει τωρα...
απο εκει και μετα, σαφεστατα υπαρχει θεμα και ποση ταχυτητα εχει ο παροχος στη διασυνδεση του με το εξωτερικο. Υποτιθεται οτι αυτη ειναι αρκετη για να μην σε 'φρεναρει' σε εκεινο το σημειο. Αυτο βεβαια δεν ισχυει παντα.
-
Τα torrents που τα βρίσκω? Κάποιο link? Μόνο το emule χρησιμοποιώ. Αντίστοιχα του emule είναι τα torrents?[/list]
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η ΟΝ, αν δε κάνω λάθος, είναι η μόνη με αποκλειστικά δικό της δίκτυο.
Λεω να μιλησω τοση ωρα ή να μη μιλησω; Φραγκίσκε τι
σημαινει αποκλειστικα δικο της δίκτυο;Βρε συ αν ξέρεις κάτι γιατί δε το λες.
Δικό της δίκτυο εννοώ ότι δε βασίζεται στου Ο.Τ.Ε.. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
........................................................................Η απορία μου είναι, γιατί η HOL με τόσο μεγάλο δίκτυο, είναι τόσο αργή στις ενεργοποιήσεις των γραμμών. Έλλειψη τεχνικού προσωπικού ή κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η ΟΝ, αν δε κάνω λάθος, είναι η μόνη με αποκλειστικά δικό της δίκτυο.
Λεω να μιλησω τοση ωρα ή να μη μιλησω; Φραγκίσκε τι
σημαινει αποκλειστικα δικο της δίκτυο;Βρε συ αν ξέρεις κάτι γιατί δε το λες.
Δικό της δίκτυο εννοώ ότι δε βασίζεται στου Ο.Τ.Ε..Ε τι να σου πω;Οτι δεν εχει ιδιοκτητο δικτυο; Αυτα εννοούνται..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
........................................................................
Η απορία μου είναι, γιατί η HOL με τόσο μεγάλο δίκτυο, είναι τόσο αργή στις ενεργοποιήσεις των γραμμών. Έλλειψη τεχνικού προσωπικού ή κάτι άλλο;
Έχω βάλει μέχρι τώρα 3 συνδέσεις ιδιόκτητου δικτύου HOL, ο πΟΤΕς ήταν η αιτία της καθυστέρησης, γιατί αργεί να τους γυρίσει τα καλώδια στα δικά τους DSLAM.
Απο Δευτέρα βάζω και δύο 10MB της Forthnet στην επιχείρηση.
Είμαι 99% σίγουρος οτι θα αργήσει επίσης, απο την καθυστέρηση που θα τους κάνει εσκεμμένα o OTE. Και ο καταναλωτής νομίζει οτι η Forthnet, HOL, κτλ τον καθυστερεί, αλλά η αλήθεια είναι οτι με το που πάρουν την αίτηση σου, οι πάροχοι κάνουν αίτημα στον ΟΤΕ να τους παραδώσει τα ζεύγη και αυτοί φυσικά το καθυστερούν όσο μπορούν...(έμαθα οτι πολλές φορές παραβιάζουν την συμβαση που αναφέρει το μάξιμουμ χρονοδιάγραμμα που έχουν δώσει για αλλαγή DSLAM, οπου προκλητικά ο ΟΤΕ λέει πως δεν έχει διαθέσιμο προσωπικό ή αυξημένο φόρτο εργασίας.... τα ξύνουν πολύ με τις απεργίες και τα συνδικάτα και δεν προλαβαίνουν. Δεν είναι λίγες η καταγγελίες στην ΕΕΕΤ, αλλά ως γνωστόν η ελληνική γραφειοκρατεία ζεί και βασιλεύει)
Στο γραφείο ένα μήνα έκανε να μπεί, ενώ στο μαγαζί ήρθε σε 20μέρες περίπου η 8αρα. Δεν πειράζει όμως.. ενα μήνα? ένα μηνα!
Ο ΟΤΕ πάντως δεν πρόκειται να πάρει τίποτα απο μένα όσο λειτουργεί έτσι.Ελπίζω να μην τα διαβάζει κανάς ΟΤΕτζής αυτά και δεν έχω γραμμή αύριο στο σπίτι Αν γίνει όμως, θα ξέρετε τι παίχτηκε
-
vivodi (1 MBPS) ελεγε (εκτος αν ανηκει στο δικτυο της):
20/05/2007 00:18:20
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 226.54Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.56Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Έχω βάλει μέχρι τώρα 3 συνδέσεις ιδιόκτητου δικτύου HOL, ο πΟΤΕς ήταν η αιτία της καθυστέρησης, γιατί αργεί να τους γυρίσει τα καλώδια στα δικά τους DSLAM.Απο Δευτέρα βάζω και δύο 10MB της Forthnet στην επιχείρηση.
Είμαι 99% σίγουρος οτι θα αργήσει επίσης, απο την καθυστέρηση που θα τους κάνει εσκεμμένα o OTE. Και ο καταναλωτής νομίζει οτι η Forthnet, HOL, κτλ τον καθυστερεί, αλλά η αλήθεια είναι οτι με το που πάρουν την αίτηση σου, οι πάροχοι κάνουν αίτημα στον ΟΤΕ να τους παραδώσει τα ζεύγη και αυτοί φυσικά το καθυστερούν όσο μπορούν...(έμαθα οτι πολλές φορές παραβιάζουν την συμβαση που αναφέρει το μάξιμουμ χρονοδιάγραμμα που έχουν δώσει για αλλαγή DSLAM, οπου προκλητικά ο ΟΤΕ λέει πως δεν έχει διαθέσιμο προσωπικό ή αυξημένο φόρτο εργασίας.... τα ξύνουν πολύ με τις απεργίες και τα συνδικάτα και δεν προλαβαίνουν. Δεν είναι λίγες η καταγγελίες στην ΕΕΕΤ, αλλά ως γνωστόν η ελληνική γραφειοκρατεία ζεί και βασιλεύει)
Στο γραφείο ένα μήνα έκανε να μπεί, ενώ στο μαγαζί ήρθε σε 20μέρες περίπου η 8αρα. Δεν πειράζει όμως.. ενα μήνα? ένα μηνα!
Ο ΟΤΕ πάντως δεν πρόκειται να πάρει τίποτα απο μένα όσο λειτουργεί έτσι.Ελπίζω να μην τα διαβάζει κανάς ΟΤΕτζής αυτά και δεν έχω γραμμή αύριο στο σπίτι Αν γίνει όμως, θα ξέρετε τι παίχτηκε
Η δική μου εμπειρία πάντως με τη Forthnet δείχνει ότι το φταίξιμο είναι κυρίως η δική της ανοργανωσιά. Έκανα αίτηση για 2play στις 9/3. Κι ενώ στις 12/3 μου τηλεφώνησαν για να επαληθεύσουν τα στοιχεία (σ'αυτά είναι μανούλες) η αίτησή μου καταχωρήθηκε μόνο στις 2/4 με βάση το site τους. Ειδοποιήθηκα ότι η σύνδεση θα ενεργοποιούνταν στις 2/5. Έμεινα 5 μέρες χωρίς τηλέφωνο (εδώ μπορεί να έφταιγε ο ΟΤΕ). Η επικοινωνία μαζί τους πολύ προβληματική. Τέλος πάντων το φοβερό είναι -και σ'αυτό δεν φταίει ο ΟΤΕ- ότι σήμερα 21/5 δεν μου έχουν στείλει ακόμη τον εξοπλισμό του ADSL!!!!! Στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά μου με κοροιδεύουν συστηματικά 'Είναι θέμα κούριερ- αποθήκης κλπ.' Είναι τόσο χύμα που δεν μπορούν καν να ρυθμίσουν ένα τόσο απλό θέμα, την αποστολή του εξοπλισμού... Αν δεν τον λάβω σήμερα, αύριο κάνω αίτηση να γυρίσω στον ΟΤΕ. Τέλος.
Υ.Γ. γνωστός που είχε συνδεθεί πρώτος στη Forthnet με σχετικά λίγα προβλήματα είναι τώρα ξαφνικά 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο. Η δε τεχνική υποστήριξη δεν βρίσκει καν το τηλέφωνό του στα αρχεία της. Δεν υπάρχει!!!!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;