-
Τί έχεις bill?
Aξίζει να δούμε ποια από τα '1800άρια' μένουν απ'έξω. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί έχεις bill?
Aξίζει να δούμε ποια από τα '1800άρια' μένουν απ'έξω.Δεν κυκλοφορουν πλεον ως μοντελα .Φιατ μπαρκετα και πουντο hgt ,και τα δυο εχουν κινητηρα 1747 κ.εκ.Υπαρχει και ενα χιουνται κουπε 1600. Ελπιζω να μην σκεφτουν απαλλαγη στο πρωτο αμαξι και φορολογηση στα επομενα
-
Μην φοβάστε για όλα υπάρχουν λύσεις.
Άλλωστε, ο κλέψας του κλέψαντος είναι τα πάντα σε αυτό το κράτος.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι πλέον με τα 1400άρια τούρμπο που κυκλοφορούν μπορείς να γλιτώσεις τη δαγκάνα. Όμως για πόσο? Πριν λίγο καιρό είχαν καταργήσει τα τεκμήρια και τα επαναφέρουν τώρα. Όταν έχεις ένα κράτος αναξιόπιστο και ανακόλουθο φοβάσαι να κάνεις προγραμματισμό αγοράς. Ποιός μας λέει πως αύριο δεν θα κρίνουν ότι στα 1400άρια είναι το ζουμί.
Θα βρούνε τρόπο.....θα δανειστούνε τον συντελεστή των τούρμπο από τους αγώνες που ήταν 1,7.Αρα 1.400χ1,7=2.380 cc
ΟΚ, για τα rotary υπάρχει τέτοιος συντελεστής άραγε;
Στην Αγγλία θυμάμαι ότι τα 1.300 'δικά μας' κ.εκ. τα έλεγαν 2.600.
Εδώ εξηγεί τον τρόπο υπολογισμού:'For comparison purposes between a Wankel Rotary engine and a piston engine, displacement (and thus power output) can more accurately be compared on a displacement per revolution (of the eccentric shaft) basis. This dictates that a two rotor Wankel displacing 654cc per face will have a displacement of 1.3 liters per every rotation of the eccentric shaft (only two total faces, one face per rotor going through a full power stroke) and 2.6 liters after two revolutions (four total faces, two faces per rotor going through a full power stroke). This is directly comparable to a 2.6 liter piston engine with an even number of cylinders in a conventional firing order which will also displace 1.3 liters through its power stroke after one revolution of the crankshaft, and 2.6 liters through its power strokes after two revolutions of the crankshaft.'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω με 1747+1 με 1749cc...
C4 picasso (αναμένεται...)
-
Άρα ο παλιός 1.8T ο 20βάλβιδος αποδεικνύεται πιο οικονομικός από τον καινούριο και εξελιγμένο 1.8ΤSI!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα τα τεκμήρια επανέρχονται.Μέχρι 1786 cc χωρίς τεκμήριο.
Από 1786 cc τεκμήριο 16.700 ευρώ (ελάχιστο δηλωμένο εισόδημα)
Από 1929 cc τεκμήριο 20.500
Από 2072 cc τεκμήριο 26.500
Από 2215 cc τεκμήριο 33.600
Από 2500 cc και πάνω τεκμήριο 41.300Δηλαδη αν ισχυει αυτο το δημοσιευμα(λεω ΑΝ) η καινουρια Alfa Romeo Brera με τον 1750TBi δεν εχει τεκμηριο,ενω τα Skoda Octavia,Seat Leon 1.8TSI εχουν?
Αλφιστι-προλεταριοι ολου του κοσμου ενωθειτε....
-
Θα γίνει χαμός
Να πώς προωθείται ο ανταγωνισμός και ανακατεύται η τράπουλα των πωλήσεων αυτοκινήτου στην Ελλάδα -
Καλησπερα εχω μια απορια σχετικα με την φορολογικη δηλωση
λοιπον μου πηρανε οι δικοι μου ενα αμαξι καινουριο στο ονομα μου το οποιο εξοφληθηκε ολο μεσα στο 2009 αλλα το αμαξι πηρε αδεια κυκλοφοριας το 4-1-2010
εγω δεν εκανα δηλωση στην εφορια μεχρι προτινος τωρα τι πρεπει να κανω για να μην πληρωσω κατι εγω η οι δικοι μου?
Α να μην ξεχασω την δηλωση θα την κανω μεσω ιντερνετ ...
ο δικος τους λογιστης τους συστησε να δηλωσω τωρα το αμαξι σαυτη τη δηλωση γιατι με τον παλιο νομο δεν φορολογουμαστε σε κατι μεχρι ενος ποσου(10500?)και επειδη το αμαξι εκανε συνολικα 12.000ευρω τους ειπε το υπολοιπο απο τα 10500 να το δικαιολογησω (δουλευα με 3μηνη συμβαση οποτε ενα ποσο της ταξεως 3000ευρω το δικαιολογω) αλλα δεν ξερω πως ακριβως να δηλωσω και που το αυτοκινητο αφου πηρε πινακιδες το 2010! πειτε μου πως πρεπει να δηλωθει στους κωδικους ηλεκτρονικα πως ακριβως να το δηλωσω δηλαδη και αν εφοσον πρωτη φορα θα κανω δηλωση στην εφορια θα μου ζητηθει να πληρωσω κατι.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση -
Iσχύει ως ημερομηνία αγοράς η ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου.
Τεκμήρια, φορολογία και αγορά νέου αυτοκινήτου