-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
εισαι η δεν εισαι εσυ ο krus@4troxoi.gr που γραφει και αρθρα στο rally.gr?Σας πληροφορώ προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων και για να μην πείτε ότι δεν σας ενημέρωσα, ότι βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με το περιοδικό για να αρθρογραφώ σε μόνιμη στήλη για την παιδεία, τους κοντράκηδες και τα προϊόντα καπνού (σε συνεργασία με τον κ. Χρήστο Λάππα).
Στους όρους του συμβολαίου που επεξεργάζονται οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας αναφέρεται επισταμένως ότι θα μεταβιβάζω στον ΚΚ και σε όλους τους τυχόν εμπλεκόμενους συνεργάτες κάθε κουβέντα που θα ακούω ή διαβάζω, ιδίως τις μη θετικές κρίσεις.
Παρακαλώ κάνετε τον κόπο να μου στέλνετε στο εξής τις αρνητικές σας τοποθετήσεις στο manosk&cigar_lappas@4troxoi.gr διότι άνθρωπος είμαι και μπορεί να μου ξεφύγει καμία.
ΥΓ: Αρθρογραφώ επίσης στο 'Κυνηγός, ο σκύλος κι η ουρά του', στο 'Ριζοσπ@ύστη' και στη 'Χρυσή Αυγή Τιράνων'.
-
Spanti
Αυτό που λένε ότι είσαι ο αναβασάκιας, το έχεις καταλάβει;
Η μιά σου προσωπικότητα, δλδ, αντίθετη της άλλης.
Δεν κάνω πλάκα, δείχνει ότι κάποιος πιάστηκε από μια έκφραση (είναι κότες) για να ταυτίσει δυο χαρακτήρες.
Για μια ακόμα φορά, δεν υπάρχει σ' αυτό το θέμα ή στα προηγούμενα απόσπασμα που θα μπορούσε να δημοσιευθεί σε οποιοδήποτε έντυπο που δεν χαρακτηρίζεται 'κωλοφυλλάδα'. Αν η ερώτηση ήταν σοβαρή σίγουρα θα είχε κάποιος ασχοληθεί να απαντήσει, αλλά εδώ υπάρχουν μόνο επιθέσεις, αστήρικτα υπονοούμενα και χαρακτηρισμοί που ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρός άνθρωπος δεν θα ενδιαφερόταν ποτέ να αποκρούσει.
Αλλά το καφενείο δε λέει να πεθάνει μέσα μας. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
εισαι η δεν εισαι εσυ ο krus@4troxoi.gr που γραφει και αρθρα στο rally.gr?
Σας πληροφορώ προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων και για να μην πείτε ότι δεν σας ενημέρωσα, ότι βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με το περιοδικό για να αρθρογραφώ σε μόνιμη στήλη για την παιδεία, τους κοντράκηδες και τα προϊόντα καπνού (σε συνεργασία με τον κ. Χρήστο Λάππα).
Στους όρους του συμβολαίου που επεξεργάζονται οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας αναφέρεται επισταμένως ότι θα μεταβιβάζω στον ΚΚ και σε όλους τους τυχόν εμπλεκόμενους συνεργάτες κάθε κουβέντα που θα ακούω ή διαβάζω, ιδίως τις μη θετικές κρίσεις.
Παρακαλώ κάνετε τον κόπο να μου στέλνετε στο εξής τις αρνητικές σας τοποθετήσεις στο manosk&cigar_lappas@4troxoi.gr διότι άνθρωπος είμαι και μπορεί να μου ξεφύγει καμία.
ΥΓ: Αρθρογραφώ επίσης στο 'Κυνηγός, ο σκύλος κι η ουρά του', στο 'Ριζοσπ@ύστη' και στη 'Χρυσή Αυγή Τιράνων'.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΚ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ΠΛΕΟΝ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΥΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΕΙΛ ΣΤΟ
kwstas_kalantas_tou_kavourdiri_tou_kwsta@4troxoi.gr
παντως εγω συζηταω και στο forum δεν εχω τετοια κολληματα...
-
αυτο ειναι το virtual adopted pet Μου
-
αν θελετε να κανετε παραπονα στον flowerpower μπορειτε να του στειλετε ενα mail ή μια επιστολη
και φροντιστε να ειναι επωνυμη για να σας βρουμε
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν θελετε να κανετε παραπονα στον flowerpower μπορειτε να του στειλετε ενα mail ή μια επιστοληκαι φροντιστε να ειναι επωνυμη για να σας βρουμε
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟoxi oxi μη στειλετε εκει γιατι θα τις δει ο ΙΚΕ και θα τις αλλαξει,
στειλτε στο aerandirgr@yahoo.gr
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
kwstas_kalantas_tou_kavourdiri_tou_kwsta@4troxoi.gr -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α καλα, και μετα λετε οτι εγω λεω τα ιδια και τα ιδια...Στείλτου e-mail να μάθεις
Κατανταει γελοιο αυτο το 'στειλε email/επιστολη για να αξιωθει να σου απαντησει'.
e-mail έστειλες?
Σας πληροφορώ προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων και για να μην πείτε ότι δεν σας ενημέρωσα, ότι βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με το περιοδικό για να αρθρογραφώ σε μόνιμη στήλη για την παιδεία, τους κοντράκηδες και τα προϊόντα καπνού (σε συνεργασία με τον κ. Χρήστο Λάππα).
Αυτό είναι για funniest, αλλά δεν το βάζω γιατί το παρόν είναι για κλάμματα γενικώς
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για μια ακόμα φορά, δεν υπάρχει σ' αυτό το θέμα ή στα προηγούμενα απόσπασμα που θα μπορούσε να δημοσιευθεί σε οποιοδήποτε έντυπο που δεν χαρακτηρίζεται 'κωλοφυλλάδα'.Μπορείς να διαβάσεις τα τόπικ από την αρχή, και αν βγάλεις τις παροπίδες θα βρεις σίγουρα κάτι.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Για μια ακόμα φορά, δεν υπάρχει σ' αυτό το θέμα ή στα προηγούμενα απόσπασμα που θα μπορούσε να δημοσιευθεί σε οποιοδήποτε έντυπο που δεν χαρακτηρίζεται 'κωλοφυλλάδα'.
Μπορείς να διαβάσεις τα τόπικ από την αρχή, και αν βγάλεις τις παροπίδες θα βρεις σίγουρα κάτι.
Αν βγάλεις κι εσύ τις δικές σου, σίγουρα δεν θα βρεις τίποτα.
-
Aν βγάλεις κι εσύ τις δικές σου, σίγουρα δεν θα βρεις τίποτα.Με ή χωρίς, θα βρω τουλάχιστον ορισμένα δικά μου ποστ που μόνο για κωλοφυλλάδα δεν είναι. Εκτός και αν έχεις άλλον ορισμό για τη λέξη 'κωλοφυλλάδα' απ'αυτή που έχω στο μυαλό μου.
-
nasos στο περιοδικό δεν μπαίνει ΜΙΑ δημοσίευση, μπαίνει ολόκληρο απόσπασμα. Το θέμα ολόκληρο πρέπει να είναι σοβαρό, όπως και οι τοποθετήσεις.
Μην αρχίσουμε διάλογο χωρίς νόημα ... -
Μην αρχίσουμε διάλογο χωρίς νόημα ...Ακριβώς...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Γιατί όλοι εσείς που ειρωνεύεστε τόσο καιρό ζητάτε τόσο επίμονα να γράψω την επιστολή στο φόρουμ πριν την στείλω????φοβάστε τίποτα???
Προσωπικα ζηταω την κοινοποιηση της γιατι φοβαμαι,βλεποντας τη συμπεριφορα καποιων αλλων *,οτι υπαρχει η πιθανοτης να ανακοινωθει οτι εσταλη επιστολη στο περιοδικο χωρις καν να εχει γραφτει.
*Εννοω τις παιδιαστικες ,για μενα,δικαιολογιες για το θεμα αποστολης καταγγελιας των φιλων kacey και wagner 669.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θες να σου βγαλω και εγω οτι σου γραφω απο την Ουγκαντα? Αν και Ουγκαντα θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν πρεπει να εχουν καθολου internet εκει...
Και πως ακριβώς πιστεύεις οτι εμεις μπορούμε να βρούμε ποιός είναι?!
Τεταρτη μερα και κεινος δεν απηντησε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θες να σου βγαλω και εγω οτι σου γραφω απο την Ουγκαντα? Αν και Ουγκαντα θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν πρεπει να εχουν καθολου internet εκει...
Και πως ακριβώς πιστεύεις οτι εμεις μπορούμε να βρούμε ποιός είναι?!
Τεταρτη μερα και κεινος δεν απηντησε.
ελα αστερι μου, εχω απαντησει απο κατω απο εσενα την ΠΡΩΤΗ φορα που εγραψες την βλακεια σου. Ανοιξε τα τα ρημαδια...
Α και που΄σαι, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχω ρωτησει ευθεως και ευγενικα κατι πολυ συγκεκριμενο τον **moderator **krusestern, και αυτος μου απανταει παπατζες ('στειλε ενα email για να δεις') ή εχει αποφυγει εντελως να μου απαντησει.
Το οτι αποφευγει να απαντησει αν αυτος ειναι ο krus@4troxoi.gr που μαλιστα γραφει και κειμενακια στο rally.gr, μου δινει την απαντηση (που την ηξερα ετσι κι αλλιως). Το οτι moderator απανταει σε ευθεια ερωτηση για το ποιον του με αοριστες, ειρωνικες κ ηλιθιες απαντησεις δειχνει πολυ καλα γιατι το φορουμ παει κατα διαολου. Και αυτος ο ανθρωπος τολμαει να κανει συστασεις σε εμας οτι προκαλουμε αντιπαραθεσεις, οτι εκτροχιαζουμε συζητησεις και οτι ειμαστε εμπαθεις...Αλλα βεβαια, εδω ο αλλος εκρινε ΜΟΝΟΣ του οτι μια συζητηση μεταξυ Χ ανθρωπων ειπε οτι ειχε να πει και για αυτο κλειδωνεται...
Το οτι αλλοι παρατρεχαμενοι του τολμανε να κρινουν οτι η ερωτηση μου ειναι offtopic (αληθεια, ποσο offtopic μπορει να ειναι μια ερωτηση 'μηπως εσυ που κρινεις εμας που τα χωνουμε στην διευθυνση, εισαι υπαλληλος τους?) χωρις να ξερει καν ΓΙΑΤΙ ρωταω και ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ με την ερωτηση, δειχνει ποσο κολληταρια ειστε και στηριζετε ο ενας τον αλλο στις αηδιες που γραφει. Και μετα λετε για εμας τους 4 του tfrc...
Γιατί όλοι εσείς που ειρωνεύεστε τόσο καιρό ζητάτε τόσο επίμονα να γράψω την επιστολή στο φόρουμ πριν την στείλω????φοβάστε τίποτα???
Προσωπικα ζηταω την κοινοποιηση της γιατι φοβαμαι,βλεποντας τη συμπεριφορα καποιων αλλων *,οτι υπαρχει η πιθανοτης να ανακοινωθει οτι εσταλη επιστολη στο περιοδικο χωρις καν να εχει γραφτει.
*Εννοω τις παιδιαστικες ,για μενα,δικαιολογιες για το θεμα αποστολης καταγγελιας των φιλων kacey και wagner 669.
Ρε αστερι μου, ποιες παιδιαστικες δικαιολογιες? Τι δεν καταλαβαινεις απο την πρωτη μου απαντηση σε αυτη την ερωτηση, 2 τοπικς πιο πισω, οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ στο γαμωπεριοδικο, 1ον γιατι δεν καταγγελεις κατι οταν ειναι πασιγνωστο και σε 'εμας' και σε 'αυτους' και το ξερουν και οι πετρες για το τι μλκιες κανουν οι 'πολυνικες αγωνιζομενοι που δεν κανουν αλητιες στον δρομο', και 2ον ξερω τι απαντηση θα παρω απο την ψευτικη, υποκριτικη και ηθικοπαπαρολογικη που εχουν δειξει εως τωρα. ΟΥΔΕΠΟΤΕ με ενδιεφερε να καταγγειλω κατι, αλλα να γραψω εδω μεσα τι εγινε στον δρομο (εδω σε αυτο το φορουμ δεν ειναι που σχολιαζουμε μεταξυ αλλων το τι βλεπουμε καθημερινα στον δρομο) για να καταλαβετε μερικοι ποσο υποκριτες και ψευτες ειναι οι κυριοι αυτοι.
Τωρα καταλαβες? Που καθεσαι και μιλας για την 'παιδιαστικη συμπεριφορα' την στιγμη που εγω ρωταω κατι εναν moderator και με γραφει στα @@ του την μια, με κοροιδευει την αλλη, και εσυ βγαινεις να τον υποστηριξεις απο πανω...Αιντε ρεεεεεεεεεεεεε
εγω ξαναρωταω, εισαι η δεν εισαι ο krus@4troxoi.gr που μαλιστα γραφει και κειμενακια στο rally.gr? Ευθεια ερωτηση, εισαι αρκετα αντρας ωστε να απαντησεις ευθεως?
-
Αφού δεν σε ενδιαφέρει να καταγγείλεις στο περιοδικό και μπλα μπλα μπλα, τι ασχολείσαι στο φόρουμ? Για να αυτοκατηγοριοποιηθείς ακόμα μία φορά?
-
Γραφω στο φορουμ για να πω ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ οτι 'ο ΚΚ δηλωνει οτι οι συντακτες του δεν κανουν αλητιες στον δρομο οπως κατι αλλοι αλητες', ενω την ιδια στιγμη οι συντακτες του κανουν ακριβως τα ιδια και χειροτερα και το περιοδικο του γραφει αρθρα τυπου 'κυνηγητα με 250αρες στην ΕΟ με Μ5 και μηχανη' η 'κυνηγητο με Μ3 και 997 στα ελληνικα βουνα'. Ειναι ΤΟΣΟ απλο, αλλα αμα δεν θες να καταλαβεις...
Εσυ που δεν λες τιποτα σοβαρο και ουσιαστικο γιατι γραφεις σε αυτο το τοπικ? Η ακομα καλυτερα, γιατι το διαβαζεις καν?
-
Αφού ο κόσμος διαβάζει το περιοδικό και τα άρθρα για τις 250άρες και τις Πόρσε γιατί χρειάζεται εσύ να του 'ανοίξεις τα μάτια' ? Χαζοί είναι όλοι και περιμένουνε εσένα τον μεσσία?
Για να περνάει η ώρα το διαβάζω, ικανοποιήθηκες τώρα?
BTW, το ότι φάσκεις και αντιφάσκεις εγώ το θεωρώ και ουσιαστικό και σοβαρό.. Τώρα αν εσύ πιστεύεις αλλιώς.... -
Αυτη την εξυπναδα την εχει γραψει και αλλος. Εξ'αρχης δηλωσα οτι δεν με ενδιαφερει να καταγγειλω κατι, πραγμα που εχω γραψει ηδη 2 φορες σε αυτη την σελιδα μονο. Ολα τα υπολοιπα ηταν απαντησεις στις βλακειες που διαβαζα εδω μεσα.
Αμα μου πεις που φασκω και αντιφασκω, ισως να σου απαντησω. Το να λες 'Φασκεις και αντιφασκεις' και να το αφηνεις ετσι, ειναι σαν μια τζουφια κλανια. Ισα που ακουστηκε και καμμια αλλη σημασια.
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??