-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο καθένας φίλε μου είναι καλός σε κάτι...Άλλοι είναι καλοί στο να γίνονται γραφικοί ηθικολογώντας και να παραμυθιάζουν κόσμο με τις φαμφάρες τους και άλλοι είναι στο να δουλεύουν τον αργαλειό.
Εγώ είμαι στο δεύτερο...Α, οκ.
.
.
.
.
Πλάκα κάνω, ρε, εντάξει;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
**
-Για τον αναβασακια λες;;;;
Δεν εχω παρα να συμφωνησω....**Οχι.
Και απο ολο το γραπτο,αυτο καταλαβες;Τα υπολοιπα τα σχολιασα λιγο ποιο κατω, στο ιδιο ποστ.
Αυτο με τις κοτες, μονο ο αναβασακια το κοπαναει....
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πλάκα κάνω, ρε, εντάξει;Eυθυμήσαμε πάλι...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
πραγματικά αν έκανα αυτή την δουλειά, να παίρνω και να σκίζω αμάξια, στο φόρουμ του περιοδικού μου δεν θα ντρεπόμουν να γράφω ενυπόγραφα(όπως ενυπόγραφα γράφουν πολλοί συντάκτες) και ούτε θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου....βέβαια εγώ δεν είμαι κότα...
edit
Kατα τα λεγομενα του Βαγκνερ: spanti=anavasakias
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
δεν χρειάζεται να μπεί εδώ το κείμενο που θα σταλεί...κατευθείαν στο περιοδικό..αυτό δεν θέλετε τόσο καιρό???.αν είναι μάγκες όπως λέτε θα το δημοσιεύσουν κιόλας..οπότε θα το δείτε εκεί...
skye οι υπεύθυνοι του περιοδικού που διαβάζουν το φόρουμ και παίρνουν κομμάτια από αυτό..και αυτοί που δεν αποκαλύπτουν το ποιοι είναι και αναγκάζουν τους mods να κλείσουν τα τόπικ.....αυτοί κάνουν τις κότες...Kατα τα λεγομενα του Βαγκνερ: anavasakias = spanti
-
ililias
Πάντως τέτοια συμμετοχή σε άλλο τόπικ δεν έχω δει να κάνεις(εκτός από τα περί θρησκείας, αλλά δεν το παρακολουθούσα και πολύ οπότε δεν είμαι και τόσο σίγουρος).
Βέβαια το ότι γνωρίζεσαι καλά με τους mods πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Kατα τα λεγομενα του Βαγκνερ: spanti=anavasakiasΚαι:
DAP = Krusenstern
kouk = MAD-MAX13
ililias = K.K. -
γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιος
ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
γελα καλυτερα οποιος γελα τελευταιοςουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον
Οπως θα'λεγε ο spanti/anavasakias εισθε
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ililias
Πάντως τέτοια συμμετοχή σε άλλο τόπικ δεν έχω δει να κάνειςΔεν έχουν τόση πλάκα, ρε.
Βέβαια το ότι γνωρίζεσαι καλά με τους mods πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης.
Τύχης; Όχι! Επιλογής: Γνώρισα πολλούς πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους στις διάφορες εκδηλώσεις του 4τφ, κάποιοι είναι και mods, πως να το κάνουμε - αυτοί τις κανονίζουν.
Δεν γνωρίζομαι καλά, αν εννοείς τι εννοώ, και η γνωριμία αυτή είναι τελείως άσχετη με τη στάση μου στο συγκεκριμένο θέμα.
Με τον ΚΚ έχω βρεθεί μια φορά κοντά, καλεσμένος από τράπεζα, στα εγκαίνια μιας έκθεσης τέχνης στην Πειραιώς. Είπα να τον χαιρετήσω, αλλά με πρόλαβαν άλλοι και μετά την κοπάνησε. Αυτόν, αν και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, νομίζω ότι τον 'γνωρίζω' καλύτερα: Τον 'παρακολουθώ' 20τόσα χρόνια τώρα... -
ολοι μας κανουμε λαθη...μην ντρεπεσαι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και:
DAP = Krusenstern
kouk = MAD-MAX13
ililias = K.K.Ααααααααααααααααα,
Γι' αυτό κάποιος έλεγε ότι μοιάζω με τον οδηγό της slk; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
πραγματικά αν έκανα αυτή την δουλειά, να παίρνω και να σκίζω αμάξια, στο φόρουμ του περιοδικού μου δεν θα ντρεπόμουν να γράφω ενυπόγραφα(όπως ενυπόγραφα γράφουν πολλοί συντάκτες) και ούτε θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου....βέβαια εγώ δεν είμαι κότα...
edit
Ναι, στην πρώτη σελίδα, εκεί που γράφει τους συντάκτες κλπ.
Σιγά τις απόρρητες πληροφορίες.
Έχε χάρη που υποσχέθηκα να μην αποκαλύψω το όνομα του συναδέλφου του που τον έδωσε...
Ευτυχώς που δεν το αποκαλύπτεις και με σώζεις, πραγματικά!
Σε ευχαριστώ!
Άλλο ρωτάω όμως τόσο καιρό -όποιος και αν είμαι- με την επιστολή τι κάνουμε, πουλ πουλ πουλ!
Αναβασακιας ; Συντακτης των 4Τ
Ηλιας ; Συντακτης των 4Τ.
Τι αλλο θα ακουσουμε;
Αστέρια μου εσείς! Καλημέρα!
Υ.Γ.: Κανένα νέο από την επιστολή στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ έχουμε, ή κοκοκο;
Βαση των παραπανω....
Αναβασακια=Αναβασακιας -
ιλιλία κρίμα γιατί είχα σχηματίσει άλλη άποψη για σένα.
Το φόρουμ τελικά διέπεται από παλιμπαιδισμό. Είναι φανερό.
-
CARυοθραύστης
με πληγώνεις.
-
Οι ψυχιατρικές κλινικές κλέφτες θα γίνουν;
Μη μένετε από ΄ξω, κρίμα είναι.
-
CARυοθραύστης
άσ' το, ρε φίλε, σ' αυτό το θέμα δεν καταλαβαινόμαστε. φαίνεται το πήρες κι εσύ προσωπικά.
ίσως σε κάνα άλλο να τα ξαναβρούμε.
-
ililias
αν κατάλαβες ότι το έχω πάρει προσωπικά, είσαι πέρα για πέρα λάθος.Δεν έχω να κερδίσω ΤΙΠΟΤΑ με το αν θα χάσει τη δουλειά του ο εν λόγω δημοσιογράφος, αν θα κλείσουν οι 4Τ, αν αποδειχθεί το οτιδήποτε για τον ΚΚ, αν η ΒMW του κουκ είναι μωβ, αν οι περισσότεροι από δω μέσα χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης κλπ κλπ και τα λοιπά.
I don't give a shit που λένε και οι εγγλέζοι για όλα αυτά.
Αλλοι δίνουν a shit και μου τη σπάει.
Αυτά και μέχρι τώρα αλληλοαντιληφθήκαμε μια χαρά. Θα ήταν εξαίρεση αυτή εδώ μάλλον
Α! Για τις moderoπαρέες επιμένω. Κοιτάχτε τη στάση όσων είναι 'κολλητών' μαζί τους...
Πάω να φάω λίγο λάστιχο. Τα του ΠΙΚΠΑ τα αφήνω.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
...Δεν έχω να κερδίσω ΤΙΠΟΤΑ με το αν θα χάσει τη δουλειά του ο εν λόγω δημοσιογράφος, αν θα κλείσουν οι 4Τ, αν αποδειχθεί το οτιδήποτε για τον ΚΚ, αν η ΒMW του κουκ είναι μωβ, αν οι περισσότεροι από δω μέσα χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης κλπ κλπ και τα λοιπά....Ούτε κι εγώ, σου τ' ορκίζομαι.
Εκτός και μου δώσουν εκείνη την σλκ που λέγαμε χθες...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Αυτό που έθιξα και τον συνέκρινα με τους 300 & σια, είναι ακριβώς αυτό που έκανα quote από το post σου. Μπορεί να είναι άψογος σαν επιχειρηματίας (=με σκοπό το κέρδος), αυτό συζητάμε τόσες σελίδες άλλωστε, αλλά σαν ιδεολόγος είναι τόσο ιδεολόγος όσο και οι 300. Αυτό τουλάχιστον μπορώ να το πω με σιγουριά.
Η οποία σιγουριά πηγάζει από που, ρε Νάσο;
Μα από τα γραφόμενά του βέβαια!
Ο άνθρωπος είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.
Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Πετυχημένος ως 'ιδεολόγος' επίσης είναι, αφού μας κοροϊδεύει πεντακάθαρα, λέγοντας άλλα και κάνοντας άλλα ή να γλύφει εκεί που φτύνει, και παρ'όλα αυτά έχει πολλά πρόβατα που τον θαυμάζουν. Κάπως έτσι δεν είναι και τα γίδια με τις σημαίες στις πλατείες κάθε τέσσερα χρόνια, χτυπώντας παλαμάκια στους αντίστοιχους 'ιδεολόγους';
Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, δυστυχώς. Μου το έλεγε κι ο πατέρας μου, ξέρεις:
Μην αγοράσεις καλό αυτοκίνητο, μη φτιάξεις καλό σπίτι, μην ξεχωρίζεις, κάτσε στ' αυγά σου γιατί θα είναι πολλοί εναντίον σου αν τους περάσεις.
Αλλιώς γράφτους και προχώρα, αλλά να είσαι έτοιμος για όσα θα συμβούν.Εμένα ο πατέρας μου έλεγε να κοιτάω πρώτα την δική μου την καμπούρα και μετά του διπλανού.
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??