-
Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, έχω ένα θέμα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και ελπίζω να βρούμε μια λύση.
Σε περίπου 1,5 μήνα έχει ο φίλος μου γεννέθλια. Αυτός είναι μανιακός αυτοκινητόβιος, έχοντας σπουδάσει και μηχανικός αυτοκινήτων είναι πολύ κολλημένος με το αντικείμενο κ ειδικά με τα σπορ αμάξια. Εκείνος έχει ένα saxo το οποίο δεν το έχει φτιάξει όσο θα ήθελε. Θα ήθελα λοιπόν για τα γεννέθλιά του να του κλείσω ένα test drive με ένα σπορ αμάξι (αυτό που ξέρω ότι έχει κολλημα με το golf gti).
Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να βρω τέτοιο αμάξι για τον σκοπό που θέλω (στην Θεσσαλονίκη) ; Αν όχι golf, κάτι άλλο, τουρμπάκι κατά προτίμηση, ιδίως κάτι που δεν θα είχε την ευκαιρία να οδηγεί κάθε μέρα (καλά δεν ονειρεύομαι Ferrari!!!--όχι πως θα με χαλούσει! ) -
Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν, έχω ένα θέμα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και ελπίζω να βρούμε μια λύση.
Σε περίπου 1,5 μήνα έχει ο φίλος μου γεννέθλια. Αυτός είναι μανιακός αυτοκινητόβιος, έχοντας σπουδάσει και μηχανικός αυτοκινήτων είναι πολύ κολλημένος με το αντικείμενο κ ειδικά με τα σπορ αμάξια. Εκείνος έχει ένα saxo το οποίο δεν το έχει φτιάξει όσο θα ήθελε. Θα ήθελα λοιπόν για τα γεννέθλιά του να του κλείσω ένα test drive με ένα σπορ αμάξι (αυτό που ξέρω ότι έχει κολλημα με το golf gti).
Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να βρω τέτοιο αμάξι για τον σκοπό που θέλω (στην Θεσσαλονίκη) ; Αν όχι golf, κάτι άλλο, τουρμπάκι κατά προτίμηση, ιδίως κάτι που δεν θα είχε την ευκαιρία να οδηγεί κάθε μέρα (καλά δεν ονειρεύομαι Ferrari!!!--όχι πως θα με χαλούσει! ) -
Γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις ποιές αντιπροσωπίες δίνουν τα 'σβέλτα' τους αμάξια για test drive; Αν είστε νεαροί βέβαια και πας μόνο με το φίλο σου δεν νομίζω να σας αφήσουν... Αν το budget είναι μεγάλο ή μπορείτε να βάλετε ρεφενέ λεφτά με φίλους, νομίζω πως μερικές εταιρίες ενοικιάσεως έχουν σπορ μοντέλα στην γκάμα τους (μέχρι και boxter) αλλά θα πρέπει να ξηλωθείς χοντρά έστω και για να νοικιάσεις μία μέρα. Α, πέρσι στην εκθεση αυτοκινήτου υπήρχε διαθέσιμο golf gti mk5 και volvo s40 t5 για test drive αλλά πέρσι ήταν η διεθνής και επιπλέον δεν νομίζω να το ευχαριστηθεί και πολύ στον μικρό χώρο του Ελληνικού
-
Ωπ, τώρα είδα ότι είσαι Θεσσαλονίκη οπότε άκυρο το Ελληνικό!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Γιατί δεν δοκιμάζεις να δεις ποιές αντιπροσωπίες δίνουν τα 'σβέλτα' τους αμάξια για test drive; Αν είστε νεαροί βέβαια και πας μόνο με το φίλο σου δεν νομίζω να σας αφήσουν... Αν το budget είναι μεγάλο ή μπορείτε να βάλετε ρεφενέ λεφτά με φίλους, νομίζω πως μερικές εταιρίες ενοικιάσεως έχουν σπορ μοντέλα στην γκάμα τους (μέχρι και boxter) αλλά θα πρέπει να ξηλωθείς χοντρά έστω και για να νοικιάσεις μία μέρα. Α, πέρσι στην εκθεση αυτοκινήτου υπήρχε διαθέσιμο golf gti mk5 και volvo s40 t5 για test drive αλλά πέρσι ήταν η διεθνής και επιπλέον δεν νομίζω να το ευχαριστηθεί και πολύ στον μικρό χώρο του ΕλληνικούΑυτό με την ενοικίαση δεν είναι κακή ιδέα.. Έτσι κι αλλιώς με φίλους θα μαζευτούν κάποια λεφτά. Από τι ηλικίες και πάνω δίνουν test drive? Το παιδί είναι 22 χρονών. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να το κλείσουμε; Ωστε αν είναι να το κλείσω σε άλλο όνομα. Στην ενοικίαση από την άλλη δε θέλει να χεις κάποια χρόνια δίπλωμα? Αυτός έχει 3 χρόνια.. θα τον πιάσει;
-
Προσοχη με τις ασφαλειες και τα ονοματα, αν γινει καμια ζημια μπορει να βρεθειτε ακαλυπτοι και να πληρωνετε χιλιαρούμπες.
Οτι κανετε να το κανετε έντιμα και σύννομα. -
Δεν τον πας για καρτ καλύτερα!!!!!
-
Δεν νομίζω να χρειάζονται δίπλωμα πολλών ετών, εγώ είχα νοικιάσει σε νησάκι όταν είχα το δίπλωμα 2 χρόνια και δεν θυμάμαι να μου είχαν θέσει όριο ηλικίας ή διπλώματος. Βέβαια στην πόλη τα πράγματα μπορεί να είναι λιγότερο χύμα... Ο Tiger έχει μάλλον δίκιο όσον αφορά το θέμα να νοικιάσετε με αλλουνού δίπλωμα, γιατί μία στις χίλιες να γίνει η στραβή πέρα από το ότι θα πρέπει να σκάσετε 100.000+ Ευρώ, θα διωχθείτε ποινικά. Το απλό κάρτ τώρα είμαι σίγουρος πως ήδη θα το έχει κάνει, άμα είναι τόσο ψημένος με την οδήγηση, οπότε η οδήγηση ενός 200αριού κάρτ θα είναι μία δυνατή εμπειρία, ασφαλής και με πολλά παντιλίκια!
-
Εννοείται πως ό,τι και να γίνει θα γίνει νόμιμα και έντιμα. Και οι δυο έχουμε δίπλωμα, εγώ περισσότερα χρόνια από αυτόν, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα σε κάθε περίπτωση. Κοινώς ούτε μπαμπας μαμα θα μπει στη μέση, τίποτα. Κανονικά όλα..
Οσο για καρτ, παιδια.... κάθε σαββατοκύριακο (σχεδόν) για καρτ είμαστε!! Για αυτό σκέφτηκα να γίνει κάτι διαφορετικό.. -
Dokimase tis antiprosopeies tis Salonikas.
Allios, parte to kalytero amaksi tis pareas, agoraste dwro ena set lastixa ston idioktiti kai balte to stis Serres.
Parte kai mia tourtitsa (min tin ksexasete ston xoro aposkeuon mono ) kai tha ta thymate gia panta auta ta genethlia (opos kai eseis).
-
Γιατί δεν τον πας σε καμία εταιρεία μεταφορών,να οδηγήσει κανένα τράκτορα; Αυτό σίγουρα θα το θυμάται!!!
Σοβαρά τώρα,για ενοικίαση π.χ. boxster δεν καθαρίζεται με λιγότερο από 400 για μια ημέρα και με όριο χλμ (τα 100 συνήθως).Πάντως το gti δεν είναι δα και το πιο σπάνιο αμάξι!!Γιατί να μη βρεις ένα για τεστ;Το θέμα είναι πως και το τεστ-ντραιβ σύντομο θα είναι... -
Ο χρήστης Vavavoum212 έγραψε:
Εννοείται πως ό,τι και να γίνει θα γίνει νόμιμα και έντιμα. Και οι δυο έχουμε δίπλωμα, εγώ περισσότερα χρόνια από αυτόν, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα σε κάθε περίπτωση. Κοινώς ούτε μπαμπας μαμα θα μπει στη μέση, τίποτα. Κανονικά όλα...Μαλλον δεν το πιασες.
Αν εσυ νοικιασεις αυτοκινητο,και** αυτος** τρακαρει,θα μπλεξετε και οι δύο μαζί....
Επισης πολλες ασφαλιστικες οταν σου δινουν αυτοκινητο στο δινουν χωρις μεικτη ασφαλιση (για πιο φτηνα) χωρις καν να σε ρωτησουν.Προσωπικα μου αρεσε πολυ η ιδεα για τις Σερρες,αλλα εκει δεν συνίσταται να βαλεις νοικιασμενο (δεν ισχυει η ασφαλιση) , και φυσικα η γρηγορη οδηγηση στην πιστα μπορει να εγκυμονει κινδυνους.
-
Θυμαμαι οτι καποτε στο Scoobynet.co.uk (Αγγλικο φορουμ για Subaru) ειχε κανει εγγραφη ενας πατερας του οποιου η κορη ειχε τρελλα με τα Impreza. Ανοιξε λοιπον ενα τοπικ και ζητησε απο τα μελη να τον βοηθησουν να κανει το ονειρο της πραγματικοτητα την ημερα των γεννεθλιων της και να παει βολτα με ενα βελτιωμενο Impreza. Προσφερθηκαν πολλοι αλλα στο τελος αποφασισαν να στειλουν ενα βελτιωμενο STi.
Νομιζω οτι πηγαν και την πηραν απο το σχολειο, εβγαλαν και αναμνηστικες φωτογραφιες και τις εβαλαν στο φορουμ! Μια χαρα!
Βρες λοιπον ενα φιλο απο το φορουμ με δυνατο αυτοκινητο στη Θεσ/νικη και πηγαινε τον μια βολτα που θα θυμαται για παντα! Αν πεσεις και σε καλο ανθρωπο, μπορει να του το δωσει να το οδηγησει! -
Κανα καλό παιδί;;;; Προσφορές ακούω!!! Αυτός που θα προσφερθεί κερασμένη τούρτα από μας!!!
Παρεπιπτόντως αυτό με το σετ λάστιχα που ειπώθηκε.. Το 2ο δώρο που θα του κάνουμε εγώ και οι κολλητοί του είναι ένα καινούριο σετ λάστιχα.. Οπότε αν δε μου κάτσει τελικά τίποτα, θα πάρουμε το σαξάκι στις σέρρες και θα τον αφήσουμε να λιώσει ο,τι έχει απομείνει από τα λάστιχα αυτά που έχει! κ θα του βάλουμε μετά τα καινούρια!
Αν η ενοικίαση πάει τόσο πολύ , τότε δεν βγαίνουμε.. λόγω του ότι θα υπάρχει κ 2ο δώρο... Τα αμάξια των φίλων του τα έχει οδηγήσει όλα.. Και φορτηγό έχει οδηγήσει, και τρακτέρ!!
ΥΓ: Ναι κ Impreza να έβρισκα καλά θα ήτανε, κ αν του κλεινα και καμια βόλτα με τον Loeb θα τον έκανα τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου! Μήπως να πάω στις 3 ευχές της Κορομηλά και να κλαφτώ;;;;
Παρεπιπτόντως, αυτό με το ποιος θα νοικιάσει αυτοκίνητο.. Έχεις δίκιο Tiger, είναι πολλές παράμετροι βασικά που πρέπει να βάλω κάτω όσον αφορά το θέμα αυτό.. Μάλλον τείνω περισσότερο στην αρχική ιδέα, του test drive... Αν βρεθεί κάτι..
Ισχύει ότι πρέπει να δηλώσω κανα μήνα πριν σε περίπτωση που βρω αμάξι;
-
Δυστυχώς μένω Αθήνα. Διαφορετικά θα μπορούσα να τον πάω μια βόλτα με τη smart-ούμπα μου και να ξεχάσει όλα τ' άλλα
-
golf gti για test drive δεν υπαρχει, απ οσο γνωριζω
-
ρε τι γκολφ και μαλακιες....με τα λεφτα που θελετε να χαλασετε του νοικιαζετε 7 ρωσιδες για ισαριθμες μερες....που δεν θα το ξεχασει ποτε στην ζωη του..
-
Riiiiiight..... Με την διαφορά οτι η κοπέλα του δε νομίζω ότι μπορεί να του κάνει τέτοιο δώρο . . . . .
-
Riiiiiight..... Με την διαφορά οτι η κοπέλα του δε νομίζω ότι μπορεί να του κάνει τέτοιο δώρο . . . . .Exeis dikio.
Me tin kopela tha meinei ksypnios kai tha to apolausei -
Riiiiiight..... Με την διαφορά οτι η κοπέλα του δε νομίζω ότι μπορεί να του κάνει τέτοιο δώρο . . . . .
Test Drive