-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ήταν επίσης εξωφρενική η τιμωρία να ξεκινήσει τελευταίος ο Michael στο Monaco.
Σωστα, ισως δεν επρεπε να εκκινησει καν, αλλα το ειχαμε συζητησει αρκετα το θεμα τοτε (45 σελιδες ειχαμε γεμισει)
Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα τότε στο 4Tforum. Ακόμα και τώρα η παρουσία μου στο sub-forum της Formula1 είναι μειωμένη, και όχι τυχαία. Απλά με την αφορμή της αποχώρησης του Michael ενεπλάκην λίγο παραπάνω. Μην ενοχλείστε και συνεχίστε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο Μάσσα καλός, χρυσός αλλά μας ζάλισε λιγο στο τέλος (καθως και ο σκηνοθέτης). Ενταξει κερδισε τον αγωνα, στην χωρα του, ουαου αλλά νομίζω ότι οι πρωταγωνιστες χτες ήταν άλλοι.. Τουλάχιστον ο Αλόνσο δικαιούτο περισσότερα φλας από όσα πήρε. -
-
δε το κανω συχνα αλλα
ΥΓ. εγω εκτος απροοπτου(δηλαδη να ειναι η γουιλλιαμς ανταγωνιστικη) βλεπω να γουσταρω κατα Honda μερια,
ferrari με την καμια γιατι ουτε ο κιμι με τρελαινει,ρενω λιγο δυσκολο----να δουμε τι ειναι και ο κοβα,μακλαρεν επισης λιγο δυσκολο -
Απλά άπαιχτο.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
πες μας πώς νιώθεις?
Πες το σε στυλ Φωτεινέλλη: 'Fernando, χάου ντου γιου φί(αε)oλλλλ?'
Γουελ γουατ κεν αϊ σει, αϊ εμ βερι χαπι μπικοουζ αϊ χαντ σαμ προμπλεμς ατ δε λαστ ρεϊσις, μπατ αϊ μανατζ του μπικαμ τσαμπιον εγκεν εντ δε μοστ ιμπορταντ θινκ ιζ δατ αϊ τουκ μποουθ ταϊτλς γουεν μικαελ γουοζ ρεϊσινκ εντ δατ μεϊξ μι βερι χαπι!!!
(Θελω να πω οτι εκανα μεγαλη προσπαθεια για να το γραψω)
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
(Θελω να πω οτι εκανα μεγαλη προσπαθεια για να το γραψω)Και εγώ να το διαβάσω
-
Σκεφτητε τι προσπαθεια εκανε αυτος που τα ελεγε ......
-
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ F1?ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ?ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΙΜΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
-
Ο χρήστης ΜΑΝΑΒΗΣ έγραψε:
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ F1?ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ?ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΙΜΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?καλωσηρθες ΜΑΝΑΒΗ
αλλα νομιζω πως ρωτας σε λαθος μερος , μπορω να σε στειλω συστημενο αμα θες στη μαντουβαλα απο το χαρεμι του αλη πασα που εχει το κληρονομικο χαρισμα.εμενα μου δινει κατι προγνωστικα αχασταΥΓ. γ@μω τις πορειες........
-
Ασ'το παιδι ρε patro ακομα δεν ηρθε, εξαλλου επεκτεινει τα ερωτηματα που ξεκινησε το autosport:
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos