-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Δεξιοτιμονη ειναι .... ????ΧΑ
Και με αυτό αγχώθηκες;;
Η επόμενη φράση που θα ακούσεις θα είναι 'οδηγείται σαν ντίζελ αυτή η Λίζα'. Βέβαια εσύ θα απορήσεις για τι στον π*** μιλάει, απλά θα θέλει να σου φέρει γλυκά γλυκά το γεγονός ότι έχει μια τρύπα σαν κεφαλοτύρι από τις 4.000 έως τις 6500.
(τα υπόλοιπα δεν τα λέω για να μη σε προϊδεάσω και ξενερώσεις άδικα)
(γμτ γμτ γμτ γμτ γμτ γμτ γμτ ΖΗΛΕΥΩ)
-
Δεν εχω οδηγησει ποτε δεξιοτιμονο. Καλα ετσι κι αλλιως δεν ειχα τετοια προσδοκια, αν μου τη δωσει ο nick, θα παω κοτα, αλλιως και μια βολτα στο αριστερο καθισμα , δεν με χαλαει καθολου (μεσα σε πιστα εννοειται...)
-
Δεν εχω οδηγησει ποτε δεξιοτιμονο. Καλα ετσι κι αλλιως δεν ειχα τετοια προσδοκια, αν μου τη δωσει ο nick, θα παω κοτα, αλλιως και μια βολτα στο αριστερο καθισμα , δεν με χαλαει καθολου (μεσα σε πιστα εννοειται...)H allagi tha sou einai arketa eukoli stin pista, alla oxi toso eukoli ston dromo, opou stin arxi tha topotheteis to amaksi pio aristera apo oti prepei, nomizontas oti kathese aristera.
An eimai kato, exeis bolta me emena odigo alla kai synodigo
Basika, se sxesi me to S2K tha sou fanei oti to moter den dinei psila (7.4K koftis) alla to amaksi mazeuei xiliometra me antistixo rythmo logo flat ropis kai xamilou barous, an kai exei poli makry sasman .
-
Καλά ρε παιδιά, 26 σελίδες σε 6 μέρες; Μα καλά, τελικά μόνο εγώ δουλεύω σε αυτή τη χώρα χαχαχαχχα !!! Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα... αλλά σας έχω εμπιστοσύνη ότι θα τα έχετε πάει καλά!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλά ρε παιδιά, 26 σελίδες σε 6 μέρες; Μα καλά, τελικά μόνο εγώ δουλεύω σε αυτή τη χώρα χαχαχαχχα !!!Daskalos kai douleueis???
Pragmatika kalo asteio
Dim, gia na exeis xathei kati ypopto symbainei
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Dim, gia na exeis xathei kati ypopto symbainei+1
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Dim, gia na exeis xathei kati ypopto symbainei
+1
Mixali kati ksereis....
Dexomai kai pm
-
Ποιο 1.10 ρε? απο την κοπάνα?
Τίμο αν δεν μπορείς να οδηγήσεις δεξιοτίμονο μπορείς να παραχωρήσεις την θέση σου σε εμένα, τσάμπα σπούδαζα ομίχλη στο μίζερland?
-
Όποιος σκεφτεται φθηνα Ελιζ ας ρίξει μια μιατια στο EVO σελ. 152 πριν κανει καποια κινηση.
-
To EVO latreuei tis Elise/Exige alla gia pio realistika (Ellinika) noumera gia Elise as perasei apo to http://www.lotusclub.gr/forum/
-
Dim, gia na exeis xathei kati ypopto symbaineiΔεν έχεις και τόσο άδικο...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Όποιος σκεφτεται φθηνα Ελιζ ας ρίξει μια μιατια στο EVO σελ. 152 πριν κανει καποια κινηση.τι εχει εκει ρε παιδια ?
-
Δεν εχω οδηγησει ποτε δεξιοτιμονο. Καλα ετσι κι αλλιως δεν ειχα τετοια προσδοκια, αν μου τη δωσει ο nick, θα παω κοτα, αλλιως και μια βολτα στο αριστερο καθισμα , δεν με χαλαει καθολου (μεσα σε πιστα εννοειται...)
H allagi tha sou einai arketa eukoli stin pista, alla oxi toso eukoli ston dromo, opou stin arxi tha topotheteis to amaksi pio aristera apo oti prepei, nomizontas oti kathese aristera.
An eimai kato, exeis bolta me emena odigo alla kai synodigo
Basika, se sxesi me to S2K tha sou fanei oti to moter den dinei psila (7.4K koftis) alla to amaksi mazeuei xiliometra me antistixo rythmo logo flat ropis kai xamilou barous, an kai exei poli makry sasman .
Βασικα, το προβλημα μου ειναι οτι το αριστερο μου χερι το μονο που κανει καλα ειναι να ανοιγει την πορτα. Τωρα τελευταια με το S, καταφερε να μαθει να ανοιγει και παραθυρα. Μεχρι προσφατα ουτε αυτο εκανε καλα (στο 106, τα παραθυρα τα ανοιγεις με το δεξι). Οποτε αν εισαι συνοδηγος, ισως αλλαζεις και ταχυτητες...
-
Οποτε αν εισαι συνοδηγος, ισως αλλαζεις και ταχυτητες...Kati mou leei oti tha einai kalytera an danistoume mia Elliniki Elise
-
Καλλίτερα για εσένα σίγουρα.....για αυτόν που θα την δώσει δεν ξέρω!
-
Ελα μωρε.... ολα μια ιδεα ειναι ...
-
S2000 HARD TOP
-
Τίμο έκανες δεύτερο account και γράφεις για το αμάξι σου?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλλίτερα για εσένα σίγουρα.....για αυτόν που θα την δώσει δεν ξέρω!Eγώ πάντως θα την έδινα any time στον Nικόλα! Άλλωστε σε τέτοια αμάξια δεν φοβάσαι τα έμπειρα χέρια που το καταπονούν λιγότερο, αλλά τα λιγότερο έμπειρα που δεν ξέρουν να δαμάζουν τέτοια βρεταννικά άτια!
Heil LSD-Nick!
-
Cheers mate
Tha peraso ta Xristougenna na paro ta kleidia tou Heavy Duty Beast
Honda S2000 vs. Lotus Elise