-
Γρηγόρη, ολες ειναι φανταστικες, αλιμονο! Αλλα φανταστικοτερες ολων τα κεντρομηχανα hypercars. Εμενα δε θα με χαλαγε ουτε μια California παντως...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
-
Χθες που είδα μια φωτο με την νέα 620 μ' αρεσε τελικά. Καλή η εξελιξη της (αισθητικά) στο τωρα! Ποιο αγριεμένη σε εμφάνιση η πρόσοψη, πιο 'πολυπλοκη' στις πλαινές γραμμές της ... και με τις απολυτα δικαιολογημένες σε χρηστικότητα εισαγωγές της ... πολύ ωραία είναι!
Η 599 μαζί με την 612 κορυφαιες για μενα ... στα 'κλασικά' πλέον! Ομορφα και τοτε στην εποχή τους με τις απαλές καμπύλες, πιο μαζεμένες εισαγωγές αλλά και περισσότερο όγκο κλπ! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γρηγόρη, ολες ειναι φανταστικες, αλιμονο! Αλλα φανταστικοτερες ολων τα κεντρομηχανα hypercars. Εμενα δε θα με χαλαγε ουτε μια California παντως...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αυτο να το κοιταξεις.....δεν σου αρεσει η FF και σου αρεσει η εντελως gay ψευτοκαλιφορνια.....
Χιλιες φορες μια σκουντερο η στρανταλε απο μια καλιφορνιαsent from my ICS android
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Γρηγόρη, ολες ειναι φανταστικες, αλιμονο! Αλλα φανταστικοτερες ολων τα κεντρομηχανα hypercars. Εμενα δε θα με χαλαγε ουτε μια California παντως...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Αυτο να το κοιταξεις.....δεν σου αρεσει η FF και σου αρεσει η εντελως gay ψευτοκαλιφορνια.....
Χιλιες φορες μια σκουντερο η στρανταλε απο μια καλιφορνιαsent from my ICS android
Basta πατριώτη! Μη μου βάζεις στην εξίσωση τώρα υπερ-ατού! Άκου εκεί Scuderia. Για αυτή δίνεις και ένα νεφρό! Αλλά η California δεν είναι άσχημη. Σίγουρα αν μπορούσα να διαλέξω θα έπαιρνα μια 458, αλλά αν μου χαρίζανε μια California δεν θα το έφερα και βαρέως.
-
Φυσικα και δεν ειναι ασχημη, ισα ισα ειναι ενα πανεμοφρο cabrio και καθολου γκεουλιστικη (το οποιο δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να προκυψει).
Η FF ειναι τραγικοτατη, ειδικα αυτο το πισω μερος της δεν χονευεται. Εφτασα σε σημειο να θεωρω την 612ωραια μιας και αποδειχτηκε πως υπαρχουν και χειροτερα.
Απο κει και περα σιγουρα δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τις κεντρομηχανες αλλα ουτε και με την 599, μακραν εντυπωσιακοτερες. -
Μια βολτούλα με την f40. Kαι η τελική της.
Youtube VideoΛογική η τιμή της σήμερα. Καθαρόαιμη και όμορφη.
-
Oμορφη και κλασικης ομορφιας Ferrari αλλα θα συμφωνησω απολυτα με κατοχο αυτοκινητου αυτης της εταιριας, πρωτογονη και δυσκολη για τα σημερινα δεδομενα. Τοσο πολυ που δεν βρισκω κανενα λογο να την θαυμαζω σημερα. Εξεληχθηκαν, εκμοντερνιστηκαν αλλα δεν εχουν φυγει απο την κεντρικη ιδεα της υπαρξης τους. Και γρηγοροτερες εγιναν και πιο αξιοπιστες και πιο ομορφες και πιο ασφαλεις. Θελω να πω πως ισως το πατελθον να φαινεται πιο σκληροτραχηλο αλλα το παρον παρουσιαζει μεγαλυτερο γενικοτερο ενδιαφερον. Κανω λαθος?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Oμορφη και κλασικης ομορφιας Ferrari αλλα θα συμφωνησω απολυτα με κατοχο αυτοκινητου αυτης της εταιριας, πρωτογονη και δυσκολη για τα σημερινα δεδομενα. Τοσο πολυ που δεν βρισκω κανενα λογο να την θαυμαζω σημερα. Εξεληχθηκαν, εκμοντερνιστηκαν αλλα δεν εχουν φυγει απο την κεντρικη ιδεα της υπαρξης τους. Και γρηγοροτερες εγιναν και πιο αξιοπιστες και πιο ομορφες και πιο ασφαλεις. Θελω να πω πως ισως το πατελθον να φαινεται πιο σκληροτραχηλο αλλα το παρον παρουσιαζει μεγαλυτερο γενικοτερο ενδιαφερον. Κανω λαθος?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Δεν κάνεις λάθος Κώστα. Φανταστικές ήταν αλλά για τότε, αν και φυσικά ακόμα έχουν μεγάλη γοητεία. Όπως όμως τότε, έτσι και τώρα οι Ferrari είναι στην τεχνολογική πρωτοπορία. Λογικό οι καινούριες να είναι πολύ πιο γρήγορες, ασφαλείς, οδηγίσιμες. Βέβαια το τελευταίο μόνο με τα ηλεκτρονικά, γιατί αν τα βγάλεις θέλει τεράστια χέρια για να διαχειριστείς τις τερατώδεις ιπποδυνάμεις στους πίσω μόνο τροχούς. Όπως είπε και η ίδια η Ferrari, τα ηλεκτρονικά της επέτρεψαν να στήσει ακόμα πιο απόλυτα τα αυτοκίνητά της, καθώς χωρίς αυτά θα έπρεπε να αφήνει μεγαλύτερο περιθώριο φιλικότητας προς τον χρήστη.
-
Eτσι ειναι Κωστα, η F40 και η οποιαδηποτε F40 δεν μπορει να σου προσφερει την οδηγικη ευχαριστηση ενος συγχρονου αυτοκινητου, απλα σε παει καποιες εποχες πισω, τοτε που αναγκαστικα επρεπε να παλευουν με το αυτοκινητο.
Και τοτε παντως θεωρουσαν πως ηταν κατι καλυτερο απο την προηγουμενη εποχη. -
Αυτή η δυσκολία στην F40 δεν εξιτάρει κανέναν? Δεν έχω οδηγήσει αλλά απο αυτά που γνωρίζω η κατασκευή της είχε σκοπό να φέρει πιο κοντα τον οδηγό στην καθαροαιμη οδήγηση . Πιστεύω ότι η φιλοσοφία της εταιρίας τότε ήταν πιο ''ωμή'' απ΄'οτι σήμερα.
-
εγω ενα ξερω..σαν την μαζερατι δεν εχει..κ δεν κανω πλακα..
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αυτή η δυσκολία στην F40 δεν εξιτάρει κανέναν? Δεν έχω οδηγήσει αλλά απο αυτά που γνωρίζω η κατασκευή της είχε σκοπό να φέρει πιο κοντα τον οδηγό στην καθαροαιμη οδήγηση . Πιστεύω ότι η φιλοσοφία της εταιρίας τότε ήταν πιο ''ωμή'' απ΄'οτι σήμερα.Η κατασκευή της είχε ως στόχο κυρίως τις απόλυτες επιδόσεις και δευτερευόντως την αίσθηση. Οι τωρινές είναι σαφώς ταχύτερες αλλά η αίσθηση δεν μειώθηκε καθόλου. Απλά δεν χρειάζεται να είσαι γορίλας για να γυρίσεις το τιμόνι πια. Ποιός ο λόγος άλλωστε, αφού ταχύτερος είσαι όταν μπορείς να διορθώσεις γρήγορα και ένα ελαφρύ τιμόνι σου το επιτρέπει αυτό; Ένας από τους λόγους που στην F1 υπάρχει υποβοήθηση είναι κι αυτός. Τα αυτοκίνητα είναι ταχύτερα με αυτήν! Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλα τα άλλα υποσυστήματα. Και η αίσθηση δεν είναι χειρότερη.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω ενα ξερω..σαν την μαζερατι δεν εχει..κ δεν κανω πλακα..Μπα δεν λένε ούτε αυτές. Δεν βγαίνουν σε ντίζελ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εγω ενα ξερω..σαν την μαζερατι δεν εχει..κ δεν κανω πλακα..
Μπα δεν λένε ούτε αυτές. Δεν βγαίνουν σε ντίζελ.
ακομα..
βεβαιως αν ειχα τοσα χρηματα,κ ενδιαφερομουν για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα,δεν νομιζω να με απασχολουυσε η τιμη της βενζινης..
-
Αλέξανδρε αν είχα φυσικά χρήματα θα αγόραζα την F40 ,έτσι για να δω αν κρατάνε τα χέρια μου βρε αδερφέ.
-
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να την έχεις κι αυτήν στην συλλογή σου Θανάση!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω ενα ξερω..σαν την μαζερατι δεν εχει..κ δεν κανω πλακα..Η τελευταια δε παιζει να ειναι απο τα πιο ομορφα κουπε gt που εχω δει ever
sent from my ICS android
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η τελευταια δε παιζει να ειναι απο τα πιο ομορφα κουπε gt που εχω δει ever
sent from my ICS android
+10000
-
Μολις πριν λιγο μου την στειλανε απο Μαρανελλο..
Απο μπροστα σκοτωνει.....
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)