-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο στο QR είχα δει ένα συγκριτικό. Έχουμε και κανένα άλλο; Πάντως δεν κάνει εντύπωση που ένα ολοκαίνουριο, κεντρομήχανο, ανθρακονημάτινο supercar με pushrod αναρτήσεις είναι ταχύτερο από ένα προσθιομήχανο, αλουμινένιο GT, σχεδιασμού του 2005.γιατί οι pushrod αναρτήσεις το κάνουν γρηγορότερο
-
Οι αναρτήσεις από μόνες τους δεν κάνουν τίποτα. Όπως και ένας πανίσχυρος κινητήρας από μόνος του δεν λέει κάτι (μπορεί να εξουδετερώνεται από τεράστιο βάρος για παράδειγμα). Όμως τα πλεονεκτήματα των pushrod έγκειται στο packaging και στην κατανομή του βάρους. Ήθελα να δείξω ότι το ένα είναι φτιαγμένο σαν αγωνιστικό, ενώ το άλλο έχει πολύ πιο συμβατική διάταξη και τεχνολογία. Προφανώς, εκ του αποτελέσματος, η Aventador χρησιμοποιεί την τεχνολογία της αποτελεσματικά προς όφελος της. Οποιαδήποτε σύγκριση όμως από εδώ και πέρα θα γίνεται με την F152 οπότε ας περιμένουμε αυτήν.
-
Θα δούμε καμία φωτο απο την φουφού ή οχι;
-
μονο οι εκλεκτοι μπορουν να δουν τις φωτο, οι λοιποι θνητοι θα πρεπει να περιμενουν.
-
α
-
Καούρες
Sent from my GNex using smoke signals.
-
- τρελη φαγουρα
-
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει το εξής :
Στις 29/2 είναι η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου και ήδη από προχθές (20/2) έχει γίνει prive παρουσίαση σε εκλεκτούς πελάτες οι οποίοι προφανώς και έχουν φωτογραφήσει το αυτοκίνητο.
Για σήμερα 22/2 που ακούγεται ότι θα δούμε φωτογραφίες θα είναι επίσημες της Ferrari η θα σπάσει κάποιο άτυπο 'εμπάρκγο' και επιτρέπουν σε όσους την είχαν φωτογραφήσει να δημοσιεύσουν ?
Πάντως αναμένουμε -
Και τα οικονομικα αποτελεσματα της Ferrari ειναι ανεβασμενα σε ολους τους τομεις.
http://www.ferrari.com/English/about_fe ... -2011.aspx -
θα ειναι τοσο ομορφη σαν την GTO?ποιος ξερει......
-
Ποτε αρχίζει η πώληση της;
-
pik,τι εννοεις ποιος ξερει αν θα ειναι τοσο ομορφη οσο η γτο?δεν υποτιθεται οτι εχεις φωτογραφιες της?δεν γνωριζεις αν ειναι τοσο ομορφη?
κ επιτελους,οχι οτι εχω καμια ιδιαιτερη καουρα-οσο κ αν μου αρεσουν οι φερραρι,ποιος εχει επιβαλλει αυτο το ηλιθιο εμπαργκο που επιτρεπει τις φωτογραφιες αλλα απαγορευει τη δημοσιοποιηση τους?ας μη τις δημοσιευσετε λοιπον,αλλα να τις μοιρασετε μεσω π.μ.
το ιδιο πραγμα θα ειναι. -
Εγω θα τις πουλαγα στο ebay πάντως
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
pik,τι εννοεις ποιος ξερει αν θα ειναι τοσο ομορφη οσο η γτο?δεν υποτιθεται οτι εχεις φωτογραφιες της?δεν γνωριζεις αν ειναι τοσο ομορφη?
κ επιτελους,οχι οτι εχω καμια ιδιαιτερη καουρα-οσο κ αν μου αρεσουν οι φερραρι,ποιος εχει επιβαλλει αυτο το ηλιθιο εμπαργκο που επιτρεπει τις φωτογραφιες αλλα απαγορευει τη δημοσιοποιηση τους?ας μη τις δημοσιευσετε λοιπον,αλλα να τις μοιρασετε μεσω π.μ.
το ιδιο πραγμα θα ειναι.προσωπικα οπως εγραψα το αμαξι το ειδα φευγαλεα στο κινητο ανθρωπου που το εχει ηδη παραγγειλει.
Δεν κατεχω ο ιδιος φωτογραφιες.
Το να πω κατι εγω τωρα δεν θα σημαινει τιποτααπο χθες πιστεψε με μονο το μπροστα μου εμεινε ελαχιστα και το πλαι.
σαν την GTO ομορφη ΔΕΝ ειναι...ειδικα μπροστα.ειναι ...διαφορετικη...
Τουλαχιστον οπως την ειδα.Οποιος εχει φωτογραφιες ας ανεβασει.
ΥΓ.μου αρεσει το αβαταρ σου... μελαχρινο με μπεζ....
-
30€ η μία...
-
αδιαφορω(για την φερραρι) κ για σπασιμο παω να παρεγγειλω μια αβενταδορ για τα σαββατοκυριακα κ μια κουατροπορτε για καθημερινη.αμφοτερες λευκες με κοκκινα δερματα.θα τις ζητησω ομως χειροκινητες για να ειναι πιο συμμετοχικες
υ.γ.
θανο,με 25ε γινεται δουλεια?σε παρακαλω..καιγομαι σου λεω.. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
....η θα σπάσει κάποιο άτυπο 'εμπάρκγο' και επιτρέπουν σε όσους την είχαν φωτογραφήσει να δημοσιεύσουν ?Aυτό ακριβώς.Η εμφάνση φωτογραφιών σε κάποιο διεθνή ιστότοπο ή από ηλεκτρονικά έντυπα, δεν θα έχει συνέπειες.......
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μέχρι τώρα επιτρέπετο η φωτογράφιση, σε όσους, με τον έναν ή άλλο τρόπο, την είδαν (οι φωτος επομένως που ενδεχομένως εμφανισθούν είναι 'κλέμενες').Ποτε αρχίζει η πώληση της;
Οκτώβρη-Νοέμβρη τρέχοντος θα γίνουν οι πρώτες παραδόσεις.
Στο δια ταύτα.Το αυτοκίνητο, grosso modo, είναι αυτό:
http://immagini.alvolante.it/sites/defa ... vo_mod.jpg
Η fiancata είναι ελαφρώς διαφορετική και οι πλαϊνοί αεραγωγοί (που χρησιμέυουν και....στο ακουστικό εφέ της υπόθεσης)είναι κάπως χαμηλότερα τοποθετημένοι,πιο κοντά στους τροχούς και διαφορετικου προφίλ.Η μούρη είναι αυτή. Οι αναλογίες (που είναι επιτυχήμενες) δεν μπορούν να εκτιμηθούν σωστά, παρά μόνο δια ζώσης.Στα των επιδόσεων,το αυτοκίνητο παρά τη συνδρομή των ηλεκτρονικών και της 'φιλικότητας' του,έχει επιδόσεις που αγγίζουν τα όρια του τερατώδους,ξεπερνώντας τις οδηγικές δυνατότητες του 95% της πελατείας του.Και δεν μιλάω για χρήση στο δρόμο (που τα πράγματα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα ανά πάσα στιγμή),αλλά και για χρήση στην πίστα.Στο rettilineo της Monza ξεπερνά τα πραγαματικά 300km/h.... τη στιγμή που η 458 έχει 'κοντερίσια' ένδειξη στα 290 και η Enzo στα 305km/h.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Στο rettilineo της Monza ξεπερνά τα πραγαματικά 300km/h.... τη στιγμή που η 458 έχει 'κοντερίσια' ένδειξη στα 290 και η Enzo στα 305km/h.Τα ακριβά Audi πόσα πιάνουν εκεί?
-
Γιατι δεν μοιαζει πολυ με αυτο που ειδα εγω χθες? Βρε μηπως με δουλευε ο Ιταλιανος η ηταν ασχετος στο να βγαζει φωτο
Τωρα Αλμπα θα με κανεις να τον ψαχνω στο νοσοκομειο!!!!!!
Γραφτηκε οτι εχει πισω φως ομιχλης σαν την F1...
Μαλλον ειναι οντως πιο γρηγορο απο την Aventador.Αυτο που δεν συγκρατησα ειναι πως ανοιγει η πισω πορτα....
sent from my ICS android
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)