-
Τελικα η 997 ειναι πιο γρηγορη....
-
Τη ρεβάνς έπρεπε να δεις που ξεκίνησε με όπισθεν...
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aθλιο σχέδιο ζάντας.
Το αμαξι του Σατανα με την Πενταλφα στις ρόδες! -
Συμφωνω Κωστα, οι αλλες που μοιαζουν με Stradale ειναι πολυ καλυτερες, αλλα δεν τις ειχε τι να κανω??
-
Δε με χαλάει κι έτσι...
-
Περι ορέξεως τότε ...
-
στις ζαντες αν ειχε αντι για πενταλφα ενα σταυρο θα ηταν τελειο..
επισης να μην ηταν κοκκινο η μαυρο,επειδη ειναι τα χρωματα του σατανα..
επισης αντι για αλογακι ορθιο,να ειχε το ταπεινο κλασσικο προβατακι..
για κορνα θα επρεπε να εχει ταλαντο(η οπως λεγεται)..
να μην εφερε τπτ τεχνολογικο πανω του,καθοτι ως γνωστον η θρησκεια δεν συμφωνει με την επιστημη..
αντι για φερραρι,να ονομαζοταν λουκα(απο την τρελη που βγαινει κ μιλαει για τον χριστο) -
Αμα περιμέναμε απο τους φερραρίστοι να εχουν γούστο... πφφφ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε με χαλάει κι έτσι...Καλα ουτε κι εμενα
Αλλα αν ειχες την επιλογη να επιλεξεις σιγουρα θα πηγαινες στην αλλη. Επισης το συγκεκριμενο αυτοκινητο περιεργως με αρεσει και σε μαυρο η rosso mungello και οχι μονο στο κλασσικο κοκκινο. -
προσεχε τι λες..ειμαι φανατικος φερραριστα.κ σαφως εχω γουστο.
αφου αν ειχα χρηματα(πολλα χρηματα,παρα πολλα χρηματα,απειρα χρηματα),χαλαρα θα ηταν κοκκινο,το αουντι ρ8 που θα αγοραζα. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
προσεχε τι λες..ειμαι φανατικος φερραριστα.κ σαφως εχω γουστο.
αφου αν ειχα χρηματα(πολλα χρηματα,παρα πολλα χρηματα,απειρα χρηματα),χαλαρα θα ηταν κοκκινο,το αουντι ρ8 που θα αγοραζα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ωραίο 3d
-
στις ζαντες αν ειχε αντι για πενταλφα ενα σταυρο θα ηταν τελειο..
επισης να μην ηταν κοκκινο η μαυρο,επειδη ειναι τα χρωματα του σατανα..
επισης αντι για αλογακι ορθιο,να ειχε το ταπεινο κλασσικο προβατακι..
για κορνα θα επρεπε να εχει ταλαντο(η οπως λεγεται)..
να μην εφερε τπτ τεχνολογικο πανω του,καθοτι ως γνωστον η θρησκεια δεν συμφωνει με την επιστημη..
αντι για φερραρι,να ονομαζοταν λουκα(απο την τρελη που βγαινει κ μιλαει για τον χριστο)Αυτο πρεπει να ειναι το πιο ηλιθιο ποστ που εχω διαβασει!!! Πες μας τωρα και για την Ferrari του βουδιστη, του μουσουλμανου κλπ!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
συμφωνω!οντως ηλιθιο,αλλωστε δεν το εγραψα για εξυπνο!
οπως επισης ηλιθιο θεωρω να βλεπεις ζαντες αυτοκινητου κ να ξυπναει ο φοβισμενος χριστιανος μεσα σου.. -
συμφωνω!οντως ηλιθιο,αλλωστε δεν το εγραψα για εξυπνο!
οπως επισης ηλιθιο θεωρω να βλεπεις ζαντες αυτοκινητου κ να ξυπναει ο φοβισμενος χριστιανος μεσα σου..Τι ξυπναει μεσα μου? Μπα! Αρκετα μοντερνος ανθρωπος ειμαι!
Τεσπα. Θεωρω πως η Ferrari εχει ωραιοτερα σχεδια σε ζαντες ... για ολες τις θρησκευτικες πεποιθησεις. Τωρα αν ο θεος μου μου την δωσει με αυτες ... δεν θα φανω αχαριστος. Ενα ευχαριστω θα το πω!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
συμφωνουμε σε ολα!εκτος απο το οτι θα στην δωσει ο θεος(εκτος κ αν εισαι εβραιος.. )
-
συμφωνουμε σε ολα!εκτος απο το οτι θα στην δωσει ο θεος(εκτος κ αν εισαι εβραιος.. )Οι εβραίοι, πιστεύουν ότι ολα τα δινει ο Θεός;
-
οχι,πιστευουν στο χρημα(νομιζω..)
αν δεν με πιστευεις,ριξε ενα κερμα αναμεσα απο 2 εβραιους.. -
Η συγκεκριμένη ζάντα είναι η στάνταρ 19άρα.Το άλλο σχέδιο είναι 20άρες.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)