-
Είμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τρελαμένος και εκστασιασμένος to say the least!!
Μόλις έκλεισα για το Thruxton Ferrari Driving Experience PLUS, κόστους 350 λίρες! Έκλεισα για Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010, στις 12:30 πρέπει να είμαι εκεί όπου θα πάω μαζί με τον αδερφό μου
Τι περιλαμβάνει?
-Briefing
-3 Laps με Mazda MPS (οδηγεί ο instructor)
-4 Laps με Porsche Cayman (οδηγεί ο μαθητής)
-4 Laps με **FERRARI SCUDERIA ** ( ) (οδηγεί ο μαθητής)
-4 Laps με μονοθέσιο Formula Renault (οδηγεί ο μαθητής)
URL: http://www.thruxtonracing.co.uk/experie ... _plus.htmlΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!
Κλείνω και τα αεροπορικά σε λίγο και είμαι έτοιμος!
(ελπίζω μόνο να έχει καλό καιρό)
-
Φοβερή εμπειρία πρέπει να είναι Nick!!
-
350 λίρες πόσα ευρά είναι ρε Νίκο; To Thruxton που κοντά πέφτει; (Να δω αν με βολεύει κανένας ξενιτεμένος συγγενής...)
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
350 λίρες πόσα ευρά είναι ρε Νίκο; To Thruxton που κοντά πέφτει; (Να δω αν με βολεύει κανένας ξενιτεμένος συγγενής...)Έξω από το Λονδίνο κοντά στο Salisbury. Αν έχεις Γούγλη Γη βάλτο στο search.
350 λίρες είναι περίπου 390 ευρώ...400 πες.
Η κ@υλ@ είναι 1ον η Scuderia (ανατριχιάζω μόνο στη σκέψη του ήχου) και 2ον το μικρό μονοθέσιο.
-
Μπραβο φιλε! Καλα να περασεις και να το χαρεις!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
350 λίρες πόσα ευρά είναι ρε Νίκο; To Thruxton που κοντά πέφτει; (Να δω αν με βολεύει κανένας ξενιτεμένος συγγενής...)390ευρώ
-
Αυτου του ειδους οι εκδηλωσεις ειναι πολλες στο εξωτερικο τελικα, ενω εδω...
Παντως σιγουρα θα ειναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η εμπειρια, συν το οτι το 'μικρο' μονοθεσιο θα δεις οτι δεν ειναι καθολου μικρο..... -
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Παντως σιγουρα θα ειναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η εμπειρια, συν το οτι το 'μικρο' μονοθεσιο θα δεις οτι δεν ειναι καθολου μικρο.....Απολαυσε το και για μας, και καλα να περασεις (ειμαι σιγουρος γι αυτο.... )
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Παντως σιγουρα θα ειναι Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η εμπειρια, συν το οτι το 'μικρο' μονοθεσιο θα δεις οτι δεν ειναι καθολου μικρο.....Απολαυσε το και για μας, και καλα να περασεις (ειμαι σιγουρος γι αυτο.... )
Το έχεις κάνει?
Καλά θα γίνει χαμός από βίντεο...φώτο...ΣΕΝΤΟΝΙ με εμπειρία κλπ...αργεί ακόμα...αλλά ανυπομονώ!
-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το έχεις κάνει?
Καλά θα γίνει χαμός από βίντεο...φώτο...ΣΕΝΤΟΝΙ με εμπειρία κλπ...αργεί ακόμα...αλλά ανυπομονώ!
Οχι (ακομη), αλλα εχει κανει γνωστος μου παρομοιο event και απ οτι λεει....
-
πολυ μοσχαρι ο οδηγος ,ενω βλεπει οτι κολησε στην αμμο συνεχιζει και παταει γκαζει με αποτελεσμανα βουλιαξει ολο
-
Καλα γιατι πηγε κατα κει δεν ηξερε οτι θα κολλησει???
Ο di Montezemolo ειναι η μου φαινεται??? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο Luca οδηγούσε. Είμαι σίγουρος τώρα ότι σύντομα θα δούμε Ferrari 4X4.δωστε αυτο που θελουν οι πελατες
-
αυτο παντα το κανει η Φερραρι κατω απο την διευθηνση του Λουκα...
εχουμε δει και στεισον...
-
Η γαλάζια California είναι
-
από το 0:18 και μετα παρατηρηστε το ποσο εξωγηινη ειναι διπλα σε ολα τα αλλα
Youtube Video -
Καλά ο Λούκα τόσα χρόνια μέσα στην F1, δεν έμαθε ότι στις αμμοπαγίδες κολλάς; Μάλλον πρέπει να του κάνουν μαθήματα οι οδηγοί του. Του χρόνου τον βλέπω να οδηγεί Alfa Romeo Spider 4x4 για παν ενδεχόμενο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά ο Λούκα τόσα χρόνια μέσα στην F1, δεν έμαθε ότι στις αμμοπαγίδες κολλάς; Μάλλον πρέπει να του κάνουν μαθήματα οι οδηγοί του. Του χρόνου τον βλέπω να οδηγεί Alfa Romeo Spider 4x4 για παν ενδεχόμενο...λες να κολλησει και αυτη ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καλά ο Λούκα τόσα χρόνια μέσα στην F1, δεν έμαθε ότι στις αμμοπαγίδες κολλάς; Μάλλον πρέπει να του κάνουν μαθήματα οι οδηγοί του. Του χρόνου τον βλέπω να οδηγεί Alfa Romeo Spider 4x4 για παν ενδεχόμενο...
λες να κολλησει και αυτη ?
Άμα την κολλήσει κι αυτήν του παραχρόνου θα του δώσουν αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Iveco_Massif
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)